Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ben iyiyim bugün dogum günüm ve 33 yasinda oldum ve en iyisi pasta yapmadim da alamadim da kendime hayret ediyorum artik ama bayramda cok güzel tepkiler aldim en güzeli de bayram icin 38 beden etek ve s beden kazak aldim ve giydim herkes inamadi bu kadar nasil zayifladin diye bende 67 kiloyum dedim ama herkez daha zayif görünüyorsun dedi veb beni bu hizla kimse tutamaz bakalim cumaya kac cikacagim cumaya kadar tartilmayacagim
bugün ne yedim sabah kahvalti
1 finan kahve
1 litre su
1 elma öglen
makarnali ve soslu brokkoli vardi cok az ondan yedim ve salata
1 litre su 1 portakal
aksam 1 kase tarhana corbasi
1litre su
kızlar ben geldim tatilden aslında dün geldim de bugün ders falan ancak girebildim nete.
tam tahmin ettiğim gibi herkes çok yemiş :) ben çok yemedim ama yine de çok şişim anlamadım neden yolculuk falan üstüste geldi ondan herhalde.
hepinizi çok özledim.
karamanlım doğum günün kutlu olsun pasta yersin artık. 38 beden giyinmen harika sen bunu çokdan hakkettin. Bugün annemlerin de evlilik yıldönümü biz de pasta alıp gitmeyi düşünüyoruz.
Meliscim, bayram tatilin iyi geçmiştir umuyorum :))) Annenleri de tebrik ediyorum, daha nice yıllara... Madem bayramda fazla yemedin, şimdi de pastayı fazla kaçırma şekerim :))))
tesekkurler canim yok canim pasta almadim da yemedim de annenlerin de yildönümü kutlu olsun kacinci senelerikaramanlım doğum günün kutlu olsun pasta yersin artık. 38 beden giyinmen harika sen bunu çokdan hakkettin. Bugün annemlerin de evlilik yıldönümü biz de pasta alıp gitmeyi düşünüyoruz.
cok tesekkurler canim insallahKaramanlıcım, mutlu yıllar :))) Yeni yaşın güzellikler getirsin. 38 bedenin de güzel bir doğum günü hediyesi olmuştur. Hedeflediğin kilona ulaşana kadar aynen böyle devam et.
Canım, hoşgeldin. Yol ödem yapıyor. Sıcak bir duş iyi gelir.
Kızlar, akşama doğru çeyrek börek yedim. Çok acıktım,dayanamadım.
Yemekte de 6 tane kuşbaşı, taze fasülye ve ayran vardı. Börek yedim diye ekmek yemedim. Eliptik bisiklete bindin. Yarın da pilates var.
Kilo çizelgemi yeni kiloma göre ayarladım. Utanayım da kendime geleyim diye...
tesekkurler canim yok canim pasta almadim da yemedim de annenlerin de yildönümü kutlu olsun kacinci seneleri
cok tesekkurler canim insallah
herkeslere merhaba tek kilo alan ben değilmişim mutlu oldum:)))
karamanlım kuzummmm nice mutlu yıllara allah çocuklarınla ve eşinle 40lı 50li60lı hatta 70li80li yaşları sağlık ve huzur içinde geçirmeni nasip etsin DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN
iyi geceler kızlar sitede sorun var alıntı ile cevaplamaya çalıştım ama ne yazıkki bir türlü iletilmedi ben de yatmadan bi şansımı deneyim dedim karamanlım doğum günün kutlu olsun canım nice senelere inşallah en güzel doğum günü hediyesi zaten insanın mutlu bi şekilde girmesidir yeni yaşına sende bayramda duyduklarınla motive olmuş ve mutlu bi şekilde girmişsindir eminim ki..
kızlar cuma günkü tabloyu cidden bende merak ediyorum inşallah en azından aldığım 2 küsürlü kilodan 1 ini vermiş olurum moralim bozuldu valla
hepinize iyi geceler canlarım yarın herkesler burda olur heralde ayrıntılı konuşuruz öpüldünüz..