Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlar.umarım herkesler iyidir.
öğretmenlerimizin günü kutlu olsun. nachtigall,melis ,melankoli,başka eğitimci varmıydı yoktu sanırım.
acıbiber oğlun sünnet olmuş, daha nice güzel günlerinide görürsün inşallah.
bugün henüz bişey yemedim.2 bardak çay içtim. neyse ben kaçıyorum görüşürüz. listeyi merak ediyorum melis özelden adresimi telimi yazıyorum.

günaydın kızlarrr
evde yalnızım sessizlik gibisi yok yahu kaydirigubbakcemile3
sabah kahvaltımı saat 10 da yaptım 2 dilim kepek ekmeği ve 2 ince dilim kaşarla yapılmış yağsız tost ve 1 bardak ayran
şu anda da yeşilçayımı içiyorum bayrama kaçla giricem acaba bu hafta kaçamaklarım çok oldu :bbo:

arkadaşlar iki gündür gündüzleri kimsecikler olmuyor hayırdır kış rehavetimidir nedir
aramı yaptım az minnacıcıck poğaça yedim miğdem çok bulanıyordu onu bastırsın diye yarım mandalina yedim

kuşlar fındıklar fıstıklar merhabalaaarr bugün bir meraba diyem dedimmm Şeniz Şeniz
baryam yaklaşıyor hepinizn bayramını kutlarım yanaklarınızdan öperim en gocamanından sonram
mutlu bir bayram geçirmenizi dilerimm sevdiklerinizle
malum et baryamı az yiyelim kilo almayalımmm kaydirigubbakcemile3
hepinizi çok seviyorummmmm
:asigim:

nereus hoşgeldin nasılsın.çok sağol güzel dileklerin için. sende güzel bir bayram geçirirsin inşallah.
kurban eti yemediğim için etten yana sıkıntım yok ama tatlı ve dolmada işim zor.

kahvaltın güzel olmuş canım.ohh suyunuda içmişsin süper:lepi:.

seninde kahvaltın güzel olmuş canım.ayy şu yeşil çaya bi alışamadım tadı hiç güzel gelmiyor zorla içiyorum arada:bbo:.

sağol canım :1hug: aman fındıktan fıstıktan bahsetme kızz eti formlar,grisiniler de bari :roflol:
nereus hoşgeldin nasılsın.çok sağol güzel dileklerin için. sende güzel bir bayram geçirirsin inşallah.
kurban eti yemediğim için etten yana sıkıntım yok ama tatlı ve dolmada işim zor.

bende kurban etini çok yiyemiyorum taze olduğu için sanırım sert oluyor damaklarımı mahvediyo bende çok az yiyorum.

bugün 8,30 da kalktık kızımla.ona sütünü içirdim sonra bende kahvaltımı yaptım 1 yumurta,az peynir,iki zeytin,bi lokma reçel,iki dilim uno
öğlen kepekli bisküvi,kahve,arada meyve yerim akşamada kereviz var.

adcım nasılsın canım en son sıkıntılıydın keyfin yerinde mi konuşamadık hiç :1hug:
valla bhr cım tarif edemediğim hallerdeyim. bende anlamıyorum.geçecek inşallahda ne zaman bilmem.yeme içmeye çok fazla dikkat edemiyorum.çok abartmıyorum ama,ne alıyorum ne veriyorum.oda canımı sıkıyor.öyle işte sen nasılsın,nasıl gidiyor.

bende kurban etini çok yiyemiyorum taze olduğu için sanırım sert oluyor damaklarımı mahvediyo bende çok az yiyorum.
ben kokusuna tahammül edemiyorum hayatım.taze olduğundan sanırım kötü kokuyor. oyüzden yiyemiyorum.

güzel başlangıç yapmışsın. devamıda güzel olacak sanırım. alkisalkisalkis

ohhh geçmişi okudum :))
acıbiber oğluşuna geçmiş olsun darısı düğününe :))
meliscim lens konusunda geçmiş olsun, bu arada yerim ben o cadıyı
melis,natc.. ve melankoli öğretmeler gününüz kutlu olsun şekerler...
melzeyit geçmiş olsun canım en kısa zamanda maskeden kurtulman dileğiyle...

kızlar bugün diyetisyenimle yollarımızı ayırdık bi boşluğa düştüm dersem yalan olmaz ( çok güveniyormuşum bi de hesap vermeye çok alışmışım
hoş hesap verdiğim sizler varsınız :)) iyi ki de varsınız
haftasonu çok kaçırdım ( ama iyi oldu artık kendimi daha kolay dizginleyebilirim
iyi ki bu cuma tartılmak yok çünkü bende durumlar çok fena (

seninde kahvaltın güzel olmuş canım.ayy şu yeşil çaya bi alışamadım tadı hiç güzel gelmiyor zorla içiyorum arada:bbo:.

canım bende siyah çayı şekersiz içemiyorum o yüzden yeşilçay daha hoşuma gidiyo uzun zaman içince artık alışıyosun ve tadı hoş bile gelmeye başlıyo yeşilçayların çeşitli aromalı olanları çıktı tadıda kokusu da çok hoş istersen onları dene özellikle yeşilçay ginkgolu aroması tadı öyle hoş ki yeşilçay olduğunu bile anlamıyosun benim en sevdiğim o olmuştu

bende kerevizi sevmem canım keşke yiyebilsem o tarz kış sebzelerini de sen de hafif gidiyosun bugün yerimseniben

canım üzülme dediğin gibi bizler varız birbirimize hesap vermesek halimiz ne olurdu acaba bu zamana kadar bilemiyorum :bbo:
3 defa kaçamak yaptım benimde bu hafta durumlar fena olacak sanırım bi de bayram gelio ister istemez kaçamaklar olacak canım

canım kiloları kafana takma sen zaten fazlalılığın yok ki senin sadece sıkılaşmak istiyodun onu da bayram sonrasına bırakırsın başka üzüldüğün şeyler varsa da pek düşünmemeye gayret et başka şeylerle uğraşmaya çalış canım umarım hallolur herşey
kurban etine gelince eğer mis gibi anane elinden çıkıyosa hiç kokmuyo insan kendi mutfakta kalıp yapıyosa iş değişiyo o zaman ben kendim hayatta et doğrayamam zaten dokunamıyorum bile eldiven giymeden haaa doğrasam da kendi yaptığımı yiyemiyorum kötü bi durum ilerde evlendiğimde et yemeklerini bilen bir eşim olur umarım kaydirigubbakcemile3

bende iyiyim
bende etçilim ve et dokunamamak kötü bi durum
ben uğraşmasını da severim :))
bayramdan önce diyorum sadece sebze mi yesek acaba...
hatta şu son 2 gün sadece salata meyve ve çiğ sebze tüketsem acaba detoks gibi olur mu
ya hafta sonu çok almışım (

canım uzun süre gittiysen böyle hissetmen çok normal.bizler varız dediğin gibi bundan sonra bütün hesaplarını bize vereceksin:icecream: biz seni yeri geldiğinde uyarıcaz yeri geldiğinde takdir edicez.zaten ideal kilona ulaşınca herşey daha kolay olacak inşallah.

nereuscuğum canım nasılsın kızlar öğlen yemeğini sanki kaçırdım mı banamı öyle geldi anlayamadım bi bakın bakalım
4-5 kaşık çorba
1 kase cacık patlıcanlı etli bi yemek bir taba kyedim
3-4 çatal pilav ve ekmek 2 dilim gerçi
3 dilim ekmeğim ve sdabahtanda 2 dilim ekmek hakkım vardı iyi ya çok yememişim

canım bence güzel olur en azından aldıkların gider belki şimdi aldıklarının üzerine bir de bayramda eklenirse daha çok canın sıkılır bu arada ne kadar almışsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…