Sahur: 2 tane yumurta
-1kase yayla çorbası (pirinçsiz)
-Biraz tahin biraz tereyağı
-5 zeytin
-1 muz
-yarım kk peynir + 1küçük kare kaşar peyniri
-1 ince dilim ekmek
İftar: 1 kase yayla çorbası (pirinçsiz )
3 yk tavuk ciğeri
2 yk semizotu yemeği
Yeşil salata
21.00: türk kahvesi + 4 tane ekler
2 lt su
Maşallahınızı alırım valla . Bugün baya gömdüm
Ya dün iftardan hemen önce tartıldım, o kilo bana hakkaniyetli gelmedi :) gerçekten çok susuzdum çünküCumaya kilo alayım diye mi uğraştın
Bugün de iftardan hemen önce tartılsam aynı rakamları görürdüm herhaldeYa dün iftardan hemen önce tartıldım, o kilo bana hakkaniyetli gelmedi :) gerçekten çok susuzdum çünkü
Ya dün iftardan hemen önce tartıldım, o kilo bana hakkaniyetli gelmedi :) gerçekten çok susuzdum çünkü
Bugünkü menümü yazam canlaar
Sahur 350 ml su
İftar 6 yk hünkar beğendi, 1 avuç içi kadar pide, 2 yk bulgur pilavı, 6 yk mantı, 1 bardak şekersiz kola , 5 yk çoban salata
21.00 1 kupa filtre kahve, ev yapımı iki donut( fırında şekersiz, karbonhidratı aldık ona şüphe yok ama en azından az yağlı ve şekersiz)
Suyu 2 lt yapacağım, spor 3 tibet, 20 dk bacak basen hareketleri, 2bin adım parkta çocuk peşine koşmaca :)
Şu üzgün surat koyduklarımı yemiyeydim iyiydi bence, bu akşam biraz cozuttum, haftasonu toparlicaz inşallah
Ellssa
gul boregi bir tane olsa l, leblebiler de hic olmasa iyiymis menu. gerci cok bisey kalmamis hedefine. darisi basimaİyi akşamlar kızlar menüm
Sahur 04.00
2 tane yağda yumurta
1 üçgen peynir
3 zeytin
2 dilim çt ekmek
Domates salatalık
İftar 20.00
1 hurma
2 kepçe ezogelin çorba
2 tane ıspanaklı gül böreği
Ara 21.00
1 avuç şekerli leblebi
Su 1 lt
Spor yok
Noo noo noooCanım bu hafta cevabın geç kaldığı için almadım listeye. Gidişata göre haftaya alırım inşallahYani ben mesajınndan listeye girmek istiyorsun diye anladım. Doğru mu anladım?
Valla benim azalıyo kaptanın geçen eve erkenden 3 gibi gelmiştim ondan iftara 400 gram farkettiYok canım öyle düşünme. İftara yakın iyice azalmıyor kilo. Ben kendimde test ettim onayladım. Belli bir süre sonra kilo değişmiyor tartıda. Senin bugün dünden daha fazla çıkmanın sebebi dünkü yediklerin
Valla keşke yemeseydim ben de pişmanım ama o an hüplettim, donutu canımız çekti yaptım onu her türlü hüpletecektim ama kola ve mantı olmadı bence de. Kolayı eve sokmuyoruz genelde aramam da ama eşime bi haller geldi son bi haftada iki kez aldı, canı çekiyo diye bişi demiyorum ama ben içmicem artıkKeşke onları yemeseydin. Kolanın şekersiz olması sağlıksız olmadığı gerçeğini değiştirmiyor. Mantıyı halledersin bir şekilde ama kola ve donutlar olmamış.
Yaklaşık 1,5- 2 yıldır içmiyordum Fantayı, eve yılda bi iki kere girer ve ben çok sevdiğim halde sağlıksız olduğu için geçen yıl takıma girdiğimden beri hiç içmedim, ama bugun iftarda bizimkiler balığın yanında içince, dayanamadım, fıstıklı sarmadan da 1 yesem iyiydi, sonuna kadar haklısınFantanın hiçbir açıklaması olamaz aslında. Fıstıklı sarmadan da keşke bir tane yeseydin. Bunların haricinde gayet güzel bir menü
Gül böreği ve leblebiler olmamış canım. Yoğurt, süt, ayran türü yiyecekler de eklemelisin menüne. Kefir de olur. Su çok az olmuş.İyi akşamlar kızlar menüm
Sahur 04.00
2 tane yağda yumurta
1 üçgen peynir
3 zeytin
2 dilim çt ekmek
Domates salatalık
İftar 20.00
1 hurma
2 kepçe ezogelin çorba
2 tane ıspanaklı gül böreği
Ara 21.00
1 avuç şekerli leblebi
Su 1 lt
Spor yok
Kahvaltının saati çok geç olmuş. Çikolata, mocha hiç olmamış. Su çok az. Daha fazla içmelisin canım.selam kızlar
kahvaltı 13.00
çeyrek beyaz ekmeğe tost
turp
ara 16.30
sade Türk kahvesi
bir paket çikolata
ara 18.00
sütlü mocha
akşam 20.30
bir kase mercimek çorbası
çeyrek beyaz ekmek
ara 22.00
yeşil çay
1 litre su
Tamamdır canım almıyorum seni listeye. Free listede devam edersin.Noo noo nooo
Ayyy korku bastı bir anda listeye almayın beni kaptanım
Su çok az olmuş. Çaylarına şeker atmayı bırakmalısın artık. Eğer o gün spor yapamayacaksan tatlı da yememelisin. Bu hafta kilon sabitti. Ben senin yerine olsam hiç dokunmazdım tatlıya. Bir hafta boyunca tatlı olmasın artık menülerinde. Anlaştık mı?selam kizlar
sahur yapamadim uyuyakaldim
iftar: 2 tane iclikofte, haslanmis bir parca et, kereviz salatasi
21.00 bir kupa sekerli limonlu cay, yanina da sobiyet yarim da gullac
1 lt su
Su az olmuş canım. Onun haricinde güzel olmuş menün.Günlük menüm 23.04.2021
Sahur:
2tane haşlanmış yumurta
İftar:1kepce şehriye çorbası
1tane tb lavaşla tantuni dün tantuniye doyamadim bugunde yedim
1bardak ayran
Ara: 21.00
Yesil cay