günaydın arkadaşlar melisim ve nachtigall öğretmenler gününüz kutlu olsun allah size sevdiklerinizle ve öğrencilerinizle uzun ve mutlu bir ömür nasip etsin
sabah kahvaltısı 1 bardak süt 3 zeytin az çeçil peyniri az yumurta yarımdır kırdım bilemedim okada 1 litrede suyumu içtim
birazdanda ada çayımı içerim sugarlar öptüm hepinizi
günaydın kızlarrr
evde yalnızım sessizlik gibisi yok yahu kaydirigubbakcemile3
sabah kahvaltımı saat 10 da yaptım 2 dilim kepek ekmeği ve 2 ince dilim kaşarla yapılmış yağsız tost ve 1 bardak ayran
şu anda da yeşilçayımı içiyorum bayrama kaçla giricem acaba bu hafta kaçamaklarım çok oldu :bbo:
kuşlar fındıklar fıstıklar merhabalaaarr bugün bir meraba diyem dedimmm Şeniz Şeniz
baryam yaklaşıyor hepinizn bayramını kutlarım yanaklarınızdan öperim en gocamanından sonram
mutlu bir bayram geçirmenizi dilerimm sevdiklerinizle
malum et baryamı az yiyelim kilo almayalımmm kaydirigubbakcemile3
hepinizi çok seviyorummmmm :asigim:
nereus hoşgeldin nasılsın.çok sağol güzel dileklerin için. sende güzel bir bayram geçirirsin inşallah.
kurban eti yemediğim için etten yana sıkıntım yok ama tatlı ve dolmada işim zor.
valla bhr cım tarif edemediğim hallerdeyim. bende anlamıyorum.geçecek inşallahda ne zaman bilmem.yeme içmeye çok fazla dikkat edemiyorum.çok abartmıyorum ama,ne alıyorum ne veriyorum.oda canımı sıkıyor.öyle işte sen nasılsın,nasıl gidiyor.adcım nasılsın canım en son sıkıntılıydın keyfin yerinde mi konuşamadık hiç :1hug:
ben kokusuna tahammül edemiyorum hayatım.taze olduğundan sanırım kötü kokuyor. oyüzden yiyemiyorum.bende kurban etini çok yiyemiyorum taze olduğu için sanırım sert oluyor damaklarımı mahvediyo bende çok az yiyorum.
güzel başlangıç yapmışsın. devamıda güzel olacak sanırım. alkisalkisalkisbugün 8,30 da kalktık kızımla.ona sütünü içirdim sonra bende kahvaltımı yaptım 1 yumurta,az peynir,iki zeytin,bi lokma reçel,iki dilim uno
öğlen kepekli bisküvi,kahve,arada meyve yerim akşamada kereviz var.
seninde kahvaltın güzel olmuş canım.ayy şu yeşil çaya bi alışamadım tadı hiç güzel gelmiyor zorla içiyorum arada:bbo:.
bugün 8,30 da kalktık kızımla.ona sütünü içirdim sonra bende kahvaltımı yaptım 1 yumurta,az peynir,iki zeytin,bi lokma reçel,iki dilim uno
öğlen kepekli bisküvi,kahve,arada meyve yerim akşamada kereviz var.
kızlar bugün diyetisyenimle yollarımızı ayırdık bi boşluğa düştüm dersem yalan olmaz( çok güveniyormuşum bi de hesap vermeye çok alışmışım
hoş hesap verdiğim sizler varsınız :)) iyi ki de varsınız
haftasonu çok kaçırdım( ama iyi oldu artık kendimi daha kolay dizginleyebilirim
iyi ki bu cuma tartılmak yok çünkü bende durumlar çok fena(
valla bhr cım tarif edemediğim hallerdeyim. bende anlamıyorum.geçecek inşallahda ne zaman bilmem.yeme içmeye çok fazla dikkat edemiyorum.çok abartmıyorum ama,ne alıyorum ne veriyorum.oda canımı sıkıyor.öyle işte sen nasılsın,nasıl gidiyor.
ben kokusuna tahammül edemiyorum hayatım.taze olduğundan sanırım kötü kokuyor. oyüzden yiyemiyorum.
kızlar bugün diyetisyenimle yollarımızı ayırdık bi boşluğa düştüm dersem yalan olmaz( çok güveniyormuşum bi de hesap vermeye çok alışmışım
hoş hesap verdiğim sizler varsınız :)) iyi ki de varsınız
haftasonu çok kaçırdım( ama iyi oldu artık kendimi daha kolay dizginleyebilirim
iyi ki bu cuma tartılmak yok çünkü bende durumlar çok fena(
bende iyiyim
bende etçilim ve et dokunamamak kötü bi durum
ben uğraşmasını da severim :))
bayramdan önce diyorum sadece sebze mi yesek acaba...
hatta şu son 2 gün sadece salata meyve ve çiğ sebze tüketsem acaba detoks gibi olur mu
ya hafta sonu çok almışım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?