e boyle bı ımkanın varsa neden olmasın.ben de nesfıt tarzı gotur dıcektım ama kosullarını bılmıyordum.bence oyle yap
8 yk nesfit + 200 ml light süt+ 1 yeşil elma. On numara tutuyor. Diyetisyenim 1 öğün olarak bunu yedirdi bana + 2 tane ceviz vardı unutmadan:)
1. tartı: (Hatırlayamıyorum.) 77.8
2. tartı: (15.9.13) 80.0
3. tartı: (Bugün) 76.7
hoşbulduk canım. Kabızlığın en iyi tedavisi spor canım. Kendini biraz zorlasan bir kaç gün?
gecen hafta 72.5
bu hafta 71.8
hedef olarak 800 gr belırlenmıstı.ama 500 gr gıtmıs.tuvalete cıkamadım ben de arkadaslar
gecen hafta 72.5
bu hafta 71.8
hedef olarak 800 gr belırlenmıstı.ama 500 gr gıtmıs.tuvalete cıkamadım ben de arkadaslar
tatlım yine %80 hedefe ulaşmış olmuyorsunbende aynı şekildeyim
Kiar kilom 65.5 600gr gitmis dikkat etdigim halde bu kadar gitmis
sanirim ilk hafta birden verdim yaa biraz kilo vermem yavasladi..
yok canım ağır yiyince filan değilde baya böle içten nefsin yicek bişi çekince olurmuş aynı aş erme gibi bişi gögsün şişer başın ağrır biraz ateş olur gibi bişi
balığı ayrı yiyince olmuo ebrucum ya sen niye yemiyosun filan diyolaraz yemişindir filan diyip zorluyolar
kızlar okulda her hafta psikoliye yönelik filmler izleyecekmişiz beğenirsem sizinle paylaşmak isterim gerçekten çok acıklı filmler olabiliyor. akıl oyunları filanda var mesela. bu hafta kaçıklık diploması diye bi film izledik türk yapımı ve çok güzel bi film ayda aksel selçuk yöntem ve diğer ünlü oyuncular var ve muhteşem bi film bi insan niye delirir nasıl kurtulur filan bunu anlatıyor
Günaydın kızlarrr sanırım hedef kiloma çooook yaklaşmışım
KİLO BİLDİRİMİ
geçen hafta : 56.8
bu hafta : 56.2 ( regl şişliğide var )
ben hazırlanıp sınava gidiyorum
Gunaydin kizlar nasilsiniz bakim ?
Gecen hafta kilom 84.2
Bu hafta 83.4
kızlar günaydın
geçen hafta : 95.9
bu hafta: 93.4
yuppi giden 2.4 kg süperrrrrrrr
Gunaydin citirlarrrrrr
Baslangic 89
Gecen hafta 78.8
Bu hafta 76.9
Fark 1.9 kg
Gecen haftalarda gram gram verdiklerimin acisi bu hafta cikti....
Eveet geldik kilo bildirimime. Biliyorsunuz ki hedefim için vermem gereken min miktar 900 grdı. Açıkçası aşırı umutsuzdum. O miktarı vermem için spor yapmalıydım. Tabi spor olayını pek oturtamadım. Ama mümkün olduğunca her yere yürüyerek gitmeye çalışmıştım. İşe yaramış sanırım. Ay ben böyle anlatınca çok vermişim gibi oldu.Yok o kadar değil. Ama hedefime ulaştım. 900 gr gitti kızlar.
Aslında biraz üçkağıda kaçmış olabilirimAnlatıyorum. Sabah umutsuz umutsuz tartıya çıktığım sırada en olası şeyin 400 gr vermek olduğunu düşünüyordum. Bir de baktım ki 800 gr. Gözlerime inanamadım kızlar. Farkettim ki %80i sağlamaya 100 gr kalmış. Ne yapmalıyım dedim. Sonra biraz oyalandım ve tuvalete çıktım. Hoşçakal 100 gram. vee Puff! 68.2 kızlar.
Geçen haftaki kilo: 69.1
Bu haftaki kilo: 68.2
Fark: 900 gr
yüzde: %1.3
Selam Kızlar,
Ayıptır söylemesi sabah tuvalete çıkamadım, işe de gitmem gerekiyordu.. Regl'im bitmesiyle yine de fena değil sonuç
Geçen Hafta :79.1
Bu Hafta : 78.5
Fark : 600gr
gecen hafta 72.5
bu hafta 71.8
Kiar kilom 65.5 600gr gitmis dikkat etdigim halde bu kadar gitmis
sanirim ilk hafta birden verdim yaa biraz kilo vermem yavasladi..
Kızlar hepinizin sonuçları haaaaarikaaaaaa Bu hafta kesin 1. olucazSıkı durun kızlar bildirim yapıyorum. Tartı bugün beni çok mutlu etti. Kilom azalmasına rağmen çok iyi bir sonuç aldım bugün.
Geçen hafta: 65.9 kg
Bu Hafta : 64.9 kg
Fark : 1 kilo
Bu ay 70 kiloya düşmeyi hedefliyorum bakalım:26:güzel bi sonuç canım ha gayret
Sıkı durun kızlar bildirim yapıyorum. Tartı bugün beni çok mutlu etti. Kilom azalmasına rağmen çok iyi bir sonuç aldım bugün.
Geçen hafta: 65.9 kg
Bu Hafta : 64.9 kg
Fark : 1 kilo
Ayşenur' mu kaldı sadece bildirim yapmayan. İnşallah bildirim yapar yapmazsa eğer bu kez daha kötü bir durum olacak.
geldım ebrucummAyşenur' mu kaldı sadece bildirim yapmayan. İnşallah bildirim yapar yapmazsa eğer bu kez daha kötü bir durum olacak.
ben yapcağını sanmıyorum kaptan biliyorsun çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?