- 7 Ağustos 2015
- 291
- 269
-
- Konu Sahibi laydagresif
mrb canim..100kilo oldukca fazla hangi yasta olursan ol...bi saglik problemin var mi tatlim ? doktora gorundun mu
merhaba.boyun kaçtı ?
yaşına göre 100 kilo çok geliyor kulağa hakkaten. ama boyuna göre oranı nedir bilmiyorum.
karar vermekle başla ve azim tabi ki.
yapamayacağın bir şey değil. istersen yaparsın başaruırsın.
hele ki yaşın genç daha kolay kilo verirsin .
diyetisyen esliginde daha kolay verebilirsin canim..yasin daha cok kucuk kolay okur vermen..boyun kac?ÇOK ŞÜKÜR ŞEKERİM VEYA TİROİDİM YOK BUNUN DIŞINDA DİĞER TETKİKLERİ GEÇESENE YAPTIRDIĞIMIZDA DA KÖTÜ BİR ŞEY YOKTU AMA BEN ÇOK FAZLA YİYORUM MALAESEF ŞİMDİDE PİLATES YAPIYORDUM
diyetisyen esliginde daha kolay verebilirsin canim..yasin daha cok kucuk kolay okur vermen..boyun kac?
canim büyük harfle yazmak yasakBOYUM 168 AMA TABİİKİ ÇOK FAZLA CNM
boyun uzunmus sanslisin bu konuda..hic zaman kaybetme diyetisyene git..diyeceklerinden korkma ilk basta gerçekleri kabul etmekle başla...gönülden iste yapabilirsin..hersey sende bitiyor.haklısınız da doktora gittiğimde ne diyeceklerini bildiğim için gitmiyorum ama geçen sene gitmiştim bu arada boyum 168
boyun uzunmus sanslisin bu konuda..hic zaman kaybetme diyetisyene git..diyeceklerinden korkma ilk basta gerçekleri kabul etmekle başla...gönülden iste yapabilirsin..hersey sende bitiyor.
hadi bakalim kilo verdikce yaz bizedeçok saol bitenem inş gidicem şu aralar bir başka sağlık sorunum var o yüzden çok sıkı da spor yapamıyorum tşk ♥♥♥
ınş tabiikide yazarım zaten yarın zerdeçallı zencefilli tarçınlı yoğurt kürü yiğicem ve birçok şey daha yapıcam ♥♥♥hadi bakalim kilo verdikce yaz bizede
Neden?canim büyük harfle yazmak yasak