Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim de bugun cam silesim var

Allah seni hani güneş burçlar şöyle değişiyor ya 20 Mart 20 Nisan arası koç oluyor ya ayın dönüşüne göre de burçlar aylara göre değişiyor mesela benim ay burcum yay
Yarında ay terazi olacak evde bakımlar yapılir

Valla yarın iş var, bana bakım yapsınlar artık sürekli tamir edilse bile akıtan bi musluk var eşime diyim bak klüpteb böyle diyolar bi de yarın yap diye, adam inat etti usta çağırmıyo

Bir de yazmayı unutmuşum ama dün o donutlar bitti yiyemedim, eşim diyo ki ben kahve ile yicektim bi daa yap zaten yarım ölçü yapıp 18 tane çıkarmıştım şimdi ne yapayım çeyrek ölçü mü yapayım çıldırıcam yeminle. Dün yiyemedim bitince ama bugün yaparsam yerim bak şimdiden yapayım pazarlığımı

Sahura da uyanamadık zaten çok susuz hissediyorum bugün, donutla bunun ne alakası var yok tabii ki

Tüm altyapı oluşmuş....dün yiyememişsin....eşin tekrar istemiş...bi de çok susuz kalmışsın...(bu tutmadı bence, tam zıttı çünkü)...
..yani ille de yiyecem diyorsun, yap 1 tane ye de rahatla bari

Valla yarın iş var, bana bakım yapsınlar artık sürekli tamir edilse bile akıtan bi musluk var eşime diyim bak klüpteb böyle diyolar bi de yarın yap diye, adam inat etti usta çağırmıyo
Bak o olmadı işte... Akıtan musluk benim hassas noktam..sokakta akan bi musluk görsem uğraşır sıkar kapatırım, bazen yanımdakiler boşver sen mi açık bıraktın sanki, elleme, elin mikrop olur musluktan diyorlar ama öyle akmasına asla dayanamam..bir damlası bile çok kıymetli suyun..
İnşallah ilk fırsatta yaptırırısınız musluğu, bak yoksa dayanamam ben gelirim

Merhaba hoşgeldin Denise
İsmine bayıldım tiroid insülin direnci varsa doktor kontrolünde kilo veriyorsun değil mi önemli olan sağlık sağlıklı olunca kilo da veriliyor zaten
Merhabalarrrr Berceste ,
Evet elimdeki listelerim doktorun verdigi liste önerilerio.o şekilde planlama yapacağım.2 ana 1 ara ögün + bol su + egzersiz ve tabiki ilaçlarimi aksatmamam önemli. Ilk birkac gunden sonra alisirim.

Dün akşam teraziye geçti canım ay..

Tüm altyapı oluşmuş....dün yiyememişsin....eşin tekrar istemiş...bi de çok susuz kalmışsın...(bu tutmadı bence, tam zıttı çünkü)...
..yani ille de yiyecem diyorsun, yap 1 tane ye de rahatla bari
Ben orda sahur da yapamadık bari bi donut yiyim kalori kısıtım da yok demeye getirecektim ama oruç kafaya vurduysa demek :) susuzluktan dem vurmuşum o an ahahah
O kadar haklısın ki artık eşimle kavga noktasına geldik, bu akan suların vebali boynuna dedim, yaptım ya diyo her defasında 3 4 kez yaptı bir senede ama yapıyor bi ay sürmüyo gene bakıyorum sızlar gibi bi minicik bişi var orda

Kendine bakım kız hala Başak çalışıyor kafa eve sucyapilsin bu yapilsin diye neyse teraziye geçti artık rahatlar kafan

Aynı benim kafa su en zayıf noktamız ama hala böyle birşey yokmuş gibi davraniyorlar

Hadi bakalım kolaylıkla gitsin kilolar

Bugün iftara hiç yapmafigim tadına bile bakmadigim bir çorba yaptim umarım kötü olmaz
Közlenmiş patlıcan çorbası güzel olursa akşam size de yazarım kötü olmuşsa niye böyle bir risk aldım ki neyse güveç var onu begenmezse güveç yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…