Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

arkadaslar tebrık edıyorum supersınız
cok tesekkur ederım cnm
inş. ep boyle gıder cok mutluyumm

Sabah
peynir
iki yumurta
salatalik
yesil cay
ogle
tarhana corbasi
bi kase yogurt
Aksam
Soslu tavuk yemegi
2lt su
msj sayisi kime atilicak bilmiyorum oyuzden buraya yaziyorum 7
cnm menun cok guzel :)

Son düzenleyen: Moderatör:

afiyet olsun canım

afiyet olsun canım

Ben de televizyondaki bir makarnadan bahsediyosunuz sandım. Sayfanın sağı solu makardaymışş

Sana da tebrikler canımm

teşekür ederim canım

Sabah
peynir
iki yumurta
salatalik
yesil cay
ogle
tarhana corbasi
bi kase yogurt
Aksam
Soslu tavuk yemegi
2lt su
msj sayisi kime atilicak bilmiyorum oyuzden buraya yaziyorum 7

afiyet olsun canım
menün güzel

kızlar ya benımde canım makarna istiyooooorr su makarnalar gercekten cok kışkırtıcı ama direnıcemmm

kızlar iyiki bu gruba katılmısım cok mutluyum kılo verınce insanın kendıne guvenı daha cok artıyor hele bıde ticker hazırlamaktan buyuk bır zevk alıyorum super bır duygu :))

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar iyiki bu gruba katılmısım cok mutluyum kılo verınce insanın kendıne guvenı daha cok artıyor hele bıde ticker hazırlamaktan buyuk bır zevk alıyorum super bır duygu :))

ayşenurcum şimdi bireyselde birinci olduğun için hikaye paylaşman lazım bunuda paylaşım alanında yapıyorsun yokssa takım ceza alıyor

Hoş geldin tatlım. Her şeyin yolunda olmasına sevindim. Sağlıkları yerinde olsun da kız erkek farketmiyor bence. Zaten 16. haftadan öncede pek yapılmıyor cinsiyet tahmini. Ara ara bekliyoruz seni özletme kendini.

Hoş geldin kedicik Ben Ebru takım kaptanıyım. 31 yaşında iki çocuk annesiyim. Konya' da yaşıyorum. Çalışıyorum. Aslında isim paylaşmamanızın hiç hoş karşılamıyorum. Keşke Ayşe Fatma deseydin bizde sana öyle hitap etseydik. Bu Venüsler tuhaf oluyor biraz Eğer gerçekten zayıflamayı istiyorsan çok doğru bir yerdesin ama pes etmemen lazım. İnşallah senide zayıf bir şekilde mezun ederiz takımdan.

Burcu' cum evde yap kahvaltını canım. Alışkanlığın yoksa bile alıştır kendini. Öğle yemeğini de yanında götür. Kapalı bile olsa psikiyatri mutlaka hemşirelerin odası vardır. Yani kahvaltıyı yanında götürsen bile yiyecek yer bulursun merak etme. Bide Kediciğin boyu 173 doğal olarak da hedef kilosunun öncelikle 60 olması lazım. Sen notunu 60 olarak al lütfen.

1 saat leslie yaptım kızlar
Yap yap çok yap haftaya vermen gereken 1,3 kg var.

Geçmiş olsun canım ama unutma iyileşmekte senin elinde zayıflamakta. Zayıfladığın zaman hastalığında düzelecek biliyorsun dimi. Burayı artık ailen gibi gör. Çünkü biz bir takım değil aileyiz.

Valla beni hep böle sevicekseniz afise olurum hep ama ebrum sonra beni yolarrrr :))hepinizi kocaman optum iyiki varsiniz
Hem de nasıl yolarım Bak hemen tanımış beni

Kızlar çok alakasız olacak ama şu kenarda çıkan reklamlarda makarna reklamı var ya sinir etti beni o
Allah iyiliğini versin emi

Bireyselde ilk üçte hep biz olsaydık daha iyi olurdu

Hadi bakalım biran önce koy fotoğrafları merak ettim. Allah sizi de bir ömür mutlu etsin inşallah. Senin de yolun Konya ya düşerse eğer mutlaka beklerim.

Şu akşam ki ekmeklerin olmasa süper bir menü olacak. Ekmek yerine şehriye çorbasının tamamını yeseydin yaaaa

Menün çok güzel olmuş canım ama o akşam ki şeftaliyi gün içinde ye akşama acıkırsan eğer bir kase yoğurt yiyebilirsin ya da bir bardak süt içebilirsin.

Menün karışık olmuş canım. Öğlen çok hafif akşamda çorbanın bir kasesinin yerine bir tabak kuru fasulye yeseydin yaaaa.

eh bu saatten sonra birşey yenmez artık bende ilk gün yediklerimi paylaşayım

bu gün çeşitli olaylar yüzünden öğün kavramı olmadı benim için sanki (tuhaf bir gündü)

gün boyu yediklerim şöyle;

9'lu çay toplam 4 bardak

toplam 3 dilim kepek ekmeği

1 kibrit kutusu büyüklüğünde keçi peyniri

3 orta boy elma

2 yumurta, 50 gr. kıyma ve bir minik soğan ile yapılmış kıymalı yumurta

500 ml yarım yağlı süt

1 kase marul salatası bol limonlu

2 adet mandalina

1 avuç yer fıstığı

3 litre su

egzersiz planımda şöyle;

1 saat 40 dk hafif tempo yürüyüş

başlangıç seviyesi plates (ebru şallı 2008 olanı yaptım)

ilk gün için nasıl bilmiyorum. fikri olan?

60 olarak aldım ebrucum zaten. bu hafta bi gidiyim bakıyımda ortam nasıl ona göre artık bi ayar çekerim kışın zor oluyor yilkbaharda en azından bahçede filan yiyoruz

anım bizim paylaştığımız şekilde öğün öğün paylaşırsan daha güzel olur saatli filan

Benim kafada gitti. İsimleri hiç karıştırmazken sana Ayşenur yerine Ayşegül demişim Bu arada maşallahın var çok kısa bir zamanda 5 kilo verdin bile.

Menünü bu şekilde yorumlayamayız canım. Yarın bir deftere yediklerini saatli olarak not alırsın ve akşam toplu şekilde öğün öğün yanlarında saatlerini belirterek yazarsın. O zaman daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz senin için. Şuan menüde tek dikkatimi çeken tam 5 porsiyon meyve yemiş olman. Meyvenin çoğu zararlı.

Yanlış söylemişim canım. 60 değil de 63 olarak al. Uçtu bugün benim kafa.

timam kaptanımmmmm

anım bizim paylaştığımız şekilde öğün öğün paylaşırsan daha güzel olur saatli filan

işte sorun orda bu gün biraz koşturma vardı ve ben bunları öğünler halinde değilde tek tek yeme gibi bir durum yaşadım.

yani bu gün öğün olarak tüketebildiğim pek birşey olmadı

saat 19:00da kıymalı yumurta ve 2 dilim kepek ekmeği yedim mesela öncesi hep tek tek (sadece bunun saatine bakma fırsatım oldu)

saat 19:00 dan bu yana sadece 2 adet mandalina ve 1 bardak çay içtim

sanırım yarın öğün olarak tüketme ve kaydetme şansım olacak

Benim kafada gitti. İsimleri hiç karıştırmazken sana Ayşenur yerine Ayşegül demişim Bu arada maşallahın var çok kısa bir zamanda 5 kilo verdin bile.

cok tesekkur ederım ebrucum iyikı gelmısım bu guruba bu arada ha nur ha gul ne fark eder boylesıde guzel benım içinn

canım yemekten sonra çay yeşilçay filan tüket çok acıkırsan yoğurt yada salatalık ye

süt,meyve,bisküvi v.b şeyler yeme bunlar akşam yemeğinden sonra kan şekerini yükselterek depolanmayı artıran yiyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…