- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 42
Hoşgeldin canım, çok da fazla bi kilon yokmuş verilecek, burda en kısa zamanda hedefine ulaşacağına inanıyorum. Zaten zor olan kısmı başarmışsınHERKESE MERHABA :)
Kullanıcı Adı :Lamaziaa
İsim (İsteğe Bağlı ):Duygu
Mesleginiz: Avukat
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz :Bekar
Çocuk Sayısı :
Yaşadığınız şehir: Bursa
Boyunuz : 1.61
Kilonuz: 65
Hedef kilonuz : 56
Kilo alma hikayeniz : Çocukluğumdan beri kiloluydum. Hep dalga geçildi benimle okulda vs. En son üniversitede zayıflamaya karar verdim ve 85 kilodan 72 ye düşmüştüm. Şimdibu sene Eylül ayında başladım ve 59 a kadar indim. Ancak kaldığım yerde duramadım ve tıkanırcasına yemek yemeğe başladım. Asla dur durak bilmedim her şeyi üst üste yedim. Çoğu gece şişlikten uyuyamıyordum. Yediklerimin hiçbir önemi yoktu sadece yemiş olmak için yiyordum. Böylelikle 65 kiloya geri çıktım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Öncelikle sağlıklı olmak için sonrasında ise kendime aynada güzel bakabilmek için. Ve tabiki bu hastalık derecesinde çok yemek yeme haline son verebilmek için zayıflamak istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Hoşbuldum çok teşekkür ederim. Bu grubum disiplini motivasyonu sayesinde hedefime ulaşacağımı düşünüyorum. Disiplin her şeydir bu zayıflama konusunda :))Hoşgeldin canım, çok da fazla bi kilon yokmuş verilecek, burda en kısa zamanda hedefine ulaşacağına inanıyorum. Zaten zor olan kısmı başarmışsın
Hosgeldin canımHERKESE MERHABA :)
Çocuk Sayısı :
Kilo alma hikayeniz : Çocukluğumdan beri kiloluydum. Hep dalga geçildi benimle okulda vs. En son üniversitede zayıflamaya karar verdim ve 85 kilodan 72 ye düşmüştüm. Şimdibu sene Eylül ayında başladım ve 59 a kadar indim. Ancak kaldığım yerde duramadım ve tıkanırcasına yemek yemeğe başladım. Asla dur durak bilmedim her şeyi üst üste yedim. Çoğu gece şişlikten uyuyamıyordum. Yediklerimin hiçbir önemi yoktu sadece yemiş olmak için yiyordum. Böylelikle 65 kiloya geri çıktım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Öncelikle sağlıklı olmak için sonrasında ise kendime aynada güzel bakabilmek için. Ve tabiki bu hastalık derecesinde çok yemek yeme haline son verebilmek için zayıflamak istiyorum.
HoşbuldummHosgeldin canım
oruç tutuyor musun canım ondandır belki . Benim akşama doğru feci ağrıyorGünaydın herkesebugün başım çok ağrıyor yaa
ah canim basin sagolsun. Allah rahmet eylesinAnnem yerine koyduğum çok yakınımın ölüm haberini aldım bu akşam. Yediklerim taş oldu midemde.. Menü kontrolüne kullandım gücümü. Menümü yazacak takatim yok affedin..
Aaaaa ciddi misin Gönül ? Hemşeriyiz desene :)bende doğma büyüme Modaliyim.Ay merhaba hoşgeldiniz
Bende Moda doğma büyüme Kadıköy deyince içim bir tuhaf oldu yazmak istedim :)
Şimdi Almanya’da yaşıyorum
30 yıl Kadıköy’de oturduk ah ah
Umarım istediğiniz kiloya bıkıp usanmadan keyifle kilo verirsiniz.
Başınız sağolsunah canim basin sagolsun. Allah rahmet eylesin
Evet tutuyorum da ilk iki gün olurdu aslında dün duş aldım boynumda biraz tutuk şimdi yürüyüşe çıktım iyiyim açık hava iyi geldiHoşbuldumm
oruç tutuyor musun canım ondandır belki . Benim akşama doğru feci ağrıyor
Ne demek canım böyle bir durumda çok da elzem değil menü kontrolü basın sağolsun canım
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Başınız sağ olsun canım Allah gani gani rahmet eylesin inşallah
Başınız sağolsun canim
Sahurda 4-5 bardak su içiyorum zaten. Akşam iftarda 3 bardak içiyorum, iftardan sonra da yatana kadar aralıklı 2-3 bardak daha içiyorum, en son yatarken 2 bardak daha içiyorum canım..
Önceden ben de çok içemezdim diyetkolik te su hesaplayıcı diye bi bölüm var su içtikçe ordan bardakları işaretliyorsun gün boyunca. Gün sonunda kaç bardak içtiğini kontrol etmiş oluyorsun..onu işaretleyerek alıştım..
Başın sağolsun canım, Allah rahmet eylesin.
Allah razı olsun hepinizden.. Sağolun hanımlar. Bugün defnettik.. Son görevimizi yaptık geldik.. Allah rahmet eylesin..ay canım ben de sizleri özlüyorum gece yatmadan bakıp sabah ilk iş buraya bakıyorum :) donut resmi atmıyayım şimdi gruba, beni atarlar buralardan insanları kötü etkiliyosun diye, öyle çok elzem bişey değil hatta çok boş kalori hamurişi olduğu için ama arada kafama vuruyor böyle, yılda 1 2 kez yiyorum
yaa ne güzel, inşallah böyle tadını çıkara çıkara yaşamaya devam edin,berceste_ de yazmış benim de hep istediğim bi hayat böyle sakin sakin eve gidebileceğim bi yerde yaşamak <3 istanbul beni hapsetmişşş çalıyo şuan pamela dan
Allah rahmet eylesin...
Bence bol maydonoz orayı kurtarıyor, canım çektibol limonlu
Günaydınlar kaptanım <3
Hoşgeldin canımHERKESE MERHABA :)
Çocuk Sayısı :
13:56 da günaydın olmuş ondan olabilir mi baş ağrısıGünaydın herkesebugün başım çok ağrıyor yaa
Sağol canım Allah razı olsunah canim basin sagolsun. Allah rahmet eylesin
Sağol canım Allah razı olsunBaşınız sağolsun
İyi yapmışsın. Derin derin nefes al... Oksijen iyi gelir..Evet tutuyorum da ilk iki gün olurdu aslında dün duş aldım boynumda biraz tutuk şimdi yürüyüşe çıktım iyiyim açık hava iyi geldi
Yo kız13:56 da günaydın olmuş ondan olabilir mi baş ağrısı
Aldım aldım amaç nefes almakti sadece bugünİyi yapmışsın. Derin derin nefes al... Oksijen iyi gelir..
Ay evet ne çok sevindim. Bak sana evimizi söylim şimdi yıkıldı gerçi hemen hatırlayacaksın. Yoğurtçu parkının sonunda müstakil 2 katlı bir ev vardı sanırım şimdi orası otopark mı basket sahasımı ne oldu. Fransız lisesinden aşağıya inerken yokuşun sonundaAaaaa ciddi misin Gönül ? Hemşeriyiz desene :)bende doğma büyüme Modaliyim.
Çok memnun oldum.
Guzel dileklerin icin çok tesekkur ederim . Bu iş belli ki bir süreç .önemli olan keyifle bunalmadan bu süreci yönetmek.
Biliyorum tabiii . Sanirim şuanki kortlarinin yanini kastediyorsun . Annemlerin evide yogurtçu parkin hemen orada benimkide :)) memlekete genldiginde beklerim Gönül.Ay evet ne çok sevindim. Bak sana evimizi söylim şimdi yıkıldı gerçi hemen hatırlayacaksın. Yoğurtçu parkının sonunda müstakil 2 katlı bir ev vardı sanırım şimdi orası otopark mı basket sahasımı ne oldu. Fransız lisesinden aşağıya inerken yokuşun sonunda
Aynen hiç sevmiyorum bu diyet işini ama ne yapalım sağlık ve görüntü için spor ve sağlıklı beslenme şart