Sana gerçekten çok kızdım. Hiç beklemediğim biriydin. Resmen yüz üstü bıraktın bizi. Hatta o gün altta ismini gördüm ona rağmen bildirim yapmadın. Sana kızgınlığım geçmedi hala. Çünkü ben bu yaptığını sorumsuzluk olarak görüyorum. Senin yerinde bir başkası da olsa yine aynen bu şekilde konuşurdum ama senin böyle yapman gerçekten beni çok üzdü. Beklemiyordum böyle bişeyi o nedenle senin deneme süreni uzatmadım. Ama bu bana güzel bir ders oldu. Şuan için listeye girebilmen imkansız zaten çünkü aynı şekilde bir daha sana güvenmem zor olacak. Takıma gelmek istersen gelebilirsin benim için bir sakınca yok ama gerçekten çok kırdın beni.
İşe başlayınca da öğrenciliği arıyorsun canım. Tadını çıkart bu günlerin.
Evet canım yaaa. İki çocukla işe gidip evle ilgilenmek gerçekten zor oluyor. Birde diyet olunca feleğim şaşıyor. Minik kreşte kucaktan kucağa geziyor evde de yere bırakınca basıyor bağırtıyı. Eve gelince o uyuyana kadar sürekli onunla ilgilenmem gerekiyor. İş yerinde işler çok yoğun. Sürekli hareket halindeyim. Masa başında oturabilsem uzun süre hemen göz atıyorum takıma ama zor oluyor. Domatesi nasıl koydun kavanoza? Bende yapacağım ama bi türlü aklıma yatmadı tarifler. :44:
menümü yazayım
sabah
1 yumurta
2 dilim ekmek
tarım domates
salatalık
4 zeytin
1 kk peynir
ara:1 şeftali
öğle
3 köfte
1 dilim ekmek
4 yemek kaşığı ıspanak
küçük kase yoğurt
salata
ara:
elma ve 3 tane limonlu light bisküvi
akşam:
1,5 kase mercimek
1 kase yoğurtyoğurt
salata ve yarım karnıyarı
3 litre su
yürüyüş yapıcak zamanım kalmadı evi temizledim bu gün
amcam ameliyat olmuştu ona ziyarete gittim
akızlar 1 saat leslie yaptım akşamda bölgesel egzersiz yapıcam 10 dk bacak 10 dk basen 200 filanda mekik çekerim
İşe başlayınca da öğrenciliği arıyorsun canım. Tadını çıkart bu günlerin.
Evet canım yaaa. İki çocukla işe gidip evle ilgilenmek gerçekten zor oluyor. Birde diyet olunca feleğim şaşıyor. Minik kreşte kucaktan kucağa geziyor evde de yere bırakınca basıyor bağırtıyı. Eve gelince o uyuyana kadar sürekli onunla ilgilenmem gerekiyor. İş yerinde işler çok yoğun. Sürekli hareket halindeyim. Masa başında oturabilsem uzun süre hemen göz atıyorum takıma ama zor oluyor. Domatesi nasıl koydun kavanoza? Bende yapacağım ama bi türlü aklıma yatmadı tarifler.
arkadaslar dunku yedıklerım:
sabah bır dılım kepek ekmegı ,bır kk beyz peynır,bır domates,bır haslanmıs yumurta,sekersız cay
ara 1 salatalık
oğle bır kase corba
ara bıraz kavun
aksam 1 tane ızgara balık,yoğurtlu semızotu salatası (1 yemek kasıgı zeytınyağı soslu)
2.5 lt su
spor yok (çok hastayım,hala yataktayım)
kızlar ben umma olmuşum annem hemen tanıyı koydu yaaa umma olmak canın bişi çeker yada bişi kokar yiyemezsin ya öle bişi işte lohusalarda filan süt kanalı tıkanır hatta neyse çok fenayım ateşim var başım ağrıyo ve gögüs uçlarım sızlıyo ve canım hiç de iyi bişi çkmemişti yani bildiniz cısssss
Dunku menum
Sabah
1 dilim kepek ekmegi
Domates salatalik yesillik
5 zeytin 1 kk peynir
1 fincan yesil cay
Ara 2 kuru kayisi 1 tane ceviz ici
Ogle
1 kase mercimek corbasi
Ara 1 tane elma
Aksam 1 kase nesfit yagsiz sutle
3 litre su sabah 45 dakika leslie
bugün yediklerim :
sabah :
1 kk peynir
yarım domates
yarım salatalık
1 tane acı biber
1 yumurta
1 dilim kepek ekmeği
2 bardak yeşil çay
öğle : çeyrek ekmeğe tost yapmıştım sabah onu yedim
akşam : 1 tane rosto köfte
salata
ayran
2 litre su yatana kadar 2.5-3 olur
yeşilçayda içicem yatmadan
yarın sınavım var o yüzden pek giremiyorum bi sorun olur mu
Evamaria
16 eylul 10 mesaj
17 eylul 6 mesaj
Fndkkrdu
16 eylul 9 mesaj
17 eylul 7 mesaj
Jelibonumm
16 eylul 6 mesaj
17 eylul 5 mesaj
Elifimsuyum
16 eylul 3 mesaj
17eylul 3 mesaj
Ebrucugum bana ozelden ulasan liste bu ortak paylasima yazldiysa takip edemedim sikintilarimi biliyosun bi sureligine paylasim konusunda idare edebilirsen sevinirim beni
Dunku menum
Sabah
1 dilim kepek ekmegi
Domates salatalik yesillik
5 zeytin 1 kk peynir
1 fincan yesil cay
Ara 2 kuru kayisi 1 tane ceviz ici
Ogle
1 kase mercimek corbasi
Ara 1 tane elma
Aksam 1 kase nesfit yagsiz sutle
3 litre su sabah 45 dakika leslie
uzun zamandır hatta yaklaşık 1.5 senedir olmamıştım ama geçen arkadaşlarla üniforma bakarken bi yöresel yemekler satan bi restoranın önünden geçtik ve teyze gözleme yapıyordu uzun zaman sonra ilk defa ohh ne güzel koktu dedim dün biraz iyiydim bugün çok fenayım
bugün yediklerim :
sabah :
1 kk peynir
yarım domates
yarım salatalık
1 tane acı biber
1 yumurta
1 dilim kepek ekmeği
2 bardak yeşil çay
öğle : çeyrek ekmeğe tost yapmıştım sabah onu yedim
akşam : 1 tane rosto köfte
salata
ayran
2 litre su yatana kadar 2.5-3 olur
yeşilçayda içicem yatmadan
yarın sınavım var o yüzden pek giremiyorum bi sorun olur mu :26:
sabah(11:00)
2 yumurtdan omlet
5 zeytin
1 kk peynir
2 dilim tam bugday
domates biber
öğle(15:00)
havuç salatası
akşam(19:30)
1.5 ızgara alabalık
salata
2.5 litre su
3 fincan yeşilçay
1 saat leslie
bilmiyorum canım ya ateşimde var ama grip nezle gibi biş değilim yani sadece başağrısı ve ara ara ateş var
balık yanında yoğurt biraz tehlikeli canım ya ama menün güzel
ay yok erteledik de erteledik ehliyetiBen bugün yapamayacağım spor. Zaten şimdi işyerindeyim. Bugün işe gitmemiştim ama pek sevgili babacığım öğleyin eve yemeğe geldikten sonra ofise dönmediği için kapatmaya geldim. O arada da geçmişi okuyayım dedim.
Maşallah kuzuma
İyiyiz Ebrucuğum kaptancığım (Kaptan demeye devam)
Peki o zaman canım
Çok ağır geliyorsa azalt canım bir kaç hafta sonra arttırırsın.
Geçmiş olsun ikinize de
Afiyet olsun. Kavun azdır umarım
haydi güzel haberlerini bekliyoruzBenim yarın diğer takımlara kendimi rezil ettiğim gündür. Gidip metnimi yazayım bari
Çok güzel olmuş canım
Neyse kızlar ben eve gideyim. İlerleyen vakitlerde yine gelmeye çalışırım. Öpüldünüz
cnm herkes oyle bılır, dusunsene denızden cıkalı 10 gun olmus bır balıkla yoğurdun bulusması proteın zehırlenmesıne yol acabılır.Temiz sulardan elde edilmiş gunluk balık, uygun şekilde pişirilip yoğurtla birlikte yenildiği zaman zehirlenme yapmaz. Geleneksel rakı balık sofralarında bulunan peynir, yoğurtlu patlıcan veya semizotu da zaten bu konuda en iyi örnektir.aklınızda olsun arkadaslar.zaten ben muglalıyım hep burda bız gunluk balık yerız.sorun olmuyo yanıKızı uyuttum koştum geldim hemen
Geçmiş olsun canım.
Sana da geçmiş olsun tatlım. İnşallah düzelirsin en kısa zamanda. Sana tavsiyem bol bol limonlu ıhlamur iç. Gribe bire bir hatta benim ufaklığın doktoru da ıhlamur içirin dedi.
Menün çok güzel afiyet olsun. Burcu' da söylemiş biz genelde balık yediğimiz gün yoğurt ve süt yemeyiz.
Geç olacak tam cuma öncesi. Keşke kendin daha önce yiyebilseydin.
Yanında birileri olunca girmek imkansız oluyor zaten buraya gelmek.
Hadi yaaaaa. Öyle mi oluyor muş? Canın neyi çekmişti diyecektim ki aşağıda söylemişsin. Keşke ucundan azıcık yeseydin. Bazen güzel kokuyor insanın burnuna.
Personel olayını çözene kadar sana hiç bişey söylemiyorum Sevgi'cim. Ama lütfen ne zaman fırsat bulursan gel. Bana bak en azından o kadar iş arasında buraya vakit ayırmaya çalışıyorum. Herkesten de böyle bir özveri bekliyorum
Menün çok güzel olmuş tebrik ederim canım.
Hay allahım yaaa alaydın ya ucundan azıcık.
Uzun zamandan beridir gördüğüm en iyi Hanife menüsü. Tebrikler çok güzel bir menü olmuş.
Biz diyet biskuvi yemiyoruz, bunun dışında afiyet olsun canım. Amcana geçmiş olsun, inşallah Allah sifasını verir bir an önce..
Süpersın canımm
Allah kolaylık versin ebrucum sana, inşallah rahatlarsın işte bir an önce
Geçmiş ollsun canım herkes hasta bu aralar salgın var sanırım. Afiyet olsun menün çok güzel
İlk kez duydum ne olduğunu hiç bilmiyorum ama geçmiş olsun kuzumm. İyileşirsin umarım bir an önce
Afiyet olsunnn canım
,
Afiyet olsunn, sınavına çalış bence ihmal etme sakın
menü süper tebrikler
canım menü güzel
ama sen karatayı yapıyosunda
birçok diyetisyen havucu asla vermez
çünkü havuçta öok fazla şeker vae birde genetiği işe oynanmış besinlerin başında geliyomuş
canım benım ben egelıyım ,denıze 15 dk mesafedeyım,benım yedıgım balık her zaman gunluk oluyor yanı :) bu sebeple zaten sen de bılırsın kı balıkla yogurt yemek tehlıkelı bı durum teskıl etmıyorcunku ıkısı de taze.teskkurler yıne de
menümü yazayım kızlar
sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
az peynir az kaşar
domates
çay
ara:iki erik
öğle
1 kase mercimek çorbası 1 domates ve yoğurt
1 dilim ekmek
ara:şekersiz türk kahvesi
akşam:
salata ve bir tane ciğer sarma
1 dilim ekmek
3 litre su ve 30 dk yürüyüş
menümü yazayım kızlar
sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
az peynir az kaşar
domates
çay
ara:iki erik
öğle
1 kase mercimek çorbası 1 domates ve yoğurt
1 dilim ekmek
ara:şekersiz türk kahvesi
akşam:
salata ve bir tane ciğer sarma
1 dilim ekmek
3 litre su ve 30 dk yürüyüş
Kızı uyuttum koştum geldim hemen
Geçmiş olsun canım.
Sana da geçmiş olsun tatlım. İnşallah düzelirsin en kısa zamanda. Sana tavsiyem bol bol limonlu ıhlamur iç. Gribe bire bir hatta benim ufaklığın doktoru da ıhlamur içirin dedi.
Menün çok güzel afiyet olsun. Burcu' da söylemiş biz genelde balık yediğimiz gün yoğurt ve süt yemeyiz.
Geç olacak tam cuma öncesi. Keşke kendin daha önce yiyebilseydin.
Yanında birileri olunca girmek imkansız oluyor zaten buraya gelmek.
Hadi yaaaaa. Öyle mi oluyor muş? Canın neyi çekmişti diyecektim ki aşağıda söylemişsin. Keşke ucundan azıcık yeseydin. Bazen güzel kokuyor insanın burnuna.
Personel olayını çözene kadar sana hiç bişey söylemiyorum Sevgi'cim. Ama lütfen ne zaman fırsat bulursan gel. Bana bak en azından o kadar iş arasında buraya vakit ayırmaya çalışıyorum. Herkesten de böyle bir özveri bekliyorum
Menün çok güzel olmuş tebrik ederim canım.
Hay allahım yaaa alaydın ya ucundan azıcık.
Uzun zamandan beridir gördüğüm en iyi Hanife menüsü. Tebrikler çok güzel bir menü olmuş.
yok canım ağır yiyince filan değilde baya böle içten nefsin yicek bişi çekince olurmuş aynı aş erme gibi bişi gögsün şişer başın ağrır biraz ateş olur gibi bişi
balığı ayrı yiyince olmuo ebrucum ya sen niye yemiyosun filan diyolaraz yemişindir filan diyip zorluyolar
Biz diyet biskuvi yemiyoruz, bunun dışında afiyet olsun canım. Amcana geçmiş olsun, inşallah Allah sifasını verir bir an önce..
Süpersın canımm
Allah kolaylık versin ebrucum sana, inşallah rahatlarsın işte bir an önce
Geçmiş ollsun canım herkes hasta bu aralar salgın var sanırım. Afiyet olsun menün çok güzel
İlk kez duydum ne olduğunu hiç bilmiyorum ama geçmiş olsun kuzumm. İyileşirsin umarım bir an önce
Afiyet olsunnn canım
,
Afiyet olsunn, sınavına çalış bence ihmal etme sakın
menü süper tebrikler
canım menü güzel
ama sen karatayı yapıyosunda
birçok diyetisyen havucu asla vermez
çünkü havuçta öok fazla şeker vae birde genetiği işe oynanmış besinlerin başında geliyomuş
Kizlar bugun ve dunun mesaj sayisi kime veriliyor ? bilmedigim icin gonderemedim ve grci saymadimda daha sinavima calisiyordum cunku
Ayyy yarin cuma insallah sasirticam siziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?