Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

haaa bir de haşlanmış karnıbahar aldım çok seviyor sebze olur diye

cok guzel,kofte ancak bir gunluk icin olur evet,yolda cok iyi olur bence,Sanberke hep kofte yaparim yolda iydirmesi kolay,kendisi yer ya.
Brokoli severse ondan da hasla,ayrica balkabagi da olur,cok az suda kaynasin balla veya pekmezle tatlandirabilirsin.:icecream:

süper caım en son 64.1 miydin?

evet canım.köyde o kadar çok yemesem 60 ı görürdüm demek.neyse geç olsun güç olmasın :)

ferdacım zaten alınabilecek herşeyi almışsın aklımada başka bişey gelmedi valla.hem dediğin gibi heryerde yemek olur birazda onlardan yer olur biter canım.melis çoğu şeyi yiyor zaten canım.

vereliniortak tebrikler canim,oh ne guzel manken gibi oldun sen.:teytey:

fikriyecim daha tam manken olamadım emme az kaldı :icecream:

şimdi köfte yapacağım fazla yapayım 2 tane bari .

evet ferdacım zaten alınabilecek herşeyi almışsın aklımada başka bişey gelmedi valla.hem dediğin gibi heryerde yemek olur birazda onlardan yer olur biter canım.melis çoğu şeyi yiyor zaten canım.

sağolun kızlar onaylabnmak istedim gerçekten bir şey unutmayımda :) evet her şeyi yiyor da ne bileyim şimdi bayram ya heryerde et olur o da sert olur kurban eti dinlenmemiş bi de baharatlı falan olursa.

manken olmana az kaldı bencede canım zaten boyun da uzun.

aksam yemegi degisti,esim govecte tavuk istiyormus,uf bu tavuktan biktim.sanki oyle 10 dk oluyorda hadi ben gidiyorum goveci koyayim.

melankolicim kolay gelsin canım valla işin zor ayrıca bekarsın sanırım bravo valla baklava açabiliyosanalkisalkisalkis ben 3 yıllık evliyim daha yufka açmayı beceremiyorum:kedi:

evet canım bekarım,elimden herşey gelir ama eskisi gibi yapmıyorum a.s
bu arada bugün sabah yine aynı 4 adet buraçk bisküvi yedim öğlen ile akşam bir oldu çünkü eve geç geldim kuaförde oyalandım kaydirigubbakcemile3 önce bir tabak yine lahana çorbası içtim,sonrasında annem haşlama yapmıuştı çok az yedim ve yanına bir buçuk kaşık pilav aldım bu kadar,yeşil çayımı içiyorum şimdi yatmadan belki bir mandalina yerim,ablam geldi bugün ereğlide oturuyo yaklaşık 2 hafta önce görüşmüştük bana zayıflamışsın dedi yüzüm süzülmüş öyle söyledi çok sevindim öle sölemesine,ama aben bir kaç hafta tartılmıycam o zaman daha belirgin olur diye düşünüyorum CADIARZU

bi de bir elma yedim,
siz ne zamn aksam yemegi yiyorsunuz,bizim yemegimiz cok gec oluyor genelde.Esim saat 8 den sonra eve geliyor,ancak ondan sonra yeriz.

aksam yemegi degisti,esim govecte tavuk istiyormus,uf bu tavuktan biktim.sanki oyle 10 dk oluyorda hadi ben gidiyorum goveci koyayim.

hadi git yemeğini yap canım eşin söylenecek şimdi :))

becerikli arkadaşım.
afiyet olsun ben de merak ettim şlimdi gözle görüldüğüne göre güzel verdin demek hadi hayırlısı bayram sonrası geri gel şekerim takıma.
ya da ne zaman hazır olursan

bi de bir elma yedim,
siz ne zamn aksam yemegi yiyorsunuz,bizim yemegimiz cok gec oluyor genelde.Esim saat 8 den sonra eve geliyor,ancak ondan sonra yeriz.

biz genelde 6-6.30 arası yiyoruz

Ferdacim ne guzel aksam yemeginiz erken oluyor,ben bu gec saatlerde yemek yedigimden dlayi cok kilo aldigimi dusunuyorum.ama esim yalniz bir lokma yemez o benim buyuk bebegim.

günaydıııııııınnnn
tabii ki kimsecikler yok hepinizin bayramını kutluyorum şekerler çok kaaçamak yapmayın
ben sabah çoook güzel bi kahvaltı yaptım ne yalan söyleyeyim çok uzun zamandır böyle huzurlu yememiştim
yerken hep tedirgin oluyordum bugün saldım ama öğlene toparlarım artık

Kızlar, günaydın, mutlu bayramlar. Aman fazla yemeyin. Ben ıstanbuldayım. Tatil kısa diye gitmedik ızmire. Hem, annem bayramdan sonra annem gelecek buraya.
Fazla yemeden, kilo almadan neşeli bir bayram dileği ile...
Sevgiler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…