Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar ben geldim tatilden aslında dün geldim de bugün ders falan ancak girebildim nete.
tam tahmin ettiğim gibi herkes çok yemiş :) ben çok yemedim ama yine de çok şişim anlamadım neden yolculuk falan üstüste geldi ondan herhalde.
hepinizi çok özledim.

Karamanlıcım, mutlu yıllar :))) Yeni yaşın güzellikler getirsin. 38 bedenin de güzel bir doğum günü hediyesi olmuştur. Hedeflediğin kilona ulaşana kadar aynen böyle devam et.

Canım, hoşgeldin. Yol ödem yapıyor. Sıcak bir duş iyi gelir.

Kızlar, akşama doğru çeyrek börek yedim. Çok acıktım,dayanamadım.
Yemekte de 6 tane kuşbaşı, taze fasülye ve ayran vardı. Börek yedim diye ekmek yemedim. Eliptik bisiklete bindin. Yarın da pilates var.

Kilo çizelgemi yeni kiloma göre ayarladım. Utanayım da kendime geleyim diye...

Son düzenleme:
karamanlım doğum günün kutlu olsun pasta yersin artık. 38 beden giyinmen harika sen bunu çokdan hakkettin. Bugün annemlerin de evlilik yıldönümü biz de pasta alıp gitmeyi düşünüyoruz.

karamanlım doğum günün kutlu olsun pasta yersin artık. 38 beden giyinmen harika sen bunu çokdan hakkettin. Bugün annemlerin de evlilik yıldönümü biz de pasta alıp gitmeyi düşünüyoruz.

Meliscim, bayram tatilin iyi geçmiştir umuyorum :))) Annenleri de tebrik ediyorum, daha nice yıllara... Madem bayramda fazla yemedin, şimdi de pastayı fazla kaçırma şekerim :))))

Meliscim, bayram tatilin iyi geçmiştir umuyorum :))) Annenleri de tebrik ediyorum, daha nice yıllara... Madem bayramda fazla yemedin, şimdi de pastayı fazla kaçırma şekerim :))))

ayy deli etti sayfalar beni açılmıyor.
cnım hoşbuldum evet ödem yapmıştır galiba kendime gelirim 1-2 güne.
ben de 62 çıktım bugün sabah sinir oldum verelim tekrar canım yaa böyle olmaz.
annemler istemediler yorgunlarmış başka bir gün kutlayalım dediler bilmem belki başbaşa kalmak istemiş olabilirler.kaydirigubbakcemile5

tesekkurler canim yok canim pasta almadim da yemedim de annenlerin de yildönümü kutlu olsun kacinci seneleri
cok tesekkurler canim insallah

herkeslere merhaba tek kilo alan ben değilmişim mutlu oldum:)))
karamanlım kuzummmm nice mutlu yıllara allah çocuklarınla ve eşinle 40lı 50li60lı hatta 70li80li yaşları sağlık ve huzur içinde geçirmeni nasip etsin DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN

tesekkurler canim yok canim pasta almadim da yemedim de annenlerin de yildönümü kutlu olsun kacinci seneleri

cok tesekkurler canim insallah

yeseydin canım hakketmiştin :)
34. sene bitti maşallah 75te evlenmişler

sen de hoşgeldin canım iyimisin?
amin.
kızlar bir araya gelelim de sohbet edelim özledim valla. Bugün de dinleniyorum yarından itibaren buralardayım. İyi geceler.

iyi geceler kızlar sitede sorun var alıntı ile cevaplamaya çalıştım ama ne yazıkki bir türlü iletilmedi ben de yatmadan bi şansımı deneyim dedim karamanlım doğum günün kutlu olsun canım nice senelere inşallah en güzel doğum günü hediyesi zaten insanın mutlu bi şekilde girmesidir yeni yaşına sende bayramda duyduklarınla motive olmuş ve mutlu bi şekilde girmişsindir eminim ki..
kızlar cuma günkü tabloyu cidden bende merak ediyorum inşallah en azından aldığım 2 küsürlü kilodan 1 ini vermiş olurum moralim bozuldu valla
hepinize iyi geceler canlarım yarın herkesler burda olur heralde ayrıntılı konuşuruz öpüldünüz..

Canım, ben de dün çok zor girdim siteye.
Hepimizin morali bozuk sanırım. Sonuçlar hiç iç açıcı değil.
Gece çok acıktım. Yarım paket etiform yedim, 2 bardak (belki de 3 e yakın) şekersiz limonalata içtim. İçmez olaydım. Şimdi de kahvaltı. 2 dilim light ekmek, 1 parça peynir, 1 çay kaşığı zeytin ezmesi ve kahve. Okuldan sonra spora gidiyorum. Öğle yemeği olarak light sandviç ekmeği arası ( ekmeğin içini çıkardım) 3 parça peynir ve ayran.
Hepinize güzel günler...

günaydınlar,
nasılsınız kızlar bugün, ben evdeyim yemek yapıyorum kızıma şu an hava çok güzel biraz çıkarayım dedim 2 gündür hava çok güzel olmasına rağmen burnunu çıkamadı dışarıya sıkılmıştır.
Ben bugün oruç tuttum eski borçlarımın yerine günler de kısa zaten gece kalktığımda biraz ekmek peynir yarım lt su içtim. yarın da tutarım cuma dişçi randevum var tutamam.
cumayı ben de merak ediyorum bakalım ne olacak.

herkeslere merhabalar. nasılsınız bakalım kızlar. geçmiş bayramınızı kutluyorum.umarım keyifler yerindedir. bende iyiyim çok şükür. bayramda tatlıyı çok kaçırdım. kiloda aldım.1 kilocuk. bu hafta tekrar kısıtlamaya devam. dünüm çok iyi geçti. sabah klasik kahvaltı yaptım,öğlen çorba salata,akşam salata,ve 2ad baklava.evet baklava kısmı hariç gerisi iyiydi. çokda acıkmadım. zaten bu ay eski kiloya dönmeye çalışacağım ondan sonrada beni mezun edersiniz. geçmişi okuyamıyorum kızlar çünkü sürekli bir hata veriyor sinir oluyorum. buralarda olurum öptüm hepinizi.

iyiyim meliscim sağol hayatım.bayram zamanı gelemedim malesef.aslında 1-2 sefer geldim ama hemen çıkmak zorunda kaldım.sen nasılsın hayatım,oruçmuşsun.Allah kabul etsin canım.bu arada çekiliş adresleri yerlerine ulaştı.ben kime çıktım merak ediyorum. bana çıkan arkadaşa ne alabilirim diye araştırıyorum.1-2 şey gördüm ama karasızım.biraz daha bakınıcam.
yeme içme olayını biraz abarttım.1 kilo aldım.inşallah bu hafta onu veririm. kendimi biraz sıkıp buayın sonunda mezun olayım diyorum. az değil,1 seneden beri burdayım. çeki düzen vereyim diyorum kendime ama nasıl. mezun olduktan sonrada yazmaya devam ederim diyorum mümkün olursa.
sıkılaşma sağlayabilirsem tabi şu bisikleti alıp,sanırım çok daha iyi olurum. eşim bu yılbaşı sürpriz yapacak gibi duruyor,açıkçası onu bekliyorum. almazsada kendi bilir.ben gider alırım.
sanırım bu hafta vasatız,inşallah haftaya iyi oluruz.

kızlar alıntıyla cevaplanmıyo ne yazıkki hepinize tek tek yazacaktım ama olmadı
adcım 1 kilodan fazla alanlar var aramızda başı da ben çekiyorum sanırım vericez bakalım tekrardan yerken iyi yeniliyo da verirken baya zor oluyo helede bayram boyunca midemiz abur cubura alışmışken..
nachtigallcim sen de limonatayı takma kafana zaten şekersizmiş yediğin bisküvide diyet bisküviymiş çok da etkisi olmamıştır canım..

Kızlar, siteye zor giriyorum. Alıntı yapamıyorum.
Meliscim, oruçmuşsun. Allah kabul etsin.
Adcım, geçmiş bayramın kutlu olsun :) Sanırım hepimiz kilo almışız. Bu hafta herhalde düzene oturma haftası olacak :))

Şimdi, yediklerimi yazayım:
Öğleye doğru 1 bardak light süt, öğlen light sandviç ekmeği arası 3 parça peynir ve ayran. Sonra pilates.
Az önce de 2 mandalina yedim. Canım tatlı istiyor. Evde kbar var. 90 kalori.Dayanacağım. Dayanmalıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…