Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi aksimlar,bugun yediklerimi yazayim,
sabah elma daha sonra peynir,ekemk,domates
oglen balik,ekemk
ara sutlu kahve
aksam firinda patataesli tavuk var am aben tek tavuktan yerim,yaninda yesil salata.

kızlar gözüm çok kötü lens takıyorum ne yaptı bilmiyorum çok battı çıkardım attım işden dönerken yolda. ama akıntısı bitmedi şapır şapır hala da akıyor. eşim baktı kornean çizilmiş dedi 1-2 güne toparlar herhalde bu akşam daha kötü olursa yarın sabah gözcüye giderim işe gitmeden. Şimdi çok yormayayım. Hepinizi öptüm iyi akşamlar.
canim cok gecmis olsun simdi nasilsin ögretmenler günün kutlu olsun
yarim fincan cappucino 45 kcal

aksam
yarim kase sogan corbasi 35kcal

1 parca milka cikolata 100 kcal

yarim fincan cappucino 45kcal

toplamda 528 kalori ile günü tamamlamis bulunuyorum:lepi:

kendimle gurur duyuyorumm sositososito

harikasin valla kim tutar artik seni
kuşlar fındıklar fıstıklar merhabalaaarr bugün bir meraba diyem dedimmm Şeniz Şeniz
baryam yaklaşıyor hepinizn bayramını kutlarım yanaklarınızdan öperim en gocamanından sonram
mutlu bir bayram geçirmenizi dilerimm sevdiklerinizle
malum et baryamı az yiyelim kilo almayalımmm kaydirigubbakcemile3
hepinizi çok seviyorummmmm
:asigim:
kuzum nerelerdesin sen ya bazen online görüyorum seni arada ugra gerci ben fazla burda olmuyorum ama haberlerinin aliyorum
nereus hoşgeldin nasılsın.çok sağol güzel dileklerin için. sende güzel bir bayram geçirirsin inşallah.
kurban eti yemediğim için etten yana sıkıntım yok ama tatlı ve dolmada işim zor.
ad canim sen nasilsin senle de uzun zamandir karsilasamiyoruz et mi yemiyorsun yoksa sadece kurban etini mi yemiyorsdun
arkadaşlar iki gündür gündüzleri kimsecikler olmuyor hayırdır kış rehavetimidir nedir
aramı yaptım az minnacıcıck poğaça yedim miğdem çok bulanıyordu onu bastırsın diye yarım mandalina yedim
evet canim ya aksamlari geldigim zaman sayfalar fazla ilerlememis oluyor kistan dir ya bu havada insanin cani hicbirsey istemiyor
günaydın kızlarrr
evde yalnızım sessizlik gibisi yok yahu kaydirigubbakcemile3
sabah kahvaltımı saat 10 da yaptım 2 dilim kepek ekmeği ve 2 ince dilim kaşarla yapılmış yağsız tost ve 1 bardak ayran
şu anda da yeşilçayımı içiyorum bayrama kaçla giricem acaba bu hafta kaçamaklarım çok oldu :bbo:

evet canimya insan bazen ariyor sessizligi bende cocuklar yattiktan sonra oluyor ancan sessizlik
nactigall ve malankoli sizlerinde ögretmenler günü kutlu olsun allah sizleri basimizdan eksik etmesin

ben ne yedim kizlar
sabah kahvaltimi yaptim
1 litre su
1 fincan kahve
1 mandalina
öglen
sebze haslamasi ( brokkoli havuc karnibahar ve patates vardi)
2 bardak cay ictim
domates ve salatalik yedim
1litre su
1 elma
aksam 1 kase corba
yarim litre su
kolum cok kötü agriyor kizlar cok korkuyorum bu agrilar tekrar baslayacak diye
amam bu siralar cok zorladim galiba

karamanli gecmis olsun canim,aman dikkat et.simdi bayram geliyor diye agir bayram tamizligi yapmaya kalkisma.Saglik daha onemli canim.
Bugun yediklerin cok iyi boyle devam edersen cok yakinda burdan mezun olursun.vereliniortak

iyi akşamlar kızlar yemeğimi falan yedim toparladım herşeyi ancak bitti bugün yediklerimi yazayım:
sabah iki dilim kepek ekmeğiyle yapılmış yağsız tost 1 bardak ayran
ara 1 galeta yarım bardak süt
öğle 1 kase çorba
ara 2 galeta
akşam 1 kase çorba 2 yemek kaşığı bulgur pilavı 2 kaşık yoğurt
bugün o kadar su içtim ki 4 litreye yakındır nerdeyse öğlene kadar 2.5 u tamamlayım diye elimde şişeyle geziyorum sonra yatana kadar böyle 1 litre daha içiyorum zoraki değil yani isteyerek kaydirigubbakcemile3
bu arada sabah tartıldım kaçamaklar hemen yansımış 400 gram olarak 82.3 olmuşum bugün baya dikkatli gittim bakalım yarında tartılırım umarım gelenler geldikleri gibi gitmişlerdir :bbo:

karamanli gecmis olsun canim,aman dikkat et.simdi bayram geliyor diye agir bayram tamizligi yapmaya kalkisma.Saglik daha onemli canim.
Bugun yediklerin cok iyi boyle devam edersen cok yakinda burdan mezun olursun.vereliniortak
cok canim yapmi<orum daha dogrusu yapamam evet ya bende iltihapli romatizma var ama birkac aydir agrilarim yoktu birkac gündür isler yogun kendimi fazla yordum galiba ondan oldu insallah canim ya birgün hepimiz mezun olarak cikalim burdan
iyi akşamlar kızlar yemeğimi falan yedim toparladım herşeyi ancak bitti bugün yediklerimi yazayım:
öğle 1 kase çorba
ara 2 galeta
bugün o kadar su içtim ki 4 litreye yakındır nerdeyse öğlene kadar 2.5 u tamamlayım diye elimde şişeyle geziyorum sonra yatana kadar böyle 1 litre daha içiyorum zoraki değil yani isteyerek kaydirigubbakcemile3
bu arada sabah tartıldım kaçamaklar hemen yansımış 400 gram olarak 82.3 olmuşum bugün baya dikkatli gittim bakalım yarında tartılırım umarım gelenler geldikleri gibi gitmişlerdir :bbo:
canim bugün gercekten güzel olmus kacamaklar oldugu zaman hemen yansiyor kiloya ama ne yapacan insan kendini cok tuttugu zaman da daha kötü patlamalar oluyor suyu gercekten cok icmisin ama zorla degilse bence bir zarari yoktur herhalde

5. Yemeklerde ve tatlılarda kullanılan zencefil zamanla romatizmal hastalıklara çok iyi gelmektedir. Zencefil bitkisine son yıllardaki talep patlamasının sebeplerinden birisi de bu antiromatizmal özeliklerindendir.
bu bitki ilgili nette cok yazi var arastir istersen.

cok canim yapmi<orum daha dogrusu yapamam evet ya bende iltihapli romatizma var ama birkac aydir agrilarim yoktu birkac gündür isler yogun kendimi fazla yordum galiba ondan oldu insallah canim ya birgün hepimiz mezun olarak cikalim burdan

canim bugün gercekten güzel olmus kacamaklar oldugu zaman hemen yansiyor kiloya ama ne yapacan insan kendini cok tuttugu zaman da daha kötü patlamalar oluyor suyu gercekten cok icmisin ama zorla degilse bence bir zarari yoktur herhalde

canım inşallah en kısa zamanda tamamen atlatırsın rahatsızlığını..
zorla içmedim suyu canım ne kadar çabuk kilo alan bi bünyem var yıllarca aynı kiloda kalan insanlar gibi olsaydık keşke verdikten sonra kaçamak yapsak dahi en azından verdiklerimizi almasak delikafadulden

5. Yemeklerde ve tatlılarda kullanılan zencefil zamanla romatizmal hastalıklara çok iyi gelmektedir. Zencefil bitkisine son yıllardaki talep patlamasının sebeplerinden birisi de bu antiromatizmal özeliklerindendir.
sagol canim bakarim simdi
canım inşallah en kısa zamanda tamamen atlatırsın rahatsızlığını..
zorla içmedim suyu canım ne kadar çabuk kilo alan bi bünyem var yıllarca aynı kiloda kalan insanlar gibi olsaydık keşke verdikten sonra kaçamak yapsak dahi en azından verdiklerimizi almasak delikafadulden
sagol baharcim
bende özenirim hep öyle insanlara benim vucüdumda cok cabuk aliyor kiloyu

günaydın arkadaşlar melisim ve nachtigall öğretmenler gününüz kutlu olsun allah size sevdiklerinizle ve öğrencilerinizle uzun ve mutlu bir ömür nasip etsin
sabah kahvaltısı 1 bardak süt 3 zeytin az çeçil peyniri az yumurta yarımdır kırdım bilemedim okada 1 litrede suyumu içtim
birazdanda ada çayımı içerim sugarlar öptüm hepinizi

günaydın kızlar.umarım herkesler iyidir.
öğretmenlerimizin günü kutlu olsun. nachtigall,melis ,melankoli,başka eğitimci varmıydı yoktu sanırım.
acıbiber oğlun sünnet olmuş, daha nice güzel günlerinide görürsün inşallah.
bugün henüz bişey yemedim.2 bardak çay içtim. neyse ben kaçıyorum görüşürüz. listeyi merak ediyorum melis özelden adresimi telimi yazıyorum.

nactigall ve malankoli sizlerinde ögretmenler günü kutlu olsun allah sizleri basimizdan eksik etmesin

ben ne yedim kizlar
sabah kahvaltimi yaptim
1 litre su
1 fincan kahve
1 mandalina
öglen
2 bardak cay ictim
1litre su
1 elma
aksam 1 kase corba
yarim litre su

Canlarım, çok teşekkür ederim. Mutlu oldum :)))
Bugün neler yedim?
Kahvaltı malum. 2 dilim ekmek, peynir, kahve ve 1 yumurta.
Öğleye doğru 3 etiform
Öğlen 1 kaşık pilav, 4 köfte ve salata.
Maalesef 1 baklava. Ne yapayım, getirmişler okula. Dün de yedim zaten.
Öğleden sonra 1 kurabiye
Akşam yemeğinde 4 kaşık makarna.
Yediklerimi yazdığımda dikkatimi çekti. Çok fazla karbonhidrat tüketmişim bugün. Tühh.

oglen balik,ekemk
ara sutlu kahve
aksam firinda patataesli tavuk var am aben tek tavuktan yerim,yaninda yesil salata.

menün güzel olmuş fikriyecim afiyet olsun.
ben ne yedim kizlar
sabah kahvaltimi yaptim
1 litre su
1 fincan kahve
1 mandalina
öglen
2 bardak cay ictim
1litre su
1 elma
aksam 1 kase corba
yarim litre su

çok az yemişsin canım tebrik ederim kahvaltıdan sonra hiç ekmek yememişsin sanırım bravo.kolun içinde çok geçmiş olsun canım.

öğle 1 kase çorba
ara 2 galeta

sende az yemişsin canım valla bravo nasıl dayanıyosunuz tebrik ederim.suyuda çok güzel içmişsin ben suyu ihmal ediyorum son günler bi litre anca içiyorumdur toplamda.

bende geçen aktardan kök zencefil aldım ama hiç kullanmadım.internetten bi araştırayım çay için ne kadar kullanılıyor.bilgi için teşekkürler canım.

Bugün neler yedim?
Öğleye doğru 3 etiform
Öğleden sonra 1 kurabiye
Yediklerimi yazdığımda dikkatimi çekti. Çok fazla karbonhidrat tüketmişim bugün. Tühh.

canım öğretmenler günün kutlu olsunopuyorumnanaktan
evet menün biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama fazla yememişsin tek baklava bozmuş onuda yarın dengelersin üzülme.

bende bugün öğlen
6 kepekli bisküvi ve bi fincan nescafe
arada kızımdan kalan iki kaşık çorba ve bi lokma ekmek
akşamda kereviz yerine pırasa yaptım çorba ve pırasa yedim ekmek yemedim.
şimdi acıkır gibi oldum yarım fincan nescafe iki kepekli bisküvi yedim.
yatmadanda meyvemi yerim.

gecmise bakamadim yaramazlik yoktur insallah..

sabah -ögle
2 haslanmis yumurta
2 kk beyaz peynir
1 bardak light süt

aksam
yagda kizarmis sogan soslu hindi gögüsü
yanina karnibahar havuc,bezelyeden olusan buharda pismis sebze.
ve 1 bardak pepsi light :)

Genciza sen de benim gibi mi yapiyorsun bebegin kalanlari hop sana.Ben bu aliskanligimdan kortulmaya calisiyorum.
aksam dedigim gibi firinda tavuk yedim,pataeslerden yemeyegeimi soylemistim ama daynamadim cok guzel kotu yarim patates yedim,1 dilik ekmek.

ah kızlar çevremizdeki insanlar rejimde olmadığı sürece bu kaçamaklar hep olacak gibime geliyo kaydirigubbakcemile3 ben de bayramda dayanamam sanırım yerim mutlaka tatlı falan bari o zamana kadar dikkat edeyim de az da olsa gitsin die uğraşıyorum bakalım :bbo:

ah kızlar çevremizdeki insanlar rejimde olmadığı sürece bu kaçamaklar hep olacak gibime geliyo kaydirigubbakcemile3 ben de bayramda dayanamam sanırım yerim mutlaka tatlı falan bari o zamana kadar dikkat edeyim de az da olsa gitsin die uğraşıyorum bakalım :bbo:

Baharcim inana canim tatli cok istiyor ama bayramda kesin yerim onun icin kendimi cok siki tutmaya calisiyorum.Dayan arkadasim bayram yaklasiyor:teytey::icecream::kahve::oklava:

beğenmem mi bayıldım cimcimeye bu takımın bütün bebişleri çok şeker yaaa sanki özel seçilmiş gibi kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım lensi gözlük kullanmamak için mi takıyorsun yoksa zevk için mi eğer zorunlu değilse kullanmak pek doğru değil hiç bir doktor önermiyor gerçi senin eşin doktor başta o müsade etmezdi heralde yerimseniben

evet canım hepsini özel seçtik :))
yok hayatım gözüm bozuk gözlük kullanmaktan nefret ediyorum gerçi çok güzel bir gözlüğüm var bugün de gözlüklüydüm ama sevmiyorum. 12 yıldır lens kullanıcısıyım arada oluyor nadir ama olabiliyor bugün iyiydi bayrama kadar dinlensin bayramda takarım tekrardan. sağol canım.

tsk canim.. ama ben zaten 38 beden üst
40 beden alt giyiniyorum:lepi:
38 beden bir pantolonum bilem var ama likrali zemuszemus

sende cok yememissin kuzum yha. gayet iyi bence.. sadece ekmek biraz fazla olmus sanirsamm

ay gecmis olsun canim.. kesin lensin yarilmistir o da korneyayi cizmistir, hemen gecer insallah.

ben de 38 giyiyorum senin vücudun sıkı işte bak aramızda kilo farkı var ama aynıyız.
bilmemki canım lenste görünürde birşey yoktu attım tabi ama çizmiç bir şekilde teşekkürler :)

Tamam şeker. Takmam kafaya. Hocaya hayran kaldım. Kadın 65 yaşında. Vücudu sımsıkı. Vücutta deformasyon yok, cildinde kırışıkllık da yok. Yaşlandığımda ben de öyle olmak istiyorum.
Kızlar dün akşam yemekte büyük bir kaçamak verdim. Çok vicdan azabı çekiyorum. 2 tane baklava.
Şimdi 2 dilim ekmek, peynir, yumurta ve kahve.

biz 65e gelince nasıl olacağız düşünmek bile istemiyorum hocayı da takdir ediyorum :)
olsun canım arada olur öyle olmuşla ölmüşümn çaresi yok kendini üzme.

günaydın arkadaşlar melisim ve nachtigall öğretmenler gününüz kutlu olsun allah size sevdiklerinizle ve öğrencilerinizle uzun ve mutlu bir ömür nasip etsin
sabah kahvaltısı 1 bardak süt 3 zeytin az çeçil peyniri az yumurta yarımdır kırdım bilemedim okada 1 litrede suyumu içtim
birazdanda ada çayımı içerim sugarlar öptüm hepinizi

teşekkürler kaydirigubbakcemile3
ohhh sabah iyimiş.

günaydın kızlar.umarım herkesler iyidir.
öğretmenlerimizin günü kutlu olsun. nachtigall,melis ,melankoli,başka eğitimci varmıydı yoktu sanırım.
acıbiber oğlun sünnet olmuş, daha nice güzel günlerinide görürsün inşallah.
bugün henüz bişey yemedim.2 bardak çay içtim. neyse ben kaçıyorum görüşürüz. listeyi merak ediyorum melis özelden adresimi telimi yazıyorum.

canım sağol.
adcım seni özslüyorum sohbetini çok mu yoğunsun şekercim?
bana gelmedi özelden kallisteye yazdın değilmi bir de ismini de yaz canım.

kuşlar fındıklar fıstıklar merhabalaaarr bugün bir meraba diyem dedimmm Şeniz Şeniz
baryam yaklaşıyor hepinizn bayramını kutlarım yanaklarınızdan öperim en gocamanından sonram
mutlu bir bayram geçirmenizi dilerimm sevdiklerinizle
malum et baryamı az yiyelim kilo almayalımmm kaydirigubbakcemile3
hepinizi çok seviyorummmmm :asigim:

canımmmm nereusum hoşgeldin.
ben de senin bayramını kutlarım çok öpüyorum.

nereus hoşgeldin nasılsın.çok sağol güzel dileklerin için. sende güzel bir bayram geçirirsin inşallah.
kurban eti yemediğim için etten yana sıkıntım yok ama tatlı ve dolmada işim zor.

etten birşey olma tatlım ama tatlı ve dolmayı bilmem :kedi:

bugün 8,30 da kalktık kızımla.ona sütünü içirdim sonra bende kahvaltımı yaptım 1 yumurta,az peynir,iki zeytin,bi lokma reçel,iki dilim uno
öğlen kepekli bisküvi,kahve,arada meyve yerim akşamada kereviz var.

afiyet olsun canım.

valla bhr cım tarif edemediğim hallerdeyim. bende anlamıyorum.geçecek inşallahda ne zaman bilmem.yeme içmeye çok fazla dikkat edemiyorum.çok abartmıyorum ama,ne alıyorum ne veriyorum.oda canımı sıkıyor.öyle işte sen nasılsın,nasıl gidiyor.

arkadaşım yaaa üzülüyorum anlat paylaş belki rahatlarsın. geçecek her yokuşun sonu iniştir üzülme herşey geçecek.

ohhh geçmişi okudum :))
acıbiber oğluşuna geçmiş olsun darısı düğününe :))
meliscim lens konusunda geçmiş olsun, bu arada yerim ben o cadıyı
melis,natc.. ve melankoli öğretmeler gününüz kutlu olsun şekerler...
melzeyit geçmiş olsun canım en kısa zamanda maskeden kurtulman dileğiyle...

canım teşekkür ederim bugün daha iyi gözüm bir problem kalmadı şükür ama dün kötüydüu. sürekli akıyordu gözüm kızım da ağlıyorum zannedip üzülüyordu.
çok teşekkürler canım :)

kızlar bugün diyetisyenimle yollarımızı ayırdık bi boşluğa düştüm dersem yalan olmaz :(( çok güveniyormuşum bi de hesap vermeye çok alışmışım
hoş hesap verdiğim sizler varsınız :)) iyi ki de varsınız
haftasonu çok kaçırdım :(( ama iyi oldu artık kendimi daha kolay dizginleyebilirim
iyi ki bu cuma tartılmak yok çünkü bende durumlar çok fena :((

bize hesap ver hem de nasıl sorgularız seni. Ne diyorum perşembe tartılalım ve yazalım akşama kadar kendimizi kontrol edelim takım içinde.

bende iyiyim
bende etçilim ve et dokunamamak kötü bi durum
ben uğraşmasını da severim :))
bayramdan önce diyorum sadece sebze mi yesek acaba...
hatta şu son 2 gün sadece salata meyve ve çiğ sebze tüketsem acaba detoks gibi olur mu
ya hafta sonu çok almışım :((

ben de severim eti :))

nereuscuğum canım nasılsın kızlar öğlen yemeğini sanki kaçırdım mı banamı öyle geldi anlayamadım bi bakın bakalım
4-5 kaşık çorba
1 kase cacık patlıcanlı etli bi yemek bir taba kyedim
3-4 çatal pilav ve ekmek 2 dilim gerçi
3 dilim ekmeğim ve sdabahtanda 2 dilim ekmek hakkım vardı iyi ya çok yememişim

canım bence fazla olmuş hem ekmek hem pilav hem çorba :kedi:

oglen balik,ekemk
ara sutlu kahve

afiyet olsun canım iyi yemişsin.

canim cok gecmis olsun simdi nasilsin ögretmenler günün kutlu olsun
ben ne yedim kizlar
sabah kahvaltimi yaptim
1 litre su
1 fincan kahve
1 mandalina
öglen
2 bardak cay ictim
1litre su
1 elma
aksam 1 kase corba
yarim litre su

çok teşekküler iyiyim canım bugün problem yoktu. öğretmenler günü tebriğin için de teşekkürler :)
kolunu nasıl zorladın ki canım. yok bir daha başlamaz öyle düşünme aklına bile getirme. afiyet olsun güzel yemişsin.

öğle 1 kase çorba
ara 2 galeta

gitmişlerdir bence iyi yemişsin çünkü su da harika.

Bugün neler yedim?
Öğleye doğru 3 etiform
Öğleden sonra 1 kurabiye

ohh dün baklava bugün baklava. Biraz fazla olmuş karbonhidrat. Neyse kutlama yaptınız herhalde öğrenciler falan :) öğretmenler günün kutlu olsun tatlım.
benim de öğrenciler derste kutluyrlardı 1-2 öğrenci söylerken 1 kişi susturdu o hoca öğretmen mi diye dedim çocuklar ne farkeder hocalar günü yokki bizim de olsun yani yapmayın dedim sonra arada biri hocam çay alıyorum alayımmı size de dedi işte benim ikramım da bu kadardı :) öyle baklava kurabiye falan çicek yoktu :1no2:

Genciza sen de benim gibi mi yapiyorsun bebegin kalanlari hop sana.Ben bu aliskanligimdan kortulmaya calisiyorum.
aksam dedigim gibi firinda tavuk yedim,pataeslerden yemeyegeimi soylemistim ama daynamadim cok guzel kotu yarim patates yedim,1 dilik ekmek.

ben hiç yemem canım melisden kalanları sizlerde bırakın bence bu huyu.
afiyet olsun.
canım özelden mesajını aldım bir de ismini soyismini yazarsan iyi olur kargo kaybolmasın.

fikriyecim çok nadir oluyor yemem.bu sefer çok koymuştum artanı dökmeye kıyamadım ee tencereye dökemezdim yedim iki kaşıktı zaten.alışkanlık şeklinde değil yani canım.

bu arada dün baskülümü aldım ama bi tartıyo iki tartmıyor.ama 5-6 kere tartıldım hep aynı çıktı eşimde tartıldı oda normal çıktı güvenemedim 5lt.lik bi su şişesi tarttım onuda doğru tarttı.eğer doğrusa ki büyük ihtimalle doğru tartıyor yüzüm güldü diyeyim :) köyde aldıklarımı hızlı hızlı veriyorum

sanırım eski usül bi baskül alıcam uğraşamicam artık dijitallerle.

ben ne yediğimi yazmadım
sabah 1 dilim ekmekle peynir 1tk reçel yeim başka hatırlamıyorum çok acelem vardı
ara yok
öğlen tost
ö.sonra 3 ceviz
akşam 1 biftek salata
arada 1 kuru incir

iyi yemişim ama suyum 1 ltde kaldı içmeye çalışıyorum.

Back