Çok çok cıslı bi menü ama yazacağım
Sahur
1 kase mercimek çorbası, 5 hurma, 1 lokma kete.
İftar
Yarım ekmek arası bol yeşillikli et döner, 1 kase şehriye çorbası, 2 kaşık sulu köfte.
6 küçük tulumba tatlısı
2 Litre su, spor yok
Canım yeni görev yerin hayırlı olsun inşallah.Kızlar yarın yeni görev yerimde yani Acil serviste çalışmaya başlıyorum. Artık gün içinde gelmem oldukça zor olacak. O nedenle akşamları mutlaka ve mutlaka uğramaya çalışacağım. Ramazanın ilk 5 günü reglden dolayı oruç tutamamıştım. Bugün tuttum şükür. Bakalım yarın nasıl bir gün olacak benim için çok merak ediyorum. Dua edin benim için
Yok canım yaa maalesef başka bir sebepten dolayı değişti. Konuşursak bir gün anlatırım. Haklı olduğum bir konuda diretince sürgün yeri gibi görüp acile görevlendirdiler. İnşallah çabucak alışırımCanım yeni görev yerin hayırlı olsun inşallah.
Niçin değişti yerin, covid vakalarındaki artıştan dolayı mı? Rutin bi değişiklik mi?
Evet, tulumbalar fazla oldu ne yazıkki
Bu neden hiç sasmiyor haklısın deyip hak vermek yerine sürgün nedir yaa ama sonucta Her şekilde çalışiriz ama bu mübarek günde mazluma yapılan haksızlıklar cikaaarrrrr beklemedeyimYok canım yaa maalesef başka bir sebepten dolayı değişti. Konuşursak bir gün anlatırım. Haklı olduğum bir konuda diretince sürgün yeri gibi görüp acile görevlendirdiler. İnşallah çabucak alışırımÇok teşekkürler
Tatlim yulafli tarif cok bende bundan sonra yapinca yazarim tarifHerkes temizlik mi yapıyor acaba
Sibal57 ben de mi yulaflı biseyler yapsam acaba neden foto atmadin ki merak ettim şimdi
Bekliyorum o zaman farklı tarifler lazım aslındaTatlim yulafli tarif cok bende bundan sonra yapinca yazarim tarif
Hepten mi sonuncu olmuşum..yuh bana diyorum.. İki topiğede yazdım. Biyerde iyi oldu hiç o topikleri okumamıştım bu vesileyle okudum.. İlk ve son olsun lütfenbi-zuzu canım maalesef bu haftanın sonuncusu sen olmuşsun. Bu iki topiğe yazman gerekiyor.
Ben Nerede Hata Yaptım?
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...www.kadinlarkulubu.com
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
HoşbuldukGonul83 hosgeldin canim
İnşallah yeni görev yerinizde hep iyilerle karşılaşırsınız, sağlık çalışanlarının hakkı ödenmez, Allah emeklerinizin karşılığını iki cihnda da versin, amin <3Kızlar yarın yeni görev yerimde yani Acil serviste çalışmaya başlıyorum. Artık gün içinde gelmem oldukça zor olacak. O nedenle akşamları mutlaka ve mutlaka uğramaya çalışacağım. Ramazanın ilk 5 günü reglden dolayı oruç tutamamıştım. Bugün tuttum şükür. Bakalım yarın nasıl bir gün olacak benim için çok merak ediyorum. Dua edin benim için