Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba takım arkadaşlarım şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum belki girme fırsatı bulamayabiliriz koşturmalardan a.s.
bu arada tartıldım bu sabah yine 82.3 :bbo: yarına da tekrar 81.9 mu çıkar acaba dikkat edersem kaydirigubbakcemile3

(herkesten bildirim bekliyorum tartılma günü bugün)
afiyet olsun tatlım ama dikkat et aynı tatdan sıkıldım diyew diye açılıyorsun kaydirigubbakcemile2

Canımcım, ben bayram nedeni ile tartılma yok sanıyordum. Sabah da tartılmadım.
Bu arada dediğin gibi aynı tattan sıkıldım diye açılıyorum. Durmam gerek.

Canımcım, ben bayram nedeni ile tartılma yok sanıyordum. Sabah da tartılmadım.
Bu arada dediğin gibi aynı tattan sıkıldım diye açılıyorum. Durmam gerek.

canım doğrusun hata bende daha önce üstüne basarak söylemeiştim. dosbanın mesajına cevap verirken yazmıştım ama açık söylememişim içimden düşünmüşüm :)
neyse inşallah haftaya iyi oluruz en azından sabit kilo almamış oluruz.

arkadaşlar herkesin şimdiden bayramı kutlu olsun eti ve tatlıları fazla kaçırmayın melisciğim anladımda biraz geç benim jeton :))) sana ve ailene iyi gezmeler aman çocuklarınızı hasta etmeyin arkadaşlar

selam kizlar gecmisi okumadim..
kilo bildirimi yok dimii??

walla bayram konusuna gelincee yiyin derimm.. bi dahaki seneye kadar bayram yok nasilsaa
.. cumaya kadar eritirizzz
ben bayram icin 67 ye düsmüs bulunmaktayim .. gönül rahatligiyla 68 olabilirim :roflol:

gaza getirmis gibi olmayimda amaan seneye kim ölee kim kalaa .. doya doya yasayin bayrami

bayram.gif

ay simdi okudum.. meliscim bildirim bekliyormus :)) 67,0 bebiskoo..

ama bunu kaydetmesen ziraa haftaya anca düserim bu kiloya geri :roflol:

arkadaşlar herkesin şimdiden bayramı kutlu olsun eti ve tatlıları fazla kaçırmayın melisciğim anladımda biraz geç benim jeton :))) sana ve ailene iyi gezmeler aman çocuklarınızı hasta etmeyin arkadaşlar

:))) sağol canım. iyi şimdilik melis bir daha çıkmadı ateşi.

selam kizlar gecmisi okumadim..
kilo bildirimi yok dimii??

walla bayram konusuna gelincee yiyin derimm.. bi dahaki seneye kadar bayram yok nasilsaa
.. cumaya kadar eritirizzz
ben bayram icin 67 ye düsmüs bulunmaktayim .. gönül rahatligiyla 68 olabilirim :roflol:

gaza getirmis gibi olmayimda amaan seneye kim ölee kim kalaa .. doya doya yasayin bayrami

çok pozitifsin şekerim :)

ay simdi okudum.. meliscim bildirim bekliyormus :)) 67,0 bebiskoo..

ama bunu kaydetmesen ziraa haftaya anca düserim bu kiloya geri :roflol:

evet yaaa bu kiloları korusak iyi :)

kızlar çekilişler belli oldu kalliste özelden yazmış size de gelmiştir. Çok sevindim heyecanlandım bayram dönüşü bakarım ne alacağımı düşüneyim.

daha önceden konuşmuştuk ya fiyat sınırı olsun topik olsun diye. Şöyle yapalım kimse abartmasın hediyeyi pahaca, önemli olan anı kalsın birbirimize. Bir de topik olmasın herkes istediğini alsın ben öyle yapacağım çıkan kişiyi iyi tanıdım kişiliğine özel bir hediye alayım kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
iyi aksimlar herkese,Dun size takip ettim hep ama hic yazmadim,cok buyuk kacamak yaptigim icin kendimden utandim ve yazmamaya karar verdim.
Hele sukur zamaninda bayram temizligimi bitirdim,coooooooooooook yoruldum ama olsun,evim tertemiz olduguna cok seviniyorum.
kahvaltim yarim nar
oglen ekmek arasi salca ve peynir
ara biraz havucmbrokoli,
aksam yemeginde kofte ve brokolu corbasi olacak.
Dunku cikolatadan sonra bugun kendime ceza verdim de normalden az yedim.

merhaba kızlar a.s.

bugün 9,30 gibi kalktık kızıma sütünü verirken bende 3 kepekli bisküvi yedim.sonra biraz uyukladım 11 gibi kahvaltıda bi dilim süzme yoğurt sürülmüş ekmek ve bir domates
arada iki kepekli bisküvi
öğle yemeğinde bi porsiyon etli nohut ve bol salata ekmek yemedim
arada küçük bi muz ve bi stick çikolata (54 cal.)
akşam balık ve salata var
sonrada meyvemi yerim.

kallisteden banada mesaj geldi heyecanlandım valla güzel oldu bu çekiliş işi.ferdacım ne zamana kadar gönderebiliriz acaba ?
bu arada bi tartılayım bakalım sabah tartılmamıştım bildiririm kilomuda.

afiyet olsun fikriyecim ayşegülcüm ben de sabah klasik öğlen 4 balık kroket ve salat yedim akşama yemek yok bilmiyorum ne yaparız :)

canım ayın 15inde herkes en geç yollamış olsun bence kargo en uzak yere bile 2 ünde gidiyor ama yılbaşı üzeri yoğun olabilirler 20sine kadar herkesin eline geçmiş olur eşzamanlı olur.

offf bayaaa hazırlık yaptın yoruldum en çok melise kızlar başka ne alsam ikinizi bulmuşken sorayım. çorba yapmıştım konserveledim 3 kavanoz, meyve püresi, danino aldım çubuk kraker falan, kek yapmıştım ara öğünler için işte. Tavuklu güveç var ya milupanın ondan aradım bakmadığım yer kalmadı ama bulamadım o çok iyi oluyordu. Aslında heryerde yemek olur ama melise göre olurmu bilmiyorum tabi, ben jhazırlıklı olayım da.

Arkadasla BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN.....opuyorumnanaktan
ŞenizOPUSMEK YOK:olmaz: UZAKTAN selamlasinkaydirigubbakcemile5 hasta olmayalim:lepi:

canim normal yogurdu yiyor meslis sanirim,eger yemiyorsa o zamn babymix alin yaniniza,kofte olabilir.medine hurma yiyorsa ondan da alabilirsin,bol bol enerji verir kuzuya.

canim normal yogurdu yiyor meslis sanirim,eger yemiyorsa o zamn babymix alin yaniniza,kofte olabilir.medine hurma yiyorsa ondan da alabilirsin,bol bol enerji verir kuzuya.

normal yoğurt yiyor köfte ben de düşündüm ama dondurucu almak lazım yanımıza sanırım. Hurma almadım da incirle kayısı aldım kayısıyı biliyordu zaten de inciri çok sevdi. artık eksik olursa oralardan alırız yada mutfağa girer yaparım bir makarna.

Back