- 13 Mart 2021
- 135
- 367
Noddle cok görür oldum yine senin listen de miydi canımalışkanlık yapıyor dikkat et derim tuzu bağımlılık yapiyor ben hemen bıraktım baktım her markete gittiğimde alıyorum bıraktım hemen
Normal makarna daha sağlıklı Çin'den gelen hiçbir şeye güvenmiyorum artıkolabilir canım dediğin gibi ben de her gittiğimde almaya başladım bırakmam lazım
Teşekkür ederim canım , bende seni gördüğüme sevindim.. hakkınızda hayırlısı olsun.. sık sık gel kafan dağılır
Çok teşekkür ederim
Birlikte terapi almıyoruz istemiyor o ayrı kişiye gidiyor ben ayrı. O istemiyor artık sanırım yapacak birşey yok. Teşekkür ederim atlatmaya çalışıyorum. Seni gördüğüme de çok sevindim. Bende buradayım Ramazan hem ruhumu hem bedenimi arındırsın inşallah.
Ay Ayşegülcüğüm özelmişim seni çok tatlısın. Varlığın yeter çok teşekkür ederim.
Bende burada olduğum için çok mutluyum
Teşekkür ederim
Kesinlikle , daha önceki yıllarda tecrübeyle sabit iftara 10 dk kala tartılırdım kilo verdim sanırdımDoğru, bence de daha mantıklı
Sabah 12 gibi tartılayım deyince, sahurdan sonra şişkinlik olur diye düşünmüştüm..ama iftara çok yakın tartılmak da yanıltıcı olabilir, haklısın canım
Ayşegül tulumbaları daha küçük yazamadin miÇok çok cıslı bi menü ama yazacağım
Sahur
1 kase mercimek çorbası, 5 hurma, 1 lokma kete.
İftar
Yarım ekmek arası bol yeşillikli et döner, 1 kase şehriye çorbası, 2 kaşık sulu köfte.
6 küçük tulumba tatlısı
2 Litre su, spor yok
Tulumba 3 olsaymış daha iyi olurdu ama çok gözüme gözükmedi ister istemez iftardan sonra tatlı krizi geliyorÇok çok cıslı bi menü ama yazacağım
Sahur
1 kase mercimek çorbası, 5 hurma, 1 lokma kete.
İftar
Yarım ekmek arası bol yeşillikli et döner, 1 kase şehriye çorbası, 2 kaşık sulu köfte.
6 küçük tulumba tatlısı
2 Litre su, spor yok
Ayşegül tulumbaları daha küçük yazamadin mi