Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar ben umma olmuşum annem hemen tanıyı koydu yaaa umma olmak canın bişi çeker yada bişi kokar yiyemezsin ya öle bişi işte lohusalarda filan süt kanalı tıkanır hatta neyse çok fenayım ateşim var başım ağrıyo ve gögüs uçlarım sızlıyo ve canım hiç de iyi bişi çkmemişti yani bildiniz cısssss :43::50::5::14:

sevgicim gözüm yollarda kaldı ya :50:

Vallahi burcucugum ne soyleseniz haklisiniz ama su personel olayimi cozene kadar bana biraz musama gosterebilirseniz sevinirim cunku aksam kizi 9.30 da yatiriyorum bibakiyorum ki bende uyuyakalmisim gecmisi bile okuyokuyamiyorum b

Ama yarin bomba gibi bir bildirim yapicam cunku sabah tartildim benim icin super bir sonucla karsilasti sanirim cok kosturmaktanda kaynakli bu hafta super bir sonuc aldim

Vallahi burcucugum ne soyleseniz haklisiniz ama su personel olayimi cozene kadar bana biraz musama gosterebilirseniz sevinirim cunku aksam kizi 9.30 da yatiriyorum bibakiyorum ki bende uyuyakalmisim gecmisi bile okuyokuyamiyorum b

arada bi gel bide kilo bildirmini ihmal etmezsen sıkıntı olmaz canım

Dunku menum
Sabah
1 dilim kepek ekmegi
Domates salatalik yesillik
5 zeytin 1 kk peynir
1 fincan yesil cay

Ara 2 kuru kayisi 1 tane ceviz ici

Ogle
1 kase mercimek corbasi

Ara 1 tane elma

Aksam 1 kase nesfit yagsiz sutle

3 litre su sabah 45 dakika leslie

kızlar ben umma olmuşum annem hemen tanıyı koydu yaaa umma olmak canın bişi çeker yada bişi kokar yiyemezsin ya öle bişi işte lohusalarda filan süt kanalı tıkanır hatta neyse çok fenayım ateşim var başım ağrıyo ve gögüs uçlarım sızlıyo ve canım hiç de iyi bişi çkmemişti yani bildiniz cısssss :43::50::5::14:
Ohaaa çok geçmiş olsun hayatım. Ben de bugün bir melankolik haldeyim. Hiçbir şey yapasım yok.

Ohaaa çok geçmiş olsun hayatım. Ben de bugün bir melankolik haldeyim. Hiçbir şey yapasım yok.

uzun zamandır hatta yaklaşık 1.5 senedir olmamıştım ama geçen arkadaşlarla üniforma bakarken bi yöresel yemekler satan bi restoranın önünden geçtik ve teyze gözleme yapıyordu uzun zaman sonra ilk defa ohh ne güzel koktu dedim dün biraz iyiydim bugün çok fenayım :43:

uzun zamandır hatta yaklaşık 1.5 senedir olmamıştım ama geçen arkadaşlarla üniforma bakarken bi yöresel yemekler satan bi restoranın önünden geçtik ve teyze gözleme yapıyordu uzun zaman sonra ilk defa ohh ne güzel koktu dedim dün biraz iyiydim bugün çok fenayım :43:
Bir anda ağır yiyince mi oluyor canım bu?

Mantıklı canım ben de öyle yapayım bari
:12:

bende ilk zamanlar böyle yapıyordum canım :34:

kızlar akşam yemeği için annemi bekliyorum ızgara balık yicez o nedenle birazcık geç olcak 7 buçuk gibi

afiyet olsun tatlım :31:

ayy canım regl mi olucaksın acaba :26:

bugün yediklerim :

sabah :
1 kk peynir
yarım domates
yarım salatalık
1 tane acı biber
1 yumurta
1 dilim kepek ekmeği
2 bardak yeşil çay

öğle : çeyrek ekmeğe tost yapmıştım sabah onu yedim

akşam : 1 tane rosto köfte
salata
ayran

2 litre su yatana kadar 2.5-3 olur

yeşilçayda içicem yatmadan

yarın sınavım var o yüzden pek giremiyorum bi sorun olur mu :26:

valla 18 e girdim hemen sınava soktular beni :52: bende şimdi 5 mil yapıcam sonra squats ve mekik çekcem ama çok fenayım ya :50:
ay yok erteledik de erteledik ehliyeti :1: Ben bugün yapamayacağım spor. Zaten şimdi işyerindeyim. Bugün işe gitmemiştim ama pek sevgili babacığım öğleyin eve yemeğe geldikten sonra ofise dönmediği için kapatmaya geldim. O arada da geçmişi okuyayım dedim. :1:

akızlar 1 saat leslie yaptım akşamda bölgesel egzersiz yapıcam 10 dk bacak 10 dk basen 200 filanda mekik çekerim :8:
Maşallah kuzuma :16:
Slm kızlar. İşler yeni azaldı. Bi bakayım dedim ne var ne yok. Özledim sizi :16:
İyiyiz Ebrucuğum kaptancığım (Kaptan demeye devam :52:)

geçmiş olsun canımmm :31:

anladım canım yeni başladıysan normal böyle heryerinin ağrıması squatıda bence yeni başladıysan eğer 25-25 yap 2 set halinde yani :34:

yok canım aç kalmıyorummm :16:

geçmiş olsun canım bendede adet şişkinliği var :14:
Peki o zaman canım :31:

Olsun canım yinede çok iyi :) Ben de programımı biraz azaltıcam sanırım ya

Ay helal olsun canım ya benim ölüm çıkıyor hala spor yapmadım
Çok ağır geliyorsa azalt canım bir kaç hafta sonra arttırırsın.

felaket bi başagrısı çekiyorum kızlar o nedenle gelemedim :2:

ya bu nedır boyle ya dun tum gun ates bas ağrısı grıp yattım gozumu bıle acmadan.sana da gecmıs olsun
Geçmiş olsun ikinize de

arkadaslar dunku yedıklerım:
sabah bır dılım kepek ekmegı ,bır kk beyz peynır,bır domates,bır haslanmıs yumurta,sekersız cay
ara 1 salatalık
oğle bır kase corba
ara bıraz kavun
aksam 1 tane ızgara balık,yoğurtlu semızotu salatası (1 yemek kasıgı zeytınyağı soslu)
2.5 lt su
spor yok (çok hastayım,hala yataktayım)
Afiyet olsun. Kavun azdır umarım :34:

Ama yarin bomba gibi bir bildirim yapicam cunku sabah tartildim benim icin super bir sonucla karsilasti sanirim cok kosturmaktanda kaynakli bu hafta super bir sonuc aldim
haydi güzel haberlerini bekliyoruz :34: Benim yarın diğer takımlara kendimi rezil ettiğim gündür. Gidip metnimi yazayım bari :43:
Dunku menum
Sabah
1 dilim kepek ekmegi
5 zeytin 1 kk peynir
1 fincan yesil cay

Ogle
1 kase mercimek corbasi

Ara 1 tane elma

Çok güzel olmuş canım :16:

Neyse kızlar ben eve gideyim. İlerleyen vakitlerde yine gelmeye çalışırım. Öpüldünüz :16::16:

Kızlar gerçekten ama gerçekten ne kadar üzgün olduğumu anlatamam. Tamamen kişisel sorunlardan dolayı gelemedim. Önce unuttum doğrusu, daha sonra da korktum, kızacağınızı düşündüm. Bu süre de giderek uzadı:( Korkumdan dolayı yani..Ama sonra baktım sonu yok, hem gelip yazmak istiyorum hem korkuyorum.En sonunda yazmaya karar verdim. Ne deseniz haklısınız. Gerçekten inanılmaz üzgünüm:( Kimseyi hele de kendimi yarı yolda bırakmak ister miyim hiç:( Ama gerçekten çok aksilikler oldu..Ebru'cum eğer istersen diskaşifiye edebilirsin beni. Sana itiraz edecek yüzüm gerçekten yok :( Ama gerçekten grup da siz de çok değerlisiniz benim için. Yarışmaya almasanız bile forumda yine yazmak okumak cevap vermek isterim...

Sana gerçekten çok kızdım. Hiç beklemediğim biriydin. Resmen yüz üstü bıraktın bizi. Hatta o gün altta ismini gördüm ona rağmen bildirim yapmadın. Sana kızgınlığım geçmedi hala. Çünkü ben bu yaptığını sorumsuzluk olarak görüyorum. Senin yerinde bir başkası da olsa yine aynen bu şekilde konuşurdum ama senin böyle yapman gerçekten beni çok üzdü. Beklemiyordum böyle bişeyi o nedenle senin deneme süreni uzatmadım. Ama bu bana güzel bir ders oldu. Şuan için listeye girebilmen imkansız zaten çünkü aynı şekilde bir daha sana güvenmem zor olacak. Takıma gelmek istersen gelebilirsin benim için bir sakınca yok ama gerçekten çok kırdın beni. :50:

Kızı uyuttum koştum geldim hemen :9:
felaket bi başagrısı çekiyorum kızlar o nedenle gelemedim :2:
Geçmiş olsun canım. :16:

ya bu nedır boyle ya dun tum gun ates bas ağrısı grıp yattım gozumu bıle acmadan.sana da gecmıs olsun
Sana da geçmiş olsun tatlım. İnşallah düzelirsin en kısa zamanda. Sana tavsiyem bol bol limonlu ıhlamur iç. Gribe bire bir hatta benim ufaklığın doktoru da ıhlamur içirin dedi.

arkadaslar dunku yedıklerım:
sabah bır dılım kepek ekmegı ,bır kk beyz peynır,bır domates,bır haslanmıs yumurta,sekersız cay
ara 1 salatalık
oğle bır kase corba
ara bıraz kavun
aksam 1 tane ızgara balık,yoğurtlu semızotu salatası (1 yemek kasıgı zeytınyağı soslu)
2.5 lt su
spor yok (çok hastayım,hala yataktayım)
Menün çok güzel afiyet olsun. Burcu' da söylemiş biz genelde balık yediğimiz gün yoğurt ve süt yemeyiz.

kızlar akşam yemeği için annemi bekliyorum ızgara balık yicez o nedenle birazcık geç olcak 7 buçuk gibi
Geç olacak tam cuma öncesi. Keşke kendin daha önce yiyebilseydin.

Selam kizlar, bugunum de cok yogun gecti. Musterimizle yan yana calistiigim icin giiiremedim. Yoldayim simdi. Yemegimi falan yiyip gelirimm
Yanında birileri olunca girmek imkansız oluyor zaten buraya gelmek. :9:

Hadi yaaaaa. Öyle mi oluyor muş? Canın neyi çekmişti diyecektim ki aşağıda söylemişsin. Keşke ucundan azıcık yeseydin. Bazen güzel kokuyor insanın burnuna.

Personel olayını çözene kadar sana hiç bişey söylemiyorum Sevgi'cim. Ama lütfen ne zaman fırsat bulursan gel. Bana bak en azından o kadar iş arasında buraya vakit ayırmaya çalışıyorum. Herkesten de böyle bir özveri bekliyorum :34:

Dunku menum
Sabah
1 dilim kepek ekmegi
5 zeytin 1 kk peynir
1 fincan yesil cay

Ogle
1 kase mercimek corbasi

Ara 1 tane elma

Menün çok güzel olmuş tebrik ederim canım. :56:

Hay allahım yaaa alaydın ya ucundan azıcık. :19:

bugün yediklerim :

sabah :
1 kk peynir
yarım domates
yarım salatalık
1 tane acı biber
1 yumurta
1 dilim kepek ekmeği
2 bardak yeşil çay

öğle : çeyrek ekmeğe tost yapmıştım sabah onu yedim

akşam : 1 tane rosto köfte
salata
ayran

2 litre su yatana kadar 2.5-3 olur

yeşilçayda içicem yatmadan

yarın sınavım var o yüzden pek giremiyorum bi sorun olur mu :26:
Uzun zamandan beridir gördüğüm en iyi Hanife menüsü. Tebrikler çok güzel bir menü olmuş. :46:

Evamaria
16 eylul 10 mesaj
17 eylul 6 mesaj

Fndkkrdu
16 eylul 9 mesaj
17 eylul 7 mesaj

Jelibonumm
16 eylul 6 mesaj
17 eylul 5 mesaj

Elifimsuyum
16 eylul 3 mesaj
17eylul 3 mesaj

Ebrucugum bana ozelden ulasan liste bu ortak paylasima yazldiysa takip edemedim sikintilarimi biliyosun bi sureligine paylasim konusunda idare edebilirsen sevinirim beni

tekrar merhaba kızlar,

önce menümü yazayım

Sabah
1 kase süt-nesfit

Kuşburnu çayı

Öğlen
Ezogelin çorba, salata, ayran, 1 dilim kepekli ekmek

Ara
1 bardak sütlü nescafe, 1 avuç çiğ fındık

Akşam
1 yumurtadan yağsız omlet, az beyaz peynir, 1 dilim tam buğday ekmeği

1 sade soda, 2lt su(daha içerim)

Birazdan da yeşil çay içeçeğimm

Bir anda ağır yiyince mi oluyor canım bu?

bende ilk zamanlar böyle yapıyordum canım :34:

afiyet olsun tatlım :31:

ayy canım regl mi olucaksın acaba :26:

yok canım ağır yiyince filan değilde baya böle içten nefsin yicek bişi çekince olurmuş aynı aş erme gibi bişi gögsün şişer başın ağrır biraz ateş olur gibi bişi

Kızı uyuttum koştum geldim hemen :9:
Geçmiş olsun canım. :16:

Sana da geçmiş olsun tatlım. İnşallah düzelirsin en kısa zamanda. Sana tavsiyem bol bol limonlu ıhlamur iç. Gribe bire bir hatta benim ufaklığın doktoru da ıhlamur içirin dedi.

Menün çok güzel afiyet olsun. Burcu' da söylemiş biz genelde balık yediğimiz gün yoğurt ve süt yemeyiz.

Geç olacak tam cuma öncesi. Keşke kendin daha önce yiyebilseydin.

Yanında birileri olunca girmek imkansız oluyor zaten buraya gelmek. :9:

Hadi yaaaaa. Öyle mi oluyor muş? Canın neyi çekmişti diyecektim ki aşağıda söylemişsin. Keşke ucundan azıcık yeseydin. Bazen güzel kokuyor insanın burnuna.

Personel olayını çözene kadar sana hiç bişey söylemiyorum Sevgi'cim. Ama lütfen ne zaman fırsat bulursan gel. Bana bak en azından o kadar iş arasında buraya vakit ayırmaya çalışıyorum. Herkesten de böyle bir özveri bekliyorum :34:

Menün çok güzel olmuş tebrik ederim canım. :56:

Hay allahım yaaa alaydın ya ucundan azıcık. :19:

Uzun zamandan beridir gördüğüm en iyi Hanife menüsü. Tebrikler çok güzel bir menü olmuş. :46:

balığı ayrı yiyince olmuo ebrucum ya sen niye yemiyosun filan diyolar :50: az yemişindir filan diyip zorluyolar

sabah(11:00)
2 yumurtdan omlet
5 zeytin
1 kk peynir
2 dilim tam bugday
domates biber

öğle(15:00)
havuç salatası

akşam(19:30)
1.5 ızgara alabalık
salata

2.5 litre su