Görürsün kuzum. Metabolizman şaka yapıyor sana. Hızlanacak kilo vermen merak etme sen. 16 kilo verdin Burcum sen. 5 kiloyu mu veremeyeceksin? O son kalan 5 kilo inatçılık yapıyor sadece. Bazen duraklama dönemi oluyor biliyorsun. Spor konusunu düzene koyduğunda o 5 kilonun hiç inat yapacak hali kalmayacak, pes edip gidecek. Bir daha da görmeyeceksin o kiloları kuzum.
inş. bi 60 kilonun altını göremedim böle motivasyonumda düşüyor
listemizi kontrol edebilir misiniz canlar
***4. TAKIM 327.ETAP***
topraks : (65,7/65,4/0,3/%0,46 )
zeynep_canan54,1/53,7/0,4/%0,74 )
gogo2405: (67,9/67,6/0,3/%0,22 ) 325. etapta izine ayrılan üye geri döndü kilosu 2 ye bölündü
nurork :(62,5/62,5/0 /)kilosu sabit
cimcimesude: (64,8/63,8/1/%1,54)
beril77 : (75,3 /75,0/0,3 /%0,40 ) mezun olan üye geri döndü hedef 65
defne2222(68/67,4 /0,6 /%0,44 ) yeni üye kilosu 2 ye bölündü hedef 55
4. Takım Ortalaması % 0,54
ne guzel...cokkeyıflıdır kıyı balıkcılıgı.benm esım bızzat gıder yıcemız kadar tutar gelır..ohh sana da afıyet bal seker olsun ebrucumEllerine sağlık canım. Paylaşım konusunu geçmişte yazmıştım. Paylaşım az oluyor ama mutlaka her geldiğinde lütfen geçmişi oku. Cevap vermene gerek yok sadece oku ki uzak kalma takımdan.
Gayet güzel ve hafif bir menü olmuş. Afiyet olsun.
Senin menüde çok hafif afiyet olsun.
Hoş geldin canım. Benimde okunacak geçmiş var ama nasıl okuyacağım bilmiyorum
İnşallah zamanla geçecek. Normalde ben gerçekten kolay kolay kızmayan bir insanım ama kızınca da kötü oluyor.
Kucağa ben alıştırmadım ama kreşte ağlayınca çözümü kucağa almakta buldular galiba. Kolaylarına geliyor büyük ihtimal. Birde benim haberim olmadan ayakta sallamışlar. Tesadüfen farkettim ki benim kızım ayağıma yatırınca durmayan ağlayan bir bebek. Geçen gün yatırdım kuzu kuzu yatıyor. Meğer kreşte öyle uyutuyorlarmış. Hemen uyardım sakın öyle bişey yapmadın diye. Çünkü uyku alışkanlığı kazanmış bir bebek. Kendi başına uyuyabiliyor sallanmadan. İnsanlar çok tuhaf.Sen bildiğin konserve yapıyorsun domatesi. Denemek lazım. Peki domatesin cinsi önemli mi?
Ben unutmuşum tatlım senin egeli olduğunu. Biliyorum balık tazeyken yoğurtla yenilebileceğini. Sen böyle deyince geçen gün tatilde yaklaşık 400 gr lık çipura tuttum hem de kıyıdan. Öyle sevindim ki anlatamam. Ertesi gün afiyetle yedim çok lezzetliydi
Gayet güzel bir menü olmuş. Afiyet olsun. Yarın en çok senin ne kadar kilo verdiğini merak ediyorum. İnşallah güzel bir rakam görürsün tartıda.
Öncelikle teşekkür ediyorum bunları yazdığın ve bizi haberdar ettiğin için. Canın ne zaman isterse gel, yanımızda ol. Takımın bütün kapıları her zaman açık sana
Yakaladım seni. Yok öyle motivasyonunu düşürmek.
Canım kabız falan mı oldun sen ?
Sen bu hafta normal yeme düzeninin dışına çık şu direnci bir kır. Şok diyetler asla iyi değil ama şu direnci kırmak için bir iki gün yapsan ? Sporu aksatıyorsan sporunu yap canım. Aklıma başka bir şey gelmiyor.
Tatlım bu hafta seni listeye alırsam eğer geçen haftaki kilonu yani 72,5 kg yi başlangıç kilon olarak alacağım. Hedefini ben 68 olarak kaydetmişim. Hedef çok yakın oluyor. Boyun 175 cm olduğuna göre hedefini 65 olarak bildirelim ne dersin?
kızlar sabah tost yerine okula ne götürebilirim?
elma goturebılırsın cnm.ya da galeta
canım doyurucu bişi olmalı ya bende nesfit mi alsam dedim bi kase bi kaşık sütüde büfeden alırım diyorum ama bilmiyorum tutar mı öğlene kadar çünkü yemek kartım bozuldu çıkana kadar bişiler yapmam lazım hemde sabah tost işinden biraz kopmam lazım diye düşünüyorum tabi kaptancım buna ne der bilmiyorum
kızlar sabah tost yerine okula ne götürebilirim?
nihalcim sen kilo bildirimi yaptın mı benim mi gözümden kaçtı canım :26:
tatlımmmm edacım hoşgeldin okul başladı spor aksadı bide stresten kabız oldum aldğım kiloyu veremedim bi türlü kendime bi çekidüzen vercem kuzucum sende iyi ki varsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?