Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim cok gecmis olsun simdi nasilsin ögretmenler günün kutlu olsunkızlar gözüm çok kötü lens takıyorum ne yaptı bilmiyorum çok battı çıkardım attım işden dönerken yolda. ama akıntısı bitmedi şapır şapır hala da akıyor. eşim baktı kornean çizilmiş dedi 1-2 güne toparlar herhalde bu akşam daha kötü olursa yarın sabah gözcüye giderim işe gitmeden. Şimdi çok yormayayım. Hepinizi öptüm iyi akşamlar.
harikasin valla kim tutar artik seniyarim fincan cappucino 45 kcal
aksam
yarim kase sogan corbasi 35kcal
1 parca milka cikolata 100 kcal
yarim fincan cappucino 45kcal
toplamda 528 kalori ile günü tamamlamis bulunuyorum:lepi:
kendimle gurur duyuyorumm sositososito
kuzum nerelerdesin sen ya bazen online görüyorum seni arada ugra gerci ben fazla burda olmuyorum ama haberlerinin aliyorumkuşlar fındıklar fıstıklar merhabalaaarr bugün bir meraba diyem dedimmm Şeniz Şeniz
baryam yaklaşıyor hepinizn bayramını kutlarım yanaklarınızdan öperim en gocamanından sonram
mutlu bir bayram geçirmenizi dilerimm sevdiklerinizle
malum et baryamı az yiyelim kilo almayalımmm kaydirigubbakcemile3
hepinizi çok seviyorummmmm :asigim:
ad canim sen nasilsin senle de uzun zamandir karsilasamiyoruz et mi yemiyorsun yoksa sadece kurban etini mi yemiyorsdunnereus hoşgeldin nasılsın.çok sağol güzel dileklerin için. sende güzel bir bayram geçirirsin inşallah.
kurban eti yemediğim için etten yana sıkıntım yok ama tatlı ve dolmada işim zor.
evet canim ya aksamlari geldigim zaman sayfalar fazla ilerlememis oluyor kistan dir ya bu havada insanin cani hicbirsey istemiyorarkadaşlar iki gündür gündüzleri kimsecikler olmuyor hayırdır kış rehavetimidir nedir
aramı yaptım az minnacıcıck poğaça yedim miğdem çok bulanıyordu onu bastırsın diye yarım mandalina yedim
günaydın kızlarrr
evde yalnızım sessizlik gibisi yok yahu kaydirigubbakcemile3
sabah kahvaltımı saat 10 da yaptım 2 dilim kepek ekmeği ve 2 ince dilim kaşarla yapılmış yağsız tost ve 1 bardak ayran
şu anda da yeşilçayımı içiyorum bayrama kaçla giricem acaba bu hafta kaçamaklarım çok oldu :bbo:
cok canim yapmi<orum daha dogrusu yapamam evet ya bende iltihapli romatizma var ama birkac aydir agrilarim yoktu birkac gündür isler yogun kendimi fazla yordum galiba ondan oldu insallah canim ya birgün hepimiz mezun olarak cikalim burdankaramanli gecmis olsun canim,aman dikkat et.simdi bayram geliyor diye agir bayram tamizligi yapmaya kalkisma.Saglik daha onemli canim.
Bugun yediklerin cok iyi boyle devam edersen cok yakinda burdan mezun olursun.vereliniortak
canim bugün gercekten güzel olmus kacamaklar oldugu zaman hemen yansiyor kiloya ama ne yapacan insan kendini cok tuttugu zaman da daha kötü patlamalar oluyor suyu gercekten cok icmisin ama zorla degilse bence bir zarari yoktur herhaldeiyi akşamlar kızlar yemeğimi falan yedim toparladım herşeyi ancak bitti bugün yediklerimi yazayım:
sabah iki dilim kepek ekmeğiyle yapılmış yağsız tost 1 bardak ayran
ara 1 galeta yarım bardak süt
öğle 1 kase çorba
ara 2 galeta
akşam 1 kase çorba 2 yemek kaşığı bulgur pilavı 2 kaşık yoğurt
bugün o kadar su içtim ki 4 litreye yakındır nerdeyse öğlene kadar 2.5 u tamamlayım diye elimde şişeyle geziyorum sonra yatana kadar böyle 1 litre daha içiyorum zoraki değil yani isteyerek kaydirigubbakcemile3
bu arada sabah tartıldım kaçamaklar hemen yansımış 400 gram olarak 82.3 olmuşum bugün baya dikkatli gittim bakalım yarında tartılırım umarım gelenler geldikleri gibi gitmişlerdir :bbo:
cok canim yapmi<orum daha dogrusu yapamam evet ya bende iltihapli romatizma var ama birkac aydir agrilarim yoktu birkac gündür isler yogun kendimi fazla yordum galiba ondan oldu insallah canim ya birgün hepimiz mezun olarak cikalim burdan
canim bugün gercekten güzel olmus kacamaklar oldugu zaman hemen yansiyor kiloya ama ne yapacan insan kendini cok tuttugu zaman da daha kötü patlamalar oluyor suyu gercekten cok icmisin ama zorla degilse bence bir zarari yoktur herhalde
sagol canim bakarim simdi5. Yemeklerde ve tatlılarda kullanılan zencefil zamanla romatizmal hastalıklara çok iyi gelmektedir. Zencefil bitkisine son yıllardaki talep patlamasının sebeplerinden birisi de bu antiromatizmal özeliklerindendir.
bu bitki ilgili nette cok yazi var arastir istersen.
sagol baharcimcanım inşallah en kısa zamanda tamamen atlatırsın rahatsızlığını..
zorla içmedim suyu canım ne kadar çabuk kilo alan bi bünyem var yıllarca aynı kiloda kalan insanlar gibi olsaydık keşke verdikten sonra kaçamak yapsak dahi en azından verdiklerimizi almasak delikafadulden
günaydın arkadaşlar melisim ve nachtigall öğretmenler gününüz kutlu olsun allah size sevdiklerinizle ve öğrencilerinizle uzun ve mutlu bir ömür nasip etsin
sabah kahvaltısı 1 bardak süt 3 zeytin az çeçil peyniri az yumurta yarımdır kırdım bilemedim okada 1 litrede suyumu içtim
birazdanda ada çayımı içerim sugarlar öptüm hepinizi
günaydın kızlar.umarım herkesler iyidir.
öğretmenlerimizin günü kutlu olsun. nachtigall,melis ,melankoli,başka eğitimci varmıydı yoktu sanırım.
acıbiber oğlun sünnet olmuş, daha nice güzel günlerinide görürsün inşallah.
bugün henüz bişey yemedim.2 bardak çay içtim. neyse ben kaçıyorum görüşürüz. listeyi merak ediyorum melis özelden adresimi telimi yazıyorum.
nactigall ve malankoli sizlerinde ögretmenler günü kutlu olsun allah sizleri basimizdan eksik etmesin
ben ne yedim kizlar
sabah kahvaltimi yaptim
1 litre su
1 fincan kahve
1 mandalina
öglen
sebze haslamasi ( brokkoli havuc karnibahar ve patates vardi)
2 bardak cay ictim
domates ve salatalik yedim
1litre su
1 elma
aksam 1 kase corba
yarim litre su
kolum cok kötü agriyor kizlar cok korkuyorum bu agrilar tekrar baslayacak diye
amam bu siralar cok zorladim galiba
iyi aksimlar,bugun yediklerimi yazayim,
sabah elma daha sonra peynir,ekemk,domates
oglen balik,ekemk
ara sutlu kahve
aksam firinda patataesli tavuk var am aben tek tavuktan yerim,yaninda yesil salata.
ben ne yedim kizlar
sabah kahvaltimi yaptim
1 litre su
1 fincan kahve
1 mandalina
öglen
2 bardak cay ictim
1litre su
1 elma
aksam 1 kase corba
yarim litre su
iyi akşamlar kızlar yemeğimi falan yedim toparladım herşeyi ancak bitti bugün yediklerimi yazayım:
öğle 1 kase çorba
ara 2 galeta
bugün o kadar su içtim ki 4 litreye yakındır nerdeyse öğlene kadar 2.5 u tamamlayım diye elimde şişeyle geziyorum sonra yatana kadar böyle 1 litre daha içiyorum zoraki değil yani isteyerek kaydirigubbakcemile3
bu arada sabah tartıldım kaçamaklar hemen yansımış 400 gram olarak 82.3 olmuşum bugün baya dikkatli gittim bakalım yarında tartılırım umarım gelenler geldikleri gibi gitmişlerdir :bbo:
5. Yemeklerde ve tatlılarda kullanılan zencefil zamanla romatizmal hastalıklara çok iyi gelmektedir. Zencefil bitkisine son yıllardaki talep patlamasının sebeplerinden birisi de bu antiromatizmal özeliklerindendir.
bu bitki ilgili nette cok yazi var arastir istersen.
Canlarım, çok teşekkür ederim. Mutlu oldum :)))
Bugün neler yedim?
Kahvaltı malum. 2 dilim ekmek, peynir, kahve ve 1 yumurta.
Öğleye doğru 3 etiform
Öğlen 1 kaşık pilav, 4 köfte ve salata.
Maalesef 1 baklava. Ne yapayım, getirmişler okula. Dün de yedim zaten.
Öğleden sonra 1 kurabiye
Akşam yemeğinde 4 kaşık makarna.
Yediklerimi yazdığımda dikkatimi çekti. Çok fazla karbonhidrat tüketmişim bugün. Tühh.
ah kızlar çevremizdeki insanlar rejimde olmadığı sürece bu kaçamaklar hep olacak gibime geliyo kaydirigubbakcemile3 ben de bayramda dayanamam sanırım yerim mutlaka tatlı falan bari o zamana kadar dikkat edeyim de az da olsa gitsin die uğraşıyorum bakalım :bbo:
beğenmem mi bayıldım cimcimeye bu takımın bütün bebişleri çok şeker yaaa sanki özel seçilmiş gibi kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım lensi gözlük kullanmamak için mi takıyorsun yoksa zevk için mi eğer zorunlu değilse kullanmak pek doğru değil hiç bir doktor önermiyor gerçi senin eşin doktor başta o müsade etmezdi heralde yerimseniben
tsk canim.. ama ben zaten 38 beden üst
40 beden alt giyiniyorum:lepi:
38 beden bir pantolonum bilem var ama likrali zemuszemus
sende cok yememissin kuzum yha. gayet iyi bence.. sadece ekmek biraz fazla olmus sanirsamm
ay gecmis olsun canim.. kesin lensin yarilmistir o da korneyayi cizmistir, hemen gecer insallah.
Tamam şeker. Takmam kafaya. Hocaya hayran kaldım. Kadın 65 yaşında. Vücudu sımsıkı. Vücutta deformasyon yok, cildinde kırışıkllık da yok. Yaşlandığımda ben de öyle olmak istiyorum.
Kızlar dün akşam yemekte büyük bir kaçamak verdim. Çok vicdan azabı çekiyorum. 2 tane baklava.
Şimdi 2 dilim ekmek, peynir, yumurta ve kahve.
günaydın arkadaşlar melisim ve nachtigall öğretmenler gününüz kutlu olsun allah size sevdiklerinizle ve öğrencilerinizle uzun ve mutlu bir ömür nasip etsin
sabah kahvaltısı 1 bardak süt 3 zeytin az çeçil peyniri az yumurta yarımdır kırdım bilemedim okada 1 litrede suyumu içtim
birazdanda ada çayımı içerim sugarlar öptüm hepinizi
günaydın kızlar.umarım herkesler iyidir.
öğretmenlerimizin günü kutlu olsun. nachtigall,melis ,melankoli,başka eğitimci varmıydı yoktu sanırım.
acıbiber oğlun sünnet olmuş, daha nice güzel günlerinide görürsün inşallah.
bugün henüz bişey yemedim.2 bardak çay içtim. neyse ben kaçıyorum görüşürüz. listeyi merak ediyorum melis özelden adresimi telimi yazıyorum.
kuşlar fındıklar fıstıklar merhabalaaarr bugün bir meraba diyem dedimmm Şeniz Şeniz
baryam yaklaşıyor hepinizn bayramını kutlarım yanaklarınızdan öperim en gocamanından sonram
mutlu bir bayram geçirmenizi dilerimm sevdiklerinizle
malum et baryamı az yiyelim kilo almayalımmm kaydirigubbakcemile3
hepinizi çok seviyorummmmm :asigim:
nereus hoşgeldin nasılsın.çok sağol güzel dileklerin için. sende güzel bir bayram geçirirsin inşallah.
kurban eti yemediğim için etten yana sıkıntım yok ama tatlı ve dolmada işim zor.
bugün 8,30 da kalktık kızımla.ona sütünü içirdim sonra bende kahvaltımı yaptım 1 yumurta,az peynir,iki zeytin,bi lokma reçel,iki dilim uno
öğlen kepekli bisküvi,kahve,arada meyve yerim akşamada kereviz var.
valla bhr cım tarif edemediğim hallerdeyim. bende anlamıyorum.geçecek inşallahda ne zaman bilmem.yeme içmeye çok fazla dikkat edemiyorum.çok abartmıyorum ama,ne alıyorum ne veriyorum.oda canımı sıkıyor.öyle işte sen nasılsın,nasıl gidiyor.
ohhh geçmişi okudum :))
acıbiber oğluşuna geçmiş olsun darısı düğününe :))
meliscim lens konusunda geçmiş olsun, bu arada yerim ben o cadıyı
melis,natc.. ve melankoli öğretmeler gününüz kutlu olsun şekerler...
melzeyit geçmiş olsun canım en kısa zamanda maskeden kurtulman dileğiyle...
kızlar bugün diyetisyenimle yollarımızı ayırdık bi boşluğa düştüm dersem yalan olmaz( çok güveniyormuşum bi de hesap vermeye çok alışmışım
hoş hesap verdiğim sizler varsınız :)) iyi ki de varsınız
haftasonu çok kaçırdım( ama iyi oldu artık kendimi daha kolay dizginleyebilirim
iyi ki bu cuma tartılmak yok çünkü bende durumlar çok fena(
bende iyiyim
bende etçilim ve et dokunamamak kötü bi durum
ben uğraşmasını da severim :))
bayramdan önce diyorum sadece sebze mi yesek acaba...
hatta şu son 2 gün sadece salata meyve ve çiğ sebze tüketsem acaba detoks gibi olur mu
ya hafta sonu çok almışım(
nereuscuğum canım nasılsın kızlar öğlen yemeğini sanki kaçırdım mı banamı öyle geldi anlayamadım bi bakın bakalım
4-5 kaşık çorba
1 kase cacık patlıcanlı etli bi yemek bir taba kyedim
3-4 çatal pilav ve ekmek 2 dilim gerçi
3 dilim ekmeğim ve sdabahtanda 2 dilim ekmek hakkım vardı iyi ya çok yememişim
iyi aksimlar,bugun yediklerimi yazayim,
sabah elma daha sonra peynir,ekemk,domates
oglen balik,ekemk
ara sutlu kahve
aksam firinda patataesli tavuk var am aben tek tavuktan yerim,yaninda yesil salata.
canim cok gecmis olsun simdi nasilsin ögretmenler günün kutlu olsun
ben ne yedim kizlar
sabah kahvaltimi yaptim
1 litre su
1 fincan kahve
1 mandalina
öglen
2 bardak cay ictim
1litre su
1 elma
aksam 1 kase corba
yarim litre su
iyi akşamlar kızlar yemeğimi falan yedim toparladım herşeyi ancak bitti bugün yediklerimi yazayım:
öğle 1 kase çorba
ara 2 galeta
Canlarım, çok teşekkür ederim. Mutlu oldum :)))
Bugün neler yedim?
Kahvaltı malum. 2 dilim ekmek, peynir, kahve ve 1 yumurta.
Öğleye doğru 3 etiform
Öğlen 1 kaşık pilav, 4 köfte ve salata.
Maalesef 1 baklava. Ne yapayım, getirmişler okula. Dün de yedim zaten.
Öğleden sonra 1 kurabiye
Akşam yemeğinde 4 kaşık makarna.
Yediklerimi yazdığımda dikkatimi çekti. Çok fazla karbonhidrat tüketmişim bugün. Tühh.
Genciza sen de benim gibi mi yapiyorsun bebegin kalanlari hop sana.Ben bu aliskanligimdan kortulmaya calisiyorum.
aksam dedigim gibi firinda tavuk yedim,pataeslerden yemeyegeimi soylemistim ama daynamadim cok guzel kotu yarim patates yedim,1 dilik ekmek.
Genciza sen de benim gibi mi yapiyorsun bebegin kalanlari hop sana.Ben bu aliskanligimdan kortulmaya calisiyorum.
aksam dedigim gibi firinda tavuk yedim,pataeslerden yemeyegeimi soylemistim ama daynamadim cok guzel kotu yarim patates yedim,1 dilik ekmek.