***13. TAKIM 327. ETAP ***
akashha (79.1/78.5/0.6/%0.76)
ayeyldz (76.3/74.3/2/%2.62)
cerenberen16 (95.8/93.4/2.4/%2.51) Yeni üye Hedef: 70
elifimsuyum (78.8/76.9/1.9/%2.41)
evamaria (72.5/71.8/0.7/%0.97) Yeni üye Hedef: 65
fndkkrdu (56.8/56.2/0.6/%1.06)
JeLiboNuMm (84.2/83.4/0.8/%0.95)
LAydLiNe (65.9/64.9/1/%1.52)
VasthaNerada (69.1/68.2/0.9/%1.30)
13.TAKIM ORTALAMASI: % 1.57
Canım bizim listeyi kontrol edebilir misin rica etsem?
***14. TAKIM 327. ETAP ***
Valkyrie89 : (92,3/91,00/1,30 / 1,41 %)
faTTa83 : (81.5/81,5 /0 / 0%) kilosu aynı
cglaa1668.8/ 68,00/0,80 /1,16 %) izne ayrıldı.
Ryeo61,1/60,6 /0,5 /0,82 %)
Ftm86: (77.9/77,2 /0,70 /0,90 %)
zordegil: (70.4/69,4 /1,00 /1,42 %)
Humeyrasağlam: (70.3/69,6 /0,70 / 1,00%)
morkurbaga: (61.5/60,6 /0,90 / 1,46 %) yeni üye hedef:55 kg
mutlulukperisii: (79.4/78,6 /0,80 /1,01 %) yeni üye hedef:55 kg
14. TAKIM ORTALAMASI :% 1,02
Supersinizzz kizlaaarr tam 13.takima yarasir sekilde olmus ortalamaaniz soyle goz gezdirirken gordum yazmadan gecemedim :) Burcu cum seninde emegine saglik veee masallah diyorum bi masallahta kaptanimiz Ebru ya
Hoş geldin kuzucum. TeşekkürlerUğra böyle ara ara. Nasıl gidiyor evlilik? Alıştın mı yeni hayatına?
Ama düşüncelerini böyle şartlandırırsan eğer kötü sonuç alırsın. Biliyorsun ki olumsuz düşünmenizi istemiyorum hiç bir zaman. Umarım %0,30 un altına düşmezsin tartıda. Test sonucuna göre de dikkat et kendine. Ruh sağlığı her şeyden daha önemli bence.
Bende yaptım bu testiSonuç : Tek kelimeyle sağlıklısınız. Sinir, salgı ve hormanal sisteminiz dengeli. Nüfus kütüğündeki yaşınızdan 4 yaş daha gençsiniz. ( Oysa ben kendimi hala 18 yaşında hissediyorum ) Kendinize dikkat ederseniz ileriki yıllarda aynı yaşlarda kalmanız mümkün.
Tebrik ederim canım o menülere göre gayet güzel bir sonuç. Regl döneminde dikkatli olursan eğer sonrasında çok güzel kilolar verebiliyorsun. Bunu çıkartma aklından. Sınavında da başarılar diliyorum. İçimden bir ses iyi bir sınıfa düşeceğini söylüyor. İnşallah öyle olur.
Gunaydin kizlar nasilsiniz bakim ?
Gecen hafta kilom 84.2
Bu hafta 83.4
kızlar günaydın
geçen hafta : 95.9
bu hafta: 93.4
yuppi giden 2.4 kg süperrrrrrrr
kızlar yeni hedefler için bekliyorum
bu hafta hedefine ulaşamayan kişiler
burcugncy,rabiaka(%80-1.3 kg),jelibon(%80-950 gr)
şeklinde oldu gruplara gidip pişmanlık mesajı yazcaksınız aynı mesajı burayada istiyorum
haberiniz olsun ben bi spor yapayım yazacağım
Listeniz doğru canım. Tebrik ederim hepinizi.
Bence güzel fikir. Mutlu cuma hoşuma gitti.
O zaman bu hafta senden daha iyi bir sonuç bekliyoruz. Menüler ona göre olsun
Sen strese soktun kendini o yüzden gitmiyor o gramlar. Ama sabret aynen Sevgi de olduğu gibi birden bire gidecek. Motivasyonu kaybetmek yok. Sporunu artır. Hatta çık dışarda yürü. Çoluğun yok çocuğun yok. Okuldan sonra eve gelirken bir kaç durak önce in ve yürü açık havada. Hafta içi yapamıyorsan hafta sonu yap.
Tebrik ederim Seda'cım hastalıktan sonra güzel bir sonuç. Ama çok yavaş gidiyorsun farkındasın dimi?
Teşekkürler canım. Kayınpederimin teknesi var. Söylemiştim sanırım benim eşim İzmir' li. İlk balığımı teknede tuttum. Çok zevkliydi. Daha sonra bikaç kez kıyıdan tutmayı denedim ama olta sürekli kayalara takılıyordu. Tutamadım bi türlü. Ama bi gün İzmir de yaşamaya başlarsam inşallah her hafta gideriz balık tutmaya.
Okula götürmesen biraz erken kalkıp evde yapsan kahvaltını? Öğle yemeği için soruyorsan eğer en iyi çözüm nesfit. Çantana sığar hepsi, kase, kaşık ve sütüde dışardan alırsın. Çok doyurucu olur. Ama kasen küçük olmasın orta boy olsun. Aralar içinde leblebi ve kuru meyve götürebilirsin.
Tatlım ben kaydederken 68 olarak kaydetmişim senin hedefi. O nedenle sordum.
Benim tercihim nesfitten yana. Onun haricinde zor olur bişeyler götürmen. Ama ben iş yerine peynir, zeytin, ekmek, domates ve salatalık götürebiliyordum. Sen yapabilirsen kahvaltı için güzel olur.
selam kızlaaarrr, nabersiniz? bugün cuma, sonuçlar nasıl bakalım?
bizde her şey yolunda allaha şükür , 15. haftanın içindeyiz.doktorumuz %70 erkek dedi ama kaptırma kendini hemen dedi.. haftaya ctesi yine doktora gidicez, heralde kesinleşir artık...
bu arada bayağı kilo vermiştim ama şimdi almaya başladım.. 69,5 kiloyum :)
hepinizi öpüyoruuumm.. hızlı hızlı ama sağlıklı zayıflamalar size..
hepinize merhaba
nasıl başlamam gerektiğini bilmiyorum ama
şuan 95 kiloyum
ilk hedefim 90
son hedefim 55-60
boyum 1.73
yolum uzun ve motivasyonum hiiiiiç yok
bu gün yaptıklarım;
sabah kalkamadım :4430 da kalktım ancak
kalkar kalkmaz 9'lu çay içtim
1 saat 40 dakika hafif tempo yürüdüm (saat tutmadım)
şimdi başlangıç seviye ebru şallı platesimi yapıp
2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
1 domates
2 küçük dilim keçi peyniri
1 fincan 9'lu çay içeceğim
umarım başarırım.
ayy evet o tulumba tatlısına rağmen
bundan sonra daha dikkatli olucamVee çok teşekkür ederim size siz olmasanız ben yerimde sayardım çünkü bu gruba gelmeden önce kilo vermem cidden durmuştu 3 ay kadar ama şimdi hedefime yakşaıyorum sayenizdeeeeeee
canım sınav biraz zordu ama önemli değil hocalarlada konuştum önemli olan bir daha ki sınıf yerleştirme sınavı ona çok çalışırsın dedi babamda ablamda öyle diyince rahatladım ama elimden gelenin en iyisini yaptım
bakalım inşallah ortalarda bir yerde olurum :26:
tebrik ederim canımmm
maşallah canım haftayada aynısı olur inşallah
benim haftaya hedefim 55olmak
şuanki kilo : 56.2
haftaya : 55
1.2 vermem gerekiyo
canım öncelikle kendini tanıtırsan sevinirim ben burcu kaptan yardımcısıyım 21 yaşımdayım sözlüyüm hemşirelik son sınıf öğrencisiyim 13 marttan beri burdayım 16 kilo verdim aramıza hoşgeldin ilk olarak hedefini 60 olarak kaydediyorum canım istersen 55 e çekeriz sıkıntı olmaz
hepinize merhaba
şuan 95 kiloyum
ilk hedefim 90
son hedefim 55-60
boyum 1.73
bu gün yaptıklarım;
2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
1 domates
umarım başarırım.
Hoşgeldin canım geçmiş olsun, burada her şey mümkün. Biraz bizlerle vakit geçir, motive ol. Kendine gerçekçi planlar yap. Sonrası sabır işi zatenhoşbulduk
yaşım 28
evliyim
işsizim
PCO hastasıyım (kilolarımı almamı bu hastalığın tedavisine verememi nüksüne borçluyum) zaman zaman nüksediyor
hoşbulduk
yaşım 28
evliyim
işsizim
PCO hastasıyım (kilolarımı almamı bu hastalığın tedavisine verememi nüksüne borçluyum) zaman zaman nüksediyor
hoşbulduk
yaşım 28
evliyim
işsizim
hoşbulduk
yaşım 28
evliyim
işsizim
mrb kizlar13. Takimdan öykü ben.
bu haftaki hedef kiloma ulasamadim ceza yedim diger takimlarla bu durumu paylasmam gerekiyo ceza olarak bana istediginizi soyleyebilirsiniz şişko bi halti becerememissin vs hic cekinmeyin yani
bu haftaki hedef kiloma ulasamadim ceza yedim diger takimlarla bu durumu paylasmam gerekiyo ceza olarak bana istediginizi soyleyebilirsiniz şişko bi halti becerememissin vs hic cekinmeyin yani
Oy ben sizi yerim.evet kızlar ben 13. takımdan burcu 23 agustosta izne ayrıldım 7 eylülde döndüm ve 1.5 kilo ile döndüm 60 kilo ile gitmiştim geçen hafta 60.2 yi gördüm bu hafta listeye girerim dedim fakat kendimi strese soktum birazda saldım spor filan yapmadım yani kendi irademi kendim kırdım ve bu hafta hedefim olan 59 a varamadım ve cezalıyım kendimden nefret ediyorum bu iradeyle gidersem pis şişman halime geri döneceğim istediğiniz herşeyi demekte özgürsünüz
hepinize merhaba
şuan 95 kiloyum
ilk hedefim 90
son hedefim 55-60
boyum 1.73
bu gün yaptıklarım;
2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
1 domates
umarım başarırım.
Öncelikle hoşgeldin Venüs kedisi. motivasyon konusunda canını sıkma. Takımla muhabbet ettikçe o motivasyon geliyor, birbirimize destek oluyoruz. Umuyorum ki sen de takıma hakim havadan etkilenir kısa sürede motive olursun.hoşbulduk
yaşım 28
evliyim
işsizim
Kızlar size sarılasım, sıkı sıkı sarasım geldi iyi mi?evet kızlar ben 13. takımdan burcu 23 agustosta izne ayrıldım 7 eylülde döndüm ve 1.5 kilo ile döndüm 60 kilo ile gitmiştim geçen hafta 60.2 yi gördüm bu hafta listeye girerim dedim fakat kendimi strese soktum birazda saldım spor filan yapmadım yani kendi irademi kendim kırdım ve bu hafta hedefim olan 59 a varamadım ve cezalıyım kendimden nefret ediyorum bu iradeyle gidersem pis şişman halime geri döneceğim istediğiniz herşeyi demekte özgürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?