• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 yaşında olan ama 30 gbi davranan görümce

Hesappasif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
2.405
3.366
133
Yaa iyi hoş ama çok bilmiş 30 yalındakş kadınlar gibi muhabbet ediyor abisiyle aramda bi diyalog geçse tartısmayın abime cevap verme sanane kızım ya eşimle benim aramdaki muhabbetten .birde ne zaman dışarı cıksak abisine hep bir şeyler aldırma gibi huyu var ya da bir sey alıncaksa bizi bekliyorlar babasıda 3 bin maaş alıyor evleri var. .ben ucuz giyinirken eşimin onlara para yardımı yapmasında da hoşlanmıyorum söyleyince kötü oluyorum kardeşine para gönderir anasına verir kişisel ihtiyaçlarını karsılar ama benim borcum için de baban ödesin der napabilirim karışık oldu ama simdiden Teşekkürler

bildiğin beni anlatmışsın sen :)aynı şeyler yüzünden bütün yaz tatilini zehir ettiler bana.alışverişe çıkıyoruz ben bi bluz alıyorum elime görümcem 3 tanesiyle geliyor kasaya kim alacak tabiki ben.

Borcun öğrenim kredisi borcu mu?Bence bir işe girip çalışmalısın koca elini gözleyince işte böyle baban ödesin der.Biraz da ailesi dolduruyo olabilir o yüzden kendine saygın varsa çalış böyle karısının borcuna laf eden adamla ömür geçmez

Yaa iyi hoş ama çok bilmiş 30 yalındakş kadınlar gibi muhabbet ediyor abisiyle aramda bi diyalog geçse tartısmayın abime cevap verme sanane kızım ya eşimle benim aramdaki muhabbetten .birde ne zaman dışarı cıksak abisine hep bir şeyler aldırma gibi huyu var ya da bir sey alıncaksa bizi bekliyorlar babasıda 3 bin maaş alıyor evleri var. .ben ucuz giyinirken eşimin onlara para yardımı yapmasında da hoşlanmıyorum söyleyince kötü oluyorum kardeşine para gönderir anasına verir kişisel ihtiyaçlarını karsılar ama benim borcum için de baban ödesin der napabilirim karışık oldu ama simdiden Teşekkürler

Kötü görümce kötü de böyle çok bilmiş küçük görümce kabus gibidir herhalde, kızamazsın da bişe de diyemezsin, daha çocuk derler, karşına alıp konuşsan da anlamaz, sen karışma büyüklerin işine falan de en iyisi ne bileyim, Allah sabır versin, nefret ediyorum bilmiş ve şımarık çocuklardan.

Back