- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 42
Benim de bugun cam silesim varBen inşallah 61.00 hedefliyorum
Kız başak maşak ne alaka bilmem ama ben yılda bir sildiğin camlara giriştim demin bişeye canım sıkılınca, kahve içemiyoz oruç oruç giriştim cama
Çeyrek ekmek bildiğimiz bir ekmeğin çeyreği değil di mi?
Hoşgeldinizben de geçen gün yeniydim şimdi 3 kilo gitmiş bile :)
Ben uyuyakalmışım
Sahur marine kuru domates 2 dilim, 1 kk Beyaz peynir, 5 çizik zeytin, 1 avuç içi pide, açık çay
İftar hünkar beğendi sosu 5 yk, 1 avuç içi kadar pide, 3 köfte, 4 yk çoban saalata
1.5 lt su, spor 3 tibet, 20 dk yoga
61 inşallah
Allah seni hani güneş burçlar şöyle değişiyor ya 20 Mart 20 Nisan arası koç oluyor ya ayın dönüşüne göre de burçlar aylara göre değişiyor mesela benim ay burcum yayBen inşallah 61.00 hedefliyorum
Kız başak maşak ne alaka bilmem ama ben yılda bir sildiğin camlara giriştim demin bişeye canım sıkılınca, kahve içemiyoz oruç oruç giriştim cama
Çeyrek ekmek bildiğimiz bir ekmeğin çeyreği değil di mi?
Hoşgeldinizben de geçen gün yeniydim şimdi 3 kilo gitmiş bile :)
Ben uyuyakalmışım
Sahur marine kuru domates 2 dilim, 1 kk Beyaz peynir, 5 çizik zeytin, 1 avuç içi pide, açık çay
İftar hünkar beğendi sosu 5 yk, 1 avuç içi kadar pide, 3 köfte, 4 yk çoban saalata
1.5 lt su, spor 3 tibet, 20 dk yoga
61 inşallah
Akşama kadar yap canimBenim de bugun cam silesim var
Valla yarın iş var, bana bakım yapsınlar artıkAllah seni hani güneş burçlar şöyle değişiyor ya 20 Mart 20 Nisan arası koç oluyor ya ayın dönüşüne göre de burçlar aylara göre değişiyor mesela benim ay burcum yay
Yarında ay terazi olacak evde bakımlar yapılir
Tüm altyapı oluşmuş....dün yiyememişsin....eşin tekrar istemiş...bi de çok susuz kalmışsın...(bu tutmadı bence, tam zıttı çünküBir de yazmayı unutmuşum ama dün o donutlar bitti yiyemedim, eşim diyo ki ben kahve ile yicektim bi daa yapzaten yarım ölçü yapıp 18 tane çıkarmıştım şimdi ne yapayım çeyrek ölçü mü yapayım çıldırıcam yeminle. Dün yiyemedim bitince ama bugün yaparsam yerim bak şimdiden yapayım pazarlığımı
Sahura da uyanamadık zaten çok susuz hissediyorum bugün, donutla bunun ne alakası var yok tabii ki
Bak o olmadı işte... Akıtan musluk benim hassas noktam..sokakta akan bi musluk görsem uğraşır sıkar kapatırım, bazen yanımdakiler boşver sen mi açık bıraktın sanki, elleme, elin mikrop olur musluktan diyorlar ama öyle akmasına asla dayanamam..bir damlası bile çok kıymetli suyun..Valla yarın iş var, bana bakım yapsınlar artıksürekli tamir edilse bile akıtan bi musluk var eşime diyim bak klüpteb böyle diyolar bi de yarın yap diye, adam inat etti usta çağırmıyo
Güncel kilon nedir? Çizelge olmayınca bilemedim canım.Hedefim 74.5 insallah
Merhabalarrrr BercesteMerhaba hoşgeldin Denise
İsmine bayıldım tiroid insülin direnci varsa doktor kontrolünde kilo veriyorsun değil mi önemli olan sağlık sağlıklı olunca kilo da veriliyor zaten
Hedefini değiştir bence. Ya da şöyle yapalım. Bu hafta sana hedefini ben belirliyeyimBu hafta hedef vermeye utanıyorumbu hafta inşallah 86 yi görürüm
Dün akşam teraziye geçti canım ay..Allah seni hani güneş burçlar şöyle değişiyor ya 20 Mart 20 Nisan arası koç oluyor ya ayın dönüşüne göre de burçlar aylara göre değişiyor mesela benim ay burcum yay
Yarında ay terazi olacak evde bakımlar yapılir
yazmaya cok da yuzum yok iki haftadir sayiyorum yerimde. bi 63 u goremedim. 63 diyim bari30 Nisan Cuma hedeflerimiz
Ellssa 76 (77,1)
@polokey2244 67,7 (69,7)
@Bravequeen 67,9 (69,5)
@kahvevekitapsever 65,7 (66,9)
berceste_ ?
ekhion ?
@yeninesilsosyolog ?
@aysegul6666 ?
@aysenurt3991 ?
afrasyab08 ?
@bi-zuzu ?
@Sibal57 ?
@krtp86 ?
@pessinus ?
@Eyslg ?
@ada81 ?
Ben orda sahur da yapamadık bari bi donut yiyim kalori kısıtım da yok demeye getirecektim ama oruç kafaya vurduysa demek :) susuzluktan dem vurmuşum o an ahahahTüm altyapı oluşmuş....dün yiyememişsin....eşin tekrar istemiş...bi de çok susuz kalmışsın...(bu tutmadı bence, tam zıttı çünkü)...
..yani ille de yiyecem diyorsun, yap 1 tane ye de rahatla bari
O kadar haklısın ki artık eşimle kavga noktasına geldik, bu akan suların vebali boynuna dedim, yaptım ya diyo her defasında 3 4 kez yaptı bir senede ama yapıyor bi ay sürmüyo gene bakıyorum sızlar gibi bi minicik bişi var ordaBak o olmadı işte... Akıtan musluk benim hassas noktam..sokakta akan bi musluk görsem uğraşır sıkar kapatırım, bazen yanımdakiler boşver sen mi açık bıraktın sanki, elleme, elin mikrop olur musluktan diyorlar ama öyle akmasına asla dayanamam..bir damlası bile çok kıymetli suyun..
İnşallah ilk fırsatta yaptırırısınız musluğu, bak yoksa dayanamam ben gelirim
Kendine bakım kızValla yarın iş var, bana bakım yapsınlar artıksürekli tamir edilse bile akıtan bi musluk var eşime diyim bak klüpteb böyle diyolar bi de yarın yap diye, adam inat etti usta çağırmıyo
Aynı benim kafa su en zayıf noktamız ama hala böyle birşey yokmuş gibi davraniyorlarBak o olmadı işte... Akıtan musluk benim hassas noktam..sokakta akan bi musluk görsem uğraşır sıkar kapatırım, bazen yanımdakiler boşver sen mi açık bıraktın sanki, elleme, elin mikrop olur musluktan diyorlar ama öyle akmasına asla dayanamam..bir damlası bile çok kıymetli suyun..
İnşallah ilk fırsatta yaptırırısınız musluğu, bak yoksa dayanamam ben gelirim
Akşam mi geçti sanki ben bugün diye hatırlıyorum o yüzden mi hiç içimden temizlik gelmediDün akşam teraziye geçti canım ay..
Hadi bakalım deneyelimHedefini değiştir bence. Ya da şöyle yapalım. Bu hafta sana hedefini ben belirliyeyimiyi gelirim belki sana
Hadi bakalım kolaylıkla gitsin kilolarMerhabalarrrr Berceste,
Evet elimdeki listelerim doktorun verdigi liste önerilerio.o şekilde planlama yapacağım.2 ana 1 ara ögün + bol su + egzersiz ve tabiki ilaçlarimi aksatmamam önemli. Ilk birkac gunden sonra alisirim.
Hoşgeldin canım, inşallah sağlıkla veririz birlikteMerhabalarrrr Berceste,
Evet elimdeki listelerim doktorun verdigi liste önerilerio.o şekilde planlama yapacağım.2 ana 1 ara ögün + bol su + egzersiz ve tabiki ilaçlarimi aksatmamam önemli. Ilk birkac gunden sonra alisirim.