Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tünaydınlar,

Çocuklara kahvaltı hazırlarken dolabı açıp kapattıklça akşamdan kalan donutlar mis gibi koktu. Yaptığım ölçülere bakıp kalori hesapladım bir donutun sadece çörek kısmı sadece 90 kcal civarı. Üzerine de zaten şekersiz çikolata ile kapattım ve çilek ve fındık rendesi var. Yağda kızartmadım fırında yaptım, daha nabiyim dostlar? Bir donutçının itirafları...

Arkadaşlar bakın lütfen menüme donut yazınca gaza gelmeyin bu donut başka donut, ekhion donutu bi dilim ekmek yedim sayın bi donutu, çünkü eğer çocuklardan kalırsa akşama yicem ben. Geldiğimden beri bi çılgın lokma patlamam harici başka tatlı kaçırmadım diye hatırlıyorum, 2 minnak donutu bu dostunuza çok görmeyin...

Selamlar kızlar dün regliden dolayı uyuşuk uyuşuk yattım menüyü yazmayı unuttum.Dünün menüsü
Saat 08.00 de 2 dilim güllaç (şekersiz balla yaptım, içine çiğ fındık kullandım)
Saat 12.30 da 1 h.yumurta, 1 dilim peynir
Domates, salatalık, 7 tane zeytin
9 tane patates kızartması (fırında)
Akşam 18.00 1 avuç kadar pide
Tavuk sote ( 5 yemek kaşığı)
Yoğurtlu kabak (1 kase kadar)
1.5 litre su

İnşallah biter o donutlar iftara kadar

Merhaba kızlar iki gündür gelemedim yoğunluğum vardı biraz.. regli oldum bu arada şişkinliğim bu hafta biter inşallah... son iki gündür şeker biraz fazla tükettim dengem bozuldu

Merhabalar Bugünkü menüm:

Saat 11:
2 küçük muz,4 ceviz,2 hurma,1 kuru kayısı
5 adet sunta bisküvi

Saat 13:
1 yk labne
1 paket sunta bisküvi

Saat 17:
1 porsiyon yoğurt çorbası
1 porsiyon makarna
3 yk taze fasülye yemeği
Birkaç parça buharda brokoli

30 dk yürüyüş
2 lt su ile günü bitireceğim

İyi akşamlar kızlar kahvaltım 11.00 de;
1 dilim peynir, 1 dilim eski kaşar
Domates
5 tane zeytin
1 h.yumurta
3 tane mısır unundan yapılmış mini pankek
1 kaşık acı sos
Ara öğün 15.30 da;
1 avuç beyaz leblebi, 3 tane çilek
Akşam 18.00 ;
1 kase yeşil mercimek yemeği
Yoğurtlu kabak,patlıcan (3 kaşık)
Saat 20.00 şekersiz latte
2 litre su
45dk.spor

Menüm

Sahur 03:55
3 hurma+4 bardak su

İftar 19:30
2 bardak su

19:45
2 porsiyon sarma dolma
2 kase yoğurt
Soğan+biber+domates

Su
2,5 litre

Spor
Tibet 3 tekrar
40 dk yürüyüş
Gün boyu kışlık yazlık değişimi. Sıra bana geldi ve işler karıştı toparlayamıyorum. 38-40 bedenler hurclara ayrılıp bırakıldı. 42 bedenler dolaba dizildi. Kışlıkların yarısı indi yarısı halaaa dolapta asılı. Her yer kıyafet oldu. Pencereden aşağı atsam boyutundayım artık

Oralar iyice ısındı tabii, bizim burası da 2-3 gündür ılıklaştı, baharın geldiği belli oldu, ama daha kışlıkları kaldırmadım.. kolay gelsin..

Sahur
Peynirli omlet 4 zeytin küçük dilim pide
İftar
Mercimek çorbası Güveç 3 y.k pilav 1 kase cacık 1 hurma
Ara türk kahvesi
Ara kiraz sapı
Su 2 litre 3 litre olur amacım 4
Spor Tibet egzersizleri 9 tekrar
İki gündür temizlik yapıyorum Ellssa yarında kışlık yazlık ayiracam verilecekleri ayiracam inşallah

Sahurda balık mi rahatsız etmedi mi ben kesin rahatsız olurum

4 biraz fazla olmazmı canım, 3 , hadi 3,5 iyide
Sahurda balık mi rahatsız etmedi mi ben kesin rahatsız olurum
Akşamdan kalmıştı canım, bitsin diye 2 çatal aldım., 1 kaşık gelir -gelmez ... yok rahatsız olmadım. Benim mide ilginçtir, günün her saatinde ilginç şeyler yiyebilirim bişey olmaz, bişey yemediğim yada hafif şeyler yesem bazen ekşir..
Gecenin 3 ünde kalkıp uykulu uykulu dolaptaki soğuk yemekleri kaşıklardım eskiden...takıma girdiğimden beri o kötü huyumu bıraktım şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…