Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben yatıyorum kızlar yorgunum. 1 hafta işe gitmeyeceğim yarın evde oluyorum biliyorsunuz perşembede yarım gün gitmeyeceğim diğerleri tatil taaa haftaya salı ohhh düşüncesi bile güzel.
öptüm herkesi, iyi geceler.

aysegülüm sevindim adina bebisimm..

az önce 2 parca milka cikolata yedim ( adet dönemim yaklasiyor, cildircak gibiydim)
ve 1 tabak cekirdek..
emme en azindan tüm gün sadece proteinle beslendim.. bu ivir ziviri saymazsak.. cokta kilo yapacagini sanmiyorum.
züürt tesellisi böle oluyo :)

bu arada dün baskülümü aldım ama bi tartıyo iki tartmıyor.ama 5-6 kere tartıldım hep aynı çıktı eşimde tartıldı oda normal çıktı güvenemedim 5lt.lik bi su şişesi tarttım onuda doğru tarttı.eğer doğrusa ki büyük ihtimalle doğru tartıyor yüzüm güldü diyeyim :) köyde aldıklarımı hızlı hızlı veriyorum

sanırım eski usül bi baskül alıcam uğraşamicam artık dijitallerle.
canim benim de var eski taridan iyi de ama gram olarak gostermiyorki.
Ben de 5 litrelik su sisesiyle denemistim ayni cikti hep.ama sorun bende herhalde aksamlari cok kilolu gosteriyor sabah wc den sonra ve kahvalti etmeden once tartildigimda baya fark ediyor.Ben de o var biraz kabiz sorunum oluyor.:kedi::sinifsinif:kaydirigubbakcemile3

Baharcim inana canim tatli cok istiyor ama bayramda kesin yerim onun icin kendimi cok siki tutmaya calisiyorum.Dayan arkadasim bayram yaklasiyor:teytey::icecream::kahve::oklava:

aynen canım ben de regl dönemim yaklaştı acayip tatlı isteğim var bakalım nereye kadar karşı koyucam bayramda da dolmalar tatlılar kavurmalar derken yine tartıya yansıyacak sanırım fazlalıklar bari o zamana kadar dayanalım

evet canım hepsini özel seçtik :))
yok hayatım gözüm bozuk gözlük kullanmaktan nefret ediyorum gerçi çok güzel bir gözlüğüm var bugün de gözlüklüydüm ama sevmiyorum. 12 yıldır lens kullanıcısıyım arada oluyor nadir ama olabiliyor bugün iyiydi bayrama kadar dinlensin bayramda takarım tekrardan. sağol canım.

gitmişlerdir bence iyi yemişsin çünkü su da harika.

ohh dün baklava bugün baklava. Biraz fazla olmuş karbonhidrat. Neyse kutlama yaptınız herhalde öğrenciler falan :) öğretmenler günün kutlu olsun tatlım.
benim de öğrenciler derste kutluyrlardı 1-2 öğrenci söylerken 1 kişi susturdu o hoca öğretmen mi diye dedim çocuklar ne farkeder hocalar günü yokki bizim de olsun yani yapmayın dedim sonra arada biri hocam çay alıyorum alayımmı size de dedi işte benim ikramım da bu kadardı :) öyle baklava kurabiye falan çicek yoktu :1no2:

gözlüğü bende hiç sevmem hatta okul dönemi gecelere kadar proje çizimleriyle gözlerim kan çanağı gibi oluyodu sürekli bilgisayara bakmaktan yine de dinlendirici bile istemedim alışkanlık yapıyo gözde
kilonun gitmesi konusuna gelince benim vücuduma giren kilolar ne yazık ki beni kolay terketmiyolar canım :bbo:
ilköğretimde çok coşkulu oluyo öğretmenler günü ben hatırlıyorum da bizim öğretmenimizin masası çiçeklerle hediyelerle dolardı herkes mutlaka ufak da olsa bi hediye getirirdi ne güzel günlermiş meğer bu arada sende bi eğitimcisin canım seninde günün bu gün o yüzden seninde kutlu olsun öğretmenler günün tabi nachtigallciğimin de a.s.

bu arada dün baskülümü aldım ama bi tartıyo iki tartmıyor.ama 5-6 kere tartıldım hep aynı çıktı eşimde tartıldı oda normal çıktı güvenemedim 5lt.lik bi su şişesi tarttım onuda doğru tarttı.eğer doğrusa ki büyük ihtimalle doğru tartıyor yüzüm güldü diyeyim :) köyde aldıklarımı hızlı hızlı veriyorum

canım seninde baskülden yana bi yüzün gülmedi bencede en iyisi eski usül basküller verdiğin gramı da görmeyiver önemli olan giden kiloları görmek gramları değil yerimseniben

eve yeni geldim melisciğim özür dilerim kaçırdım bugünhemde nasıl of of ne yediğimi yazayım akşam 1 porsiyon ciğer patlıcn kebap 2 kurabiye yedim diğerini yazmaya korkuyorun azcıkta yaşpasta ühühühh
ama bugün öğretmenler günüydü ya hani bizimde müdürümüzün eşi ve 3 şube müdürünün eşi öğretmen onlara özel bir kutlama yaptık kaçırdım ne olur affedin beniii

cok iyi o zaman,ben hala kendi kendimle savasiyorum.mafoldumben

fikriyecim artık az çok sanberkin ne kadar yiyeceğini bilirsin ona göre koy.biz anneler belki yer diye fazla fazla koyuyoruz dimi :)

canim benim de var eski taridan iyi de ama gram olarak gostermiyorki.
Ben de 5 litrelik su sisesiyle denemistim ayni cikti hep.ama sorun bende herhalde aksamlari cok kilolu gosteriyor sabah wc den sonra ve kahvalti etmeden once tartildigimda baya fark ediyor.Ben de o var biraz kabiz sorunum oluyor.:kedi::sinifsinif:kaydirigubbakcemile3

canım artık gram olarak çokta önemli değil benim için doğru tartsın ve bozulmasın yeter.hem kilo aralıklarına göre gramıda az çok tahmin edilebilir.
canım sabah aç karnına ve akşam arasında 1 kilo bile oynayabiliyor sen onu takma kafana hep sabahları aç karnına tartıl.

canım seninde baskülden yana bi yüzün gülmedi bencede en iyisi eski usül basküller verdiğin gramı da görmeyiver önemli olan giden kiloları görmek gramları değil yerimseniben[/QUOTE]

aynen canım en iyisi eski üsül alıp yıllarca kullanmak.

eve yeni geldim melisciğim özür dilerim kaçırdım bugünhemde nasıl of of ne yediğimi yazayım akşam 1 porsiyon ciğer patlıcn kebap 2 kurabiye yedim diğerini yazmaya korkuyorun azcıkta yaşpasta ühühühh
ama bugün öğretmenler günüydü ya hani bizimde müdürümüzün eşi ve 3 şube müdürünün eşi öğretmen onlara özel bir kutlama yaptık kaçırdım ne olur affedin beniii

melzeyitcim artık olan olmuş yarından itibaren daha dikkatli olursun.bugünü hatırlayıp kaçamakta yapmazsan telafi edersin bence.yediğin bi öğünlük yemek hemen tartıya yansımaz diye düşünüyorum.tabi ertesi günler dikkat edersen.yerimseniben

Günaydın şekerler,

ii geceler canlarım
bugün boşluktayım akşam gezmesine gittim :(( kaçırdım :(( çoook kötüyüm yaaa :(

Canım, diyetisyenle yollarınızı ayırdınız ya, kendini boşlukta hissetmen normal. Bugün dikkat edersin kendine. Bi şey olmaz. Senin koşu bandın da var değil mi, artık daha etkin kullanabilirsin.

Kahvaltıda aynı şeyler var. Peynir, 2 dilalm ekmek, kahve. Ekmek arasına bu sefer salça sürdüm. Değişiklik olsun dedim.
Öğleden sonra spora gideceğim. Öğle yemeğimi hazırladım, yanıma aldım. Bugün artık baklavaymış, falancaymış kaçamağı yapmak istemiyorum Hadi hayırlısı...

günaydın kuzcuklarr bugün kahvaltı yapamadım ne yesem işyerinde onuda bilmiyorum uff uff eşimde grip oldu bütün bayram planlarım bozuldu annemler gelecekti arayacam gelmesinler kardeşim hamile 23 haftalık korkuyorum kız grip olacak diye hergün arıyorum başının etini yiyorum maske tak vitamin al diye birde bana gelirse tam olur bu bayram temizlik de yapamadım pis pis oturacam bakalım

aysegülüm sevindim adina bebisimm..

az önce 2 parca milka cikolata yedim ( adet dönemim yaklasiyor, cildircak gibiydim)
ve 1 tabak cekirdek..
emme en azindan tüm gün sadece proteinle beslendim.. bu ivir ziviri saymazsak.. cokta kilo yapacagini sanmiyorum.
züürt tesellisi böle oluyo :)

evet güzel beslenmiştin dün ama çikolata neyse de 1 tabak çekirdek :1no2: kilo yapmaz belki ama kilo vermeni de engeller.

ferdacim cok kirmizi et tüketiyorsun kuzum. onun yerine beyaz etle beslensen daha iyi olur senin icin.

sorma askitom cozuttuk ailecek. eşim cozuttu aslında dün evde yemek vardı yapmıştım önceki günden tavuklu sebzeli masum bir yemek alışverişe gittik eşimle akşam bir biftek patlatsakmı dedi peki dedim :kedi: haftada 2 yeter oysaki senağlama

aynen canım ben de regl dönemim yaklaştı acayip tatlı isteğim var bakalım nereye kadar karşı koyucam bayramda da dolmalar tatlılar kavurmalar derken yine tartıya yansıyacak sanırım fazlalıklar bari o zamana kadar dayanalım
gözlüğü bende hiç sevmem hatta okul dönemi gecelere kadar proje çizimleriyle gözlerim kan çanağı gibi oluyodu sürekli bilgisayara bakmaktan yine de dinlendirici bile istemedim alışkanlık yapıyo gözde
kilonun gitmesi konusuna gelince benim vücuduma giren kilolar ne yazık ki beni kolay terketmiyolar canım :bbo:
ilköğretimde çok coşkulu oluyo öğretmenler günü ben hatırlıyorum da bizim öğretmenimizin masası çiçeklerle hediyelerle dolardı herkes mutlaka ufak da olsa bi hediye getirirdi ne güzel günlermiş meğer bu arada sende bi eğitimcisin canım seninde günün bu gün o yüzden seninde kutlu olsun öğretmenler günün tabi nachtigallciğimin de a.s.

canı hiç böyle şartlandırma kendini belki canın istemeyecek.
benimki 2.5 falan kullanmasam olmayacak düzeyde öğrencilerin yüzünü bile seçemiyorum.
evet biz de hediyeler alırdık hatırlıyorum annemi gezdirirdim kaç saat .çok güzel günlerdi bilmem şimdi de öyledir herhalde öyle nacticallcim?

ayyy melzeyitim sen çok kaçırdın dün gündüz de kaçırmıştın. Neyse kaçamak günün olsun bugün dikkat et telafi edersin. Bide ne diycem dün aklımda kalmış unutmuşum yazmayı bence sabahtan kalan haklarını öğlen kullanma ya da başka öğünde. Hepsi birleşince çok olur yani sabahtan kullanmadıysan yanmış farzet.

ii geceler canlarım
bugün boşluktayım akşam gezmesine gittim :(( kaçırdım :(( çoook kötüyüm yaaa :(

dosbacım kendini toparlaman için ne yapabiliriz tatlım. diyetisyenine devam da edebilirsin. Ya da biz yapalım birşeyler.

Günaydın şekerler,
Kahvaltıda aynı şeyler var. Peynir, 2 dilalm ekmek, kahve. Ekmek arasına bu sefer salça sürdüm. Değişiklik olsun dedim.
Öğleden sonra spora gideceğim. Öğle yemeğimi hazırladım, yanıma aldım. Bugün artık baklavaymış, falancaymış kaçamağı yapmak istemiyorum Hadi hayırlısı...

günaydın canım. afiyet olsun güzel olmuş.
hadi bakalım kaçmaksız bir gün diliyorum.

günaydın kuzcuklarr bugün kahvaltı yapamadım ne yesem işyerinde onuda bilmiyorum uff uff eşimde grip oldu bütün bayram planlarım bozuldu annemler gelecekti arayacam gelmesinler kardeşim hamile 23 haftalık korkuyorum kız grip olacak diye hergün arıyorum başının etini yiyorum maske tak vitamin al diye birde bana gelirse tam olur bu bayram temizlik de yapamadım pis pis oturacam bakalım

iyice iyileşmeden haklısın canım. Benim de kayınpederim hastaydı perşembe arayıp soracağız durumuna göre gidip gitmemeye karar vereceğiz.

kızlar günaydın kızımla kahvaltımızı yaptık geldik klasik bir kahvaltıydı benimki.

bu arada gencize ve fikriye özelden bana isim adres ve tellerini yolladılar, ben de benimkini kalisteye yollamıştım başka kallisteye yollayan var mı ya da bana da yollayabililirsiniz hangisi kolayınıza geliyora birleştirip yollarız. Eksik olan varmı diye bir bakayım dedim.

günaydın kızlar...
sabah klasil kahvaltımı yaptım
öğlene arkadaşımı çağıracağım gelirse kaçamak yapmadan hafif atlatacak şekilde yerim yok gelmezse sadece salata ile geçiştirmeyi planlıyorum

bayram öncesi topicte bi sessizlik oluştu... bu hafta bende düzenli gelemedim
bayramda evimdeyim 2.gün ailem gelecek :))
tatlı konusunda iradeli davranabilirim ama et konusunda napcam bilmiyorum

natc... canım evet koşu bandım var ve düzenli kullanmayı planlıyorum ... bugün yemeğim var evim temiz ve bahanem yok :))
senin spor nasıl gidiyor ??

meliscim zaten diyetisyenden 1 hafta önce boşluğa düşmüştüm ama şimdi iyice dağıttım
ama bu hafta söz veriyorum toparlayacağım
sabahta dün ki gibi çıktım tartı da ...
evet perşembe akşam birbirimze bildirimde bulunalım :((

nereuscuğum canım nasılsın kızlar öğlen yemeğini sanki kaçırdım mı banamı öyle geldi anlayamadım bi bakın bakalım
4-5 kaşık çorba
1 kase cacık patlıcanlı etli bi yemek bir taba kyedim
3-4 çatal pilav ve ekmek 2 dilim gerçi
3 dilim ekmeğim ve sdabahtanda 2 dilim ekmek hakkım vardı iyi ya çok yememişim
birazcık fazlalığı var sanırım hayatım. birde üstüste yediysen şişkinlik yapmıştır .

ad canim sen nasilsin senle de uzun zamandir karsilasamiyoruz et mi yemiyorsun yoksa sadece kurban etini mi yemiyorsdun
kolum cok kötü agriyor kizlar cok korkuyorum bu agrilar tekrar baslayacak diye
amam bu siralar cok zorladim galiba
iyiyim hayatım sağol. bu sıralar geldim ama yazamadım.yazacak pskolojim yoktu açıkçası.bazende tam yazayım dedim,iş yoğunluğu oldu. kurban eti yiyemiyorum hayatım.
önemlisi sen kendine dikkat et hayatım,inşallah başlamaz ağrıların,huzurlu bir bayram geçirirsin.

bende bugün öğlen
6 kepekli bisküvi ve bi fincan nescafe
arada kızımdan kalan iki kaşık çorba ve bi lokma ekmek
akşamda kereviz yerine pırasa yaptım çorba ve pırasa yedim ekmek yemedim.
şimdi acıkır gibi oldum yarım fincan nescafe iki kepekli bisküvi yedim.
yatmadanda meyvemi yerim.
iraden kuvvetli sanırım. az yiyorsun,yemeklerinde abartı olmuyor. inşallah kiloları verirsin canım.

gecmise bakamadim yaramazlik yoktur insallah..

sabah -ögle
2 haslanmis yumurta
2 kk beyaz peynir
1 bardak light süt

aksam
yagda kizarmis sogan soslu hindi gögüsü
yanina karnibahar havuc,bezelyeden olusan buharda pismis sebze.
ve 1 bardak pepsi light :)
sebze kültürünü seviyorum.
evet canım hepsini özel seçtik :))
yok hayatım gözüm bozuk gözlük kullanmaktan nefret ediyorum gerçi çok güzel bir gözlüğüm var bugün de gözlüklüydüm ama sevmiyorum. 12 yıldır lens kullanıcısıyım arada oluyor nadir ama olabiliyor bugün iyiydi bayrama kadar dinlensin bayramda takarım tekrardan. sağol canım.
biz 65e gelince nasıl olacağız düşünmek bile istemiyorum hocayı da takdir ediyorum :)
adcım seni özslüyorum sohbetini çok mu yoğunsun şekercim?
bana gelmedi özelden kallisteye yazdın değilmi bir de ismini de yaz canım.
etten birşey olma tatlım ama tatlı ve dolmayı bilmem :kedi:
arkadaşım yaaa üzülüyorum anlat paylaş belki rahatlarsın. geçecek her yokuşun sonu iniştir üzülme herşey geçecek.
melise alınan cicileri bizimle paylaştın ve ben görmedim sanırım.
gözlük konusunda hemfikiriz hayatım.bende bayram sonrası kontrole gidip lens alıcam. takmak istemiyorum artık.bu arada geçmişolsun canım.
65 yaşımda inşallah bende sıkı fit bir vücuda sahip olurum inşallah. hocaya bravo.
çok yoğunluktan değil de hayatım,arada kopukluk oldu iyiyim şimdi.bende özlüyorum uzak kalınca sağol canımbenim. dün yazarım dediadresi kaldıöyle bugün yazıyorum hayatım. tatlı ve dolma işini abartmamak için elimden geleni yapıcam hayatım emin olabilirsin.

Genciza sen de benim gibi mi yapiyorsun bebegin kalanlari hop sana.Ben bu aliskanligimdan kortulmaya calisiyorum.
aksam dedigim gibi firinda tavuk yedim,pataeslerden yemeyegeimi soylemistim ama daynamadim cok guzel kotu yarim patates yedim,1 dilik ekmek.
bende oğlumun artıklarını yiyorum çöpe gitmesin diye.ama yavaş yavaş bırakıyorum.

dijital tartılarda üstüste sürekli tartılınca sonuçların farklı çıktığını biliyorsundur ama,sadece paylaşayım istedim.

ii geceler canlarım
bugün boşluktayım akşam gezmesine gittim :(( kaçırdım :(( çoook kötüyüm yaaa
canım kendinin ilacı yine kendinsin. toparla kendini. çok beğendiğin ama sana olmayan bir kıyafetini giymeye çalış belki durumun değişir. ama bu beni daha çok üzer dersen beğenipte artık giyebildiğin kıyafetini giy. belki faydası olur.

hiçbişey yapamıyorsan perdeleri yıka hayatım.oldu sana misgibi ev.

buarada herkese günaydın. dosbacım şimdiden gözünaydın.
melzeyitim,eşine çokçok geçmişolsun. inşallah kısa zamanda atlatır.
bu sabah 1 bardak çay ve 1 elmayla kahvaltı ettim.önce çayıiçtim,1saat sonra elmayı yedim,hatta yarısını yedim.yarısnıda yavaş yavaş yiyorum.

adcım afiyet olsun canım
çok hafif olmuş ben kahvaltımı iyi yaptım
arkadaşı aradım yola çıkıyormuş gelmeyecek öğleni bende hafif atlatmayı planlıyorum kısmet olursa
başarabilirsem son 2 günü salata meyve ve sebze ile geçirmek istiyorum

Back