Canım bayılıp kalma menünde baya ara öğün yiyecekleri varMenümü bildireyim kızlar kendimi anca o zaman firenlemiş olurum.
Kahvaltı 10.30
1 sosis
1 çay bardağı meyve suyu
1 hurma
12.30
Yarım elma
Saat 16.30
7-8 fındık
3 sunta bisküvi
İftarda 19.50 de
Salata ve 1 hurma yiycem.
Artılardayım. Yarına hafif olmalıyım..
Ya aslında bugün hiç açlık hissetmedim ondan canım istemedi bide akşam yemeğinde tavuklu mevlit pilavım var. Ay yememeliyim yarın sabit çıksam şükredicem.Canım bayılıp kalma menünde baya ara öğün yiyecekleri var
Tarihi yanlış yazmışımEvet canım. Dün mü tartıldın? Tarihi mi yanlış yazdın?
Tekrar tartılıver.
Pardon pardon ekleme yapmalıyımMenümü bildireyim kızlar kendimi anca o zaman firenlemiş olurum.
Kahvaltı 10.30
1 sosis
1 çay bardağı meyve suyu
1 hurma
12.30
Yarım elma
Saat 16.30
7-8 fındık
3 sunta bisküvi
İftarda 19.50 de
O yuzden mi dün kendkmi bunalimda hissediyodumBu arada saç kesim ve saç boyama günlerindeyiz kızlar. Yarın saat 16:00 ya kadar. Değerlendirebilirsiniz
Teşekkürler taktik içinn21 Nisan Çarşamba menü kontrolü
K krtp86 menü güzel+spor
İşte budur. Harikasın canım. O ekmek de olmasa zirveye yerleşeceksin
@aysegul6666 menü+spor
Meyvelerini sahurda ye tatlım
polokey2244 menü cıslı
Geçmiş olsun canım. Bir gün önce tatlı ve hamur işini çok yiyince migreni tetikledi tabi ama sen yine çatalına cıss bulaştırmışsın.
ekhion menü güzel+spor
Yemek esnasında su tüketilirse mideyi büyütür canım. Mide suyunun görevini engellediği için sindirim de zorlaşır. Şişkinlik olur. Ben iftarımı su ile açıp 15 dk sonra menümü yiyorum ve yemekten 1,5. saat sonra sıvı tüketmeye başlıyorum.
@ada81 menü cıslı+spor
Sahuru su ile de olsa yap canım. Menünü biraz daha sağlıkla doldur. Tartı öncesi günü cısslardan uzak ol lütfen.
@Akrrep menü güzel+spor
berceste_ menü+spor
@yeninesilsosyolog menü+spor
@afrasyab08 menü
@Bravequeen menü+spor
@aysenurt3991 menü cıslı+spor
@Sibal57 menü cıslı
@bi-zuzu menü bol cıslı+spor
K kahvevekitapsever menü cıslı
Yok yok yollama bize bence yakın olsak da :)Suyu ilk defa ramazanda bukadar çok içtim 1.5 en fazla içebildiğim... Tatlıya Ben hala doyamadım ramazanın ilk günleri bir tepsi yapmıştım iki dilim yedim eşim tekrar istedi yoksa baklava alacakbikez daha yaptım şekeri falan bitık az koyarak yapıyorum. Ramazanda tatlısız akşam yemeği olmuyor bizim evde bende güllaç triliçe gibi hafif tatlıları tercih ediyorum.. Canını öektirdiğim için üzgünüm keşke yakın olsak tepsi dolapta duruyor yollardım hemen.
Biz yapıyoruz ballı sütlü ve sütü bol, güzel oluyor, sahurda da yiyor eşim, ben de ondan özenip yiyorum :)Bende internette şekersiz baldan yapılan güllaç tarifi gördüm yarın onu yapıcamtartıda güzel bi sonuç bekliyorum bu hafta bi fitt güllaçı hakettim
Tavuklu pilava dayanmak her babayiğidin harcı değildir görelim seni :)Ya aslında bugün hiç açlık hissetmedim ondan canım istemedi bide akşam yemeğinde tavuklu mevlit pilavım var. Ay yememeliyim yarın sabit çıksam şükredicem.
Az daha unutuyodum foti koymayı, bence bu kadar kilo vermiş olamam susuzluktan kurudum onun ibaresi bu, ama eve de 6 gibi geldim bu saatte tartılabiliyorum
Az bak kilo verdim diye sevinemiyorum ahahaha
61.80
Fark 1.65 kilo(Allah Allah)
Dayandım dayandımTeşekkürler taktik içinn
Yok yok yollama bize bence yakın olsak da :)
Biz yapıyoruz ballı sütlü ve sütü bol, güzel oluyor, sahurda da yiyor eşim, ben de ondan özenip yiyorum :)
Tavuklu pilava dayanmak her babayiğidin harcı değildir görelim seni :)
Neden bu kadar sağlıksız bir gün geçirdin canım?Menümü bildireyim kızlar kendimi anca o zaman firenlemiş olurum.
Kahvaltı 10.30
1 sosis
1 çay bardağı meyve suyu
1 hurma
12.30
Yarım elma
Saat 16.30
7-8 fındık
3 sunta bisküvi
İftarda 19.50 de
Bir porsiyon pilav derken? Porsiyon miktarı ne kadardı canım? Niyetli miydin? Ve pilavla ekmek aynı öğünde olmamış.MerhabalarYoğun bir günden yine ben
Saat 18:
1 porsiyon et sote
1 porsiyon pilav
1 küçük ayran
1 adet çiçek ekmek dilimi
Akşam 22:
1 elma ve yeşilliklerimi yiyip sabaha tartımı bekleyeceğim
Çünkü artılardayım kaptanımNeden bu kadar sağlıksız bir gün geçirdin canım?
DeliiiLAydLiNe kaptanım ben yarın evdeyim öğlen tekrae bildirim vereceğim, bu kilo gerçekçi değil çünkü :)