Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

***13. TAKIM 327. ETAP ***

akashha (79.1/78.5/0.6/%0.76)
ayeyldz (76.3/74.3/2/%2.62)

cerenberen16 (95.8/93.4/2.4/%2.51) Yeni üye Hedef: 70
elifimsuyum (78.8/76.9/1.9/%2.41)
evamaria (72.5/71.8/0.7/%0.97)
Yeni üye Hedef: 65
fndkkrdu (56.8/56.2/0.6/%1.06)

JeLiboNuMm (84.2/83.4/0.8/%0.95)
LAydLiNe (65.9/64.9/1/%1.52)
VasthaNerada (69.1/68.2/0.9/%1.30)

13.TAKIM ORTALAMASI: % 1.57

Supersinizzz kizlaaarr tam 13.takima yarasir sekilde olmus ortalamaaniz soyle goz gezdirirken gordum yazmadan gecemedim :) Burcu cum seninde emegine saglik veee masallah diyorum bi masallahta kaptanimiz Ebru ya ;)

Canım bizim listeyi kontrol edebilir misin rica etsem?

***14. TAKIM 327. ETAP ***

Valkyrie89 : (92,3/91,00/1,30 / 1,41 %)
faTTa83 : (81.5/81,5 /0 / 0%) kilosu aynı
cglaa16:(68.8/ 68,00/0,80 /1,16 %) izne ayrıldı.
Ryeo:(61,1/60,6 /0,5 /0,82 %)
Ftm86: (77.9/77,2 /0,70 /0,90 %)
zordegil: (70.4/69,4 /1,00 /1,42 %)
Humeyrasağlam: (70.3/69,6 /0,70 / 1,00%)
morkurbaga: (61.5/60,6 /0,90 / 1,46 %) yeni üye hedef:55 kg
mutlulukperisii: (79.4/78,6 /0,80 /1,01 %) yeni üye hedef:55 kg

14. TAKIM ORTALAMASI :% 1,02

Listeniz doğru canım. Tebrik ederim hepinizi. :16:

Supersinizzz kizlaaarr tam 13.takima yarasir sekilde olmus ortalamaaniz soyle goz gezdirirken gordum yazmadan gecemedim :) Burcu cum seninde emegine saglik veee masallah diyorum bi masallahta kaptanimiz Ebru ya ;)

Hoş geldin kuzucum. Teşekkürler :16: Uğra böyle ara ara. Nasıl gidiyor evlilik? Alıştın mı yeni hayatına?:34:

Hoş geldin kuzucum. Teşekkürler :16: Uğra böyle ara ara. Nasıl gidiyor evlilik? Alıştın mı yeni hayatına?:34:

Hosbuldum canim benim, ugrarim tabii.. ayy evlilik pek zormus alisamadim henuz utu camasir bulasik temizlik yordu beni :)) hele o tozlar yok mu kafayi yiyorum her an elimde toz bezi toz aliyorum Gulce Su prenses nasil buyumustur ablasininda okulu basladi nasil gidiyor

selam kızlaaarrr, nabersiniz? bugün cuma, sonuçlar nasıl bakalım?

bizde her şey yolunda allaha şükür , 15. haftanın içindeyiz. :49::49::49: doktorumuz %70 erkek dedi ama kaptırma kendini hemen dedi.. haftaya ctesi yine doktora gidicez, heralde kesinleşir artık...

bu arada bayağı kilo vermiştim ama şimdi almaya başladım.. 69,5 kiloyum :)

hepinizi öpüyoruuumm.. hızlı hızlı ama sağlıklı zayıflamalar size.. :54::54:

hepinize merhaba

nasıl başlamam gerektiğini bilmiyorum ama

şuan 95 kiloyum

ilk hedefim 90

son hedefim 55-60

boyum 1.73

yolum uzun ve motivasyonum hiiiiiç yok

bu gün yaptıklarım;

sabah kalkamadım :44:11:30 da kalktım ancak

kalkar kalkmaz 9'lu çay içtim

1 saat 40 dakika hafif tempo yürüdüm (saat tutmadım)

şimdi başlangıç seviye ebru şallı platesimi yapıp

2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
1 domates
2 küçük dilim keçi peyniri
1 fincan 9'lu çay içeceğim

umarım başarırım.

Ama düşüncelerini böyle şartlandırırsan eğer kötü sonuç alırsın. Biliyorsun ki olumsuz düşünmenizi istemiyorum hiç bir zaman. Umarım %0,30 un altına düşmezsin tartıda. Test sonucuna göre de dikkat et kendine. Ruh sağlığı her şeyden daha önemli bence.

Bende yaptım bu testi :9: Sonuç : Tek kelimeyle sağlıklısınız.:nazar:Sinir, salgı ve hormanal sisteminiz dengeli. Nüfus kütüğündeki yaşınızdan 4 yaş daha gençsiniz. ( Oysa ben kendimi hala 18 yaşında hissediyorum:9:) Kendinize dikkat ederseniz ileriki yıllarda aynı yaşlarda kalmanız mümkün. :21:

Tebrik ederim canım o menülere göre gayet güzel bir sonuç. Regl döneminde dikkatli olursan eğer sonrasında çok güzel kilolar verebiliyorsun. Bunu çıkartma aklından. Sınavında da başarılar diliyorum. İçimden bir ses iyi bir sınıfa düşeceğini söylüyor. İnşallah öyle olur. :16:

ayy evet o tulumba tatlısına rağmen :1:

bundan sonra daha dikkatli olucam :16: Vee çok teşekkür ederim size siz olmasanız ben yerimde sayardım çünkü bu gruba gelmeden önce kilo vermem cidden durmuştu 3 ay kadar ama şimdi hedefime yakşaıyorum sayenizdeeeeeee :52:

canım sınav biraz zordu ama önemli değil hocalarlada konuştum önemli olan bir daha ki sınıf yerleştirme sınavı ona çok çalışırsın dedi babamda ablamda öyle diyince rahatladım ama elimden gelenin en iyisini yaptım :31:

bakalım inşallah ortalarda bir yerde olurum :26:

Gunaydin kizlar nasilsiniz bakim ?
Gecen hafta kilom 84.2
Bu hafta 83.4

tebrik ederim canımmm :16:

kızlar günaydın
geçen hafta : 95.9
bu hafta: 93.4
yuppi giden 2.4 kg süperrrrrrrr

maşallah canım haftayada aynısı olur inşallah :31:

kızlar yeni hedefler için bekliyorum
bu hafta hedefine ulaşamayan kişiler
burcugncy,rabiaka(%80-1.3 kg),jelibon(%80-950 gr)
şeklinde oldu gruplara gidip pişmanlık mesajı yazcaksınız aynı mesajı burayada istiyorum
haberiniz olsun ben bi spor yapayım yazacağım

benim haftaya hedefim 55olmak :27: :21:

şuanki kilo : 56.2
haftaya : 55

1.2 vermem gerekiyo :51:

Bence güzel fikir. Mutlu cuma hoşuma gitti. :34:

O zaman bu hafta senden daha iyi bir sonuç bekliyoruz. Menüler ona göre olsun :34:

Sen strese soktun kendini o yüzden gitmiyor o gramlar. Ama sabret aynen Sevgi de olduğu gibi birden bire gidecek. Motivasyonu kaybetmek yok. Sporunu artır. Hatta çık dışarda yürü. Çoluğun yok çocuğun yok. Okuldan sonra eve gelirken bir kaç durak önce in ve yürü açık havada. Hafta içi yapamıyorsan hafta sonu yap.

Tebrik ederim Seda'cım hastalıktan sonra güzel bir sonuç. Ama çok yavaş gidiyorsun farkındasın dimi?

Teşekkürler canım. Kayınpederimin teknesi var. Söylemiştim sanırım benim eşim İzmir' li. İlk balığımı teknede tuttum. Çok zevkliydi. Daha sonra bikaç kez kıyıdan tutmayı denedim ama olta sürekli kayalara takılıyordu. Tutamadım bi türlü. Ama bi gün İzmir de yaşamaya başlarsam inşallah her hafta gideriz balık tutmaya. :16:

Okula götürmesen biraz erken kalkıp evde yapsan kahvaltını? Öğle yemeği için soruyorsan eğer en iyi çözüm nesfit. Çantana sığar hepsi, kase, kaşık ve sütüde dışardan alırsın. Çok doyurucu olur. Ama kasen küçük olmasın orta boy olsun. Aralar içinde leblebi ve kuru meyve götürebilirsin.

Tatlım ben kaydederken 68 olarak kaydetmişim senin hedefi. O nedenle sordum.

Benim tercihim nesfitten yana. Onun haricinde zor olur bişeyler götürmen. Ama ben iş yerine peynir, zeytin, ekmek, domates ve salatalık götürebiliyordum. Sen yapabilirsen kahvaltı için güzel olur.

kaptan sabah kahvaltı yapma alışkanlığım hiç yok napcam bilmiyorum sabah için nesfit demiştim bende ama staja kapalı psikiyatriye düştüm ve bu çok zor olcak o nedenle sabah torta devam öğle yemeğinide halletcem bi şekilde :50:

selam kızlaaarrr, nabersiniz? bugün cuma, sonuçlar nasıl bakalım?

bizde her şey yolunda allaha şükür , 15. haftanın içindeyiz. :49::49::49: doktorumuz %70 erkek dedi ama kaptırma kendini hemen dedi.. haftaya ctesi yine doktora gidicez, heralde kesinleşir artık...

bu arada bayağı kilo vermiştim ama şimdi almaya başladım.. 69,5 kiloyum :)

hepinizi öpüyoruuumm.. hızlı hızlı ama sağlıklı zayıflamalar size.. :54::54:

ayy canım hayırlı olsun o zaman :16:

hepinize merhaba

şuan 95 kiloyum

ilk hedefim 90

son hedefim 55-60

boyum 1.73

bu gün yaptıklarım;

2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
1 domates

umarım başarırım.

canım öncelikle kendini tanıtırsan sevinirim ben burcu kaptan yardımcısıyım 21 yaşımdayım sözlüyüm hemşirelik son sınıf öğrencisiyim 13 marttan beri burdayım 16 kilo verdim aramıza hoşgeldin ilk olarak hedefini 60 olarak kaydediyorum canım istersen 55 e çekeriz sıkıntı olmaz

ayy evet o tulumba tatlısına rağmen :1:

bundan sonra daha dikkatli olucam :16: Vee çok teşekkür ederim size siz olmasanız ben yerimde sayardım çünkü bu gruba gelmeden önce kilo vermem cidden durmuştu 3 ay kadar ama şimdi hedefime yakşaıyorum sayenizdeeeeeee :52:

canım sınav biraz zordu ama önemli değil hocalarlada konuştum önemli olan bir daha ki sınıf yerleştirme sınavı ona çok çalışırsın dedi babamda ablamda öyle diyince rahatladım ama elimden gelenin en iyisini yaptım :31:

bakalım inşallah ortalarda bir yerde olurum :26:

tebrik ederim canımmm :16:

maşallah canım haftayada aynısı olur inşallah :31:

benim haftaya hedefim 55olmak :27: :21:

şuanki kilo : 56.2
haftaya : 55

1.2 vermem gerekiyo :51:

kaydediyorum canım

canım öncelikle kendini tanıtırsan sevinirim ben burcu kaptan yardımcısıyım 21 yaşımdayım sözlüyüm hemşirelik son sınıf öğrencisiyim 13 marttan beri burdayım 16 kilo verdim aramıza hoşgeldin ilk olarak hedefini 60 olarak kaydediyorum canım istersen 55 e çekeriz sıkıntı olmaz

hoşbulduk

yaşım 28

evliyim

işsizim

PCO hastasıyım (kilolarımı almamı bu hastalığın tedavisine verememi nüksüne borçluyum) zaman zaman nüksediyor

hepinize merhaba

şuan 95 kiloyum

ilk hedefim 90

son hedefim 55-60

boyum 1.73

bu gün yaptıklarım;

2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
1 domates

umarım başarırım.

hoşbulduk

yaşım 28

evliyim

işsizim

PCO hastasıyım (kilolarımı almamı bu hastalığın tedavisine verememi nüksüne borçluyum) zaman zaman nüksediyor
Hoşgeldin canım geçmiş olsun, burada her şey mümkün. Biraz bizlerle vakit geçir, motive ol. Kendine gerçekçi planlar yap. Sonrası sabır işi zaten:29:

hoşbulduk

yaşım 28

evliyim

işsizim

canım ismin nedir- pco çok kötü bi hastalık ama azmedersen kilolarınan kurtulursun pco da kilo vermek çok zordur ama kendini kilo vercem diye şartlarsan ve çok yemeni tetikleyen dönemsel olaylarda kontrol sağlarsan çok rahat kilo verirsin canım motivasyon takımımızda süper yeter ki kopma burdan tekrar hoşgeldin :54:

hoşbulduk

yaşım 28

evliyim

işsizim

Hos geldin canim ismini ogrenebilirmiyiz.
ben öykü 20 yasindayim ogrenci evli vede bir yasinda oglum var kilolarimi hamileligime borcluyum burda 3 haftam basladigimda 86.6 simdi 83.4 zayiflicaz insallah hep beraber sikma canini hallederizzzz ;)♥
gecmis olsun bu arada

hoşbulduk

yaşım 28

evliyim

işsizim

hoşgeldin canım öncelikle takım kurallarımız bunlar dikkatle okursan sevinirim

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasılyüreklendirdiğimizdir. kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdakikişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimseburada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

mrb kizlar13. Takimdan öykü ben.
bu haftaki hedef kiloma ulasamadim ceza yedim diger takimlarla bu durumu paylasmam gerekiyo ceza olarak bana istediginizi soyleyebilirsiniz şişko bi halti becerememissin vs hic cekinmeyin yani :(

bu haftaki hedef kiloma ulasamadim ceza yedim diger takimlarla bu durumu paylasmam gerekiyo ceza olarak bana istediginizi soyleyebilirsiniz şişko bi halti becerememissin vs hic cekinmeyin yani :(

baya agır olmuş öyküm yaa bende yazıyodum şimdi :52:

evet kızlar ben 13. takımdan burcu 23 agustosta izne ayrıldım 7 eylülde döndüm ve 1.5 kilo ile döndüm 60 kilo ile gitmiştim geçen hafta 60.2 yi gördüm bu hafta listeye girerim dedim fakat kendimi strese soktum birazda saldım spor filan yapmadım yani kendi irademi kendim kırdım ve bu hafta hedefim olan 59 a varamadım ve cezalıyım kendimden nefret ediyorum bu iradeyle gidersem pis şişman halime geri döneceğim istediğiniz herşeyi demekte özgürsünüz :14:

evet kızlar ben 13. takımdan burcu 23 agustosta izne ayrıldım 7 eylülde döndüm ve 1.5 kilo ile döndüm 60 kilo ile gitmiştim geçen hafta 60.2 yi gördüm bu hafta listeye girerim dedim fakat kendimi strese soktum birazda saldım spor filan yapmadım yani kendi irademi kendim kırdım ve bu hafta hedefim olan 59 a varamadım ve cezalıyım kendimden nefret ediyorum bu iradeyle gidersem pis şişman halime geri döneceğim istediğiniz herşeyi demekte özgürsünüz :14:
Oy ben sizi yerim.
Bu ceza bana denk gelse var ya herkes yüzüme tükürür. 69 kilo ile bıraktım 80 ile döndüm yani.
:14:

hepinize merhaba

şuan 95 kiloyum

ilk hedefim 90

son hedefim 55-60

boyum 1.73

bu gün yaptıklarım;

2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
1 domates

umarım başarırım.

hoşbulduk

yaşım 28

evliyim

işsizim

Öncelikle hoşgeldin Venüs kedisi. motivasyon konusunda canını sıkma. Takımla muhabbet ettikçe o motivasyon geliyor, birbirimize destek oluyoruz. Umuyorum ki sen de takıma hakim havadan etkilenir kısa sürede motive olursun. :16: Bir de geçmiş olsun canım.
Ah kendimi tanıtamayı unuttum. :1: Ben Aysenur. 21 yaşındayım, öğrenciyim.

Kızlar size sarılasım, sıkı sıkı sarasım geldi iyi mi? :16::16:

Back