Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hoşgeldin canım, çok da fazla bi kilon yokmuş verilecek, burda en kısa zamanda hedefine ulaşacağına inanıyorum. Zaten zor olan kısmı başarmışsın

Hoşgeldin canım, çok da fazla bi kilon yokmuş verilecek, burda en kısa zamanda hedefine ulaşacağına inanıyorum. Zaten zor olan kısmı başarmışsın
Hoşbuldum çok teşekkür ederim. Bu grubum disiplini motivasyonu sayesinde hedefime ulaşacağımı düşünüyorum. Disiplin her şeydir bu zayıflama konusunda :))

Hosgeldin canım

Aaaaa ciddi misin Gönül ? Hemşeriyiz desene :)bende doğma büyüme Modaliyim.
Çok memnun oldum.
Guzel dileklerin icin çok tesekkur ederim . Bu iş belli ki bir süreç .önemli olan keyifle bunalmadan bu süreci yönetmek.

Ne demek canım böyle bir durumda çok da elzem değil menü kontrolü basın sağolsun canım
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

Başınız sağ olsun canım Allah gani gani rahmet eylesin inşallah

Başınız sağolsun canim

Allah razı olsun hepinizden.. Sağolun hanımlar. Bugün defnettik.. Son görevimizi yaptık geldik.. Allah rahmet eylesin..
Yeni geldim eve. Koştur koştur yemek hazırlayıp mutfağı toparladım. Hayat devam ediyor herşeye rağmen.

Hoşgeldin canım
Hep birlikte hedefimize ulaşıcaz inşallah.

Ay evet ne çok sevindim. Bak sana evimizi söylim şimdi yıkıldı gerçi hemen hatırlayacaksın. Yoğurtçu parkının sonunda müstakil 2 katlı bir ev vardı sanırım şimdi orası otopark mı basket sahasımı ne oldu. Fransız lisesinden aşağıya inerken yokuşun sonunda
Aynen hiç sevmiyorum bu diyet işini ama ne yapalım sağlık ve görüntü için spor ve sağlıklı beslenme şart

2.GÜN MENÜM:
İFTAR
2 kepçe mercimek çorbası
100 gram tavuk sote yağsız
Haşlama karnabahar
Koca bir kase yağsız salata

Ara öğün: Sade Kahve
Sahurdan 2-3 saat önce : 3 yk yoğurt +sumak+pulbiber

SAHUR:
4 yk lor peyniri
2 yumurtadan menemen
2 wasa
Bol salata yeşillik

Bugünü de bu şekilde kapatıcam inşallah

Biliyorum tabiii . Sanirim şuanki kortlarinin yanini kastediyorsun . Annemlerin evide yogurtçu parkin hemen orada benimkide :)) memlekete genldiginde beklerim Gönül.
Diet işinin çok sevilir tarafi yok ama keyifli kilacagiz işde. Başka çare yok .ama vesileyle yeni arkadaşlar ediniyoruz . Nede güzel oluyor.
Anca beraber kanca beraber bundan sonra . Keyifle verelim kilolari . Tartiya cikinca mujdeler verelim birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…