Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ay herzorluk kadınların başında çıldırıcam.haklısın hayatım aburcubur kankimiz oldu.ayrılamıyoruz. mafoldumben

sağol hayatım seninde bayramın kutlu olsun. almışız valla sorma,ama toparlarız gulüm be.bari yılbaşına birazcık verelimde rahat eğlenek. kaydirigubbakcemile2

karamanlım balım.iyiki doğdun iyiki varsın. kocaman öpücükler sana. a.s. a.s. a.s.

bugün yidiklerim,
sabah 2 lokma reçelli,tereyağlı ekmek ama 2 lokma.
ara 1 fincan neskafe,5 ad. kayısı.
öğlen,1 ad dolma biber,1kepçe çorba,1 tabak salata.
akşama balık ızgara ve salata var. 2 fincan yeşil çay var.
öpüldünüz.

kızlar sonunda doktora gitmek zorunda kaldım yaklaşık 10 gündür yüzümde uyuşma vardı eşimin beyin cerrahı bir arkadaşı var hemen gelsin demiş yüz felcinin bir çeşidini geçirdiğimi söyledi daha hafif şekildeymiş galiba yarın tahliller emar film falan dedi artık mecbur gidecem korktum umarım düşündüğü gibi değildir eğer öyleyse kortizona başlıyacam acayip korkuyorum bu arada
arkadaşlar birbirimizi biraz daha tanımak amaçlı yarın yollarımız bi yerde kesişirse diye diyorum nelerden hoşlanırırz birbirimizle paylaşalım diyorum hangi müzik en son okunan kitap hobiler fobiler nasışl giyiniriz mesela yaşadığınız şehire gelsek nereleri tavsiye edersiniz

ben mesela kitap kurduyum diyebilirim ama en son kitabımdan nefret ettim belki aranızda oluyanda vardır ZAR ADAM ondan önce AŞKı okudum şiddetle tavsiye ediyorum gece herkesi yatırıp internettte romantik komedi filmleri izleyip yatıyorum mesela takı severim ama tek parça kolye tarzı bu ara melekler yusufçuklar ilgimi çekiyor
müzik metal müzik dinlemek acayip keyif veriyorr ama popüler müzik dinlemiyorum saçma şarkılar doldu piyasa
siz çoruma gelseni nereleri gezdiririrm hattuşaş mesela bende hiç gitmedim ama
çorum yalın bir yer gidebileceğiniz çok yer var çok iyi bir kaç lokanta var onun dışında bir kaç mağaza okadar diyebilirim amasya ya çok yakın 1 saat sürmüyor çoruma gelmişken mutlaka amasya yada geçin derim daha çok ama yemek hazırlayacam sizde anlatın biraz zayıflamanın dışında paylaşalım derim bişeyleri

bu gunlerde siteye ne oldu boyle,cok yavas.
kahvaltim 1 kasarli krep,sut
oglen balli krep
ara biskivi
aksam 3 tane cinekop ve yesil salatasi,ekmek.

Ferdacim Allah kabul etrsin canim
Melzeyit canim sana da cok grecmis olsun,Insallah ciddi bir sey cikmaz.

Ben bulgaristanliyim,kucuk bir koyde buyudum orda lise egitimime kadar okudum,ondan sonra universiteyi okumak icin Turkiyeye geldim.
Eger benim koyume gelirseniz babaaanemin yemeklerinden yemenizi tafsiye ederim.Banemin sacta pirasi boregi gibisi yok,misirli kacamak uzerine de bol bol tereyegi ve peynirli kahvalti icin yidirir size,ondan sonrasi tuzlusundan sonra bir porsiyon balli olarak iyidircek kesin.delikafadulden
kouyme yakin iki tane kayak merkezi var kiin gelirseniz mutlaka oraya gotururum.Eger soguk havayi sevmiyorsaniz kapali havularimiz var,ordaki sifali sular nevrolojik hastiliklara cok iyi geliyor.Iki tane nehirimiz var orda kucuk yazliklari var herkezin tarafindan kullanabilecek yerler bunlar.eger kalabaliktan yorulduysaniz ormanda piknik yapabiliriz,ama bizimle mutlaka tabanca almaliyiz cunku domuzlar ve kurtlar koye kadar geliyorlar.Tabiki onlari oldurmeyiz tek cok yaklasinca havada vurmak icin alariz.
en sevdigim halk muzikten sonra klasik ve metal muzikten hoslanirim.Hangi ulkenin olursa olsun sevmedigim halk muzugi duymadim simdiya kadar.Yabanci ulkeler,yabanci kulturler her zamn cok cekici oluyor benim icin.Hayalerim hep bir ulke bir yere gitmektir.Insanin dis gorunusu benim icin hic bir onemi tasimiyor,insanin disini degil icini gormeye calisirim.Benim gibi dusunmeyenler ile uzun bir iliski surduremedim simdiya kadar.Simdilik bu kadar.umarim yollayabilirim hihihi

cok tesekkür edeim caniiiiiiiiiiiim insallah hepimiz o yaslari saglikli ve mutlu bir sekilde görelim
yok canim yemedim
ay masallah allah bizede nasip etsin o seneleri
cok sagolbaharcim
adcim merhaba canim nasilsin hayatim bayramda herkes ilo aldi sanirim
coooooooooooooooook tesekkür ederim canim
sagol birtanem sizde iyiki varsiniz

evet canim ben de anlatayim kitap okumayi bende seviyorum yeni bitirdigim kitap ayse kulinin bir varmis bir yokmus romantik ve komedi filmlerini seviyorum taki seviyorum ama cok fazla takamiyorum belirli bir süre sonra fazla geliyor bana
müzik halk ve sanat müzigini seviyorum ben alamyadayim ama memelektim karaman
karaman cok büyük bir yer degil ama gezilecek yerleri var mesela taskale denilen yerde magaralar var karadagda madensehri denilen bir yer var binbir kilise var gelin ben sizi gezdiririm cok güzel yemeklerimizde var mesela kisin arabasi corbasi ve hamuru kisin her evde piser evet sizi karamana bekliyorum
bugün siteye girmek beni bayagi ugrastirdi
ben bugün cok düsensiz yedim cok acil isler vardi kizim cok hastaydi onu halasina birkatim ise gittim kahvalti yapamadim ikindine kadar sadece 3 bisküvi ile durdum
gelince de sadece ekmek arasi birsey yapip yedim yarin normale dönberim

Canım, geçmiş olsun, umartım ciddi bir şey çıkmaz. İçini ferah tut. Kötü bir şey çıkmayacak. Canım, kendimizi tanıtma fikrin çok güzel. Birazdan okula gideceğim. Eve geldiğimde ben de bi kaç şey yazarım.

bu gunlerde siteye ne oldu boyle,cok yavas.
kahvaltim 1 kasarli krep,sut
oglen balli krep
ara biskivi
aksam 3 tane cinekop ve yesil salatasi,ekmek.

Kesinlikle çok yavaş canım. Dün çok uğraştım ama giremedim.

ben bugün cok düsensiz yedim cok acil isler vardi kizim cok hastaydi onu halasina birkatim ise gittim kahvalti yapamadim ikindine kadar sadece 3 bisküvi ile durdum
gelince de sadece ekmek arasi birsey yapip yedim yarin normale dönberim

Canım, umarım kızın daha iyi olmuştur. Geçmiş olsun.

Kızlar, dün girememdim siteye. Bayağı da uğraştım. Akşam yemekte taze fasülye, ayran ve 1 dilim ekmek yedim. Yanında 5 parça kuşbaşı et vardı. Bugün annem geliyor, bu sebeple dün migrosa gittik. Melzeyitcim, sen çeçil peyniri diyince benim de canım istedi ve çeçil peyniri aldım :))) ve 3 parça yedim. Yatmadan önce de 1 meyve (muz) yedim.
Şimdi de malum, 2 dilim ekmek arası çeçil peyniri :))), 1 çay kaşığı zeytin ezmesi ve kahve var.

ay kızlar sitenin yeni görünümü benim gözlerimi çok alıyo ( bu arada uzun zamandır görüşemedik iki gündür siteye giremiyodum uğraşmama rağmen meğer yenileniyormuş(ama ben eski halini daha çok seviyordum) ben yine hasta oldum sinüzitten dolayı bayramda hep başım ağrıdı ve dayanamadı bünyem öksürükle birlikte sesim kısıldı dün doktora gidip 3 gün rapor aldım dinlenmedeyim yani,kendimde yenilikler aptım ve spor salonu araştırdım ve buldum aylık 100tl haftada beş gün ve bir saat sizce nasıl hanımlar? ama kararlıyım bu fil gömrünümlü hatundan kuğu gibi hale dönüş olacak inş.,sabah normal kahvaltı yaptım ama hastalıktan ötürü pek iştahım yok yarım dilim ekmek anca yemişimdir 4 zeytin ve 4 dilim beyaz peynir,akşam işe bir tabak çorba ve bir tabak yeşil mercimekli bulgur pilavı yedim 2 bardak ayranla...

Kızlar, bu saate kadar foruma giremedim. Bakım varmış herhalde. Önce yediklerimi yazayım.
Öğleye doğru 1 bardak light süt, 1 pk etiform
Öğlen kabak ve 5 tane kuşbaşı yanında 1 dilim ekmek ve ayra.
Öğleden sonra 2 mandalina
Akşam da brüksel lahanası ve az hindi kuşbaşı yemeyi planlıyorum.
İki gündür kaçamak yapmıyorum. Umarım bir daha da yapmam.
Ben de birazcık kendimden bahsedeyim. İstanbul'da oturuyorum ama aslen İzmirliyim. İzmir'e gelirseniz sizi Çeşme'ye, Foça'ya götürürüm. Çeşme'nin, özellikle Ilıca'nın denizi muhteşemdir. Turkuaz rengi sularından hiç çıkmak istemezsiniz. Kesinlikle sizi Selçuk'a götürürüm. Dünyanın 7 harikasından biri Artemis tapınağının kalıntısını gösteririm. "Kalıntısı" dedim, çünkü sadece bir sütun kalmış :)) Ama Meryem ana çok güzel. Şirince köyüne götürürüm.

Kitap okumayı severim. Dönemsel takıntılarım vardır. Bir ara tarihe saplandım. Deli gibi tarihsel romanlar okudum. Sonra anı kitaplarına daldım. Nüveyra, Füreya gibi kitaplara daldım. Şakir Paşa ailesi ile ilgili kitaplar okudum. Ayşe Kulin'i ben de severim. Şimdi de Çağdaş Türk Tarihine taktım. Geçtiğimiz haftalarda Turgut Özakman'ın Cumhuriyet kitabını okudum. Şimdi de Erdal İnönü'nün anılarının anlatıldığı Anka Kuşu'nu okuyorum. Takı severim ama küçük takılardan hoşlanırım. Ben de dünya müziği severim. Her kültürün müziğini zevkle dinlerim.
Ne kadar uzun yazmışım :))))

melankolicim merhaba, bugün memurlar.nette okudum, 10000 tane öğretmen ataması yapılacakmış. Şartlarını bilmiyorum ama umarım istediğin gibidir.

Canım, benim gittiğim yer haftada 3 gün, 1,5 saat ve 60 lira. Aslında iki ay üye olursan 60 lira. 1 ay için 80.
Seninkinin 5 gün olması iyi. Hergün gidersen bayağı faydasını görürsün. Bu arada geçmiş olsun, sıcak şeyler iç, zencefil falan ihmal etme :))) Mercimekli bulgur pilavı bir tabaktan daha az olsaymış daha iyiymiş şekerim.

canım çok teşekkür ederim,bazı şeylere bakarken benide unutmadığın içinopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5

sayfam değişti yani sitenin görünümü,ne oluyor anlamadım kaydirigubbakcemile3

Canım, bir iki defa refresh yaparsan site eski şekline döner.

Hemen geliyorum. Bayılırım sakızlı kahveye. Ama sade isterim :)))

Ben mesaj gönderene kadar Melankolicim gitmiş (( Gider tabi, 20 dakikada bir mesaj gönderemedim. Bağlantı kötü.

Son düzenleme:
kızlar siteye girmek işkence gibi yarın tartı günü umarım sabah sorun çıkmaz da girebiliriz ben 2.5 gün çorba diyeti yaptım buçuk diyorum çünkü bu akşam evde olanlardan yedim herkesle birlikte yediklerimi yazayım:
sabah 1 kase çorba 2 dilim kepek ekmeği
ara 1 mandalina
öğle 1 kase çorba 1 dilim ekmek
ara 1 küçük armut
akşam 2-3 kaşık kuru fasülye 3 kaşık pirinç pilavı 2 tane fırında yapılmış köfte 1 tane tulumba tatlısı ve ne yazık ki turşu da yedim umarım ödem yapmaz sabah tartıldım ve 82,1 i gördüm çok şükür bayramda aldıklarımı yerleşmeden verdim neyseki 84.2 yi görmüştüm salı günü umarım yarına kadar da birazcık gider de almış görünmem turşu da su tutmazsa vücudumda fazla çıkacağımı sanmam..

canlarım hepinizin geçmiş kurban bayramı mübarek olsun...
oğluşumun sünneti oldu ve iyileşti çok şükür.hatta emeklemeye ve koltuklara tutunup kalkmaya başladı.sünneti bekliyormuş meğer:)
evime sağ salim ve kilo almış alarak döndüm fakat siteye giremedim sorun vardı anca girebildim..
ben sizden süresiz izin istiyorum netimde problem var ve ne zaman çözülür bilemiyorum. sadece ara sıra gelebiliyorum.şimdilik benim yerime birisini alın ben dışarıdan katılabildiğim kadar katılayım netim düzelince kaldığım yerden devam edeyim.şimdi oğlumu uyutayım hepinizi kocaman öptüm şekerler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…