aysegülüm sevindim adina bebisimm..
az önce 2 parca milka cikolata yedim ( adet dönemim yaklasiyor, cildircak gibiydim)
ve 1 tabak cekirdek..
emme en azindan tüm gün sadece proteinle beslendim.. bu ivir ziviri saymazsak.. cokta kilo yapacagini sanmiyorum.
züürt tesellisi böle oluyo :)
ii geceler canlarım
bugün boşluktayım akşam gezmesine gittim( kaçırdım ( çoook kötüyüm yaaa
canı hiç böyle şartlandırma kendini belki canın istemeyecek.
benimki 2.5 falan kullanmasam olmayacak düzeyde öğrencilerin yüzünü bile seçemiyorum.
evet biz de hediyeler alırdık hatırlıyorum annemi gezdirirdim kaç saat .çok güzel günlerdi bilmem şimdi de öyledir herhalde öyle nacticallcim?
bayram öncesi topicte bi sessizlik oluştu... bu hafta bende düzenli gelemedim
bayramda evimdeyim 2.gün ailem gelecek :))
tatlı konusunda iradeli davranabilirim ama et konusunda napcam bilmiyorum
sabah bişey değilde öğlen ve akşam nasıl durulur bilmem dosbacım.ama şu bi gerçek.elma gerçekten çok acıktırıyor.yedikten 2 dk sonra karnım guruldamaya başladı.tamam zaten bişey yemedim normaldir ama açken böyle guruldamadı. bari kahve içeyim biraz yatışsın açlığım.
bahçe yeşil elma dolu,bende çok ekşi diye yiyemiyorum. önceden çok severdim halbuki. tekrar deneyeyim en iyisi.adcım tatlı elmanın açlık hissi verdiğini okumuştum bir sitede yeşil ekşi elma aksine tokluk hissi veriyormuş istersen dene canım
:roflol: yok be gulüm ne oklavası.senin o çok isteyipte yiyemediğin ama dayanamayıp sabah yediğin patatesi ben her pazar,2-3 çatal yiyorum. Allah iyiliğini vesin emi. a.s.kızlar oklavaları çıkarın sabah çok kötü bişey yaptım uzun zamandır yemediğim bişey yedim patates kızartmasııııı mafoldumben öyle koktu ki ben de yedim özlemişim napim sabah da tartıda tekrar 81.9 a düştüğümü görünce aç karnına bi günden bişey olmaz mantığıyla yemiş bulundum :kedi:
günaydın kuzcuklarr bugün kahvaltı yapamadım ne yesem işyerinde onuda bilmiyorum uff uff eşimde grip oldu bütün bayram planlarım bozuldu annemler gelecekti arayacam gelmesinler kardeşim hamile 23 haftalık korkuyorum kız grip olacak diye hergün arıyorum başının etini yiyorum maske tak vitamin al diye birde bana gelirse tam olur bu bayram temizlik de yapamadım pis pis oturacam bakalım
kızlar günaydın kızımla kahvaltımızı yaptık geldik klasik bir kahvaltıydı benimki.
bu arada gencize ve fikriye özelden bana isim adres ve tellerini yolladılar, ben de benimkini kalisteye yollamıştım başka kallisteye yollayan var mı ya da bana da yollayabililirsiniz hangisi kolayınıza geliyora birleştirip yollarız. Eksik olan varmı diye bir bakayım dedim.
natc... canım evet koşu bandım var ve düzenli kullanmayı planlıyorum ... bugün yemeğim var evim temiz ve bahanem yok :))
senin spor nasıl gidiyor ??
sabah bişey değilde öğlen ve akşam nasıl durulur bilmem dosbacım.ama şu bi gerçek.elma gerçekten çok acıktırıyor.yedikten 2 dk sonra karnım guruldamaya başladı.tamam zaten bişey yemedim normaldir ama açken böyle guruldamadı. bari kahve içeyim biraz yatışsın açlığım.
kızlar oklavaları çıkarın sabah çok kötü bişey yaptım uzun zamandır yemediğim bişey yedim patates kızartmasııııı mafoldumben öyle koktu ki ben de yedim özlemişim napim sabah da tartıda tekrar 81.9 a düştüğümü görünce aç karnına bi günden bişey olmaz mantığıyla yemiş bulundum :kedi:
selamm
sabah
1 kk beyaz peynir
öglen
2 izgara tavuk gögüsü
patates salatasi 3-4 kasik
ve yaninda pide yedim(cok tazeydi dayanamadim)
elimin biraz büyüklügünde bir parca yedim.
aksama bisey yemeyerek telafi edebilirmiyim sizce?
nachtigallim saol önerin icin bebaam ben hic bisi yememeyi düsünüyorumm.. zaten 1 bucuk saatim kaldi. 6 dan sonra bisi yemiyorum.
böylece daha iyi olur sanirsamm :)
kızlar oklavaları çıkarın sabah çok kötü bişey yaptım uzun zamandır yemediğim bişey yedim patates kızartmasııııı mafoldumben öyle koktu ki ben de yedim özlemişim napim sabah da tartıda tekrar 81.9 a düştüğümü görünce aç karnına bi günden bişey olmaz mantığıyla yemiş bulundum :kedi:
Meyveli yoğurt iyi fikir :))) Eritirsin sen o ekmeği :))))nachtigallim 1 saat önce yedim..
dayanirim da.. belki meyve yogurdu yerim 6 olmadan. ama cok $i$tim yah.
anca sabaha kadar onlar hezmederim :)))
canım çok sııkıın yeniler bilmez bellki ama şubemde problemli olduğum birisi vardı beraber çalıştığım adamla yine kavga ettik birbirimize girdik artık utanıyorum ya vallahi kendimi mahalle kadınları gibi hissettim çok üzüldüm bide utanmadan şube müdürüne şikayet etmiş ah ah enbaşından beri gidip konuşmamı engelleyen kocama çok kızıyorum şubeden çıkış dilekçemi verecem yarın kızlar yarın giremeyebilirim bakalım tekrar şube müdürüyle konuşacam erkeklerden llikle bunun gyontulmamaış ayılardan nefret ediyorum ya birtek benmi sorun yaşıyorum acaba çok merak ediyorum belkide sorunlu olan benim(((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?