- 20 Temmuz 2015
- 50
- 31
-
- Konu Sahibi laydagresif
merhabalar aslında 13 yaşındayım ve 100 kiloyum hayatım karardı resmen hiç bir bayram alışverişinden elim dolu dönemedim hiç bir şey bulamıyorduk bana yeter artık dedim bu bayram böyle olmucak geçen yıl 01.08.2014 de tam 4 kilo verdim hem diyet hem pilates hemde yümeyle ham bu yaza kadar tam 20 kilo aldım derdim neyse geçen yıl kilo verdiğimde 80 kilo olmuştum lütfen yardım edin en azından yorum yazın lütfen morale ihtiyacım var ♥♥
nedenini bilmiyorum ama yasak diye biliyorumNeden?
Öylemi ilk defa duydumnedenini bilmiyorum ama yasak diye biliyorum
bnde duyunca şaşırmıştım cnm. ama kurallar napalimÖylemi ilk defa duydum
öğrendiğim iyi oldu saol cnm ♥♥canim büyük harfle yazmak yasak
sıkılaşmak için diye düşünüüyorum bir süre kuullanınca işe yarıyor 1 ay falan meselaRica ederim canlar:) bu arada biberiye yagi ne icin?
Slm canım konunu yeni gördüm 13 yaşında bu kg da olman seni psikolojikmen daha çok üzüyordur eminim.
seni çok iyi anlıyorum bende senin yaşında buluğ çağında diğer arkadaşlarımı göre 5 ila 10 kg fazlaydım. sonra kendiliğinden gitti tüm kg lar. sonra hep fittim zayıf değil idealdim. ama liseden sonra iş hayatına atıldım yavaş yavaş kg aldım. bir kez 84 e ulaştım ki boyum 1,63. dünyam başıma yıkıldı. 18 kg verdim. evlendim 1,buçuk senede 15 ini geri aldım. şuan 81 deyim. bir kez verdim yine verebilirim diye kendimi motive etmeye çalışıyorum. sana kendimi anlattım ki bu benzerlikler de sende verebileceğine inan diye.
şimdi akşam 1 saat yürüyorum. protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. ıvır zıvır asla yok. l-carnıtıne yağ yakıcı içecekler var kullanmaya başladım dün. faydası olur inşallah. seni takipteyim öptümm
aynn öyle cnmm karar aldım 3 öğün aç karnına 30 dk yürüyüş lesli3 mil yapabilirsem diyet yapıcam cnm yalnız ilk ay için kilo hedefim 10 kilo ♥♥♥canım pilates sıkılaşmanı sağlar ama tek başına kilo verdirmez bence sabah erkenden kalk hergün yarım saat yürüyüş yap yada akşam yürüyüş çok güzel kilo verdirir sana arada da pilateste yaparsın abur cubur yeme çok zaten bir süre sonra istemiyorsun yemek şekerden uzak durunca insan unutuyor aramıyor bile çikolta falan yeme çok canın çöekerse bitter ye ama az birde çay içiyorsan şekersiz iç ilk başta tadı iğrenç gibi oluyor alışıyorsun amaboyun çok iyi yalnız sabredersen en geç 1 yıla fıstık gibi olursun o kadar bile sürmezde ben en geç diyim birde hızlı kilo vermeye çalışma çünkü hem sağlıksız hemde verdiğini hızla geri alırsın düzenli beslenme yürüyüş spor yapabilirsin
evet ilk ay çok kilo verebilrsin zaten hedefin yüksek olsun ama çokta aç kalma sağlıksız kilo verirsen saç dökülmesi falan yapıyor sağlıklı bir liste olsun senin tam sağlıklı beslenme yaşın sebze meyve et balık hepsinden tüketmeye çelış ona göre beslenaynn öyle cnmm karar aldım 3 öğün aç karnına 30 dk yürüyüş lesli3 mil yapabilirsem diyet yapıcam cnm yalnız ilk ay için kilo hedefim 10 kilo ♥♥♥
tmm saol cnm ♥♥♥evet ilk ay çok kilo verebilrsin zaten hedefin yüksek olsun ama çokta aç kalma sağlıksız kilo verirsen saç dökülmesi falan yapıyor sağlıklı bir liste olsun senin tam sağlıklı beslenme yaşın sebze meyve et balık hepsinden tüketmeye çelış ona göre beslenkolay gelsin burayada yaz menülerini sana tavsiye verecek çok insan olur hatalarını ve doğrularını görürsün