Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

75 dakika kadar yapmaya çalışıyorum canım. Dün yapamadım, çok üzüldüm. Her yerim ağrıyordu. İlk gün biraz ağır gelmiş, oturup kalmakta zorlanıyorum. 2. gün sporumu yapamadım ama bugün yapıcam.

Afiyet olsun canım benim, spor yok mu sende şaşırdım :)

Afiyet olsun canım. Mekikleri çektin mi? :) Biber yoğurtlaması nasıl oluyor?

Afiyet olsun canım. Evet benim de çok ağrım oluyor. Bu hep böyle mi olacak? Uyumadan yapsam daha mı iyi olur?

Ben de alışmaya çalışıyorum canım. İlk günden çok yüklenmişim, bugün devam edeceğim.

Afiyet olsun canım, squat nasıl gitti?

Diyet olsun canım. Spor da olsaymış mikemmel olurmuş.

Afiyet olsun canım, çok güzel

Afiyet olsun canım, olsun yine de hareketsiz kalmamışsın..

Benim hiç hata vermiyor yahu herkeste problem var :/
Geçmiş olsun canım, hayırlısı olsun

Zaten bir kaç günde bir bi günlük ara vermek gerekiyor spora. Laktik asit in etkisinden kurtulmaya, kasların toparlanmaya ihtiyacı oluyor ama bir günden fazla ara vermek de doğru değil. Squat a gelirsek bana çok zor geliyor. Tabi bu benim hamlığımdan kaynaklanıyor. :34: Hepsini tek sette yapamıyorum. Bir de gün geçtikçe artıyor sayısı haftaya falan ne yaparım bilmiyorum :31:

Menüm :

Sabah
Tam bugday arası beyaz peynirli tost

Öğlen
2 köfte (toplamda elim kadar), mercimek çorbası, cacık, çoban salata

Ara
1 elma, 1 sütlü nescafe

Akşam
1 kase sütlü nesfit, 4-5 çiğ fındık

2,5lt su, 1 sade soda

Birazdan yeşil çay içip yatacağımm

afiyet olsun kuzum güzel menü

menümü yazayım

sabah
1 yumurta
2 dilim ekmek
tarım domates
salatalık
4 zeytin
1 kk peynir

ara:1 şeftali

öğle
3 köfte
1 dilim ekmek
4 yemek kaşığı ıspanak
küçük kase yoğurt
salata

ara:
elma ve 3 tane limonlu light bisküvi

akşam:
1,5 kase mercimek
1 kase yoğurtyoğurt
salata ve yarım karnıyarı

3 litre su
yürüyüş yapıcak zamanım kalmadı evi temizledim bu gün
amcam ameliyat olmuştu ona ziyarete gittim

light bisküvi dışında güzel tatlım

75 dakika kadar yapmaya çalışıyorum canım. Dün yapamadım, çok üzüldüm. Her yerim ağrıyordu. İlk gün biraz ağır gelmiş, oturup kalmakta zorlanıyorum. 2. gün sporumu yapamadım ama bugün yapıcam.

Afiyet olsun canım. Evet benim de çok ağrım oluyor. Bu hep böyle mi olacak? Uyumadan yapsam daha mı iyi olur?

Ben de alışmaya çalışıyorum canım. İlk günden çok yüklenmişim, bugün devam edeceğim.

okuldan fırsat kalmıyo canım bugün yapcam spor :52:
Az önce sürücü kursuna gitmeye karar vermemle her şey netleşti sayılır :1:

Afiyet olsun canım :56:

aç kalma da canım. :50:

Hoşgeldin. Biraz kendini tanıtır mısın? :34:

Afiyet olsun :16:

İlerleyen günler çok korkutuyor beni. İnternette dolanıp duran 30 günlük programa başladım. O da gittikçe artıyor ya :37:

Geçmiş olsun. Amcan iyidir umarım.
Bir de Afiyet olsun canım. Bisküvi yerine yoğurt falan yeseydin daha iyi olurdu canım. Meyveyi yoğurtla beraber tüketince kandaki şeker oranı daha kontrollü oluyor ve daha uzun süre tok tutuyor diye biliyorum :31:

İnşallah alınırsın canım. O zaman bayramda gideceksin. Kayseri miydi? :26:

ben ehliyetimi alalı 3 yıl olcak :52:

Bende ogluma 4 aylik hamileydim surucu kursuna gittigimde

İlerleyen günler çok korkutuyor beni. İnternette dolanıp duran 30 günlük programa başladım. O da gittikçe artıyor ya :37:

Bir de Afiyet olsun canım. Bisküvi yerine yoğurt falan yeseydin daha iyi olurdu canım. Meyveyi yoğurtla beraber tüketince kandaki şeker oranı daha kontrollü oluyor ve daha uzun süre tok tutuyor diye biliyorum :31:

gunaydın kızlar oluyorum yaa daha iyişleşmedım basım catlıyor gripten dolayı cok zor bır agrı off :2: sımdı işe gıtmem lazımm ha bu arada ebrucum bana sormussun ne olacak dıye alıntılamayı unuttum sımdı bayrama kadar boyle calısacagım bayramdan sonra eleman almazlarsa gidecegım ama bayramda ihtiyacları olurmus maalesef :50: inş. alınırım bır daha kısmet hayırlısı olsun inş.

hadı kızlar byyyy.... :54:
Gecmis olsun canim bu aralar herkes hasta olmaya basladi havalar simdiden çarpmaya basladı

Afiyet olsun canım. Evet benim de çok ağrım oluyor. Bu hep böyle mi olacak? Uyumadan yapsam daha mı iyi olur?agri varsa iyi demek bence kan dolasimi oluyor en azından dayanamicak gibiysen yatmadan yap ben arada öle yapiyorum bazen sbh yapiyorum belli olmuyo

Benim hiç hata vermiyor yahu herkeste problem var :/bende de olmuyodu yaziyorum hata verip duruyodu neyseki duzeldi

günaydın kızlar çok kötüyüm ya karnım davul gibi tartıya çıkmak istemiyorum yarın :50:

Zaten bir kaç günde bir bi günlük ara vermek gerekiyor spora. Laktik asit in etkisinden kurtulmaya, kasların toparlanmaya ihtiyacı oluyor ama bir günden fazla ara vermek de doğru değil. Squat a gelirsek bana çok zor geliyor. Tabi bu benim hamlığımdan kaynaklanıyor. :34: Hepsini tek sette yapamıyorum. Bir de gün geçtikçe artıyor sayısı haftaya falan ne yaparım bilmiyorum :31:
Ben tek sette yapabiliyorum da sonrasında yürüyemiyorum. Hihihi bakalım bakalım. Bir gün ara vererek ilerleyebilirim. Squat ve mekiği her gün yaparım. 70 dakika walk at home'u günde 1 yaparım en iyisi
:44:

günaydın kızlar çok kötüyüm ya karnım davul gibi tartıya çıkmak istemiyorum yarın :50:
Geçmiş olsun canım, niye şişliğin var?
Ay okullar başladı değil mi? Mutlu ve başarılı bir akademik yıl dilerim. Okula da gitmiyorum, iş de yok. Evde kendime düzen oturtmaya çalışıyorum. İnşallah 15 Ekim'de gitmeyi düşünüyorum. Hihihi

Geçmiş olsun canım, niye şişliğin var?

Ay okullar başladı değil mi? Mutlu ve başarılı bir akademik yıl dilerim. Okula da gitmiyorum, iş de yok. Evde kendime düzen oturtmaya çalışıyorum. İnşallah 15 Ekim'de gitmeyi düşünüyorum. Hihihi

kabızım ve ödemim var anlamadım canım sanırım stresten filan okul stresi bastı sağol kuzucum bu arada temenni için :54:

selamlar kkızlarr
okuldayım, kutuphaneden yazıyorum, ne durumdasınızz? benim internetime 7 gun kaldı, gun sayıyorum valla:)
ben derse gideyim kılar, fırsat bulmusken hemen yazayım dedim:) gorusuruzz

selamlar kkızlarr
okuldayım, kutuphaneden yazıyorum, ne durumdasınızz? benim internetime 7 gun kaldı, gun sayıyorum valla:)

iyi dersler canım kolay gelsinnn :52:

kabızım ve ödemim var anlamadım canım sanırım stresten filan okul stresi bastı sağol kuzucum bu arada temenni için :54:
:54::54:
selamlar kkızlarr
İyi dersler canım :)

afiyet olsun kuzum güzel menü

light bisküvi dışında güzel tatlım

ben ehliyetimi alalı 3 yıl olcak :52:
Ehliyet konusu hep ertelendi durdu benim kısmet bu seneyeymiş. Yani umarım yine ertelenmez :37:

Bende de şişkinlik var yeşilçay içiyorum :31:

Ben tek sette yapabiliyorum da sonrasında yürüyemiyorum. Hihihi bakalım bakalım. Bir gün ara vererek ilerleyebilirim. Squat ve mekiği her gün yaparım. 70 dakika walk at home'u günde 1 yaparım en iyisi
:44:
45 dk olan var ya 3 mile galiba ben önce onu yapıp ondan sonra squat yapmayı planlıyorum. Ama şimdi sadece on dakikasını yapıp squata geçiyorum. haftaya falan planlarımı uygulamaya başlarım :31:
selamlar kkızlarr
İyi dersler canım.
Derse giresim geldi. :23:Ama ağustos böceği gibiyim bugün. Ne derse gittim ne de işe. :24:Evdeyim bugün. Annemler dün sonunda eve döndükleri için ev yine kalabalık. Yeğenim kıpır kıpır. Etraf tehlike dolu. Özellikle de benim odam. :52:Evde olmadıkları iki hafta içinde sessizliğe, tek başıma yaşamaya alışmışım. Başım ağrıyor. Dönme evladım, başım dönüyor diyen teyzeler gibiyim. :52: Neyse kızlar temizlik yapacağız. Ütüler de var yapılacak. Ev kalabalıklaşınca anında işler de arttı. :27: Akşam yine gelirim. Öpüyorum hepinizi :16::16::16:

Ehliyet konusu hep ertelendi durdu benim kısmet bu seneyeymiş. Yani umarım yine ertelenmez :37:

Bende de şişkinlik var yeşilçay içiyorum :31:

45 dk olan var ya 3 mile galiba ben önce onu yapıp ondan sonra squat yapmayı planlıyorum. Ama şimdi sadece on dakikasını yapıp squata geçiyorum. haftaya falan planlarımı uygulamaya başlarım :31:

İyi dersler canım.
Derse giresim geldi. :23:Ama ağustos böceği gibiyim bugün. Ne derse gittim ne de işe. :24:Evdeyim bugün. Annemler dün sonunda eve döndükleri için ev yine kalabalık. Yeğenim kıpır kıpır. Etraf tehlike dolu. Özellikle de benim odam. :52:Evde olmadıkları iki hafta içinde sessizliğe, tek başıma yaşamaya alışmışım. Başım ağrıyor. Dönme evladım, başım dönüyor diyen teyzeler gibiyim. :52: Neyse kızlar temizlik yapacağız. Ütüler de var yapılacak. Ev kalabalıklaşınca anında işler de arttı. :27: Akşam yine gelirim. Öpüyorum hepinizi :16::16::16:

valla 18 e girdim hemen sınava soktular beni :52: bende şimdi 5 mil yapıcam sonra squats ve mekik çekcem ama çok fenayım ya :50:

akızlar 1 saat leslie yaptım akşamda bölgesel egzersiz yapıcam 10 dk bacak 10 dk basen 200 filanda mekik çekerim :8:

Slm kızlar. İşler yeni azaldı. Bi bakayım dedim ne var ne yok. Özledim sizi :16:

gunaydın kızlar oluyorum yaa daha iyişleşmedım basım catlıyor gripten dolayı cok zor bır agrı off :2: sımdı işe gıtmem lazımm ha bu arada ebrucum bana sormussun ne olacak dıye alıntılamayı unuttum sımdı bayrama kadar boyle calısacagım bayramdan sonra eleman almazlarsa gidecegım ama bayramda ihtiyacları olurmus maalesef :50: inş. alınırım bır daha kısmet hayırlısı olsun inş.

hadı kızlar byyyy.... :54:

geçmiş olsun canımmm :31:

anladım canım yeni başladıysan normal böyle heryerinin ağrıması squatıda bence yeni başladıysan eğer 25-25 yap 2 set halinde yani :34:

yok canım aç kalmıyorummm :16:

geçmiş olsun canım bendede adet şişkinliği var :14:

Slm kızlar. İşler yeni azaldı. Bi bakayım dedim ne var ne yok. Özledim sizi :16:

hoşgeldin ebrucum bizde seni özledik :54:

geçmiş olsun canımmm :31:

anladım canım yeni başladıysan normal böyle heryerinin ağrıması squatıda bence yeni başladıysan eğer 25-25 yap 2 set halinde yani :34:

yok canım aç kalmıyorummm :16:

geçmiş olsun canım bendede adet şişkinliği var :14:

bende öle bişi değil canım ya :50:

Olsun canım yinede çok iyi :) Ben de programımı biraz azaltıcam sanırım ya
akızlar 1 saat leslie yaptım akşamda bölgesel egzersiz yapıcam 10 dk bacak 10 dk basen 200 filanda mekik çekerim :8:
Ay helal olsun canım ya benim ölüm çıkıyor hala spor yapmadım

Back