- 31 Ocak 2021
- 507
- 1.511
Porsiyonlarımız hastanemizin cömertliği sayesinde son derece küçükBir porsiyon pilav derken? Porsiyon miktarı ne kadardı canım? Niyetli miydin? Ve pilavla ekmek aynı öğünde olmamış.
Kız o 56 dır 66 nereden çıktıııGünaydın kızlar bugün regl oldum daha 6 gün vardı süpriz oldu 3 gün önce çok güzel sonuç görmüşken bugün reglin azizliğine uğradımgeçen hafta yanlış hatırlmıyosam 66.00, bugün 66.3, 3 gün önce 55 li kilolardaydımm
Kahvaltı hazırlıyorum bi yandan kafa gitti yaKız o 56 dır 66 nereden çıktıııkorkutma bizi
Kızlar bu mesajı dkkate almayınGünaydın kızlar bugün regl oldum daha 6 gün vardı süpriz oldu 3 gün önce çok güzel sonuç görmüşken bugün reglin azizliğine uğradımgeçen hafta yanlış hatırlmıyosam 66.00, bugün 66.3, 3 gün önce 55 li kilolardaydımm
VıuuuuvKızlar oruçlu olup da bugün yeniden bildirim yapacak olan var mı? Dün ki paylaşımları da kontrol edeceğim şimdi. Az önce diyetisyenden geldim. Geçen hafta diyetisyen randevusunu iptal etmişti. Gidememiştim. Diyetisyene göre 65 li kiloları gördüm bugün. Nasıl mutluyum anlatamam. 2 hafta öncesine göre tam 1.2 kilo gitmiş ve bunun 1.3 ü yağdan