selam kızlaaarrr, nabersiniz? bugün cuma, sonuçlar nasıl bakalım?
bizde her şey yolunda allaha şükür , 15. haftanın içindeyiz.doktorumuz %70 erkek dedi ama kaptırma kendini hemen dedi.. haftaya ctesi yine doktora gidicez, heralde kesinleşir artık...
bu arada bayağı kilo vermiştim ama şimdi almaya başladım.. 69,5 kiloyum :)
hepinizi öpüyoruuumm.. hızlı hızlı ama sağlıklı zayıflamalar size..
Oy ben sizi yerim.
Bu ceza bana denk gelse var ya herkes yüzüme tükürür. 69 kilo ile bıraktım 80 ile döndüm yani.
Öncelikle hoşgeldin Venüs kedisi. motivasyon konusunda canını sıkma. Takımla muhabbet ettikçe o motivasyon geliyor, birbirimize destek oluyoruz. Umuyorum ki sen de takıma hakim havadan etkilenir kısa sürede motive olursun.Bir de geçmiş olsun canım.
Ah kendimi tanıtamayı unuttum.Ben Aysenur. 21 yaşındayım, öğrenciyim.
Kızlar size sarılasım, sıkı sıkı sarasım geldi iyi mi?
kaptan sabah kahvaltı yapma alışkanlığım hiç yok napcam bilmiyorum sabah için nesfit demiştim bende ama staja kapalı psikiyatriye düştüm ve bu çok zor olcak o nedenle sabah torta devam öğle yemeğinide halletcem bi şekilde
ayy canım hayırlı olsun o zaman
canım öncelikle kendini tanıtırsan sevinirim ben burcu kaptan yardımcısıyım 21 yaşımdayım sözlüyüm hemşirelik son sınıf öğrencisiyim 13 marttan beri burdayım 16 kilo verdim aramıza hoşgeldin ilk olarak hedefini 60 olarak kaydediyorum canım istersen 55 e çekeriz sıkıntı olmaz
kaydediyorum canım
mrb kizlar13. Takimdan öykü ben.
bu haftaki hedef kiloma ulasamadim ceza yedim diger takimlarla bu durumu paylasmam gerekiyo ceza olarak bana istediginizi soyleyebilirsiniz şişko bi halti becerememissin vs hic cekinmeyin yani
evet kızlar ben 13. takımdan burcu 23 agustosta izne ayrıldım 7 eylülde döndüm ve 1.5 kilo ile döndüm 60 kilo ile gitmiştim geçen hafta 60.2 yi gördüm bu hafta listeye girerim dedim fakat kendimi strese soktum birazda saldım spor filan yapmadım yani kendi irademi kendim kırdım ve bu hafta hedefim olan 59 a varamadım ve cezalıyım kendimden nefret ediyorum bu iradeyle gidersem pis şişman halime geri döneceğim istediğiniz herşeyi demekte özgürsünüz
hepinize merhaba
nasıl başlamam gerektiğini bilmiyorum ama
şuan 95 kiloyum
ilk hedefim 90
son hedefim 55-60
boyum 1.73
yolum uzun ve motivasyonum hiiiiiç yok
bu gün yaptıklarım;
sabah kalkamadım :4430 da kalktım ancak
kalkar kalkmaz 9'lu çay içtim
1 saat 40 dakika hafif tempo yürüdüm (saat tutmadım)
şimdi başlangıç seviye ebru şallı platesimi yapıp
2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
1 domates
2 küçük dilim keçi peyniri
1 fincan 9'lu çay içeceğim
umarım başarırım.
Büyük ihtimal Burcu' cum takım olarak çok güzel bir sonuç elde ettik. Süperiz 13. takım olarak.kızlar büyük ihtimal birinciyiz bu hafta sanırım galiba
Hosbuldum canim benim, ugrarim tabii.. ayy evlilik pek zormus alisamadim henuz utu camasir bulasik temizlik yordu beni :)) hele o tozlar yok mu kafayi yiyorum her an elimde toz bezi toz aliyorum Gulce Su prenses nasil buyumustur ablasininda okulu basladi nasil gidiyor
Büyük ihtimal Burcu' cum takım olarak çok güzel bir sonuç elde ettik. Süperiz 13. takım olarak.
Ayy kıyamam ne sandıydın tabii ki zor olacakSen bide beni gör. İki çocuklu çalışan bir anneyim şuan felaket durumdayım. Yetişemiyorum hiç bişeye. Ufaklık 5 aylık oldu. Diğeri okula başladı. Birisinin ağlamaları diğerinin dersleri. Geçen hafta çalışmaya başladım. Tırlatacağım yakında Ama allaha şükür çok mutluyum herşeye rağmen Önemli olanda o zaten.
Sarılıyorum o zamandeme öyle kuzum zararın neresinden dönersen kardır
sarıl bize ayşenurrrr
kızlar büyük ihtimal birinciyiz bu hafta sanırım galiba
Hadi bakalım afiyet olsun size.
Sevgi' cim ne kadar nefret etsen de ilerde baktıkça kendinle gurur duyacaksın. O nedenle ara ara boydan resimlerini çek. Nasıl olsa bir daha bu kilolara gelmeyeceksin.
Hadi bakalım. Çok sevindim demek ki iyi bir bildirim geliyor. Bizde seni çok seviyoruz tatlım. Cuma günlerini çok seviyorum herkes ayrı bir mutlu oluyor.
Zeynep' cim ben doğumdan çıktığımda 79 kiloydum. 83 kiloyla doğuma gittim. Bebek zaten 4 kilo doğdu. Sonra bir gitmeye başladı kilolar iki ayda 69,5 kiloyu gördüm. Sonra sütüm azalıyor gibi hissettim bıraktım dikkat etmeyi ve ne bulursam yemeye başladım. Süt olmadığı gibi bana tam 4 kilo olarak geri geldi kilolar. 73 küsürle başladım yine diyete. Şuan nerdeyse 1,5 ayda yine 10 kiloya yakın gitmiş durumda. İstersen başarırsın. Ve bizi bırakmazsan eğer ben senin 70 kiloya indiğini de göreceğimize eminim. Yeter ki uzak kalma burdan.
günaydın kızlar tartı beni mutlu etmedi hiç hala veremediğim 300 gr var60.3 çıktım sabah ve hala tuvalete çıkamadım
1. tartı: (Hatırlayamıyorum.) 77.8
2. tartı: (15.9.13) 80.0
3. tartı: (Bugün) 76.7
Sıkı durun kızlar bildirim yapıyorum. Tartı bugün beni çok mutlu etti. Kilom azalmasına rağmen çok iyi bir sonuç aldım bugün.
Geçen hafta: 65.9 kg
Bu Hafta : 64.9 kg
Fark : 1 kilo
1 saat leslie yaptım kızlar
mrb kizlar13. Takimdan öykü ben.
bu haftaki hedef kiloma ulasamadim ceza yedim diger takimlarla bu durumu paylasmam gerekiyo ceza olarak bana istediginizi soyleyebilirsiniz şişko bi halti becerememissin vs hic cekinmeyin yani
evet kızlar ben 13. takımdan burcu 23 agustosta izne ayrıldım 7 eylülde döndüm ve 1.5 kilo ile döndüm 60 kilo ile gitmiştim geçen hafta 60.2 yi gördüm bu hafta listeye girerim dedim fakat kendimi strese soktum birazda saldım spor filan yapmadım yani kendi irademi kendim kırdım ve bu hafta hedefim olan 59 a varamadım ve cezalıyım kendimden nefret ediyorum bu iradeyle gidersem pis şişman halime geri döneceğim istediğiniz herşeyi demekte özgürsünüz
hemde açık ara farkla ebrucum sanırım zeynepte bireyselde olacak
alkış burcuyaaaaaaaaaa
alemsiniz kızlar
gülmekten öldürdünüz beni
burcucum bu hafta 93.4 tüm
haftaya ki hedefim 92 olsun istiyorum çok mu ki diye de düşünmedim değil
inşallah olurum bakalımmmmmmmm
merak ettim çok
baya agır olmuş öyküm yaa bende yazıyodum şimdi
Hoşgeldin canım geçmiş olsun, burada her şey mümkün. Biraz bizlerle vakit geçir, motive ol. Kendine gerçekçi planlar yap. Sonrası sabır işi zaten
canım ismin nedir- pco çok kötü bi hastalık ama azmedersen kilolarınan kurtulursun pco da kilo vermek çok zordur ama kendini kilo vercem diye şartlarsan ve çok yemeni tetikleyen dönemsel olaylarda kontrol sağlarsan çok rahat kilo verirsin canım motivasyon takımımızda süper yeter ki kopma burdan tekrar hoşgeldin
Hos geldin canim ismini ogrenebilirmiyiz.
ben öykü 20 yasindayim ogrenci evli vede bir yasinda oglum var kilolarimi hamileligime borcluyum burda 3 haftam basladigimda 86.6 simdi 83.4 zayiflicaz insallah hep beraber sikma canini hallederizzzz♥
gecmis olsun bu arada
hoşgeldin canım öncelikle takım kurallarımız bunlar dikkatle okursan sevinirim
13.TAKIM KURALLARIMIZ
1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.
7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasılyüreklendirdiğimizdir. kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdakikişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimseburada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
Öncelikle hoşgeldin Venüs kedisi. motivasyon konusunda canını sıkma. Takımla muhabbet ettikçe o motivasyon geliyor, birbirimize destek oluyoruz. Umuyorum ki sen de takıma hakim havadan etkilenir kısa sürede motive olursun.Bir de geçmiş olsun canım.
Ah kendimi tanıtamayı unuttum.Ben Aysenur. 21 yaşındayım, öğrenciyim.
Kızlar size sarılasım, sıkı sıkı sarasım geldi iyi mi?
merhaba cnm,aramıza hosgeldın.umarım sen de bızler gıbı guzel vakıt gecırırken kılolarından kurtulursun.
sana kendımı tanıtayım.ısmım nıhal 28 yasındayım,3 yıllık evlıyım henuz bebeğim yok.ışsizim evde takılıyorum.kendi cabalarımla 83 kılodan 75.5 dusmustum buraya ılk katıldıgımda.suanda cızelgemde de gordugun gıbı bugun ıtıbarıyle 71.8 ım.sen de bıze kendınden bahset cnm.tekrar hosgeldın
Oy ben sizi yerim.
Bu ceza bana denk gelse var ya herkes yüzüme tükürür. 69 kilo ile bıraktım 80 ile döndüm yani.
tamam canım
ayy yaaa ben kıyamam sizeeeeeeeee
Msjini okuyunca butun uzuntum gecti desem samimiyetle oykum demissin yha hoş oldum sevindim yani :)
Oy ben sizi yerim.
Valla beni hep böle sevicekseniz afise olurum hep ama ebrum sonra beni yolarrrr :))hepinizi kocaman optum iyiki varsiniztamam canım
ayy yaaa ben kıyamam sizeeeeeeeee
ahahahahha kız bak duygulandırma beni
venüs kedisi hoşgeldin canım
benim adım zeynep
33 yaşındayım iki kızım var ve doğum iznindeyim
1 ay sonra iznim bitiyo
inşallah hep beraber vericaz kiloları
tekrar hoşbulduk, tanıştığımıza çok memnun oldum. moralim 0'ın altındaydı moral oldunuz teşekkür ederim.
incelik edip ismimi öğrenmek istemişsiniz ancak sitede kimliğimi öğrenmesini istemediğim bir kişi (açıkçası eski nişanlımı ayartıp onunla evlenen hatun -ki akrabam olur- bu sitede ve ben özellikle onun şuan yaşadığım kilo vb. sorunları öğrenmesini istemiyorum) olduğundan sizden bana kısaca Venüs demenizi rica edeceğim. Umarım bu durumu yadırgamaz yada samimiyetsizlik olarak algılamazsınız.
kurallarla ilgili olarak öğrenmek istediğim bir şey var
1. maddedeki şu son bildirim saati sabah 11:30 mu yoksa akşam 11:30 mu ?
cevaba gelince "okudum, anladım ve devam etmek istiyorum."
memnun oldum Ayşenur ayrıca gördüğüm kadarıyla sıkı bir Doctor Who hayranısın benim gibi. favori doktorun hangisi
şahsen ben 10. doktor David Tennant hayranıyım.
yaş, medeni durum ve iş konularında çok benziyoruz :)
bende 4 yıllık evliyim. 18-21 yaş arasında yerel olarak mankenlik ve fotomodellik yapardım (tabi ozaman kilo sorunum yoktu). sonra birgün bu hain hastalık yakama yapıştı ve yavaş yavaş bu hale geldim.
3 yıl önce 70 kilo idim ve diyetisyen eşliğinde üstelik spor yaparak(hemde spor salonunda) nasıl olduysa 2 yılda 5'erden 10 kilo aldım.
son 1 yılda ise tam 10 kilo aldım.
bu sene başka bir sebeple gittiğim psikiyatr ise gerçek teşhisi koydu. içimdeki sosyal boşluğu abur cubur ile doldurma yoluna gitmişim ve bu artık bağımlılık derecesine gelmiş.
ancak yaşadığım şehirde yeniyim ve kültür şoku yaşıyorum. haliyle çok ama çok yalnızım. üstelik bekarken arkadaş olduğum herkes evlenince kendi hayat derdine düştü. bu yüzden onları suçlayamam. çünkü evlilik gerçekten kolay bir şey değil ama onlar evlenip yeni bir sosyal çevre kazandıkları halde ben onlar kadar şanslı olamadım malesef.
eşimle çok farklı kültürlerden geliyoruz ve ailesinde pekte hoşlanılmayan biriyim (neyse amacım burayı bir derdim var topiğine çevirmek değil bunun için özür dilerim).
özet olarak; yalnızım, 1. derece obezim, umutsuz denebilecek motivasyondayım ve gerçekten kilo verme konusunda disipline edilmeye ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?