Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evamaria
16 eylul 10 mesaj
17 eylul 6 mesaj

Fndkkrdu
16 eylul 9 mesaj
17 eylul 7 mesaj

Jelibonumm
16 eylul 6 mesaj
17 eylul 5 mesaj

Elifimsuyum
16 eylul 3 mesaj
17eylul 3 mesaj

Ebrucugum bana ozelden ulasan liste bu ortak paylasima yazldiysa takip edemedim sikintilarimi biliyosun bi sureligine paylasim konusunda idare edebilirsen sevinirim beni
Ellerine sağlık canım. Paylaşım konusunu geçmişte yazmıştım. Paylaşım az oluyor ama mutlaka her geldiğinde lütfen geçmişi oku. Cevap vermene gerek yok sadece oku ki uzak kalma takımdan.

tekrar merhaba kızlar,

önce menümü yazayım

Sabah
1 kase süt-nesfit

Kuşburnu çayı

Öğlen
Ezogelin çorba, salata, ayran, 1 dilim kepekli ekmek

Ara
1 bardak sütlü nescafe, 1 avuç çiğ fındık

Akşam
1 yumurtadan yağsız omlet, az beyaz peynir, 1 dilim tam buğday ekmeği

1 sade soda, 2lt su(daha içerim)

Birazdan da yeşil çay içeçeğimm
Gayet güzel ve hafif bir menü olmuş. Afiyet olsun.

sabah(11:00)
2 yumurtdan omlet
5 zeytin
1 kk peynir
2 dilim tam bugday
domates biber

öğle(15:00)
havuç salatası

akşam(19:30)
1.5 ızgara alabalık
salata

2.5 litre su
3 fincan yeşilçay
1 saat leslie

:42:
Senin menüde çok hafif afiyet olsun.

kızlar selam
geçmişi okuyayım geleyim
Hoş geldin canım. Benimde okunacak geçmiş var ama nasıl okuyacağım bilmiyorum :52:

Gerçekten çok özür dilerim Ebru'cum inan kırgınlığın geçsin isterim bana gerçekten:(
İnşallah zamanla geçecek. Normalde ben gerçekten kolay kolay kızmayan bir insanım ama kızınca da kötü oluyor. :50:

ebrucum kucağa alışınca çok zor
benim ilk kızım çok huysuz bir bebekti uyumadığı her dakika hoplatılmak isteniyodu
ikinci kızım daha sakin kucağa alışık değil pek
o yüzden daha rahatım
ama her gün okuldan gelince büyük kızıma ders çalıştırıyorum
canım domatesi rendeliyorum içine tuz atıyorum biraz da şeker atıyorum
kavanozlara doldurup sıkıyorum.
küçük bir kazanım var onu da ocağın üstünde kaynatıyorum kaynamaya başlayınca bir 5 dk kaynatıyorum indiriyorum
Kucağa ben alıştırmadım ama kreşte ağlayınca çözümü kucağa almakta buldular galiba. Kolaylarına geliyor büyük ihtimal. Birde benim haberim olmadan ayakta sallamışlar. Tesadüfen farkettim ki benim kızım ayağıma yatırınca durmayan ağlayan bir bebek. Geçen gün yatırdım kuzu kuzu yatıyor. Meğer kreşte öyle uyutuyorlarmış. Hemen uyardım sakın öyle bişey yapmadın diye. Çünkü uyku alışkanlığı kazanmış bir bebek. Kendi başına uyuyabiliyor sallanmadan. İnsanlar çok tuhaf.:53: Sen bildiğin konserve yapıyorsun domatesi. Denemek lazım. Peki domatesin cinsi önemli mi?

canım benım ben egelıyım ,denıze 15 dk mesafedeyım,benım yedıgım balık her zaman gunluk oluyor yanı :) bu sebeple zaten sen de bılırsın kı balıkla yogurt yemek tehlıkelı bı durum teskıl etmıyor:34: cunku ıkısı de taze.teskkurler yıne de
Ben unutmuşum tatlım senin egeli olduğunu. Biliyorum balık tazeyken yoğurtla yenilebileceğini. Sen böyle deyince geçen gün tatilde yaklaşık 400 gr lık çipura tuttum hem de kıyıdan. Öyle sevindim ki anlatamam. Ertesi gün afiyetle yedim çok lezzetliydi :56:

menümü yazayım kızlar

sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
az peynir az kaşar
domates
çay

ara:iki erik

öğle
1 kase mercimek çorbası 1 domates ve yoğurt
1 dilim ekmek

ara:şekersiz türk kahvesi

akşam:
salata ve bir tane ciğer sarma
1 dilim ekmek

3 litre su ve 30 dk yürüyüş

Gayet güzel bir menü olmuş. Afiyet olsun. Yarın en çok senin ne kadar kilo verdiğini merak ediyorum. İnşallah güzel bir rakam görürsün tartıda.

Kızlar kusura bakmayın, istanbula yeni geldim ve o kadar yoruldum ki daha gelir gelmez, hastalandım, iki gündür yatıyoum anca bilgisayra girebildim ve anladım ki ben bu şehre alışmadan takıma giremem :( eve geliyorum çok yorgun oluyorum gözlerim acıyo bacaklarım falan, lütfen kusura bakmayın, yazdıklarını okuyabildikce okuyacağım ama gruba katılamıyorum şu an kuralları gerçekleştiremem yani :( Sizleri çok sevdimm umarım bir an önce istediğiniz kiloya sağlıklı bir şekilde gelir ve bir daha da asla fazlalıklarınızı almazsınızz, tüm güzel dileklerim sizinlee :)
Öncelikle teşekkür ediyorum bunları yazdığın ve bizi haberdar ettiğin için. Canın ne zaman isterse gel, yanımızda ol. Takımın bütün kapıları her zaman açık sana :16:

Ellerine sağlık canım. Paylaşım konusunu geçmişte yazmıştım. Paylaşım az oluyor ama mutlaka her geldiğinde lütfen geçmişi oku. Cevap vermene gerek yok sadece oku ki uzak kalma takımdan.

Hoş geldin canım. Benimde okunacak geçmiş var ama nasıl okuyacağım bilmiyorum :52:

İnşallah zamanla geçecek. Normalde ben gerçekten kolay kolay kızmayan bir insanım ama kızınca da kötü oluyor. :50:

Kucağa ben alıştırmadım ama kreşte ağlayınca çözümü kucağa almakta buldular galiba. Kolaylarına geliyor büyük ihtimal. Birde benim haberim olmadan ayakta sallamışlar. Tesadüfen farkettim ki benim kızım ayağıma yatırınca durmayan ağlayan bir bebek. Geçen gün yatırdım kuzu kuzu yatıyor. Meğer kreşte öyle uyutuyorlarmış. Hemen uyardım sakın öyle bişey yapmadın diye. Çünkü uyku alışkanlığı kazanmış bir bebek. Kendi başına uyuyabiliyor sallanmadan. İnsanlar çok tuhaf.:53: Sen bildiğin konserve yapıyorsun domatesi. Denemek lazım. Peki domatesin cinsi önemli mi?

Ben unutmuşum tatlım senin egeli olduğunu. Biliyorum balık tazeyken yoğurtla yenilebileceğini. Sen böyle deyince geçen gün tatilde yaklaşık 400 gr lık çipura tuttum hem de kıyıdan. Öyle sevindim ki anlatamam. Ertesi gün afiyetle yedim çok lezzetliydi :56:

Gayet güzel bir menü olmuş. Afiyet olsun. Yarın en çok senin ne kadar kilo verdiğini merak ediyorum. İnşallah güzel bir rakam görürsün tartıda.

Öncelikle teşekkür ediyorum bunları yazdığın ve bizi haberdar ettiğin için. Canın ne zaman isterse gel, yanımızda ol. Takımın bütün kapıları her zaman açık sana :16:

ebru kendime bi depresyon ve anksiyete testi yaptım ve yüksek derece anksiyeteli çıktım. bu sene ruh sağlığı ve hastalığı dersi görüyorum kitaplarım elime geçti bugün arkadaşım bıraktı sağolsun konuyu okurken testi kendimede yaptım ve sonuç yüksek derece çıktı ödem ve kabızlığımın nedenini buna bağladı kitap sonra :50: çok fenayım hiç bi hafifleme hissetmiyorum kendimde

ebru kendime bi depresyon ve anksiyete testi yaptım ve yüksek derece anksiyeteli çıktım. bu sene ruh sağlığı ve hastalığı dersi görüyorum kitaplarım elime geçti bugün arkadaşım bıraktı sağolsun konuyu okurken testi kendimede yaptım ve sonuç yüksek derece çıktı ödem ve kabızlığımın nedenini buna bağladı kitap sonra :50: çok fenayım hiç bi hafifleme hissetmiyorum kendimde

Bana da yapsana o testi? Peki tedavisini yazmıyor mu kitap? Yoksa bir psikiyatriste git bence. :26:

Bana da yapsana o testi? Peki tedavisini yazmıyor mu kitap? Yoksa bir psikiyatriste git bence. :26:

netten araştırsan bulursun canım bu hocanın kendi kitabı sormuş işte hiç kendinizi çaresiz hissettiniz mi filan. tedavisi kesinlikle psikiyatris ama 1 ay devam ederse dönemlik atak şeklindeyse kenim başetmeyi öğrenmiş olmam gerekiyormuş bunun içinde hobilerime yönelme kafamı dagıtma filan filan filan

domatesin cinsi önemli değil canım
her domatesten yapabilirsin.
ben kışın içine acı yada yeşil soğan doğrayıp yemesini çok severim
domates çorbamı bundan yaparım
bulgur pilavına koyarım
ben eski kadınlar gibiyim bütün konservelerimi yaparım
herhalde 1 yazda 100 kAVANOZ YAPIYORUMDUR

EBRUCUM BENDE ÇOK MERAK EDİYORUM NR KADAR VERDİĞİMİ
ÇÜNKÜ AZMETTİM BÜTÜN HAFTA TARTIYA HİÇ ÇIKMADIM
HEYECANDAN BÜYÜK HARF YAZMIŞIM

kızlar okulda her hafta psikoliye yönelik filmler izleyecekmişiz beğenirsem sizinle paylaşmak isterim gerçekten çok acıklı filmler olabiliyor. akıl oyunları filanda var mesela. bu hafta kaçıklık diploması diye bi film izledik türk yapımı ve çok güzel bi film ayda aksel selçuk yöntem ve diğer ünlü oyuncular var ve muhteşem bi film bi insan niye delirir nasıl kurtulur filan bunu anlatıyor

bulgur pilavına koyarım

Tartıya çıkmamana çok sevindim. Çünkü haftada bir tartılmak çok mutlu ediyor insanı. Hadi bakalım ben iyice sabırsızlandım yarına. Domates içinde teşekkürler yapabilirim umarım. Gerçi deneye deneye öğreneceğiz. Şimdilik bir iki kavanoz yapsam gerisi gelir zaten. Çünkü kışın domatesi yenmiyor hakikaten.

bulgur pilavına koyarım

bende bu sene 40 şişe yaptım annem öğretti sağolsun yani öğrenmem için yaptırdı turşu kurdurdu bakalım nası olacak

netten araştırsan bulursun canım bu hocanın kendi kitabı sormuş işte hiç kendinizi çaresiz hissettiniz mi filan. tedavisi kesinlikle psikiyatris ama 1 ay devam ederse dönemlik atak şeklindeyse kenim başetmeyi öğrenmiş olmam gerekiyormuş bunun içinde hobilerime yönelme kafamı dagıtma filan filan filan
Netten ne diye araştıracağım hocanın adı ne mesela?:9:

kızlar okulda her hafta psikoliye yönelik filmler izleyecekmişiz beğenirsem sizinle paylaşmak isterim gerçekten çok acıklı filmler olabiliyor. akıl oyunları filanda var mesela. bu hafta kaçıklık diploması diye bi film izledik türk yapımı ve çok güzel bi film ayda aksel selçuk yöntem ve diğer ünlü oyuncular var ve muhteşem bi film bi insan niye delirir nasıl kurtulur filan bunu anlatıyor
Süper olur. Bekliyoruz tavsiyelerini. :34:

Zeynep' cim seni çok kararlı ve istekli görüyorum. Biliyorsun deneme süresi 3 hafta ama ben seni daha fazla bekletmeyip yarın iyi bir bildirimin olursa listeye almak istiyorum. Ama aynı şekilde devam edebilecek misin? Özellikle okul açıldıktan sonra paylaşımların aynı sıklıkta devam edebilecek mi? Ve bizimle birlikte sonuna kadar bu yolda yürümeye kesin kararlı mısın? Geçen haftaki gibi olsun istemiyorum. İlk hafta listeye alınıp ikinci hafta gelmemezlik edeceksen eğer baştan konuşalım istedim. Çünkü listeye giren çıkan herkes ortalamayı çok kötü etkiliyor.

Aynı durum Nihal' cim senin içinde geçerli. Yarın senide iyi bir bildirimle listede görmek istiyorum. Sen devam edebilecek misin bizimle birlikte uzun bir süre?

Tartıya çıkmamana çok sevindim. Çünkü haftada bir tartılmak çok mutlu ediyor insanı. Hadi bakalım ben iyice sabırsızlandım yarına. Domates içinde teşekkürler yapabilirim umarım. Gerçi deneye deneye öğreneceğiz. Şimdilik bir iki kavanoz yapsam gerisi gelir zaten. Çünkü kışın domatesi yenmiyor hakikaten.

EBRUCUM BEN ARALARDA TARTILINCA REHAVETE KAPILIYORUM
AZICCIK VERSEM HEMEN GEVŞİYORUM
O YüZDEN ARADA TARTILMAMA KARARI ALDIM

bende bu sene 40 şişe yaptım annem öğretti sağolsun yani öğrenmem için yaptırdı turşu kurdurdu bakalım nası olacak

aferim kız sana seni alacak olan yaşadı
ben bunları yeni yeni öğrendim
özellikle çocuk sahibi olduktan sonr
onları sağlıklı besliycam diye kafayı yedim
ama olmuyo
elimden geldiği kadar evde yapmaya çalışıyorum herşeyi
ama dışarı çıktığımız an herşey hazır

Ayyy bende bu sene börülce şoklayıp attım derin dondurucuya, sonra asma yaprağının salamurasını yaptım. Birde domates yaparsam iyi olacak. Diğerlerinin hepsini sağ olsun annem hallediyor. İş başa düşünce yapıyorsun aslında. Ne kadar çok yaparsan o kadar pratikleşiyorsun.

EBRUCUM BEN ARALARDA TARTILINCA REHAVETE KAPILIYORUM
AZICCIK VERSEM HEMEN GEVŞİYORUM
O YüZDEN ARADA TARTILMAMA KARARI ALDIM

aferim kız sana seni alacak olan yaşadı
ben bunları yeni yeni öğrendim
özellikle çocuk sahibi olduktan sonr
onları sağlıklı besliycam diye kafayı yedim
ama olmuyo
elimden geldiği kadar evde yapmaya çalışıyorum herşeyi
ama dışarı çıktığımız an herşey hazır

zeynepcim annem artık salıyor hazır alayım filan diyo birazda bana naz olsun diye ben gidip alıyorum yapıyoruz birlikte konserveleri tek yaptım kurularıda tek yaptım bi turşuyu kurarken işte tuzu için annem yardım etti o kadar ama elimin lezzeti anneme çekmiş sağolsun :52:

Zeynep' cim seni çok kararlı ve istekli görüyorum. Biliyorsun deneme süresi 3 hafta ama ben seni daha fazla bekletmeyip yarın iyi bir bildirimin olursa listeye almak istiyorum. Ama aynı şekilde devam edebilecek misin? Özellikle okul açıldıktan sonra paylaşımların aynı sıklıkta devam edebilecek mi? Ve bizimle birlikte sonuna kadar bu yolda yürümeye kesin kararlı mısın? Geçen haftaki gibi olsun istemiyorum. İlk hafta listeye alınıp ikinci hafta gelmemezlik edeceksen eğer baştan konuşalım istedim. Çünkü listeye giren çıkan herkes ortalamayı çok kötü etkiliyor.

Aynı durum Nihal' cim senin içinde geçerli. Yarın senide iyi bir bildirimle listede görmek istiyorum. Sen devam edebilecek misin bizimle birlikte uzun bir süre?

ebrucum çok teşekür ederim inan ki çok kararlıyım
yarınki duruma göre sen karar veririsin ama ben listeye girmeyi istiyorum
okul başlayınca öğleye kadar giremem ama öğleden sonra girerim
bunu baştan söyliyeyim
büyük kızım tam gün okula gidiyo
akşam 6 da geliyor
okuldan 12:30 da gelicam ondan sonra gelirim

...::: Salk Vakf Online :::...

ebrucum hocamızın bi öğrencisinin sitesi burası testte buna benziyor hatta bu bi kaç sorusu eksik

Hiç endişelenmeyin. Depresyon tehlikesiyle karşı karşıya değilsiniz. Diye yazdı bende. :9: Teşekkür ederim test için. Ama sinirli olup olmadığımı yazmadı. Bu aralar çok sinirliyim de. Kırıp geçiriyorum herkesi :14:

Hiç endişelenmeyin. Depresyon tehlikesiyle karşı karşıya değilsiniz. Diye yazdı bende. :9: Teşekkür ederim test için. Ama sinirli olup olmadığımı yazmadı. Bu aralar çok sinirliyim de. Kırıp geçiriyorum herkesi :14:

banada depresyon eşiğindesiniz kendinizi toparlayabilirsiniz yazdı ebrucum sanırım bi kaç gün stresten uzak durmam lazım derse filan vermem lazım kndimi :14:

Back