bizde dün akşam anneme gittik.sürpriz yaptığımız için kadının hazırda yemeği yoktu.ama 1 tane annemin meşhur açma ketesinden yedim (13-15 çapında içi kat kat ve çıtır çıtır nefis bi çörek)
sonrasında 3 dilim kadar revani ve gecede bi lokum yedim.sabahta annemdeydik kahvaltıda biraz kavurma az beyaz ekmek yedim.şimdi evdeyim kahvemi ve kepekli bisküvimi yiyorum :) işin ilginç yanı günlerdir yememe rağmen tartıda yüzüm güldü çok şaşırdım belkide daha yağa dönüşmedi yediklerim
bu arada beni gören herkes çok zayıfladığımı incecik kaldığımı söyledi çok mutlu oldum:teytey:
artık bayram bitti bugünden itibaren eski düzene devam inşallah.hedefim 58 çok az kaldı :lepi:
Canım, umuyorum hiç de yağa dönüşmez yediklerin. Ben de sabahtan itibaren geçtim düzene. Öğlen 1,5 kaşık pilav, 8 parça da et yedim. Yanında ayran.
Hedefine az kaldığına da çok sevindim. Kaç kilo vereceksin? Çizelgen olmadığı için göremiyorum :)))
Kızlar günaydın.
Moralim bozuk. Tartıda 62 yi gördüm az önce. Şimdi yeşil çay içiyorum. Benim bayramım şu an itibarı ile bitti.
Dün kahvaltıda 2 dilim ekmek, peynir ve 1 tane hindi sosis vardı. Sonra iki dilim pasta yedim. Neyse ki bitti. Öğlen karnabahar, akşam da balık vardı. 3 tane çikolata yedim. Bu sabah 2 dilim ekmek arası peynir ve kahve vardı. Biraz iş güçten sonra da bisiklete binerim.
bizde dün akşam anneme gittik.sürpriz yaptığımız için kadının hazırda yemeği yoktu.ama 1 tane annemin meşhur açma ketesinden yedim (13-15 çapında içi kat kat ve çıtır çıtır nefis bi çörek)
sonrasında 3 dilim kadar revani ve gecede bi lokum yedim.sabahta annemdeydik kahvaltıda biraz kavurma az beyaz ekmek yedim.şimdi evdeyim kahvemi ve kepekli bisküvimi yiyorum :) işin ilginç yanı günlerdir yememe rağmen tartıda yüzüm güldü çok şaşırdım belkide daha yağa dönüşmedi yediklerim
bu arada beni gören herkes çok zayıfladığımı incecik kaldığımı söyledi çok mutlu oldum:teytey:
artık bayram bitti bugünden itibaren eski düzene devam inşallah.hedefim 58 çok az kaldı :lepi:
ay günlerdir durmaksizin yememin sebebi belli oldu.. rgl oldum bu sabah..
ama tatli krizi geciriyorum resmen..
söz de bugün diyete baslicaktim.
ama tabiki baslayamadim.. kalktigimdan beri tatli yiyorum..
allah kismet ederse yarin baslicam ama..
69 olmusum. hadi 1 kilosu rgl sisligi diyelim..2 kilo gitmesi lazim cumaya kadar ki sabit cikayim.
neisehhhhhhh
aysegülümmm sen hepmizden önce mezun olcan gibime geliyoo :teytey:
merhabalar,ben hic tartilmadim ve istemiyorum.
bugun kahvaltida bir bardak sutlu kahve,sekerli.iki tane bayram sekerimafoldumben
oglen bit tabak manti corbasi ve 2 corba kasigi yogurt
erken yedigim icin baya aciktim 2 dilim ekmek arasinda peynir yedim ve meyve
bugun coooooooooooook yedim
aksam yemegi icin kuru fasulye var ekmeksiz yerim,
aksam misafirlige gidecez tek cay icmeyi dusunuyorum umarim kacamak yapmam.
kendimi toparlamm lazim.kaydirigubbakcemile2.
bendeee tartılmak istemiyorum sonucu görmekten korkuyorum
2.gün annemler geldi
3.gün kayınvalidemler geldi (süpriz yaptılar)
hepside tatlılarla sarma böreklerle geldi(
eti de çok yedim
bugün misafirlerim gitti ablam kaldı alışveriş yapacağız bütün hafta :)) bu sebepten dolayı gündüzleri burda olamam ama akşamları uğrarım
hepinizi öpüyorum
sağol canım inşallah:Saruboceq:
toplamda 5 kg. falan vermişimdir çok değil yani 3-4 kilom daha kaldı.
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ben iyiyim ama benim cocuklar hasta bayrami kasasiz atlattim ve bugün regl oldum sabah 66.9 ciktim bakalim cumaya kac cikarim
bugün sabah kahvalti yaptim
1 litre su
öglen
firinda patatesli tavuk vardi
salata
1litre su
1 elma
aksam meyve yedim canim yemek istemedi+
yarim yada 1 litre su
kızlar benim bugün yediğim sarmaların kavurmaların tatlıların ve yemeklerin haddi hesabı yok tabi içeceklerin de o yüzden bi miktar belirtemeyeceğim ama cumaya kadar şok diyet gibi bişey düşünüyorum bi elma diyeti yada çorba diyeti gibi yoksa bunlar yerleşir kalır üstelik günde 2-3 litre su içen ben bayram boyunca yani 4 günde içtiğim su 2 litre bile etmez hep çay kahve meyvesuyu tarzı şeylerle susuzluğumu giderdim güya yılbaşına kadar 70 olmak istiyodum 75 olabilecek miyim acaba ona da razıyım mafoldumben
Canım, geçimiş olsun. Bu bayram mahvetti bizi :))))
selamm :))
tartida tam bir $ok gecirdim ..
yarim kilo daha almisim..
bir kac yüz gram sonra 70 i görecektim nerdeyse.
cuma günü 67 cikmistim .. gerisini siz düsünün.
bugün sabah cornflakes (tatli istegimi gidersin ümidiyle cikolatali yedim bakalim)
acikttigim zamanlarda neler yicem bilmiyorum.
50 kalorilik kuru etimekler var onlardan yerim sanirim ara ara.
allah yardimcimiz olsun.. cogumuzun durumu vahim :)
nachtigalcim assagidasin selam cnm.
bhr seni bekliyorum tatlim kac ciktin bugün??
anam anammm
bhrcim yandik canim yha..
benim hedefim 62 kilo.
yilbasina kadar 62 kilo olabilirsem eger.. yilbasi yemeklerini yiyebilcem, aksi taktirde kendimi cezalandirmayi düsünüyorum :)
yilda bir defa yilbasi oluyor amaaaaaaaaan nolacak demicem bu sefer :roflol:
kafami duvarlara vuruyorum..nolurdu 1-2 tatli , 1-2 sarma. 1-2 parca et yeseydim..
sanki 2 tabak yiyince tadi degisiyor cix cix cixx
nachtigallcim tebrik ediyorum cnm cok iyi gidiyorsun sen.
bende sabahki corn flakes ile duruyorum simdilik.
aslinda metabolizma icin yemek gerek ama istahim kesildi.
anam anammm
bhrcim yandik canim yha..
benim hedefim 62 kilo.
yilbasina kadar 62 kilo olabilirsem eger.. yilbasi yemeklerini yiyebilcem, aksi taktirde kendimi cezalandirmayi düsünüyorum :)
yilda bir defa yilbasi oluyor amaaaaaaaaan nolacak demicem bu sefer :roflol:
kafami duvarlara vuruyorum..nolurdu 1-2 tatli , 1-2 sarma. 1-2 parca et yeseydim..
sanki 2 tabak yiyince tadi degisiyor cix cix cixx
nachtigallcim tebrik ediyorum cnm cok iyi gidiyorsun sen.
bende sabahki corn flakes ile duruyorum simdilik.
aslinda metabolizma icin yemek gerek ama istahim kesildi.
1,5 lt su içtim. 2 bardak da yeşil çay. Açımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?