Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba kızlar a.s.
kimse bugün ne yediğini yazmamış ben yazayım :)

sabah kahvaltıda sucuklu yumurta,kaşar,reçel,3 dilim uno
arada 5 kepekli bisküvi ve nescafe
öğlen gittiğimiz ziyarette 8-10 sarma,3 küçük baklava
arada yarım elma
akşamda iki dilim biber salçası sürülmüş uno,domates,soğan
arada yine meyve

Merhaba kızlar, uyku tutmadı. Yediklerimi yazayım. Kahvaltıda 2 dilim ekmek, peynir ve çay. Öğlen karnabahar. Öğleden sonra bayram ziyaretine gittik, 1 küçük dilim kek, 1 parça börek ve yarım dolma yedim. Akşam da meyve. Bayram için fena değil değil mi:))))

sabah kalktığımda 2 kepekli bisküvi
kahvaltıda bi yumurta,az peynir,bi domates,az reçel,bi dilim ekmek
öğlen 6 kepekli bisküvi
arada bi avuç fındık,yarım kase yoğurt çorbası
şimdi yine bikaç fındık atıştırıyorum
akşam çorba ve köfte var.

kızlar ben bugün çok ağır şeyler yedim hiç yazmayayım...
aslında 2 öğün şeklinde oldu ama tatlı çok fazlaydı
bu hafta ablam bende kalacak artık nasıl beslenirim bilmiyorum :((

aysegülüm harikasin canim yha..
bayram olmasina ragmen salmadin kendini.

kaynanam 1 koca tabak burma tatlisi yollamis.. gelip gectikce agzima atiyorum :))

dünden beri 2 kilo tatli yemisimdir :roflol:

amaaan haftaya sabit cikayimda baska hedefim yok.. zaten ne zaman yicez taze taze ev baklavalarini pöfff

bu arada ben hastayim ama istahim yerinde cok sükür :)))

dosbikim eger zor olacak diyorsan vermeyi bir yana birakip almamaya calis bu hafta hi?
herseyden ye ama abartmadan mesela, benim gibi yapma :)

bende yazayim bugün ne yedim..

sabah
2 sarma 2 tatli attim agzim tatlansin die :)))

ögle yok
(bütün gün ilac alip yattim)

aralarda mutfaga girdikce tatli yedim..(vitamin babinda :roflol:)

birazdan mevlüt pilavi(nohutlu ,tavuklu)
yaninda patates salatasi.

dün yediklerimide yazayim düsüp bayilin:))

sabah
1 kiymali pogaca
10-15 sarma
yarim tabak patates salatasi

kahvalti disinda ögünüm olmadi..
gün icinde ara ara yedim.

ortalama 30-35 sarma :roflol:

2 pogaca

bi sürü baklava..:)

hilmişim ben hiç bişey yapmadım bayram için çünkü bana gelen giden olmaz.onun için rahatım yapan olsa kesin bende yerdim yani.annem karşıda ona yarın gidicez oda tatlı yapmış orda telafi ederim artık iki günü :))

aslında yemek olarak sende çok yememişsin ama tatlıyı ve sarmayı abartmışsın biraz:) ama dediğin gibi bayramdan bayrama ev baklavası yiyosun okadarcık olsun.

Kızlar,
Sabah bayram sebebi ile 1 simit, yumurta, 1 hindi sosis yedim kahvaltıda. Aslında 12 de. Sanmayın ki o saate kadar uyudum. Sabaha karşı 3 de uyandım sebepsiz yere. Acıktım. 2 dilim light ekmek arası peynir ve 1 yumurtadan omlet yaptım ve yedim. 5 de uyudum. Sabah 9 da uyandım ama açlık hissetmedim.
Öğlen misafir geldi, nefis bir pasta getirmiş. 2 dilim yedim. Ooooffffff offff

nach.. yoksa hamilemisin canım :) gece kalkıp acıkmalar falan.
off bak şimdi benimde canım pasta istedi :( üzülme canım bayram bahanemiz olsun herkes kaçamak yapıyor o yüzden kendini kötü hissetme yalnız değilsin :)

merhaba kizlar hepinizin bayrami kutlu olsun ben bugün bütün gün calistim sabah 6 dan aksam 6 ya kadar
dün fazla abrtmadim kahvalti da 1 dilim su böregi cok ince bir dilim ekmek 1 kasik kadar biber kavurmasi yedim sonra hicbirsey yemedim tatli dahi
bugün de kahvaltiyi öglen yaptim aksam da sadece meyve yedim
canim birsey istemiyordu kendinize iyi bakin haftaya herkes kendini toparlasin bakalim

nach.. yoksa hamilemisin canım :) gece kalkıp acıkmalar falan.
off bak şimdi benimde canım pasta istedi :( üzülme canım bayram bahanemiz olsun herkes kaçamak yapıyor o yüzden kendini kötü hissetme yalnız değilsin :)

Zannetmiyorum canım. Reglim geçen hafta bitti. Sanırım pisboğazlığımdan ötürü acıktım :))))
Bir süredir görüşemediğim arkadaşım bana dün kilo vermişsin dedi. Çookkk mutlu oldummm

ben de coooooooook cikolata yedim,ne yapayim cikolatayi cok seviyorum,

Canın sağolsun Fikriyecim. Salıdan itibaren kampa gireriz hepberaber

Kızlar, kahvaltım standarttı. 2 dilim ekmek, peyniri biraz kaçırmış olabilirim. Yanında da kahve yerine portakal suyu içtim. Bakalım bugün neler yiyecğim

bende bugün kahvaltıda sadece bir dilim labne sürülmüş ekmek yedim ve bol su içtim ama arada dünden kalan bir adet şekerpareyi götüdüm:icecream: pişman değilim,yine olsa yine yerimmm:roflol:

kahvalti etmedim
3-4 kasik pilav attim agzima..

bugün diyete baslamicam .. daha kirginligim gecmedi.

2 günde 2 kilo almisim :) kötü haberde buu ..

selam kızlar valla bende bayramda coştum iyice dün sabah 82.6 geliyodum tartıda bugün tartılmaya bile korktum 83 ü bulmuşumdur kesin geçmiş bile olabilirim :bbo:
yarın tekrardan başlıyorum ama almak ne kadar kolay yaaa şuna bak haftalarca uğraşıyoruz gram gram gidiyo kilo kilo geliyo ama gelirken kötükedihüso

Back