• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 yıl sonra yine McKennit

radika

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
1.024
4
116
İstanbul
13 yıl sonra yine McKennit

Loreena McKennitt, 13 yıl aradan sonra İstanbul'da konser verecek.

İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı'ndan (İKSV) yapılan açıklamaya göre, daha önce Uluslararası İstanbul Caz Festivali kapsamında Türkiye'ye gelen sanatçı, 13 Haziranda Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde hayranlarıyla buluşacak.
Dünya çapında 14 milyonu aşan albüm satışıyla 4 kıtadaki 15 ülkede "altın", "platin" ve "multi-platin" plak ödülleri alan sanatçı, geçen yıl yayınladığı son albümü "A Midwinter Night's Dream" ile antik batı müziklerinden Ortadoğu'ya uzanan büyülü bir müzikal yolculuk sunuyor.
Konserin biletleri, 19 ila 120 lira arasında değişen fiyatlarla Biletix'ten satışa sunuld
7899012.jpg

biletler hala bitmedi dimi?
bende gitmek istiyorum bu konsere ama ne giyebilirim acaba:S
17 yaşındaym bi fikriniz varsa söyler misiniz.

biletler hala bitmedi dimi?
bende gitmek istiyorum bu konsere ama ne giyebilirim acaba:S
17 yaşındaym bi fikriniz varsa söyler misiniz.

Bilet olup olmadığnı bu adreslerden öğrenebilirsin:

Biletix Çağrı Merkezi (0216 556 98 00)
Biletix internet sitesi (Biletix)
Biletix Satış Noktalarından ve
IKSV merkezi (İstiklal Cad. No:64 Luvr Apt. Beyoğlu) (Pazar günleri hariç)üzerinden satılıyor.

Loreena McKennitt konserinin bilet fiyatları fiyatları 120 TL (sahne önü), 80 TL, 65 TL, 55 TL, 40 TL ve 25 TL (öğrenci) olarak belirlendi. Tüm bilet alımlarında kredi kartı geçerli.

Kıyafete gelince, herkes istediği gibi giyiniyorGenellikle spor giyiniliyor.Ben açıkhava konserlerinde her zaman kotu tercih ederim.Havaya göre bir swit, hırka veya yağmurluk da alabilirsin yanına.Oranın keyfi başkadır.Sana şimdiden iyi eğlenceler dilerim...:dance:

Bilet olup olmadığnı bu adreslerden öğrenebilirsin:

Biletix Çağrı Merkezi (0216 556 98 00)
Biletix internet sitesi (Biletix)
Biletix Satış Noktalarından ve
IKSV merkezi (İstiklal Cad. No:64 Luvr Apt. Beyoğlu) (Pazar günleri hariç)üzerinden satılıyor.

Loreena McKennitt konserinin bilet fiyatları fiyatları 120 TL (sahne önü), 80 TL, 65 TL, 55 TL, 40 TL ve 25 TL (öğrenci) olarak belirlendi. Tüm bilet alımlarında kredi kartı geçerli.

Kıyafete gelince, herkes istediği gibi giyiniyorGenellikle spor giyiniliyor.Ben açıkhava konserlerinde her zaman kotu tercih ederim.Havaya göre bir swit, hırka veya yağmurluk da alabilirsin yanına.Oranın keyfi başkadır.Sana şimdiden iyi eğlenceler dilerim...:dance:

bilgiler ve tavsiyeler için çok teşekkürlerr :1hug: şuan sadece 62 lik ve 73 lükler kalmş öğrencilik ayrıcalığımı kullanamadm mlesef senağlama

McKennitt ya bayılırım gidilmez mi? Ama maalesef Ankara dayım.... Kahretsin niye Ankara ya gelmez ki... :dilcikar:

Back