bahçe yeşil elma dolu,bende çok ekşi diye yiyemiyorum. önceden çok severdim halbuki. tekrar deneyeyim en iyisi.
:roflol: yok be gulüm ne oklavası.senin o çok isteyipte yiyemediğin ama dayanamayıp sabah yediğin patatesi ben her pazar,2-3 çatal yiyorum. Allah iyiliğini vesin emi. a.s.
Senin canın sağolsun şekerim ve tebrik ediyorum, demek tartıda hafifledin :)))) opuyorumnanaktan
Bugün yedin, afiyet olsun ama başka kaçamak yapma. Zaten önümüz bayram. Tehlike çanları çalıyor.
Kızlar, ne yediğimi gururla yazıyorum:
Kahvaltı malum.
Öğleye doğru 1 bardak light süt
Öğlen 1 light sandviç ekmeği (ekmeğin içini çıkarıyorum) arası peynir ve ayran
Öğleden sonra 2 mandalina.
Az önce 1 kaşık sade dondurma
ve iyi ki varsınız, forumu okurken antep fıstığı atıştırmaya başlamıştım ki hemen bıraktım. Akşama da karnabahar var.
selamm
sabah
1 kk beyaz peynir
öglen
2 izgara tavuk gögüsü
patates salatasi 3-4 kasik
ve yaninda pide yedim(cok tazeydi dayanamadim)
elimin biraz büyüklügünde bir parca yedim.
aksama bisey yemeyerek telafi edebilirmiyim sizce?
yaninda cok ekmek veyahu et türü seyler tüketmediysen hic bisi olmaz canim üzülmeee
Kızlar, akşam yemeğinde karnabahar, 1 dilim ekmek ve ayran vardı. Tüm kaslarım tutulmuş. Banyodan sonra biraz açıldılar. sabah yürüyemeyeceğim galiba.
canım çok sııkıın yeniler bilmez bellki ama şubemde problemli olduğum birisi vardı beraber çalıştığım adamla yine kavga ettik birbirimize girdik artık utanıyorum ya vallahi kendimi mahalle kadınları gibi hissettim çok üzüldüm bide utanmadan şube müdürüne şikayet etmiş ah ah enbaşından beri gidip konuşmamı engelleyen kocama çok kızıyorum şubeden çıkış dilekçemi verecem yarın kızlar yarın giremeyebilirim bakalım tekrar şube müdürüyle konuşacam erkeklerden llikle bunun gyontulmamaış ayılardan nefret ediyorum ya birtek benmi sorun yaşıyorum acaba çok merak ediyorum belkide sorunlu olan benim(((((((((
bu arada sabah bir kaç tane burçak bisküvi ile açık çay içtim,öğlen eve geldiğimde kahvaltı yaptım sayılır az sucuk yedim azcık tavada kızarmış ama yağsız 3 dilim laigt ekmekle akşama ise bir tabak yayla çorbası,bir tabak lahana yemeği(sebze olarak)çok az da sadece haşlanmış makarna,yatana kadar yeşil çayımı içerim ve tabikide suyumu da içerim :)))
nachtigal ve baharcım var sadece kızlar siz nasılsınız? bu arada enim çıkmam gerekiyo ee malum bayrama ne kaldı ki baklava yapıcam birazdan yani işim çok(( hepinizi yanaklardan mıncırdım bakabilirsem gelirim tekrar topiğe a.s
ayyy spora ilk başlanıldığı zamanlar zaten insanı spordan soğutan o ağrılar oluyo o yüzden bi spor merkezine yazılman iyi olmuş canım en azından vazgeçme şansın yok gitmek zorundayım diye şartlarsın kendini kaydirigubbakcemile3
nasılsınız kızlar bu aralar hiç uğrayamadım geçmişide okuyamadım nasıl gidiyor eminim kiloları vermişsinizdir ben korkudan tartıya bile çıkamıyorum inş almamışımdır hepinizi öpüyorum
Canım, ben de farklı değilim. Korkudan tartıya çıkamıyorum. Kendime hakim olmak için spora yazıldım:)))
nachtigal ve baharcım var sadece kızlar siz nasılsınız? bu arada enim çıkmam gerekiyo ee malum bayrama ne kaldı ki baklava yapıcam birazdan yani işim çok(( hepinizi yanaklardan mıncırdım bakabilirsem gelirim tekrar topiğe a.s
Ben de öyle düşünüyorum canım. Görev bilinci ile giderim ben oraya :))
nasılsınız kızlar bu aralar hiç uğrayamadım geçmişide okuyamadım nasıl gidiyor eminim kiloları vermişsinizdir ben korkudan tartıya bile çıkamıyorum inş almamışımdır hepinizi öpüyorum
kızlar şube müdürüyle konuş demişsiniz inanın konuştum ama bizim teşkilatta ağırlık erkeklerden yana yada güçten yana 1 senedir idare ediyodum ama artık bende ne gerekiyosa yapacam onunda aklını başına getirecek birileri mutlaka vardır ip yaydan çıktı vallahi sinirim halen geçmedi elime geçirsem boğacam o noktadayım yani
bu arada sadece 1 kase çorba ve çeyrek kadar belki az tavuk göğsü yarımdan az da ayva yedim ara olarakta yemek ten önce birkaç badem yedim
canım çok sııkıın yeniler bilmez bellki ama şubemde problemli olduğum birisi vardı beraber çalıştığım adamla yine kavga ettik birbirimize girdik artık utanıyorum ya vallahi kendimi mahalle kadınları gibi hissettim çok üzüldüm bide utanmadan şube müdürüne şikayet etmiş ah ah enbaşından beri gidip konuşmamı engelleyen kocama çok kızıyorum şubeden çıkış dilekçemi verecem yarın kızlar yarın giremeyebilirim bakalım tekrar şube müdürüyle konuşacam erkeklerden llikle bunun gyontulmamaış ayılardan nefret ediyorum ya birtek benmi sorun yaşıyorum acaba çok merak ediyorum belkide sorunlu olan benim(((((((((
kızlar şube müdürüyle konuş demişsiniz inanın konuştum ama bizim teşkilatta ağırlık erkeklerden yana yada güçten yana 1 senedir idare ediyodum ama artık bende ne gerekiyosa yapacam onunda aklını başına getirecek birileri mutlaka vardır ip yaydan çıktı vallahi sinirim halen geçmedi elime geçirsem boğacam o noktadayım yani
bu arada sadece 1 kase çorba ve çeyrek kadar belki az tavuk göğsü yarımdan az da ayva yedim ara olarakta yemek ten önce birkaç badem yedim
nachciğim evet başka şubeye geçebilirim ama çalışabileceğim ve herkesin istediği bir şubedeyim sorun şu ki gemiyi terk etmek istemiyorum her korktuğumda kaçmak istemiyorum savaşılacak bir durumda yok aslında bir zavallı için diyorum alamadım hırsımı alamadım offf üleyn ooofff:))
bu arada pardoon ip değildi o oktu yaydan çıkan :))))))
nachciğim evet başka şubeye geçebilirim ama çalışabileceğim ve herkesin istediği bir şubedeyim sorun şu ki gemiyi terk etmek istemiyorum her korktuğumda kaçmak istemiyorum savaşılacak bir durumda yok aslında bir zavallı için diyorum alamadım hırsımı alamadım offf üleyn ooofff:))
alkisalkisalkiskızlar adreslerimiz tamam kallisteye yolladım. Çekilişimiz belli olur yakında bakalım kim kime çıkacak kaydirigubbakcemile3 ama söylemek yok burda :1closedeyes:
bu arada biz bayram sabahı gidiyoruz önce ankaraya sonra kayınpederimin son durumuna göre (daha iyiymiş iyileştim diyor ama konuşacağız yine de) kayınvalidemlere zonguldağa.
Canım, göremezsem seni bugün bayramın güzel, şen ve kahkahalarla geçsin. Melisi de öpüyorum.
Kahvaltım aynı. Ama ekmeğin içine ince iki dilim sucuk koydum. Aynı tat canımı sıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?