Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bahçe yeşil elma dolu,bende çok ekşi diye yiyemiyorum. önceden çok severdim halbuki. tekrar deneyeyim en iyisi.

:roflol: yok be gulüm ne oklavası.senin o çok isteyipte yiyemediğin ama dayanamayıp sabah yediğin patatesi ben her pazar,2-3 çatal yiyorum. Allah iyiliğini vesin emi. a.s.

bana da ananem yolluyo bahçesinden elmaları ekşi ekşi çok güzel oluyo tatlı elma bayıyo insanı çok sevmiyorum
canım sanırım birkaç çatalla kalmadım baya yedim ben bu kızartmadan :utangac:

Senin canın sağolsun şekerim ve tebrik ediyorum, demek tartıda hafifledin :)))) opuyorumnanaktan
Bugün yedin, afiyet olsun ama başka kaçamak yapma. Zaten önümüz bayram. Tehlike çanları çalıyor.

Kızlar, ne yediğimi gururla yazıyorum:
Kahvaltı malum.
Öğleye doğru 1 bardak light süt
Öğlen 1 light sandviç ekmeği (ekmeğin içini çıkarıyorum) arası peynir ve ayran
Öğleden sonra 2 mandalina.
Az önce 1 kaşık sade dondurma
ve iyi ki varsınız, forumu okurken antep fıstığı atıştırmaya başlamıştım ki hemen bıraktım. Akşama da karnabahar var.

kaçamaklardan sonra tartıda almış görünüyordum canım çok şükür ki cuma günkü kiloma dönmüştüm ama sabah pisboğazlılık yaptım geri almışımdır :bbo:
bu arada sen bugün hiç kaçamak yapmamışsın tebrik ederim inşallah bayramda da ipin ucunu kaçırmayız..

selamm

sabah
1 kk beyaz peynir

öglen
2 izgara tavuk gögüsü
patates salatasi 3-4 kasik
ve yaninda pide yedim(cok tazeydi dayanamadim)
elimin biraz büyüklügünde bir parca yedim.

aksama bisey yemeyerek telafi edebilirmiyim sizce?

canım yazdıklarına bakılırsa zaten hiç ekmek yememişsin o yüzden pideyi ekmek yerine sayabilirsin ben çok etki edeceğini sanmıyorum kilona hemde gündüz yemişsin zaten geç saatte değil ki..

yaninda cok ekmek veyahu et türü seyler tüketmediysen hic bisi olmaz canim üzülmeeekaydirigubbakcemile4

biraz ekmek tükettim canım sanırım battı balık yan gider hesabı oldu biraz :bbo:

Kızlar, akşam yemeğinde karnabahar, 1 dilim ekmek ve ayran vardı. Tüm kaslarım tutulmuş. Banyodan sonra biraz açıldılar. sabah yürüyemeyeceğim galiba.

ayyy spora ilk başlanıldığı zamanlar zaten insanı spordan soğutan o ağrılar oluyo o yüzden bi spor merkezine yazılman iyi olmuş canım en azından vazgeçme şansın yok gitmek zorundayım diye şartlarsın kendini kaydirigubbakcemile3

nachtigal ve baharcım var sadece kızlar siz nasılsınız? bu arada enim çıkmam gerekiyo ee malum bayrama ne kaldı ki baklava yapıcam birazdan yani işim çok :((( hepinizi yanaklardan mıncırdım bakabilirsem gelirim tekrar topiğe a.s

melankolicim kolay gelsin canım valla işin zor ayrıca bekarsın sanırım bravo valla baklava açabiliyosanalkisalkisalkis ben 3 yıllık evliyim daha yufka açmayı beceremiyorum:kedi:

canım çok sııkıın yeniler bilmez bellki ama şubemde problemli olduğum birisi vardı beraber çalıştığım adamla yine kavga ettik birbirimize girdik artık utanıyorum ya vallahi kendimi mahalle kadınları gibi hissettim çok üzüldüm bide utanmadan şube müdürüne şikayet etmiş ah ah enbaşından beri gidip konuşmamı engelleyen kocama çok kızıyorum şubeden çıkış dilekçemi verecem yarın kızlar yarın giremeyebilirim bakalım tekrar şube müdürüyle konuşacam erkeklerden llikle bunun gyontulmamaış ayılardan nefret ediyorum ya birtek benmi sorun yaşıyorum acaba çok merak ediyorum belkide sorunlu olan benim :((((((((((

Canım, tadını kaçırmış adam. Bence yarın müdürünle konuş. Bir de senin ağzından dinlesin müdür. Bence acele etme çıkış dilekçen için. O adamın yaptıklarına yenilme. O versin dilekçeyi, neden sen veriyorsun?

bu arada sabah bir kaç tane burçak bisküvi ile açık çay içtim,öğlen eve geldiğimde kahvaltı yaptım sayılır az sucuk yedim azcık tavada kızarmış ama yağsız 3 dilim laigt ekmekle akşama ise bir tabak yayla çorbası,bir tabak lahana yemeği(sebze olarak)çok az da sadece haşlanmış makarna,yatana kadar yeşil çayımı içerim ve tabikide suyumu da içerim :)))

Canım, güzel yemişsin. Afiyet olsun :)

nachtigal ve baharcım var sadece kızlar siz nasılsınız? bu arada enim çıkmam gerekiyo ee malum bayrama ne kaldı ki baklava yapıcam birazdan yani işim çok :((( hepinizi yanaklardan mıncırdım bakabilirsem gelirim tekrar topiğe a.s

Canım, sağol. Yorgunum. Spor heryerimi ağrıttı. Özellikle üst bacaklarım.

ayyy spora ilk başlanıldığı zamanlar zaten insanı spordan soğutan o ağrılar oluyo o yüzden bi spor merkezine yazılman iyi olmuş canım en azından vazgeçme şansın yok gitmek zorundayım diye şartlarsın kendini kaydirigubbakcemile3

Ben de öyle düşünüyorum canım. Görev bilinci ile giderim ben oraya :))

nasılsınız kızlar bu aralar hiç uğrayamadım geçmişide okuyamadım nasıl gidiyor eminim kiloları vermişsinizdir ben korkudan tartıya bile çıkamıyorum inş almamışımdır hepinizi öpüyorum

nasılsınız kızlar bu aralar hiç uğrayamadım geçmişide okuyamadım nasıl gidiyor eminim kiloları vermişsinizdir ben korkudan tartıya bile çıkamıyorum inş almamışımdır hepinizi öpüyorum

Canım, ben de farklı değilim. Korkudan tartıya çıkamıyorum. Kendime hakim olmak için spora yazıldım:)))

Canım, ben de farklı değilim. Korkudan tartıya çıkamıyorum. Kendime hakim olmak için spora yazıldım:)))

en güzelini yapmışsın canım tek başına diyet çok da etkili değil ama maalesef ben bu konuda biraz tembelim her gün kendime bir yığın mazeret uyduruyorum spordan kaçmak için tabiiki kendimi kandırıyorum

kızlar şube müdürüyle konuş demişsiniz inanın konuştum ama bizim teşkilatta ağırlık erkeklerden yana yada güçten yana 1 senedir idare ediyodum ama artık bende ne gerekiyosa yapacam onunda aklını başına getirecek birileri mutlaka vardır ip yaydan çıktı vallahi sinirim halen geçmedi elime geçirsem boğacam o noktadayım yani

bu arada sadece 1 kase çorba ve çeyrek kadar belki az tavuk göğsü yarımdan az da ayva yedim ara olarakta yemek ten önce birkaç badem yedim

tebrik ediyorum melankoli ben o her çeşit yemeği yaparım ama hayatta yufka açamam o ayrı bi yetenek işi sanırım canım

Ben de öyle düşünüyorum canım. Görev bilinci ile giderim ben oraya :))

kaydirigubbakcemile3

baban rahatsızdı sanırım canım nasıl oldu daha iyi mi?

kızlar şube müdürüyle konuş demişsiniz inanın konuştum ama bizim teşkilatta ağırlık erkeklerden yana yada güçten yana 1 senedir idare ediyodum ama artık bende ne gerekiyosa yapacam onunda aklını başına getirecek birileri mutlaka vardır ip yaydan çıktı vallahi sinirim halen geçmedi elime geçirsem boğacam o noktadayım yani

bu arada sadece 1 kase çorba ve çeyrek kadar belki az tavuk göğsü yarımdan az da ayva yedim ara olarakta yemek ten önce birkaç badem yedim

Tebrik ediyorum melzeyitcim. Hırsını yemekten almamışsın.
Peki, başka şubeye tayin isteyebilir misin?
Sabah umuyorum daha sakinleşmiş olursun ve dilekçe vermezsin.opuyorumnanaktan

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakaalim gecmisi okumadim cok yorgunum ama melyezitin morlai bozukmus galiba canim üzülme
ben sabah kahvalzti yaptim
1 litre su
1 elma
öglen
balik yedim salata
1 litre su
1 mandalina
aksam salata
yarim litre su
meyve

nachciğim evet başka şubeye geçebilirim ama çalışabileceğim ve herkesin istediği bir şubedeyim sorun şu ki gemiyi terk etmek istemiyorum her korktuğumda kaçmak istemiyorum savaşılacak bir durumda yok aslında bir zavallı için diyorum alamadım hırsımı alamadım offf üleyn ooofff:))

canım çok sııkıın yeniler bilmez bellki ama şubemde problemli olduğum birisi vardı beraber çalıştığım adamla yine kavga ettik birbirimize girdik artık utanıyorum ya vallahi kendimi mahalle kadınları gibi hissettim çok üzüldüm bide utanmadan şube müdürüne şikayet etmiş ah ah enbaşından beri gidip konuşmamı engelleyen kocama çok kızıyorum şubeden çıkış dilekçemi verecem yarın kızlar yarın giremeyebilirim bakalım tekrar şube müdürüyle konuşacam erkeklerden llikle bunun gyontulmamaış ayılardan nefret ediyorum ya birtek benmi sorun yaşıyorum acaba çok merak ediyorum belkide sorunlu olan benim :((((((((((

nachciğim evet başka şubeye geçebilirim ama çalışabileceğim ve herkesin istediği bir şubedeyim sorun şu ki gemiyi terk etmek istemiyorum her korktuğumda kaçmak istemiyorum savaşılacak bir durumda yok aslında bir zavallı için diyorum alamadım hırsımı alamadım offf üleyn ooofff:))

bu arada pardoon ip değildi o oktu yaydan çıkan :))))))

canım sınav kağıdı okudum bir sürü gözüm döndü bir bakayım çıkayım dedim de sana yazmadan çıkamadım. Canım ne olur canını sıkma daha öncede olmuştu sabrını ve sakinliğini koru sonuna kadar savaş gemiyi terkeden pes eden sakın sen olma.Gişden o olsun geçinemiyorsa. Eşin birşey yapamıyor mu?

kızlar adreslerimiz tamam kallisteye yolladım. Çekilişimiz belli olur yakında bakalım kim kime çıkacak kaydirigubbakcemile3 ama söylemek yok burda :1closedeyes:

bu arada biz bayram sabahı gidiyoruz önce ankaraya sonra kayınpederimin son durumuna göre (daha iyiymiş iyileştim diyor ama konuşacağız yine de) kayınvalidemlere zonguldağa.

Canım, madem şuben beğenilen, tercih ediliyor. Ne yer değiştirmek iste ne de ayrıl. Ama, seni biraz sakinleşmiş gördüm kaydirigubbakcemile5 tebrik ediyorum seni. Sen başın dik, git işyerine. Bugün senin günün.

kızlar adreslerimiz tamam kallisteye yolladım. Çekilişimiz belli olur yakında bakalım kim kime çıkacak kaydirigubbakcemile3 ama söylemek yok burda :1closedeyes:
alkisalkisalkis

bu arada biz bayram sabahı gidiyoruz önce ankaraya sonra kayınpederimin son durumuna göre (daha iyiymiş iyileştim diyor ama konuşacağız yine de) kayınvalidemlere zonguldağa.

Canım, göremezsem seni bugün bayramın güzel, şen ve kahkahalarla geçsin. Melisi de öpüyorum.

Kahvaltım aynı. Ama ekmeğin içine ince iki dilim sucuk koydum. Aynı tat canımı sıktı :(

Canım, göremezsem seni bugün bayramın güzel, şen ve kahkahalarla geçsin. Melisi de öpüyorum.

Kahvaltım aynı. Ama ekmeğin içine ince iki dilim sucuk koydum. Aynı tat canımı sıktı :(

kalliste bugün yollayacaını söyledi herkese özelden adresleri bekliyordu.
canım senin de bayramın kutlu olsun akşama gelir vedalaşırım herkesle :)
bu arada kilom 60 umarım bayrama yaramaz bana.
(herkesten bildirim bekliyorum tartılma günü bugün)
o kadar çok iş varki yapılacak çok gözümde büyüyor hele melisle çok zor artık eşim gelir ö.sonra yaparım. Melisin yemeğini bile düşünmek zorundayım heryerde ona uygun birşey bulamam blki gerçi herşey yiyor ama çok baharatlı acı olur ne bileyim sert et olur falan. Sevdiği meyveleri bulamayız İst.da bulunuyor ama oralarda yerini bilmek lazım. Kavanoz mamaları myve püreleri falan alacağım dün de kek yaptım ara öğün yaparız.
afiyet olsun tatlım ama dikkat et aynı tatdan sıkıldım diyew diye açılıyorsun kaydirigubbakcemile2

adcım o tarafa yolumuz düşerse arayacağım seni görüşmeyi çok isterim.

Back