ay herzorluk kadınların başında çıldırıcam.haklısın hayatım aburcubur kankimiz oldu.ayrılamıyoruz. mafoldumbenkızlar alıntıyla cevaplanmıyo ne yazıkki hepinize tek tek yazacaktım ama olmadı
adcım 1 kilodan fazla alanlar var aramızda başı da ben çekiyorum sanırımvericez bakalım tekrardan yerken iyi yeniliyo da verirken baya zor oluyo helede bayram boyunca midemiz abur cubura alışmışken..
nachtigallcim sen de limonatayı takma kafana zaten şekersizmiş yediğin bisküvide diyet bisküviymiş çok da etkisi olmamıştır canım..
Kızlar, siteye zor giriyorum. Alıntı yapamıyorum.
Meliscim, oruçmuşsun. Allah kabul etsin.
Adcım, geçmiş bayramın kutlu olsun :) Sanırım hepimiz kilo almışız. Bu hafta herhalde düzene oturma haftası olacak :))
Şimdi, yediklerimi yazayım:
Öğleye doğru 1 bardak light süt, öğlen light sandviç ekmeği arası 3 parça peynir ve ayran. Sonra pilates.
Az önce de 2 mandalina yedim. Canım tatlı istiyor. Evde kbar var. 90 kalori.Dayanacağım. Dayanmalıyım.
cok tesekkür edeim caniiiiiiiiiiiim insallah hepimiz o yaslari saglikli ve mutlu bir sekilde görelimherkeslere merhaba tek kilo alan ben değilmişim mutlu oldum:)))
karamanlım kuzummmm nice mutlu yıllara allah çocuklarınla ve eşinle 40lı 50li60lı hatta 70li80li yaşları sağlık ve huzur içinde geçirmeni nasip etsin DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN
yok canim yemedimyeseydin canım hakketmiştin :)
34. sene bitti maşallah 75te evlenmişler
sen de hoşgeldin canım iyimisin?
amin.
kızlar bir araya gelelim de sohbet edelim özledim valla. Bugün de dinleniyorum yarından itibaren buralardayım. İyi geceler.
cok sagolbaharcimiyi geceler kızlar sitede sorun var alıntı ile cevaplamaya çalıştım ama ne yazıkki bir türlü iletilmedi ben de yatmadan bi şansımı deneyim dedim karamanlım doğum günün kutlu olsun canım nice senelere inşallah en güzel doğum günü hediyesi zaten insanın mutlu bi şekilde girmesidir yeni yaşına sende bayramda duyduklarınla motive olmuş ve mutlu bi şekilde girmişsindir eminim ki..
kızlar cuma günkü tabloyu cidden bende merak ediyorum inşallah en azından aldığım 2 küsürlü kilodan 1 ini vermiş olurum moralim bozuldu valla
hepinize iyi geceler canlarım yarın herkesler burda olur heralde ayrıntılı konuşuruz öpüldünüz..
adcim merhaba canim nasilsin hayatim bayramda herkes ilo aldi sanirimherkeslere merhabalar. nasılsınız bakalım kızlar. geçmiş bayramınızı kutluyorum.umarım keyifler yerindedir. bende iyiyim çok şükür. bayramda tatlıyı çok kaçırdım. kiloda aldım.1 kilocuk. bu hafta tekrar kısıtlamaya devam. dünüm çok iyi geçti. sabah klasik kahvaltı yaptım,öğlen çorba salata,akşam salata,ve 2ad baklava.evet baklava kısmı hariç gerisi iyiydi. çokda acıkmadım. zaten bu ay eski kiloya dönmeye çalışacağım ondan sonrada beni mezun edersiniz. geçmişi okuyamıyorum kızlar çünkü sürekli bir hata veriyor sinir oluyorum. buralarda olurum öptüm hepinizi.
coooooooooooooooook tesekkür ederim canim
Karamanli icin.
sagol birtanem sizde iyiki varsinizay herzorluk kadınların başında çıldırıcam.haklısın hayatım aburcubur kankimiz oldu.ayrılamıyoruz. mafoldumben
sağol hayatım seninde bayramın kutlu olsun. almışız valla sorma,ama toparlarız gulüm be.bari yılbaşına birazcık verelimde rahat eğlenek. kaydirigubbakcemile2
karamanlım balım.iyiki doğdun iyiki varsın. kocaman öpücükler sana. a.s. a.s. a.s.
kızlar sonunda doktora gitmek zorunda kaldım yaklaşık 10 gündür yüzümde uyuşma vardı eşimin beyin cerrahı bir arkadaşı var hemen gelsin demiş yüz felcinin bir çeşidini geçirdiğimi söyledi daha hafif şekildeymiş galiba yarın tahliller emar film falan dedi artık mecbur gidecem korktum umarım düşündüğü gibi değildir eğer öyleyse kortizona başlıyacam acayip korkuyorum bu arada
arkadaşlar birbirimizi biraz daha tanımak amaçlı yarın yollarımız bi yerde kesişirse diye diyorum nelerden hoşlanırırz birbirimizle paylaşalım diyorum hangi müzik en son okunan kitap hobiler fobiler nasışl giyiniriz mesela yaşadığınız şehire gelsek nereleri tavsiye edersiniz
ben mesela kitap kurduyum diyebilirim ama en son kitabımdan nefret ettim belki aranızda oluyanda vardır ZAR ADAM ondan önce AŞKı okudum şiddetle tavsiye ediyorum gece herkesi yatırıp internettte romantik komedi filmleri izleyip yatıyorum mesela takı severim ama tek parça kolye tarzı bu ara melekler yusufçuklar ilgimi çekiyor
müzik metal müzik dinlemek acayip keyif veriyorr ama popüler müzik dinlemiyorum saçma şarkılar doldu piyasa
siz çoruma gelseni nereleri gezdiririrm hattuşaş mesela bende hiç gitmedim ama
çorum yalın bir yer gidebileceğiniz çok yer var çok iyi bir kaç lokanta var onun dışında bir kaç mağaza okadar diyebilirim amasya ya çok yakın 1 saat sürmüyor çoruma gelmişken mutlaka amasya yada geçin derim daha çok ama yemek hazırlayacam sizde anlatın biraz zayıflamanın dışında paylaşalım derim bişeyleri
kızlar sonunda doktora gitmek zorunda kaldım yaklaşık 10 gündür yüzümde uyuşma vardı eşimin beyin cerrahı bir arkadaşı var hemen gelsin demiş yüz felcinin bir çeşidini geçirdiğimi söyledi daha hafif şekildeymiş galiba yarın tahliller emar film falan dedi artık mecbur gidecem korktum umarım düşündüğü gibi değildir eğer öyleyse kortizona başlıyacam acayip korkuyorum bu arada
arkadaşlar birbirimizi biraz daha tanımak amaçlı yarın yollarımız bi yerde kesişirse diye diyorum nelerden hoşlanırırz birbirimizle paylaşalım diyorum hangi müzik en son okunan kitap hobiler fobiler nasışl giyiniriz mesela yaşadığınız şehire gelsek nereleri tavsiye edersiniz
ben mesela kitap kurduyum diyebilirim ama en son kitabımdan nefret ettim belki aranızda oluyanda vardır ZAR ADAM ondan önce AŞKı okudum şiddetle tavsiye ediyorum gece herkesi yatırıp internettte romantik komedi filmleri izleyip yatıyorum mesela takı severim ama tek parça kolye tarzı bu ara melekler yusufçuklar ilgimi çekiyor
müzik metal müzik dinlemek acayip keyif veriyorr ama popüler müzik dinlemiyorum saçma şarkılar doldu piyasa
siz çoruma gelseni nereleri gezdiririrm hattuşaş mesela bende hiç gitmedim ama
çorum yalın bir yer gidebileceğiniz çok yer var çok iyi bir kaç lokanta var onun dışında bir kaç mağaza okadar diyebilirim amasya ya çok yakın 1 saat sürmüyor çoruma gelmişken mutlaka amasya yada geçin derim daha çok ama yemek hazırlayacam sizde anlatın biraz zayıflamanın dışında paylaşalım derim bişeyleri
bu gunlerde siteye ne oldu boyle,cok yavas.
kahvaltim 1 kasarli krep,sut
oglen balli krep
ara biskivi
aksam 3 tane cinekop ve yesil salatasi,ekmek.
ben bugün cok düsensiz yedim cok acil isler vardi kizim cok hastaydi onu halasina birkatim ise gittim kahvalti yapamadim ikindine kadar sadece 3 bisküvi ile durdum
gelince de sadece ekmek arasi birsey yapip yedim yarin normale dönberim
ay kızlar sitenin yeni görünümü benim gözlerimi çok alıyo( bu arada uzun zamandır görüşemedik iki gündür siteye giremiyodum uğraşmama rağmen meğer yenileniyormuş(ama ben eski halini daha çok seviyordum) ben yine hasta oldum sinüzitten dolayı bayramda hep başım ağrıdı ve dayanamadı bünyem öksürükle birlikte sesim kısıldı dün doktora gidip 3 gün rapor aldım dinlenmedeyim yani,kendimde yenilikler aptım ve spor salonu araştırdım ve buldum aylık 100tl haftada beş gün ve bir saat sizce nasıl hanımlar? ama kararlıyım bu fil gömrünümlü hatundan kuğu gibi hale dönüş olacak inş.,sabah normal kahvaltı yaptım ama hastalıktan ötürü pek iştahım yok yarım dilim ekmek anca yemişimdir 4 zeytin ve 4 dilim beyaz peynir,akşam işe bir tabak çorba ve bir tabak yeşil mercimekli bulgur pilavı yedim 2 bardak ayranla...
melankolicim merhaba, bugün memurlar.nette okudum, 10000 tane öğretmen ataması yapılacakmış. Şartlarını bilmiyorum ama umarım istediğin gibidir.
kaydirigubbakcemile5canım çok teşekkür ederim,bazı şeylere bakarken benide unutmadığın içinopuyorumnanaktan
sayfam değişti yani sitenin görünümü,ne oluyor anlamadım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?