Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım ben de iyiyim bugün de oruç tututum sağol, bir kaç kere siteye girme girişimim başarısızlıkla sonuçlandı. Evet biz de dün melzeyitle konuştuk tel de aynı sorun bizde de var ne alabiliriz diye araştırıyoruz.
al benden de 1 kilo eşine şimdiden ver gazı bir ay boyunca şartlanır alır belki :)

öyle baharım yaaa ben de çok uğraştım.

teşekkürler canım günler çok kısa bir bakıyorsun bir bakıyorsun ezan okunmuş işten yetişemiyorum bile çok kolay geçiyor :)
afiyet olsun canım.

afiyet olsun sen de iyisin :)

canım yüz felcimi çok soğukta kalınca falan olur diye biliyorum ne oldu sonuç çok merak ettim. Geçmiş olsun dediğin gibi değildir umarım eğer öyleyse de çok canını sıkma herşeyin tedavisi var biliyorsun.
Ben de anlatayım biraz:
ben melis doğduğundan beri çok bir ki,tap okuyamıyorum genelde okuduğum kitaplar akademik yada ekonomi ile ilgili. Eskiden bulduğum herşeyi okurdum şimdi çok seçici olmak zorundayım vakitsizlikten. Müzik de aynen kaliteli olan her müziği dinlemeyi severim film de aynı eşim bulur seçer her ikisini de ben seçenekler arasından tercih yaparım vakitsizlik böyle yapıyor işte. Kayak yaparım yapardım diyeyim aslında.
giyim olarak spor da klasik de giyerim işim gereği ders günlerim klasik diğer günlşer oldukça spor. Koca taşlı yüzükler göbeğime kadar kolyeler takmaktan hoşlanırım altın sevmem (beyaz hariç) gümüş ve incik boncuktur favorilerim. Her gittiğim yerden değişik takılar alırım salı pazarını dolduracak kadar takım var. Bir panom var yatak odasında kolyelerim oraya takılı iğnelerle bayramda gidişimde 5 kolyeyle döndüm asacak yer bulamadım :)
istanbula gelirseniz bir sürü yer var gezecek bir hafta bile yetmez.

bu gunlerde siteye ne oldu boyle,cok yavas.
kahvaltim 1 kasarli krep,sut
oglen balli krep
ara biskivi
aksam 3 tane cinekop ve yesil salatasi,ekmek.

evet canım yaa çok zorluyor. Afiyet olsun.

teşekkür ederim canım.
ne güzel anlatmışsın oralarda olmak istedim ben de değişik ülkeleri, şehirleri ve kültürleri severim çok :)
biraz da kendinden bahset hayatım ne tarz giyinirsin takıların hobilerin vs (hediye işimiz de kolaylaşsın hepimiz açısından :)

amin canım.
karamana gelirsem de uğramak isterim her yıl yazlığa taşucuna gidince geçiyoruz ama sadece yoldan hiç girmedim konyanın içine girdim ama. konya gevreğine bayılırım onu almak için girmiştim 1 saat fırını aramıştık. Ayşe Kulinin tüm serilerini okumuşumdur ben de severim.
Kızınınn neyi var canım? geçmiş olsun.

afiyet olsun tatlım. Benim buzlukta da var çeçil peynir oldulkça fazla çıkarayım bir parça bari :)

evet benim de gözümü alıyor cnım haklısın. Geçmiş olsun. Bence fiyatı çok uygun o fiyatlara burada çok zor sanırım.

izmirlisin demek ben de çok severim izmiri dediğin yerleri gezmiştim çok güzel gerçekten ohhh eşimle eski tatilllerimiz geldi aklıma. Koca takılardan hışlanan birtek benim sanırım. Yazdığın kitapların bir kısmını ben de okudum babam alır genelde ben de hazıra konarım :)

canım damlasakızlı türk kahvesi çekti eşlik etmek isteyen var mı nachtigall istermisin hayatım?

mmmm damla sakızlımı evdemi yapıyosun? kahve dünyasında içimiştim ama evde hiç denemesim. afiyet olsun sana.

evet canım ben de çok zorlandım. googledan arayıp gi,rdim en son. Çabuk gelen çabuk gider canım. Turşu belki biraz su tutar.

hoşgedin acıbibercim. oğluşun zor zamanları geldi demekki :) artık tutabilene aşkolsun.
tamam canım izin senindir.

merhabalar,bu aksam siteye girebilmek cok kolay buna cok sevindim.
Bugun klasik bir kahvalti ettim,peynir,domates,zeytin,ekmek,cay
oglende zamanim olmadigi icin yineden peynir ekmek yedim,bir de sutlu kahve
ara 1 mandalina daha sonra bir elma.4 tane eti biskuvi
aksam 4 kasik pilav.bir tabak soslu et,ekmek,yesil salatasi
aksam yemeginden sonra salaep ictim.

kendime bahsedeyim,iyilesmeyen romantik bir kadinimkaydirigubbakcemile3,dinaahamik hayatin icinde pasif kalmaya severim.Giynme konusunda rahatima cok duskun oldugum icin spor tarzinda giynerim fakat benim tarzim sayilmaz.Sevdigim bir kazak mesela ince,yumusacik,tektuk kucucuk birkac tas parlayacaktir.Her zamn sadelige fakat herkesin dikkatine cekecek bir sey giyemegi tercihim.Bir cok tasli takilarim var ama onlari takmak icin degil onlari seyetmek icin aldim.Moralim bozukken kendi yalniz olmayai tercih ederim,takilarimi alirim ve kisik bir isik altinda parlayan taslari izlerim.ulasamadigim yildizlari animsiyorlar.ama onlar elimdeyken gokyuzundeki yildizlari elimdeymis gibime geliyor.Hayalerimden en buyuk olani gerceklesmis oluyor.Iste benim bu.iyilesmeyen romantik bir kadin.opuyorumnanaktan:içelim:

arkadaslar yazdiklarimin bazi hatta bir cogunu anlayamazsiniz belki,kusura bakmayiniz.Maalesef turkcem fazla gelismis degil.opuyorumnanaktan

haa en son izledigim filmMamma Mia cok guzel bir film,onu izlerken kendimi kus gibi ozgur hissetim,film boyunca gulumsem dudaklarimdan inmedi gozyaslari doktugumde bile.

Canım, iyi toparlamışsın. Tebrikler.

canlarım hepinizin geçmiş kurban bayramı mübarek olsun...
oğluşumun sünneti oldu ve iyileşti çok şükür.hatta emeklemeye ve koltuklara tutunup kalkmaya başladı.sünneti bekliyormuş meğer:)

Canım, hayırlı olsun, oğluşun hareketlenmiş :))))

haa en son izledigim filmMamma Mia cok guzel bir film,onu izlerken kendimi kus gibi ozgur hissetim,film boyunca gulumsem dudaklarimdan inmedi gozyaslari doktugumde bile.

Fikriyecim, Mamma Mia yı ben de seyrettim, çoookkk güzeldi. Çok eğlenceliydi. Hala bazen bilgisayardan seyrederim. Film bittikten sonra çok da tuhaf bir hisse kapılmıştım. Denizin rengi, coğrafi şekiller Marmaris'e, Bodrum'a o kadar benziyordu ki, sınırlar bir an çok manasız geldi. Ne yani, bu kayaya oturabiliyorsun ama öbür kayaya oturmak için vize almalısın.

Meliscim, madem sen daha önce gördün yazdığım yerleri, e o zaman seni başka yerlere götürürüm. Bergama'ya gideriz. Orada çok ciddi bir tarih var. kaydirigubbakcemile5

Kızlar, bu sabah kilom 62 çıktı. Devam. 1. hedefim 60 a düşmek, ikinci hedefim 50 lere inmek...
Kahvaltı yapıyorum, aynı. 2 dilim ekmek, çeçil peyniri, kahve. Bugün spor var, step yapacağım. Hepinizi öpüyorum...

Kilo oranım: 2,4

çok tatlısın iyileşmeyen romantik kadın kaydirigubbakcemile3 türkçen de çok güzel bir çok türkten daha güzel emin olkaydirigubbakcemile5

tabi canım illaki gidecek yer buluruz .
ben de 61.4 çıktım 800 gr almışım hedefe kilitlenip tekrar verelim aldıklarımızı. Afiyet olsun ben de kahvaltımı yaptım klasik yedim.
canım 60.6 imişsin 62 olunca ben -2.31 hesapladım ben mi yanlışım bir şeymi atladım.

günaydin kizlar sabah siteye girmekte zorlandim yine ama girdim
meliscim 66 kiloyum
meliscim senin msn adesini alabilirmiyim siteyegiremedigim zaman sana haber veririm
biliyorun bensabah erken gidiyorum öglen de saat 1 gibi geliyorum isyerindenn de giremiyorum
canaim kizim grip olmus ama simdi iyi
karamandan gectigin zaman mutlaka beklerim yazlari ben orda oluyorum

günaydın herkese günaydın karamanlım. Eeee sen 1.5 kilo vermişsin bayram da girdi araya çok azimlisin canım.
geçmiş olsun bir an çönce atlatır inşallah benim ablam da grip hem de şu a tipi gripten sanırım acayip başağrısı var atlatırlar bir an önce inşallah.
msnimi özelden yolluyorum ama gmail adresimi de yollayayım o sürekli açıktır msn kullanmıyorum pek gözümden kaçar.
genelde annemlerle birlikte gidiyoruz babam uzun mola vermez ama eşimle gidersek durur uğrarız sana canım.

sagol meliscim dr götürdüm allah tan a tipi degilmis ablana da gecmis olsun
bayramda hic kacirmadim desem yeridir canim dogum günümde dahi pasta yemedim o kadar da olsun artik meliscim

kızlar hediyeleri 15 gibi yollayalım en geç postada takılmasın. Ben daha alışverişe çıkmadım ama birbirimizi tanıtmamız inanın işe yarıyor kafamda şekillenmeye başladı vereliniortak

kızlar eşim aradı şimdi eşimin hocası (bölüm başkanları) ailecek yemeğe çağırmış tüm bölümü, biz gelmeyelim dedim melis ortalığı birbirine katar olayın resmiyeti kalmaz diyorum yok öyle çağırdı çocuğu da getirim dedi diyor. Hadi bakalım ne yapacak cadı.

günaydın takım arkadaşlarım a.s.
ben bu sabah 82,2 çıktım dün 82,1 dim 100 gram farketmiş allahtan turşu yedim diye tedirgin oluyodum :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…