13 yaşımda hayatım karardı :(

laydagresif

Demet
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2015
291
269
merhabalar aslında 13 yaşındayım ve 100 kiloyum hayatım karardı resmen hiç bir bayram alışverişinden elim dolu dönemedim hiç bir şey bulamıyorduk bana yeter artık dedim bu bayram böyle olmucak geçen yıl 01.08.2014 de tam 4 kilo verdim hem diyet hem pilates hemde yümeyle ham bu yaza kadar tam 20 kilo aldım derdim neyse geçen yıl kilo verdiğimde 80 kilo olmuştum lütfen yardım edin en azından yorum yazın lütfen morale ihtiyacım var ♥♥

merhaba.boyun kaçtı ?
yaşına göre 100 kilo çok geliyor kulağa hakkaten. ama boyuna göre oranı nedir bilmiyorum.
karar vermekle başla ve azim tabi ki.
yapamayacağın bir şey değil. istersen yaparsın başaruırsın.
hele ki yaşın genç daha kolay kilo verirsin .

mrb canim..100kilo oldukca fazla hangi yasta olursan ol...bi saglik problemin var mi tatlim ? doktora gorundun mu

mrb canim..100kilo oldukca fazla hangi yasta olursan ol...bi saglik problemin var mi tatlim ? doktora gorundun mu

ÇOK ŞÜKÜR ŞEKERİM VEYA TİROİDİM YOK BUNUN DIŞINDA DİĞER TETKİKLERİ GEÇESENE YAPTIRDIĞIMIZDA DA KÖTÜ BİR ŞEY YOKTU AMA BEN ÇOK FAZLA YİYORUM MALAESEF ŞİMDİDE PİLATES YAPIYORDUM

BOYUM 168 AMA TABİİKİ ÇOK FAZLA CNM

diyetisyen esliginde daha kolay verebilirsin canim..yasin daha cok kucuk kolay okur vermen..boyun kac?

haklısınız da doktora gittiğimde ne diyeceklerini bildiğim için gitmiyorum ama geçen sene gitmiştim bu arada boyum 168
boyun uzunmus sanslisin bu konuda..hic zaman kaybetme diyetisyene git..diyeceklerinden korkma ilk basta gerçekleri kabul etmekle başla...gönülden iste yapabilirsin..hersey sende bitiyor.

boyun uzunmus sanslisin bu konuda..hic zaman kaybetme diyetisyene git..diyeceklerinden korkma ilk basta gerçekleri kabul etmekle başla...gönülden iste yapabilirsin..hersey sende bitiyor.

çok saol bitenem inş gidicem şu aralar bir başka sağlık sorunum var o yüzden çok sıkı da spor yapamıyorum tşk ♥♥♥

canım yasına göre kilon cok fazla ne yap ne et doktorla beraber bisekilde kilo ver

Canım doktor eşliğinde ver gelişim çağındasın doktor ona göre diyet verir sana inş. Zayıflarsın güzel haberlerini bekliyorum :)

Ay tombis seker seni su an ennn hareketli ennn guzel cagindasin :) yemeyi kesersen her turlu kilo verirsin bal yanak cok dert etme stres yapma kendine.. azimli ol yeter

Kuzum bi diyetisyene git lütfen !! Bak sana abla tavsiyesi kendi başına yaparsın ama geri alırsın diyetisyen en iyisi yeter ki iste ne insanlar var zayıflayan sende yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…