Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cuma artık mutlu cuma. Sonuçlar güzel. Senin haberine de sevindik. Tebrikler.

Oy ben sizi yerim.
Bu ceza bana denk gelse var ya herkes yüzüme tükürür. 69 kilo ile bıraktım 80 ile döndüm yani.

deme öyle kuzum zararın neresinden dönersen kardır

sarıl bize ayşenurrrr

tamam canım

mrb kizlar13. Takimdan öykü ben.
bu haftaki hedef kiloma ulasamadim ceza yedim diger takimlarla bu durumu paylasmam gerekiyo ceza olarak bana istediginizi soyleyebilirsiniz şişko bi halti becerememissin vs hic cekinmeyin yani

ayy yaaa ben kıyamam sizeeeeeeeee

merhaba cnm,aramıza hosgeldın.umarım sen de bızler gıbı guzel vakıt gecırırken kılolarından kurtulursun.
sana kendımı tanıtayım.ısmım nıhal 28 yasındayım,3 yıllık evlıyım henuz bebeğim yok.ışsizim evde takılıyorum.kendi cabalarımla 83 kılodan 75.5 dusmustum buraya ılk katıldıgımda.suanda cızelgemde de gordugun gıbı bugun ıtıbarıyle 71.8 ım.sen de bıze kendınden bahset cnm.tekrar hosgeldın

kızlar büyük ihtimal birinciyiz bu hafta sanırım galiba
Büyük ihtimal Burcu' cum takım olarak çok güzel bir sonuç elde ettik. Süperiz 13. takım olarak.

Ayy kıyamam ne sandıydın tabii ki zor olacak Sen bide beni gör. İki çocuklu çalışan bir anneyim şuan felaket durumdayım. Yetişemiyorum hiç bişeye. Ufaklık 5 aylık oldu. Diğeri okula başladı. Birisinin ağlamaları diğerinin dersleri. Geçen hafta çalışmaya başladım. Tırlatacağım yakında Ama allaha şükür çok mutluyum herşeye rağmen Önemli olanda o zaten.

hemde açık ara farkla ebrucum sanırım zeynepte bireyselde olacak

Son düzenleme:

teşekür ederiz ebrucum
kahvaltıdan sonra eşim beni gezmeye götürdü.
küçük kızımın ihtiyaçları vardı onları almaya gittik bir avm ye
bir kaç iç bady , tişört ,tayt ve hırka aldım
hadi bayramlıklarımızı alamadık
hoşuma giden bir şey olmadı
aslında çok yemekle ben süt olduğuna inanmıyorum
sağlıklı ve bol sulu gıdalar yemek gerekir
bende tam 10 kilo aldım üstüne hamile kaldım.
hamileliktede 11 kilo aldım
sonuç ben hep eşimle dalga geçerdim
100kg ona 0.1 ton derdim ben de oldum.
ama bu sefer kararlıyım vericam sizinle bu kiloları

günaydın kızlar tartı beni mutlu etmedi hiç hala veremediğim 300 gr var 60.3 çıktım sabah ve hala tuvalete çıkamadım

canım inan ki şişkinliğin gitsin birden gidecek o kilolar

1. tartı: (Hatırlayamıyorum.) 77.8
2. tartı: (15.9.13) 80.0
3. tartı: (Bugün) 76.7

tebrikler

Sıkı durun kızlar bildirim yapıyorum. Tartı bugün beni çok mutlu etti. Kilom azalmasına rağmen çok iyi bir sonuç aldım bugün.

Geçen hafta: 65.9 kg

Bu Hafta : 64.9 kg

Fark : 1 kilo

süper ebru
tebrik ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
1 saat leslie yaptım kızlar

alkış burcuyaaaaaaaaaa

mrb kizlar13. Takimdan öykü ben.
bu haftaki hedef kiloma ulasamadim ceza yedim diger takimlarla bu durumu paylasmam gerekiyo ceza olarak bana istediginizi soyleyebilirsiniz şişko bi halti becerememissin vs hic cekinmeyin yani

alemsiniz kızlar
gülmekten öldürdünüz beni
burcucum bu hafta 93.4 tüm
haftaya ki hedefim 92 olsun istiyorum çok mu ki diye de düşünmedim değil

hemde açık ara farkla ebrucum sanırım zeynepte bireyselde olacak

inşallah olurum bakalımmmmmmmm
merak ettim çok

venüs kedisi hoşgeldin canım
benim adım zeynep
33 yaşındayım iki kızım var ve doğum iznindeyim
1 ay sonra iznim bitiyo
inşallah hep beraber vericaz kiloları

Hoşgeldin canım geçmiş olsun, burada her şey mümkün. Biraz bizlerle vakit geçir, motive ol. Kendine gerçekçi planlar yap. Sonrası sabır işi zaten

tekrar hoşbulduk, tanıştığımıza çok memnun oldum. moralim 0'ın altındaydı moral oldunuz teşekkür ederim.

incelik edip ismimi öğrenmek istemişsiniz ancak sitede kimliğimi öğrenmesini istemediğim bir kişi (açıkçası eski nişanlımı ayartıp onunla evlenen hatun -ki akrabam olur- bu sitede ve ben özellikle onun şuan yaşadığım kilo vb. sorunları öğrenmesini istemiyorum) olduğundan sizden bana kısaca Venüs demenizi rica edeceğim. Umarım bu durumu yadırgamaz yada samimiyetsizlik olarak algılamazsınız.

kurallarla ilgili olarak öğrenmek istediğim bir şey var

1. maddedeki şu son bildirim saati sabah 11:30 mu yoksa akşam 11:30 mu ?

cevaba gelince "okudum, anladım ve devam etmek istiyorum."

memnun oldum Ayşenur ayrıca gördüğüm kadarıyla sıkı bir Doctor Who hayranısın benim gibi. favori doktorun hangisi

şahsen ben 10. doktor David Tennant hayranıyım.

yaş, medeni durum ve iş konularında çok benziyoruz :)

bende 4 yıllık evliyim. 18-21 yaş arasında yerel olarak mankenlik ve fotomodellik yapardım (tabi ozaman kilo sorunum yoktu). sonra birgün bu hain hastalık yakama yapıştı ve yavaş yavaş bu hale geldim.

3 yıl önce 70 kilo idim ve diyetisyen eşliğinde üstelik spor yaparak(hemde spor salonunda) nasıl olduysa 2 yılda 5'erden 10 kilo aldım.

son 1 yılda ise tam 10 kilo aldım.

bu sene başka bir sebeple gittiğim psikiyatr ise gerçek teşhisi koydu. içimdeki sosyal boşluğu abur cubur ile doldurma yoluna gitmişim ve bu artık bağımlılık derecesine gelmiş.

ancak yaşadığım şehirde yeniyim ve kültür şoku yaşıyorum. haliyle çok ama çok yalnızım. üstelik bekarken arkadaş olduğum herkes evlenince kendi hayat derdine düştü. bu yüzden onları suçlayamam. çünkü evlilik gerçekten kolay bir şey değil ama onlar evlenip yeni bir sosyal çevre kazandıkları halde ben onlar kadar şanslı olamadım malesef.

eşimle çok farklı kültürlerden geliyoruz ve ailesinde pekte hoşlanılmayan biriyim (neyse amacım burayı bir derdim var topiğine çevirmek değil bunun için özür dilerim).

özet olarak; yalnızım, 1. derece obezim, umutsuz denebilecek motivasyondayım ve gerçekten kilo verme konusunda disipline edilmeye ihtiyacım var.

tatlıcım bizim bi venüsümüz var başka bi takma isim bulsan bu arada o akrabanın saçını başını yolmak isterim yani pis terbiyesiz ahlaksz tüüü ona tüüüü yazıklar olsun ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…