Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hoşbulduk. Birlikden güç doğar .Birlikde başaracağız inaniyorrum
Hadi bakalım kolaylıkla gitsin kilolar
Teşekkurler. Bütün yükler gitsin . Bedenen ruhen hafiflemece

Hosgeldin canim inşallah hep birlikte guzel guzel kilolarimizi verecegiz inan burası cok iyi geliyor ben onceden hep yapardim ipin ucunu kaçırınca bırakırdım simdi menulerim kimi zaman cısslıda olsa devam ediyorum

Günlük menüm 24.04.2021
Sahur: Yok
İftar:1kase erişteli mercimek corbasi
3tane fırında falafel
Yarim avokadolu+1dilim süzme peynirli ezme
1kase salata
1bardak kefir
Ara: 21.00
Yesil cay
1 tane oreo bisküvi
Su: 1 lt su 2,yapmayi düşünüyorm
Spor: 1saat yürüyüş

100tane ip atlama
Kizlar avokado seven varsa şokta 3.95e düşmüş tanesi

İyi akşamlar herkese

Sahur
1 hazır yufka ile yaptığım ıspanaklı gözlemenin 3'te 2 si, Bir hurma..

İftar
1 tabak et kabağı yemeği, 5 kaşık bulgur pilavı, 1 lokma ekmek ile 1 kaşık et kavurma, yarım tabak salata

Birazdan 1 portakal yiyeceğim.

2.5 litre su, 1 saat yürüyüş bandında yürüyüş.

Alınan tahmini toplam kalori=900
Sporla yakılan kalori=400
Kalan kalori=500
Günlük tahmini kalori ihtiyacım=1600
Bu durumda bugün verilen tahmini kilo=160gr
Eski Ayşegül bugun geri döndüüü... LAydLiNe ,
Ellssa

Uzuuun bi aradan sonra bugün fırsat bulduğum için yürüyüş bandında 1 saat yürüdüm, müzik dinledim, çok iyi geldi
Ellssa

Son düzenleme:
Selamlar herkese 2 gündür ugrayamadım eşim evdeyken iş bitmiyor maşallah. Gecen hafta sonu ahşap boyama yapmıştık bu hafta da yağlı boya tablo şükür bitti de kalabalığından kurtuldum
Şükürler olsun ki oruca kaldığım yerden devam...

Sahur 04.15
2 hurma

İftar 20.00
3 hurma
1 tabak sulu köfte
1 kase cacık
2 yk bulgur

1.5 litre su (2 ye tamamlarım)
100 ip atlama

Bebişin vardi yanlış hatırlamıyorsam onunla nasil erkenden uyuyabiliyorsun
Onunla beraber uyuyorum zaten sıkıntı orada :) beraber yatıyoruz onu pışpış yaparken ben uyuyorum, o bakıyo ki kaçış yok o da uyuyor çocukları 9.15de yatırıyoruz, ramazan diye düzeni değiştirmedik çünkü sabah kalkıp yine işe gidiyoruz

Menümü yazayım, işime kaçayım inş sahurlara kadar çalışacağım dostlar

Sahur yok, uyuduk bi güzel kaçırdık
İftar 3 yk hünkar beğendi patlıcan sosu, 10 yk yumurtalı pırasa kavurma(çok özlemişim çok severim, buzluğa pırasa doğrsyıp koymaya karar versim bu akşam), 1 avuç içi kadar pide, 2 yk çoban salata, 1kk beyaz peynir, 3 çizik zeytin, 1 donut(yedi kurtuldu)(arkadaşlar donutum ekhion donutu, fırında pişti, minik, ust sosu sekersiz cikodan)

Su 1.5 lt
Spor 3 tibet
25 dk yoga
Ellssa

Hayırlı geceler kızlar

Hosgeldin canim inşallah hep birlikte guzel guzel kilolarimizi verecegiz inan burası cok iyi geliyor ben onceden hep yapardim ipin ucunu kaçırınca bırakırdım simdi menulerim kimi zaman cısslıda olsa devam ediyorum
Selamlar Ayşenur. Burası banada iyi gelecek hissediyorum . Hatta ilk günüm ama içimde tatlı bir huzur var .yol arkadaşlarimi buldugumu hissediyorum. Cısslar azalir eksiler gelir insallah .Zaten birimize cısss demek için burdayiz bir bakıma .öyle degil mi ?

Merhaba kizlar
Sahur yok
Iftar menu kimsenin cani cekmez insallar
4 dilim pizza 1 kadinbudu kofte ve 1 lt su simdilik 1 kase yalanci prefiterol
15 dk pilates
Yarindan itibaren ozel gun malesef ama oruc gibi devam etmek istiyoeum yaoabilirsem ara verip baslamak zor oluyo

Selammmmmm gençler ve kendini genç hissedenler
Bu aralar buralara gelmeye yüzüm yok
Her gün daha fazla dikkat edeceğim diyip ardından batırıyorum menüyü . Şu
önümüzdeki 2 3 günü detoks günü gibi geçirmeyi planlıyorum( Çünkü bugün 3 tane farklı türde baklava yedim + tavuk sarma + çikolatalı puding ( neden kendine bunu yaptın dediğinizi duyar gibiyim inanın bilmiyorum ) 3 4 gündür menülerim berbat farkındayım)

Umarım bu haftayı artısız kapatırım

O da cok fena ya hem sekerli hamur hem kizartma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…