Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Noddle cok görür oldum yine senin listen de miydi canım alışkanlık yapıyor dikkat et derim tuzu bağımlılık yapiyor ben hemen bıraktım baktım her markete gittiğimde alıyorum bıraktım hemen

olabilir canım dediğin gibi ben de her gittiğimde almaya başladım bırakmam lazım

Merhabalar Benim bugünkü menüm bol cıslıydı ama yine de yazacağım

Saat 12:
3 dilim peynir
Domates salatalık
1 paket sunta bisküvi
1 tk labne
1 tk pekmez
8 adet zeytin

Saat 14:
5 adet Greta bisküvi
2 dilim kete
4 parça fıstıklı çikolata

Saat 17:
1 porsiyon yeşil mercimek yemeği
1 porsiyon yoğurtlu kereviz salatası
3 adet hurma 3 adet ceviz

Sonuç aşırı şişkin hissediyorum, bundan sonra yeşil çay ve suyla devam ama kesin yarın tartıda çok çıkacağım

Teşekkür ederim canım , bende seni gördüğüme sevindim.. hakkınızda hayırlısı olsun.. sık sık gel kafan dağılır

Bugün menü
Sahur yok yapmıyorum mide rahatsızlığım var sahur yapıp yatamıyorum mide yanması yaşıyorum...

İftar 17.19
2,5 lahmacun
Bol salata
1 kase yoğurt

Çayın yanında 2 küp minik helva
1.5 lt su ancak içerim.
Spor yok ev temizliği yaptım yarın için sarma dolma sardım attım dolaba

Doğru, bence de daha mantıklı
Sabah 12 gibi tartılayım deyince, sahurdan sonra şişkinlik olur diye düşünmüştüm..ama iftara çok yakın tartılmak da yanıltıcı olabilir, haklısın canım
Kesinlikle , daha önceki yıllarda tecrübeyle sabit iftara 10 dk kala tartılırdım kilo verdim sanırdım bence ideali öğle saat 2-3 gibi tartılınmalı

Ayşegül tulumbaları daha küçük yazamadin mi

Tulumba 3 olsaymış daha iyi olurdu ama çok gözüme gözükmedi ister istemez iftardan sonra tatlı krizi geliyor

Canlar biraz hasta gibiyim, yazılanları okuyamadsn yazacağım bugün. Normalde seviyorum okumayı ama

Sahur avucum kadar pide(ellerim orta boy ), 1kk süzme peynir, 4 zeytğn, 2 yaprak sarma, 1 pırasa sarma, 3 yk güllaç sütü bol şekersiz

İftar 1 kepçe bol pulbiberli pırasa çorbası, 1 hamburger ev yapımı (ekmeğinin içi boşaltıldı, soslar ev yapımı ve az, ekmek de ev yapımı herşry ev yapımı ), 10 11 tane patates kızarması, veee en kötüsü bombası 2 bardak kola(şekersiz olanından ama sonuçta kola koladır, pişmanım. Uzuuun zamandır içmemiştim çok tatlı geldi sanırım o yüzden ama şuan ağzımda kalan tattab hiç memnun değilim )

21.00 çeyrek elma

Su 1.5 lt, spor yok ama buzdolabına giriştim eni konu 3 saat her yerini yıka sil boşalt doldur bence iyi spor sayılır

Hayırlı geceler canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…