ay herzorluk kadınların başında çıldırıcam.haklısın hayatım aburcubur kankimiz oldu.ayrılamıyoruz. mafoldumbenkızlar alıntıyla cevaplanmıyo ne yazıkki hepinize tek tek yazacaktım ama olmadı
adcım 1 kilodan fazla alanlar var aramızda başı da ben çekiyorum sanırımvericez bakalım tekrardan yerken iyi yeniliyo da verirken baya zor oluyo helede bayram boyunca midemiz abur cubura alışmışken..
nachtigallcim sen de limonatayı takma kafana zaten şekersizmiş yediğin bisküvide diyet bisküviymiş çok da etkisi olmamıştır canım..
Kızlar, siteye zor giriyorum. Alıntı yapamıyorum.
Meliscim, oruçmuşsun. Allah kabul etsin.
Adcım, geçmiş bayramın kutlu olsun :) Sanırım hepimiz kilo almışız. Bu hafta herhalde düzene oturma haftası olacak :))
Şimdi, yediklerimi yazayım:
Öğleye doğru 1 bardak light süt, öğlen light sandviç ekmeği arası 3 parça peynir ve ayran. Sonra pilates.
Az önce de 2 mandalina yedim. Canım tatlı istiyor. Evde kbar var. 90 kalori.Dayanacağım. Dayanmalıyım.
sağol hayatım seninde bayramın kutlu olsun. almışız valla sorma,ama toparlarız gulüm be.bari yılbaşına birazcık verelimde rahat eğlenek. kaydirigubbakcemile2
karamanlım balım.iyiki doğdun iyiki varsın. kocaman öpücükler sana. a.s. a.s. a.s.