- 13 Mart 2021
- 135
- 367
Yime dostum hep görüyorum çeyrek çeyrek yazıyorsun dayanamadım sordum nihayettam olarak o
Ya hayır fırında yapıyorum, şekeri çok az koyuyorum, 1 bardak una 1 tatlı kaşığı şeker, arkadaşlar yazıyorum bak ekhion donutu diye hor görmeyin diye yazıyorum lütfenO da cok fena ya hem sekerli hamur hem kizartma
Harika o zamanYime dostum hep görüyorum çeyrek çeyrek yazıyorsun dayanamadım sordum nihayet
Ya hayır fırında yapıyorum, şekeri çok az koyuyorum, 1 bardak una 1 tatlı kaşığı şeker, arkadaşlar yazıyorum bak ekhion donutu diye hor görmeyin diye yazıyorum lütfenüst çiko sosu da şekersiz çikolatadan ayrıca, evet unu yedim karbonhidratı aldım ama zararları olabildiğincr azalttım. Bi donutum ortalama 120 kcal, bence iyidir. Yakında kafayı yiyip siyezden yulafdan falan yapacağım artık o zaman da yenmeyecek hale gelecek
Kızartma ve kola haricinde güzel olmuş, kolayı az içmişsin , kızartmada azsa iyi..herkese selam
kahvaltı 09.45
2 haşlanmış yumurta
3 yk yulaf+1bardak sütle lapa
akşam 17.30
1 dilim pizza
2 parça kızarmış tavuk
2 soğan halkası
yarım porsiyon patates kızartması
100 ml kola
ara 19.30
1 porsiyon güllaç
1,5 litre su
Güzel menü, suyu da belirtsen iyi olur. En az 2-2,5 litre süper olurIyi akşamlar arkadaşlar .Bugün ki beslenme ve aktivite durumu şöyle:
Sabah 10 .30 /2 yumurtali menemen ,1 dilim peyaz peynir , zeytin,1 dilim ekmek
Aksam 17.30 / 1 tabak kısır
Suyu malesef bugun az ictim . Spor yapamadim . Yarin mutlaka telafi edecegim.
Yedin mi sonundaYime dostum hep görüyorum çeyrek çeyrek yazıyorsun dayanamadım sordum nihayet
Ya hayır fırında yapıyorum, şekeri çok az koyuyorum, 1 bardak una 1 tatlı kaşığı şeker, arkadaşlar yazıyorum bak ekhion donutu diye hor görmeyin diye yazıyorum lütfenüst çiko sosu da şekersiz çikolatadan ayrıca, evet unu yedim karbonhidratı aldım ama zararları olabildiğincr azalttım. Bi donutum ortalama 120 kcal, bence iyidir. Yakında kafayı yiyip siyezden yulafdan falan yapacağım artık o zaman da yenmeyecek hale gelecek
Güzel menü, suyu da belirtsen iyi olur. En az 2-2,5 litre süper olur
Yarın mutlaka suyu arttiracağım.
Bence az yemişsin canım sabah güzel ama akşam yanında yoğurt da yeseydin protein akşam olmalı biraz bir de ara yapmıyor musunIyi akşamlar arkadaşlar .Bugün ki beslenme ve aktivite durumu şöyle:
Sabah 10 .30 /2 yumurtali menemen ,1 dilim peyaz peynir , zeytin,1 dilim ekmek
Aksam 17.30 / 1 tabak kısır
Suyu malesef bugun az ictim . Spor yapamadim . Yarin mutlaka telafi edecegim.
Açıkcasi bugun tam listemdeki gibi yemedim . ( Kısır yokdu mesela işin içinde ) yarin daha programli devamederim. Suyuda kesinlikle ölçerek içerim Berceste.Sahur
Bence az yemişsin canım sabah güzel ama akşam yanında yoğurt da yeseydin protein akşam olmalı biraz bir de ara yapmıyor musun
Suyu da ölçerek içiyoruz canım
Elbette ki biz de ilk diyet yaptığımızda hemen adapte olamıyoruz ama ara öğünler çok önemli onları yapmadığın da akşam canın kisir istiyoAçıkcasi bugun tam listemdeki gibi yemedim . ( Kısır yokdu mesela işin içinde ) yarin daha programli devamederim. Suyuda kesinlikle ölçerek içerim Berceste.pet şişeyle içince ne içtigimi biliyorum iyi oluyor yarin oyle yapacagim
8 den 12 ye kadar vaktim var. anca 1 lt o da zoraki. sen nasil yapiyorsun su isiniSahurda fazla hamur işi olmuş ama, iftarda ekmek yemeyerek dengelemişsin bence.ama su çok az..
Yedim ekhion donutumu, cumaya kadar tatlı kaçırmak yok artık :) napıyorız ağzımıza kuru dut atıyoruzYedin mi sonunda
En önemlisi ruhen hafiflemek zaten ben normalde şuan kendimle çok mutluyum ama ruhuma kilo vermek çok iyi geliyor. Ruhumuzu da unutmuyoruzHoşbulduk.Birlikden güç doğar .Birlikde başaracağız inaniyorrum
Teşekkurler. Bütün yükler gitsin . Bedenen ruhen hafiflemece
Çok kıskandım nerde yuzuyorsun havuz mu deniz mi deniz sezonu açıldı mı yaMerhabalarBugün de benim simitli günüm oldu maalesef öncelikle onu itiraf edeyim eheh
Saat 12:
3 dilim peynir
1 yumurtalı patatesli omlet
Salatalık biber
1 simit
Saat 16:
2 ceviz
2 yulaflı çikolatalı bisküvi
Az sütlü filtre kahve
Çeyrek bardak mocha
Saat 20:
1 porsiyon yoğurt çorbası
1 porsiyon kıymalı şehriye çorbası
Az yoğurtlu kereviz salatası
Yarım simit( işte buna gerek yoktu aslında biliyorum)
2 lt su
50 dk yüzme
Özlüyorum ben seni sakın gitme buralardan ben hiç donut yemedim nasıl bişey ki insan bı foto çeker ekhion donutunu da özellikle merak ettimYedim ekhion donutumu, cumaya kadar tatlı kaçırmak yok artık :) napıyorız ağzımıza kuru dut atıyoruz
Ben küçük bi sahil ilçesindeyim, sağlıkçı olduğum için genelde nöbet çıkışlarında falan kuytu köşede yüzüp eve geçiyorumÇok kıskandım nerde yuzuyorsun havuz mu deniz mi deniz sezonu açıldı mı yabu sene tatile gidemezsem çok üzülürüm yuzmem geldi o derece