Doğru ya bu haftanın hedeflerini de yazalım dimi
İnşallah biter o donutlar iftara kadarTünaydınlar,
Çocuklara kahvaltı hazırlarken dolabı açıp kapattıklça akşamdan kalan donutlar mis gibi koktu. Yaptığım ölçülere bakıp kalori hesapladım bir donutun sadece çörek kısmı sadece 90 kcal civarı. Üzerine de zaten şekersiz çikolata ile kapattım ve çilek ve fındık rendesi var. Yağda kızartmadım fırında yaptım, daha nabiyim dostlar? Bir donutçının itirafları...
Arkadaşlar bakın lütfen menüme donut yazınca gaza gelmeyin bu donut başka donut, ekhion donutubi dilim ekmek yedim sayın bi donutu, çünkü eğer çocuklardan kalırsa akşama yicem ben. Geldiğimden beri bi çılgın lokma patlamam harici başka tatlı kaçırmadım diye hatırlıyorum, 2 minnak donutu bu dostunuza çok görmeyin...
Benim bu hafta hedefim 65.7Doğru ya bu haftanın hedeflerini de yazalım dimiben 76 diyorum
Oralar iyice ısındı tabii, bizim burası da 2-3 gündür ılıklaştı, baharın geldiği belli oldu, ama daha kışlıkları kaldırmadım.. kolay gelsin..Menüm
Sahur 03:55
3 hurma+4 bardak su
İftar 19:30
2 bardak su
19:45
2 porsiyon sarma dolma
2 kase yoğurt
Soğan+biber+domates
Su
2,5 litre
Spor
Tibet 3 tekrar
40 dk yürüyüş
Gün boyu kışlık yazlık değişimi. Sıra bana geldi ve işler karıştı toparlayamıyorum. 38-40 bedenler hurclara ayrılıp bırakıldı. 42 bedenler dolaba dizildi. Kışlıkların yarısı indi yarısı halaaa dolapta asılı. Her yer kıyafet oldu. Pencereden aşağı atsam boyutundayım artık
Sahurda balık mi rahatsız etmedi mi ben kesin rahatsız olurumBenüm menüm ise
Sahur :
2 çatal balık, az salata, çeyreğin yarısından az ekmek, 1 kase hoşaf, 3 hurma.
İftar
1 kase tavuklu şehriye çorbası, yarım tabak bulgur pilavı, 1 tabak salata.
20:30
1 fıstıklı sarma
2,5 litre su, spor yok..
4 biraz fazla olmazmı canım, 3 , hadi 3,5 iyideSahur
Peynirli omlet 4 zeytin küçük dilim pide
İftar
Mercimek çorbası Güveç 3 y.k pilav 1 kase cacık 1 hurma
Ara türk kahvesi
Ara kiraz sapı
Su 2 litre 3 litre olur amacım 4
Spor Tibet egzersizleri 9 tekrar
İki gündür temizlik yapıyorumEllssa yarında kışlık yazlık ayiracam verilecekleri ayiracam inşallah
Akşamdan kalmıştı canım, bitsin diye 2 çatal aldım., 1 kaşık gelir -gelmez ... yok rahatsız olmadım. Benim mide ilginçtir, günün her saatinde ilginç şeyler yiyebilirim bişey olmaz, bişey yemediğim yada hafif şeyler yesem bazen ekşir..Sahurda balık mi rahatsız etmedi mi ben kesin rahatsız olurum