haaa bir de haşlanmış karnıbahar aldım çok seviyor sebze olur diye
süper caım en son 64.1 miydin?
offf bayaaa hazırlık yaptın yoruldum en çok melise kızlar başka ne alsam ikinizi bulmuşken sorayım. çorba yapmıştım konserveledim 3 kavanoz, meyve püresi, danino aldım çubuk kraker falan, kek yapmıştım ara öğünler için işte. Tavuklu güveç var ya milupanın ondan aradım bakmadığım yer kalmadı ama bulamadım o çok iyi oluyordu. Aslında heryerde yemek olur ama melise göre olurmu bilmiyorum tabi, ben jhazırlıklı olayım da.
vereliniortak tebrikler canim,oh ne guzel manken gibi oldun sen.:teytey:
cok guzel,kofte ancak bir gunluk icin olur evet,yolda cok iyi olur bence,Sanberke hep kofte yaparim yolda iydirmesi kolay,kendisi yer ya.
Brokoli severse ondan da hasla,ayrica balkabagi da olur,cok az suda kaynasin balla veya pekmezle tatlandirabilirsin.:icecream:
evet ferdacım zaten alınabilecek herşeyi almışsın aklımada başka bişey gelmedi valla.hem dediğin gibi heryerde yemek olur birazda onlardan yer olur biter canım.melis çoğu şeyi yiyor zaten canım.
melankolicim kolay gelsin canım valla işin zor ayrıca bekarsın sanırım bravo valla baklava açabiliyosanalkisalkisalkis ben 3 yıllık evliyim daha yufka açmayı beceremiyorum:kedi:
aksam yemegi degisti,esim govecte tavuk istiyormus,uf bu tavuktan biktim.sanki oyle 10 dk oluyorda hadi ben gidiyorum goveci koyayim.
evet canım bekarım,elimden herşey gelir ama eskisi gibi yapmıyorum a.s
bu arada bugün sabah yine aynı 4 adet buraçk bisküvi yedim öğlen ile akşam bir oldu çünkü eve geç geldim kuaförde oyalandım kaydirigubbakcemile3 önce bir tabak yine lahana çorbası içtim,sonrasında annem haşlama yapmıuştı çok az yedim ve yanına bir buçuk kaşık pilav aldım bu kadar,yeşil çayımı içiyorum şimdi yatmadan belki bir mandalina yerim,ablam geldi bugün ereğlide oturuyo yaklaşık 2 hafta önce görüşmüştük bana zayıflamışsın dedi yüzüm süzülmüş öyle söyledi çok sevindim öle sölemesine,ama aben bir kaç hafta tartılmıycam o zaman daha belirgin olur diye düşünüyorum CADIARZU
bi de bir elma yedim,
siz ne zamn aksam yemegi yiyorsunuz,bizim yemegimiz cok gec oluyor genelde.Esim saat 8 den sonra eve geliyor,ancak ondan sonra yeriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?