Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yaaa sizi görünce takır takır kilo veresim geliyor hepiniz mükemmelsiniz
Biliyorsunuz sınav yılım ders oruç bir arada o yüzden baya yiyorum farkındaysanız. Diğer türlü gün içinde çok fazla başım ağrıyor günüm verimsiz geçiyor. Uzun soluklu sporda yapamıyorum , akşam millet uyuyor sabah oruç falan derken gün bitiyor. O yüzden kilo vermekten yana çok ümitli değilim bu süreçte...

Kaptanım bu yüzden takımı kötü yönde etkilemek istemiyorum . Kilo alacağımı pek sanmıyorum ama verebileceğimide pek sanmıyorum . Sizce ne yapmalıyım izine mi ayrılmalıyım devam mı etmeliyim. Ya da listede olmayıp menü yazmaya+ kilo bildirimi yapmaya devam mı etmeliyim. Kafam karışık

İyi akşamlar arkadaşlar,

Sahur
1 kase sulu köfte, 1 kase hoşaf, 3 hurma

İftar
1 tabak yeşil fasulye, 4 kaşık pirinç pilavı, yarım tabak salata

21:00
1 dilim ağlayan pasta

2.5 litre su, spor yok ama, sayılırsa 1-2 saat ev temizliği yaptım, bazı odaları süpürüp sildim, göz önündeki 3 camı da sildim

Suyu da artırıyorum yavaş yavaş, midem combul combul ediyor

Deliii kilon o senin oruç değil misin yarın sabah da çok fazla çıkarsın
Kız eşimi de tartıya çıkarıp durdum bu bozuldı diye bakalım en azından 16.30 da falan tartılırım, iftara 5 kala tartılınca böyle çıktı bence ben 61lere hazır değilim 61 trabzon haftaya inşallah ,

Bugünkü menümğ yazıp sızayım bebişimin yanına

Ellssa
Sahur 600 ml su, 3 4 kuru üzüm
İftar 1.5 kepşe ezogelin, 8 9 kaşık hünkar beğendi, 2 avuç içi kadar pide(hünkar pidesiz gitmiyor, kaşıkliyim dedim ama ı ıh), 6 yk çoban salata

Veee ben de bi yaramazlık yaptım bugün
22.00 iki çorba kasesi patlamış mısır

Su 2lt, spor 3 tibet, 1500 adım, 2 dk plank

Seninle yaşamak mı hayali bile güzel eşini düşünsene iki de bir adam tartıya cikiyo seni hep eğlenceli hayal ediyorum ben yaa seni okurken hep gülüyorum çünkü

Seninle yaşamak mı hayali bile güzel eşini düşünsene iki de bir adam tartıya cikiyo seni hep eğlenceli hayal ediyorum ben yaa seni okurken hep gülüyorum çünkü
Teşekkürler eğlenceliyim bence ben de kendimi komik buluyorum açıkçası canımm kendim diye omzumuzu öpüp uyuyalım

Hep gül e mi

Teşekkürler eğlenceliyim bence ben de kendimi komik buluyorum açıkçası canımm kendim diye omzumuzu öpüp uyuyalım

Hep gül e mi
Birlikte ne gülerdim kesin bende senin kadar olmasa da eglenceliyimdir öperim canım kendim diye omuzlarimdan sen de hep gül güldür emi

Bak bu fikir çok hoşuma gitti, hiç denemedim, ben de bugün canım kendim diye öpeyim bakalım kendimi, nasıl hissedeceğim acep
Ben beğendiğim birşey yapınca öperim valla ilk zamanlar komik geliyor ama sonra güzel oluyo herşeyi kendimiz için yapmıyor muyuz aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…