Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tebrikler Zeynep' cim harika bir sonuç. Eğer menülerin böyle devam eder aynı zamanda emzirmeye devam edersen her hafta bu kadar güzel sonuçlar alabilirsin. :46: Ama ben senin başlangıç kilonu 95.8 olarak not almışım. Listeye de o şekilde not alıyorum. :34:

ebrucum zaten 95.8 di
ben heyecandan 95.9 yazmışım
inşallah veririm bundan sonra
ama bu ilk hafta diye bu kadar olmuştur.
ama her hafta 1 kg versem de yeter bana
ayyy çok mutluyum bu gün
bir hafta tartılmıycam gene

Gunaydin citirlarrrrrr

Baslangic 89
Gecen hafta 78.8
Bu hafta 76.9
Fark 1.9 kg

Gecen haftalarda gram gram verdiklerimin acisi bu hafta cikti....

ebrucum zaten 95.8 di
ben heyecandan 95.9 yazmışım
inşallah veririm bundan sonra
ama bu ilk hafta diye bu kadar olmuştur.
ama her hafta 1 kg versem de yeter bana
ayyy çok mutluyum bu gün
bir hafta tartılmıycam gene

Verirsin canım merak etme yeter ki kararlı ve istekli ol. Emzirirken kilolar çok daha hızlı gidiyor ki sen henüz 2 aylık yeni bir annesin. Hem de ne hızla gidecek o kilolar. :34:

Gunaydin citirlarrrrrr

Baslangic 89
Gecen hafta 78.8
Bu hafta 76.9
Fark 1.9 kg

Gecen haftalarda gram gram verdiklerimin acisi bu hafta cikti....

Harikasın Sevgi tebrik ediyorum seni. Çok güzel bir sonuç. :46:Sabretmenin ve pes etmememin ödülü bu. Bu arada kendi kendinin resimlerini çekiyor musun? Her hafta mutlaka resmini çek ve kaç kilo olduğunu not düş. İlerde çok işine yarayacak. :34:

***13. TAKIM 327. ETAP ***

akashha (79.1///%)
ayeyldz (76.3///%)
burcugncy (60///%)
323. etapta izne ayrılan üyenin kilosu 4'e bölündü.
cerenberen16 (95.8/93.4/2.4/%2.51) Yeni üye Hedef: 70
elifimsuyum (78.8/76.9/1.9/%2.41)
evamaria (72.5///%)
Yeni üye Hedef: 65
fndkkrdu (56.8/56.2/0.6/%1.06)

JeLiboNuMm (84.2/83.4/0.8/%0.95)
LAydLiNe (65.9///%)
VasthaNerada (69.1///%)

13.TAKIM ORTALAMASI: %

Verirsin canım merak etme yeter ki kararlı ve istekli ol. Emzirirken kilolar çok daha hızlı gidiyor ki sen henüz 2 aylık yeni bir annesin. Hem de ne hızla gidecek o kilolar. :34:

ayyy ağzından bal damlıyo
inşallah çok hızlı vericam
kararım karar artık bu hafta da gaza geldim
bozmam artık ben
en sevindiğim nokta da sudan olmadığına eminim
hergün en az 3lt su içiyorum
fazlasını bile içiyorum

Ama düşüncelerini böyle şartlandırırsan eğer kötü sonuç alırsın. Biliyorsun ki olumsuz düşünmenizi istemiyorum hiç bir zaman. Umarım %0,30 un altına düşmezsin tartıda. Test sonucuna göre de dikkat et kendine. Ruh sağlığı her şeyden daha önemli bence.

Bende yaptım bu testi :9: Sonuç : Tek kelimeyle sağlıklısınız.:nazar:Sinir, salgı ve hormanal sisteminiz dengeli. Nüfus kütüğündeki yaşınızdan 4 yaş daha gençsiniz. ( Oysa ben kendimi hala 18 yaşında hissediyorum:9:) Kendinize dikkat ederseniz ileriki yıllarda aynı yaşlarda kalmanız mümkün. :21:

Tebrik ederim canım o menülere göre gayet güzel bir sonuç. Regl döneminde dikkatli olursan eğer sonrasında çok güzel kilolar verebiliyorsun. Bunu çıkartma aklından. Sınavında da başarılar diliyorum. İçimden bir ses iyi bir sınıfa düşeceğini söylüyor. İnşallah öyle olur. :16:

Kaptancığım korktuğum gibi çıkmadı sonuç çok mutluyum. :52: Bir de kaptancığım Ebrucuğum test tam saptayamamıştır. Çıtırsın maşallah. Çıtır anne Ebru :34:

Sevgili 13. takım üyeleri sizi çok seviyorum. :16::16:Çok mutluyum. Bildirim yapan arkadaşlar da çok güzel kilolar vermişler, çok mutlu oldum. :16::16: Bugün böyle mutluluk bir şeyi gibiyim :52:

Son düzenleme:
Harikasın Sevgi tebrik ediyorum seni. Çok güzel bir sonuç. :46:Sabretmenin ve pes etmememin ödülü bu. Bu arada kendi kendinin resimlerini çekiyor musun? Her hafta mutlaka resmini çek ve kaç kilo olduğunu not düş. İlerde çok işine yarayacak. :34:

Cekmiyorum ebrucugum cunku sismaan halimden nefret ediyorum ama oncesi ve sonrasi icin bir tane var elimde

kızlar ben eşime kahvaltı hazırlıyayım evde bu gün dersi yok
sonra uğrarım yine
Hadi bakalım afiyet olsun size. :56:

Cekmiyorum ebrucugum cunku sismaan halimden nefret ediyorum ama oncesi ve sonrasi icin bir tane var elimde
Sevgi' cim ne kadar nefret etsen de ilerde baktıkça kendinle gurur duyacaksın. O nedenle ara ara boydan resimlerini çek. Nasıl olsa bir daha bu kilolara gelmeyeceksin.

Kaptancığım korktuğum gibi çıkmadı sonuç çok mutluyum. :52:

Sevgili 13. takım üyeleri sizi çok seviyorum. :16::16:Çok mutluyum. Bildirim yapan arkadaşlar da çok güzel kilolar vermişler, çok mutlu oldum. :16::16: Bugün böyle mutluluk bir şeyi gibiyim :52:
Hadi bakalım. Çok sevindim demek ki iyi bir bildirim geliyor. Bizde seni çok seviyoruz tatlım. Cuma günlerini çok seviyorum herkes ayrı bir mutlu oluyor. :16:

ayyy ağzından bal damlıyo
inşallah çok hızlı vericam
kararım karar artık bu hafta da gaza geldim
bozmam artık ben
en sevindiğim nokta da sudan olmadığına eminim
hergün en az 3lt su içiyorum
fazlasını bile içiyorum

Zeynep' cim ben doğumdan çıktığımda 79 kiloydum. 83 kiloyla doğuma gittim. Bebek zaten 4 kilo doğdu. Sonra bir gitmeye başladı kilolar iki ayda 69,5 kiloyu gördüm. Sonra sütüm azalıyor gibi hissettim bıraktım dikkat etmeyi ve ne bulursam yemeye başladım. Süt olmadığı gibi bana tam 4 kilo olarak geri geldi kilolar. 73 küsürle başladım yine diyete. Şuan nerdeyse 1,5 ayda yine 10 kiloya yakın gitmiş durumda. İstersen başarırsın. Ve bizi bırakmazsan eğer ben senin 70 kiloya indiğini de göreceğimize eminim. Yeter ki uzak kalma burdan. :34:

Eveet geldik kilo bildirimime. Biliyorsunuz ki hedefim için vermem gereken min miktar 900 grdı. Açıkçası aşırı umutsuzdum. O miktarı vermem için spor yapmalıydım. Tabi spor olayını pek oturtamadım. Ama mümkün olduğunca her yere yürüyerek gitmeye çalışmıştım. İşe yaramış sanırım. Ay ben böyle anlatınca çok vermişim gibi oldu. :37: Yok o kadar değil. Ama hedefime ulaştım. :52: 900 gr gitti kızlar.

Aslında biraz üçkağıda kaçmış olabilirim :1: Anlatıyorum. Sabah umutsuz umutsuz tartıya çıktığım sırada en olası şeyin 400 gr vermek olduğunu düşünüyordum. Bir de baktım ki 800 gr. Gözlerime inanamadım kızlar. Farkettim ki %80i sağlamaya 100 gr kalmış. Ne yapmalıyım dedim. Sonra biraz oyalandım ve tuvalete çıktım. :27: Hoşçakal 100 gram. vee Puff! 68.2 kızlar. :52:

Geçen haftaki kilo: 69.1
Bu haftaki kilo: 68.2
Fark: 900 gr
yüzde: %1.3 :52:

Hadi bakalım afiyet olsun size. :56:

Sevgi' cim ne kadar nefret etsen de ilerde baktıkça kendinle gurur duyacaksın. O nedenle ara ara boydan resimlerini çek. Nasıl olsa bir daha bu kilolara gelmeyeceksin.

Hadi bakalım. Çok sevindim demek ki iyi bir bildirim geliyor. Bizde seni çok seviyoruz tatlım. Cuma günlerini çok seviyorum herkes ayrı bir mutlu oluyor. :16:

Zeynep' cim ben doğumdan çıktığımda 79 kiloydum. 83 kiloyla doğuma gittim. Bebek zaten 4 kilo doğdu. Sonra bir gitmeye başladı kilolar iki ayda 69,5 kiloyu gördüm. Sonra sütüm azalıyor gibi hissettim bıraktım dikkat etmeyi ve ne bulursam yemeye başladım. Süt olmadığı gibi bana tam 4 kilo olarak geri geldi kilolar. 73 küsürle başladım yine diyete. Şuan nerdeyse 1,5 ayda yine 10 kiloya yakın gitmiş durumda. İstersen başarırsın. Ve bizi bırakmazsan eğer ben senin 70 kiloya indiğini de göreceğimize eminim. Yeter ki uzak kalma burdan. :34:

Cuma günlerinin adını mutlu Cuma mı koysak ki? :27: Kilo çizelgemdeki köpek yürüyor ya çok mutlu oluyorum onun altın dolu küpe yaklaştığını görünce :1:

akashha (79.1///%)
ayeyldz (76.3///%)
burcugncy (60///%)
323. etapta izne ayrılan üyenin kilosu 4'e bölündü.
evamaria (72.5///%)

LAydLiNe (65.9///%)
VasthaNerada (69.1/68.2/0.9/%1.30)

günaydın kızlar tartı beni mutlu etmedi hiç hala veremediğim 300 gr var :14:60.3 çıktım sabah ve hala tuvalete çıkamadım :50:

günaydın kızlar tartı beni mutlu etmedi hiç hala veremediğim 300 gr var :14:60.3 çıktım sabah ve hala tuvalete çıkamadım :50:

Tuvalete çıkamadığındandır kuzum o 300 gr. Sıkma canını. Haftaya acısını çıkartırsın inşallah. Okul falan da başladı ya kuzum onun stresi de etkilemiştir. Bir iki haftaya mükemmel sonuçlar almaya başlayacaksın, eminim. :34:

Tuvalete çıkamadığındandır kuzum o 300 gr. Sıkma canını. Haftaya acısını çıkartırsın inşallah. Okul falan da başladı ya kuzum onun stresi de etkilemiştir. Bir iki haftaya mükemmel sonuçlar almaya başlayacaksın, eminim. :34:

inş. bi 60 kilonun altını göremedim böle motivasyonumda düşüyor :50:

akashha (79.1///%)
ayeyldz (76.3///%)

evamaria (72.5///%)

LAydLiNe (65.9///%)
VasthaNerada (69.1/68.2/0.9/%1.30)

inş. bi 60 kilonun altını göremedim böle motivasyonumda düşüyor :50:

Görürsün kuzum. Metabolizman şaka yapıyor sana. Hızlanacak kilo vermen merak etme sen. 16 kilo verdin Burcum sen. 5 kiloyu mu veremeyeceksin? O son kalan 5 kilo inatçılık yapıyor sadece. Bazen duraklama dönemi oluyor biliyorsun. Spor konusunu düzene koyduğunda o 5 kilonun hiç inat yapacak hali kalmayacak, pes edip gidecek. Bir daha da görmeyeceksin o kiloları kuzum.

Back