Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslar herkesde bir heyecan görüyoruuuummm..ben de çok heyecanlıyıımm.yarın nolcak bakalım..
ben bu gün pirinç lapası yiyiyorum..1 sb pirinçle 3 sb pirinci haşladım.tussuz.sabah çok az yiyebildim.iğreeeeeeennnçti.ara 1 elma yeşil çay
öğlen pirnç lapasının kalanından biraz yoğurt ve salata
akşama da lapadan kalanı salata ile yemeyi düşünüyorum.
inşallah gider bişeyler..
adcım nerelerdesin.sen de başladın mı lapaya?
melyezitcim nolmuş kuzum sana öleee..çok mutsuz gördüm seni yawww
bu şarkıyı sana armağan ediyorum"gülümse,hadi gülümse...bulutlar gitsin"sırnaşık şey
meliscim senle karşılaşamıyoruz kaç gündür.umarım bu gün muhabbet edebiliriz biraz...
birazdan yine yapcam platesimi.oğluşum uyuyorken.yoksa topu bana bırakmıyor..gooooooooll deyip peşinden koşuyorŞeniz..kilolar ne alemde senin şeker?
dosbam senin nasıl gidiyor.tartıldın mı hiç?
:çok üzgünüm:çok büyük bir desteğe ihtiyacım var ya cinnet geçirecem yada kendime bişey yapmaktan korkuyorum en azından alırsam aklımdan geçenlere fırsat vermem eşime otobüs çarpacaktı dedim sen artık yürüme sağına soluna bakmadan yürüyosun dedi kötüyüm dedim ben ne yapayım dedi çıldıracammm yaa iş yerindeyim ve gözyaşlarımada hakim olamıyorum kötüyüm.ama kimseye anlatamıyorum.enyakınımdakinin umrunda değilki en uzaktaki neyapsın:çok üzgünüm:
nereus canim sana da gecmis oldun insallah babacigin kisa zamanda iyi olur
ben bugün ne yadim
kahvalti
1 bardak ilik su
1 dilim ekmek
peynir
zeytin
arada elma
öglen
1 tabak nohut ve pilav
spor yapamadim ev isi yaptim
aksam da ise gidecem gec saate kadar calisacam
1.5 litre su
ne güzel ev hanımları istedikleri şeklide yapabiliyolar diyetlerini yürüyüşe de çıkabiliyolar ama malesef bizim öle bi şansımız yok o yüzden gelsin kilolar
ya canim biz sen ne zamn istersen yanindayiz bunu unutma erkekler bazen vurdum duymaz oluyor bir sikinti veya derdin varsa anlatmak istixorsan biz buradyiz sakin aklina kötü seyler getirme nereusun dedigi gibi bilmeden ilac kullanma hepimizde bazen böyle dönemler oluyor kendini üzmemeye calis gelinecde lütfen bizi habersiz birakma aklim sende kalacak simdi aksama da ise gidecem
canım hoşgelirsin inş.
verelim şu kiloları yapalım şöylee güsel bi bahar yaz alışverişimizi dimi ama
iyi olmana sevindim
bu arada ben de 1 yıldır hiç bişi almıyodum baktım olacak gibi değil bende 1.5 ay önce alışveriş yaptım ama olsun büyük gelincede terziye gönderecem :roflol: ne hayallerim var dimi
karamanlı teşekkürler canımm
melzeyitcim sevindim inşallah hep böyle mutlu olursun
melzeyitcim delircem valla konuşalım çöüzm bulalım derdine lütfen