zeynepcim annem artık salıyor hazır alayım filan diyo birazda bana naz olsun diye ben gidip alıyorum yapıyoruz birlikte konserveleri tek yaptım kurularıda tek yaptım bi turşuyu kurarken işte tuzu için annem yardım etti o kadar ama elimin lezzeti anneme çekmiş sağolsun
Tamamdır canım. İnşallah güzel bir sonuç alırız yarın hep birlikte. Bakalım ben hedefi tutturabilecek miyim? Yoksa bir kaptan olarak kötü rezil olacağım.yarın sabaha bağlı kaptan tartılmadım hiç ama dediğim gibi hafifleme hissetmiyorum kendimde
Ben sana güveniyorum canım. İnşallah burda bizimle birlikte hedefine ulaşacaksın. Yarın ki kilo bildirimine göre karar verelim o zaman. İnşallah güzel bir rakam gelir senden de.ebrucum çok teşekür ederim inan ki çok kararlıyım
yarınki duruma göre sen karar veririsin ama ben listeye girmeyi istiyorum
okul başlayınca öğleye kadar giremem ama öğleden sonra girerim
bunu baştan söyliyeyim
büyük kızım tam gün okula gidiyo
akşam 6 da geliyor
okuldan 12:30 da gelicam ondan sonra gelirim
burcu öğrenmen müthiş birşey
ben bilmiyodum öğrendim
ama zaten çok yemek yapan biri de değildim
annen aslında sana büyük iyilik yapıyor
tabii ki elinin lezzeti olması da ayrıcalık
Tamamdır canım. İnşallah güzel bir sonuç alırız yarın hep birlikte. Bakalım ben hedefi tutturabilecek miyim? Yoksa bir kaptan olarak kötü rezil olacağım.
Ben sana güveniyorum canım. İnşallah burda bizimle birlikte hedefine ulaşacaksın. Yarın ki kilo bildirimine göre karar verelim o zaman. İnşallah güzel bir rakam gelir senden de.
Kendini mutlu etmeye çalış Burcu. At kafanda ne kadar düşünce varsa. Rahatla biraz. Daha genceciksin. Emin ol güzel bir gelecek var önünde. Sadece mutlu olmayı düşün ve mutlu ol.
Tamamdır canım. İnşallah güzel bir sonuç alırız yarın hep birlikte. Bakalım ben hedefi tutturabilecek miyim? Yoksa bir kaptan olarak kötü rezil olacağım.
Ben sana güveniyorum canım. İnşallah burda bizimle birlikte hedefine ulaşacaksın. Yarın ki kilo bildirimine göre karar verelim o zaman. İnşallah güzel bir rakam gelir senden de.
gruba baslangıc kılom 75
gecen haftakı kılom 73.5
bu haftakı kılom 72.5
herkese iyi geceler yarın inş. güzel sonuçlar alırız
ebru kendime bi depresyon ve anksiyete testi yaptım ve yüksek derece anksiyeteli çıktım. bu sene ruh sağlığı ve hastalığı dersi görüyorum kitaplarım elime geçti bugün arkadaşım bıraktı sağolsun konuyu okurken testi kendimede yaptım ve sonuç yüksek derece çıktı ödem ve kabızlığımın nedenini buna bağladı kitap sonraçok fenayım hiç bi hafifleme hissetmiyorum kendimde
Bana da yapsana o testi? Peki tedavisini yazmıyor mu kitap? Yoksa bir psikiyatriste git bence. :26:
netten araştırsan bulursun canım bu hocanın kendi kitabı sormuş işte hiç kendinizi çaresiz hissettiniz mi filan. tedavisi kesinlikle psikiyatris ama 1 ay devam ederse dönemlik atak şeklindeyse kenim başetmeyi öğrenmiş olmam gerekiyormuş bunun içinde hobilerime yönelme kafamı dagıtma filan filan filan
kızlar okulda her hafta psikoliye yönelik filmler izleyecekmişiz beğenirsem sizinle paylaşmak isterim gerçekten çok acıklı filmler olabiliyor. akıl oyunları filanda var mesela. bu hafta kaçıklık diploması diye bi film izledik türk yapımı ve çok güzel bi film ayda aksel selçuk yöntem ve diğer ünlü oyuncular var ve muhteşem bi film bi insan niye delirir nasıl kurtulur filan bunu anlatıyor
...::: Salk Vakf Online :::...
ebrucum hocamızın bi öğrencisinin sitesi burası testte buna benziyor hatta bu bi kaç sorusu eksik
Hiç endişelenmeyin. Depresyon tehlikesiyle karşı karşıya değilsiniz. Diye yazdı bende.Teşekkür ederim test için. Ama sinirli olup olmadığımı yazmadı. Bu aralar çok sinirliyim de. Kırıp geçiriyorum herkesi
banada depresyon eşiğindesiniz kendinizi toparlayabilirsiniz yazdı ebrucum sanırım bi kaç gün stresten uzak durmam lazım derse filan vermem lazım kndimi
YArından da tartıdan da korkuyorumTamamdır canım. İnşallah güzel bir sonuç alırız yarın hep birlikte. Bakalım ben hedefi tutturabilecek miyim? Yoksa bir kaptan olarak kötü rezil olacağım.
Ama düşüncelerini böyle şartlandırırsan eğer kötü sonuç alırsın. Biliyorsun ki olumsuz düşünmenizi istemiyorum hiç bir zaman. Umarım %0,30 un altına düşmezsin tartıda. Test sonucuna göre de dikkat et kendine. Ruh sağlığı her şeyden daha önemli bence.Ardı ardına bir sürü alıntı yaptım ama benim soracağım şeyleri konuşmuşsunuz derledim ben deBuyrun test sonucum:
Zaman zaman ruh sağlığınızı tehlikeye sokacak durumlara düşüyorsunuz. Depresyona girebilirsiniz ama kendinizi toplamanız zor olmayacak.
YArından da tartıdan da korkuyorum
Bende yaptım bu testiHazır test bulmuşum bırakır mıyım? Beden yaşı testini de yaptım buyrun linki:
...::: Salk Vakf Online :::...
Bu da benim sonucum: Yoğun bir tempoda yaşıyorsunuz. Hızınızı yavaşlatmalısınız. Çünkü biyolojik yaşınızla kütükteki yaşınız aynı. Bu nedenle biyolojik yaşınızı küçültmek için yemeklerinizi düzenli yiyip, haftada en az iki saat spor yapın.
Bu da cevabım: Sağol canım ben de bunları yapmaya çalışıyorum.
Günaydın kızlarrr sanırım hedef kiloma çooook yaklaşmışım
KİLO BİLDİRİMİ
geçen hafta : 56.8
bu hafta : 56.2 ( regl şişliğide var )
ben hazırlanıp sınava gidiyorum
Gunaydin kizlar nasilsiniz bakim ?
Gecen hafta kilom 84.2
Bu hafta 83.4
kızlar günaydın
geçen hafta : 95.9
bu hafta: 93.4
yuppi giden 2.4 kg süperrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?