Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün akşamdan beri giemiyorum siteye deli oldum sizdemi aynıydı acaba arkadaşlar dün biraz kaçırdım ama cumartesi tartı yüzümü birz daha güldürdü bugün tam gaz devam dü akşa m4 tane köfte yedim bide ay utanıyorum söyelemye 2 maraş biberi ve 2 tanede patlıcanından yapılma şöyle bol acılı bdolma yedim1.5 bardakta ayran içtim keşke iki köfteyle kalksaydım ah ah ne yaptım ben
sabah kahvaltısını söylüyorum 4 kaşık k-flaks ile yapılmış içine birbardak süt katılmış bir kahvaltı
1 barnak şekersiz nescafe
yarım litre su
şimdide ada çayımı içecem
ama karnım acıktı bi yarım saatsonra aramı yapacam
gunaydin,ben pek giremiyorum nette.Hafta sonu herkes gibi ailece vakit gecirdik.Bugun bayram temizligi yapmaya basladim umarim cumaya kadar bitirmis olurum.
Sabah 1 havuc,1 k.k peynir,1 dilim ekmek,
aram yok direk oglen yerim aksamdan sogan yemegi var ondan yerim,1 dilim ekmek,,ve yogurt.
merhaba arkadaşlar dün sitede sorun vardı sanırım açmak için uğraştım ama açamadım neyse ki sorun hallolmuş
dün yemeğe misafirlerimiz vardı eee tabi çeşit epey çoktu o yüzden bende dün biraz kaçırdımama bugün gayet dikkatli gidiyorum..
sabah canım kahvaltı istemedi saat 10.30 da 3 yemek kaşığı ıspanak 2 yemek kaşığı yoğurt ve 2 dilim kepek ekmeği yedim
arada da 1 mandalina ve yarım bardak süt içtim..
bakalım bayrama kaç kiloyla giricem umarım bayramda çok kaçırmayız mis gibi kavurmalar ve tatlılarla kaydirigubbakcemile3
bu arada aklımda kalanları yazayım melisimin fotolarına bayıldım annesi çok şeker yaaa pasaklım benim bayılıyorum bebişlerin yemek yerkenki hallerine kaydirigubbakcemile3
acıbibercim siz de hayırlısıyla kurtulursunuz inşallah göz açıp kapayıncaya kadar oğluşunun sünneti hayırlı olsun canım
diğer tüm arkadaşlarım da iyidir umarım ben tercihlerimle uğraştım haftasonu yaptım kurtuldum ama pek ümitli değilim açıklanır açıklanmaz ders çalışmaya yeniden başlıyorum :bbo:
selammm
sabah
2 haslanmis yumurta
1 bardak light süt
ögle 1 tabak tuzsuz sebze (karnibahar,brokoli,havuc)
tüm geçmiş olsun dilekleri olanlara teşekkür ederim :)) selam ş4ekerler dün siteye giriş yapamadım deli oldum sanırım problem vardı(( neyseki bugün öyle problem yok.sabah birkaç bisküvi ve çayla geçiştirdim eve 15'ten sonra geldim ve bir tabak sebze yemeği yedim fakat bu aralar midem çok kötü sürekli yanma var ama ne yesem yanıyo eğer böyle devam ederse bir hekime başvurcam,şimdi kimsecikler yok ama akşama tekrar gelirim :)))
canim benim icinde zor olur ordan gönderecek arkadaslar icinde zor olur galiba buraya kargo göndermek bide maddi acidan ordaki arkadaslari zorlayabilir o yüzden ben katilmayim baska bir sefere insallahçekiliş listemiz:
ad1
melis08
nacticall
genciza
karamanlı
melzeyit
shocum sen katılıyormusun? karamanlım için içinizde yurt dışına kargo yollayabilecek biri varmı yada karamanlım sen türkiyeye yollayabilirmisin bu konuda sorunumuz var sanırım.
ya da daha önceden katılmayacağını bildiren kişilerde bir değişiklik varsa bildirebilirler listeye alırız bence birbirimize bir hatıra vermek için güzel fırsat.
fikriyecim durumun belli oldumu (burada olup olmayacağın)?
evet canim iki konuda da haklisin ohhh iyisin bakalim da insallah kilo almadan dönersinmerhabalar insanın annesinin evi gibi yok.şimdi annemin evindeyim.insanın annesi babası gibi yok...ama.burası tam bir antirejim yeri...her şey çookkk güzell.aşure bile varrrrrrr yaaaaaa.açma böreklerrrrr gözlemelerrrrrrrrrrrr oyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyy
canim iyi gidiyorsun site bende de ayniydi sabah denedim sabah ta ayni oldu ben dün calistimdün akşamdan beri giemiyorum siteye deli oldum sizdemi aynıydı acaba arkadaşlar dün biraz kaçırdım ama cumartesi tartı yüzümü birz daha güldürdü bugün tam gaz devam dü akşa m4 tane köfte yedim bide ay utanıyorum söyelemye 2 maraş biberi ve 2 tanede patlıcanından yapılma şöyle bol acılı bdolma yedim1.5 bardakta ayran içtim keşke iki köfteyle kalksaydım ah ah ne yaptım ben
bugün sünnet olduk.oğlum iyi maşallah erkek olduık teyzeleriiiiiiiiiiiiiiii....
ilk şoku atlattım ve artık ilk gördüğüm gibi saldırmıyorum yemeklere daha az ucundan yemeye çalışıyorum.inş kilo almadan dönerim.
ara sıra uğrarım hepinizi kocaman öptüümmm
ilk şoku atlattım ve artık ilk gördüğüm gibi saldırmıyorum yemeklere daha az ucundan yemeye çalışıyorum.inş kilo almadan dönerim.
kızlr ne yediğimi yzıp kaçacam gözümü açamıyorum tuhaf bir sersemli var üzerimde evde yine maske alarmı dolaşıyoruz maskeli maskeli doktora gitmedinmi diye kızacaksınız ama cumartesi hastahaneye gittim ki özeldi
o kadar çok kalabalıktı ki yanımda maskede yoktu ben bu sırayı beklersen sağlam girgiğim yerden haste çıkarım dedim bekleyemem dedim ve çıktım hafta içi hastahaneler zaten anababa günü vallahi millete gıpta ediyorum bu şartlarda deli cesareti bu insanların hastane olayı neyse uzatmayacam
1,5 küçük baya küçük pizza yedim ancak bir dilim bile etmez en küçük boy
1 tane meyveli yoğurt yedim
1 kaçtane badem yedim ara oalrak
öğlende 2 dilim ekmek ve tandır eti yedim bugün yediklerim bununla sınırlı melisim bugün yapamadım ama yarın inşallah devam ama bugün kaçamak yapmadım diye düşünüyorum tek eksik meyveydi oda ara olarak badem yedim suyum tam içemedim ama 1 bardak ada çayı içtim 1 litrede su birazdan bi 1 litre daha içerim duramayaacam artık melis çekilişler belli olsun artık sabırsızlık diz boyu ki alacağımız insanı bilirsek biraz ona uygun hediye arama süremiz olsun şekerim adcığım aşağıda gördüm umarım iyisindir
merhaba arkadaşlar dün sitede sorun vardı sanırım açmak için uğraştım ama açamadım neyse ki sorun hallolmuş
dün yemeğe misafirlerimiz vardı eee tabi çeşit epey çoktu o yüzden bende dün biraz kaçırdımama bugün gayet dikkatli gidiyorum..
sabah canım kahvaltı istemedi saat 10.30 da 3 yemek kaşığı ıspanak 2 yemek kaşığı yoğurt ve 2 dilim kepek ekmeği yedim
arada da 1 mandalina ve yarım bardak süt içtim..
bakalım bayrama kaç kiloyla giricem umarım bayramda çok kaçırmayız mis gibi kavurmalar ve tatlılarla kaydirigubbakcemile3
bu arada aklımda kalanları yazayım melisimin fotolarına bayıldım annesi çok şeker yaaa pasaklım benim bayılıyorum bebişlerin yemek yerkenki hallerine kaydirigubbakcemile3
acıbibercim siz de hayırlısıyla kurtulursunuz inşallah göz açıp kapayıncaya kadar oğluşunun sünneti hayırlı olsun canım
diğer tüm arkadaşlarım da iyidir umarım ben tercihlerimle uğraştım haftasonu yaptım kurtuldum ama pek ümitli değilim açıklanır açıklanmaz ders çalışmaya yeniden başlıyorum :bbo:
selammm
sabah
2 haslanmis yumurta
1 bardak light süt
ögle 1 tabak tuzsuz sebze (karnibahar,brokoli,havuc)
tüm geçmiş olsun dilekleri olanlara teşekkür ederim :)) selam ş4ekerler dün siteye giriş yapamadım deli oldum sanırım problem vardı(( neyseki bugün öyle problem yok.sabah birkaç bisküvi ve çayla geçiştirdim eve 15'ten sonra geldim ve bir tabak sebze yemeği yedim fakat bu aralar midem çok kötü sürekli yanma var ama ne yesem yanıyo eğer böyle devam ederse bir hekime başvurcam,şimdi kimsecikler yok ama akşama tekrar gelirim :)))
merhaba kızlar a.s.
bugün sabah az peynir,iki zeytin,bi dilim uno
öğlen çeyrek simit,iki çubuk kraker,iki bisküvi ve iki bardak çay
arada 4 kepekli bisküvi
şimdiye kadar çok düzgün beslenemedim ama akşam telafi edicem.çorba balık salata var.
Merhabalar kızlar,
Bomba gibiyim, aslında eski, zamanı geçmiş bir bomba... Sabah kahvaltım malum. Öğleye doğru 1 bardak light süt, Öğlen bir uno light sand. ekm arası peynir (ekmeğin içi çıkarılmış), birazdan mandalina yerim. Veee, başladım spora. Bugün aerobik günüydü. Isınma hareketleri 1 saate yakın sürdü, iyiydim. Ne zaman yer hareketlerine geçtik, kaymaya başladım kızlar. Kaslarım titredi valla. Alışırım tabi. Şimdi size sorarım: kaç kalori yakmışımdır? Kızlar yılbaşına 5 kilo vererek girmek istiyorum. Umarım başarırım.
Şimdi okulun yemeği var, ona gitmem lazım. Hiç de istekli değilim. Sınav hazırlamam lazım. Ama el macbur, gideceğim.
Kızlar, ben akşam giremeyebilirim. Yılbaşı listesini çok merak ediyorum.
Sevgiyle kalın...
nachtigalcim hareketlerini görmeden ne kadar kalori yaktigini nereden bilelim yahu :)
hos hareketlerini bilsemde söyleyemem heralde yaktigin miktari.
aslinda hedefin kalori yakmak deilde kas yapmak olursa.. daha cok yag eritirsin..
birde su var.. sporun ilk zamanlari 1 kilo falan alabilirsin.. alirsan sakin moralin bozulmasin.
o aldigin kilo deil kas.
ve bu demek oluyorki ilerleyen zamanda daha cabuk kilo vereceksin.
dilerim yilbasina kadar hedefine ulasirsin.
benim hedefim baryama kadar 65 e düsmekti.
simdi 67 olursam sevinecegim
neise saglik olsun.. bir sonraki hedefimiz yilbasii..
canim benim icinde zor olur ordan gönderecek arkadaslar icinde zor olur galiba buraya kargo göndermek bide maddi acidan ordaki arkadaslari zorlayabilir o yüzden ben katilmayim baska bir sefere insallah
canim iyi gidiyorsun site bende de ayniydi sabah denedim sabah ta ayni oldu ben dün calistim
bugün sabah kahvaltimi yaptim
1litree´su ictim ara yapamadim isler cok yogun acil isler vardi
öglen
1 kase corba
2 köfte
salata
1litre su
1 elma
aksam
1 kase corba
yarim litrere su
bugünlük bu kadar
cooooooooooooooook yorgunum
ev isi yapacam daha
iyi akşamlar kızlar bugün arkadaşım için bayram alışverişine çıktık bu bayram yine kendime bişey yokmecburen kaçamak yaptım yarım ekmek tavuk döner ve bir tane çikolata
akşam 4 gibi yedim ondan sonrada başka bişey yemedim 2 günlük ayran detoksunu denemek istiyorum ama bir kere denemiştim midemi altüst etti o yüzden kararsızım bakalım :bbo:
kızlr ne yediğimi yzıp kaçacam gözümü açamıyorum tuhaf bir sersemli var üzerimde evde yine maske alarmı dolaşıyoruz maskeli maskeli doktora gitmedinmi diye kızacaksınız ama cumartesi hastahaneye gittim ki özeldi
o kadar çok kalabalıktı ki yanımda maskede yoktu ben bu sırayı beklersen sağlam girgiğim yerden haste çıkarım dedim bekleyemem dedim ve çıktım hafta içi hastahaneler zaten anababa günü vallahi millete gıpta ediyorum bu şartlarda deli cesareti bu insanların hastane olayı neyse uzatmayacam
1,5 küçük baya küçük pizza yedim ancak bir dilim bile etmez en küçük boy
1 tane meyveli yoğurt yedim
1 kaçtane badem yedim ara oalrak
öğlende 2 dilim ekmek ve tandır eti yedim bugün yediklerim bununla sınırlı melisim bugün yapamadım ama yarın inşallah devam ama bugün kaçamak yapmadım diye düşünüyorum tek eksik meyveydi oda ara olarak badem yedim suyum tam içemedim ama 1 bardak ada çayı içtim 1 litrede su birazdan bi 1 litre daha içerim duramayaacam artık melis çekilişler belli olsun artık sabırsızlık diz boyu ki alacağımız insanı bilirsek biraz ona uygun hediye arama süremiz olsun şekerim adcığım aşağıda gördüm umarım iyisindir
canım evet site problemli beni de deli edşyor.
bayrama kilomu ben de merak ediyorum bakalım ne olacak. cadı kızımı beğendin dimi ablası pasaklım benim.
1 gün boyunca ayran içersen gözünü açamazsın canım yoğurt acayip uyuku yapar :)
kızlar gözüm çok kötü lens takıyorum ne yaptı bilmiyorum çok battı çıkardım attım işden dönerken yolda. ama akıntısı bitmedi şapır şapır hala da akıyor. eşim baktı kornean çizilmiş dedi 1-2 güne toparlar herhalde bu akşam daha kötü olursa yarın sabah gözcüye giderim işe gitmeden. Şimdi çok yormayayım. Hepinizi öptüm iyi akşamlar.
selammm
sabah
2 haslanmis yumurta 160 kcal
1 bardak light süt 43 kcal
ögle 1 tabak tuzsuz sebze (karnibahar,brokoli,havuc)100 kcal
afiyet olsun canım ne diyim harika.
yılbaoşına 65in altına düşmeyi heefle canım bence eşinden de 40 beden kıyafet istersinyılbaşı hediyesi.
hayırlı olsun.
tamam liste belli oldu artık kallisteye veririm çeker :)
ben de iyi yedim bugün ama su içmedim pek neyse gün bitmedi içeyim.
sabah ekmek peynir yedim
öplen peynirli domatesli sandviç,
akşam balık salata
kızlar gözüm çok kötü lens takıyorum ne yaptı bilmiyorum çok battı çıkardım attım işden dönerken yolda. ama akıntısı bitmedi şapır şapır hala da akıyor. eşim baktı kornean çizilmiş dedi 1-2 güne toparlar herhalde bu akşam daha kötü olursa yarın sabah gözcüye giderim işe gitmeden. Şimdi çok yormayayım. Hepinizi öptüm iyi akşamlar.
nachtigalcim hareketlerini görmeden ne kadar kalori yaktigini nereden bilelim yahu :)
hos hareketlerini bilsemde söyleyemem heralde yaktigin miktari.
aslinda hedefin kalori yakmak deilde kas yapmak olursa.. daha cok yag eritirsin..
birde su var.. sporun ilk zamanlari 1 kilo falan alabilirsin.. alirsan sakin moralin bozulmasin.
o aldigin kilo deil kas.
ve bu demek oluyorki ilerleyen zamanda daha cabuk kilo vereceksin.
dilerim yilbasina kadar hedefine ulasirsin.
benim hedefim baryama kadar 65 e düsmekti.
simdi 67 olursam sevinecegim
neise saglik olsun.. bir sonraki hedefimiz yilbasii..
iyi akşamlar kızlar bugün arkadaşım için bayram alışverişine çıktık bu bayram yine kendime bişey yokmecburen kaçamak yaptım yarım ekmek tavuk döner ve bir tane çikolata
akşam 4 gibi yedim ondan sonrada başka bişey yemedim 2 günlük ayran detoksunu denemek istiyorum ama bir kere denemiştim midemi altüst etti o yüzden kararsızım bakalım :bbo:
yarim fincan cappucino 45 kcal
aksam
yarim kase sogan corbasi 35kcal
1 parca milka cikolata 100 kcal
yarim fincan cappucino 45kcal
toplamda 528 kalori ile günü tamamlamis bulunuyorum:lepi:
kendimle gurur duyuyorumm sositososito