Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gerçekten çok özür dilerim Ebru'cum inan kırgınlığın geçsin isterim bana gerçekten

ebrucum kucağa alışınca çok zor
benim ilk kızım çok huysuz bir bebekti uyumadığı her dakika hoplatılmak isteniyodu
ikinci kızım daha sakin kucağa alışık değil pek
o yüzden daha rahatım
ama her gün okuldan gelince büyük kızıma ders çalıştırıyorum
canım domatesi rendeliyorum içine tuz atıyorum biraz da şeker atıyorum
kavanozlara doldurup sıkıyorum.
küçük bir kazanım var onu da ocağın üstünde kaynatıyorum kaynamaya başlayınca bir 5 dk kaynatıyorum indiriyorum

Biz diyet biskuvi yemiyoruz, bunun dışında afiyet olsun canım. Amcana geçmiş olsun, inşallah Allah sifasını verir bir an önce..

akızlar 1 saat leslie yaptım akşamda bölgesel egzersiz yapıcam 10 dk bacak 10 dk basen 200 filanda mekik çekerim

Süpersın canımm

Allah kolaylık versin ebrucum sana, inşallah rahatlarsın işte bir an önce

Geçmiş ollsun canım herkes hasta bu aralar salgın var sanırım. Afiyet olsun menün çok güzel

İlk kez duydum ne olduğunu hiç bilmiyorum ama geçmiş olsun kuzumm. İyileşirsin umarım bir an önce

Afiyet olsunnn canım
,

Afiyet olsunn, sınavına çalış bence ihmal etme sakın

Benim de aklımdan çıkmış kusura bakmayın..

16 - 5 mesaj
17 - 7 mesaj

canım menü süper olmuş
hadi inşallah yarın tartıda alırsın ödülünü

ayy canım geçmiş olsun
allah şifa versin

menü süper tebrikler

canım menü güzel
ama sen karatayı yapıyosunda
birçok diyetisyen havucu asla vermez
çünkü havuçta öok fazla şeker vae birde genetiği işe oynanmış besinlerin başında geliyomuş

bilmiyorum canım ya ateşimde var ama grip nezle gibi biş değilim yani sadece başağrısı ve ara ara ateş var

balık yanında yoğurt biraz tehlikeli canım ya ama menün güzel

canım benım ben egelıyım ,denıze 15 dk mesafedeyım,benım yedıgım balık her zaman gunluk oluyor yanı :) bu sebeple zaten sen de bılırsın kı balıkla yogurt yemek tehlıkelı bı durum teskıl etmıyor cunku ıkısı de taze.teskkurler yıne de

Son düzenleme:

tesekkurlerrr canımmm:2::2:

menümü yazayım kızlar

sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
az peynir az kaşar
domates
çay

ara:iki erik

öğle
1 kase mercimek çorbası 1 domates ve yoğurt
1 dilim ekmek

ara:şekersiz türk kahvesi

akşam:
salata ve bir tane ciğer sarma
1 dilim ekmek

3 litre su ve 30 dk yürüyüş

Kızlar kusura bakmayın, istanbula yeni geldim ve o kadar yoruldum ki daha gelir gelmez, hastalandım, iki gündür yatıyoum anca bilgisayra girebildim ve anladım ki ben bu şehre alışmadan takıma giremem eve geliyorum çok yorgun oluyorum gözlerim acıyo bacaklarım falan, lütfen kusura bakmayın, yazdıklarını okuyabildikce okuyacağım ama gruba katılamıyorum şu an kuralları gerçekleştiremem yani Sizleri çok sevdimm umarım bir an önce istediğiniz kiloya sağlıklı bir şekilde gelir ve bir daha da asla fazlalıklarınızı almazsınızz, tüm güzel dileklerim sizinlee :)

cnm herkes oyle bılır, dusunsene denızden cıkalı 10 gun olmus bır balıkla yoğurdun bulusması proteın zehırlenmesıne yol acabılır.Temiz sulardan elde edilmiş gunluk balık, uygun şekilde pişirilip yoğurtla birlikte yenildiği zaman zehirlenme yapmaz. Geleneksel rakı balık sofralarında bulunan peynir, yoğurtlu patlıcan veya semizotu da zaten bu konuda en iyi örnektir.aklınızda olsun arkadaslar.zaten ben muglalıyım hep burda bız gunluk balık yerız.sorun olmuyo yanı

[/COLOR]

aynen herkes hasta.tesekkur ederım

canım ben karatay yapmıyorum körü körüne sadece dediklerini uygulamaya çalışıyorum havuç bugün kolayıma geli normalde çok tüketmem

bunu bilmiyordum cnm

afiyet olsun cnm

Ciğer sarma nasıldır bilmiyorum ama afiyet olsun canım

Ayy tesekkur ederiiiim :)))

Gecmis olsun demek duser bana o zaman gecmis olsun tatlim :))

Tesekkur ederim canim :))

Calistim bakalim ne olucak

Cok konu eksigim var o yuzden iyi sinifta olamicam malesef (

tesekkur ederim tatlimm :))

Kizlar bugun ve dunun mesaj sayisi kime veriliyor ? bilmedigim icin gonderemedim ve grci saymadimda daha sinavima calisiyordum cunku

Ayyy yarin cuma insallah sasirticam siziii

Kizlar bugun ve dunun mesaj sayisi kime veriliyor ? bilmedigim icin gonderemedim ve grci saymadimda daha sinavima calisiyordum cunku

Ayyy yarin cuma insallah sasirticam siziii

16 - 17 Eylül elifimsuyum
18 - 19 Eylül mavera87
20 - 21 Eylül burcugncy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…