Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

1 saat yürüdüm sanırım yarının korkusu ve heyecanı sardı beni delikafadulden

ne güzel ev hanımları istedikleri şeklide yapabiliyolar diyetlerini yürüyüşe de çıkabiliyolar ama malesef bizim öle bi şansımız yok o yüzden gelsin kilolar

kıslar herkesde bir heyecan görüyoruuuummm..ben de çok heyecanlıyıımm.yarın nolcak bakalım..
ben bu gün pirinç lapası yiyiyorum..1 sb pirinçle 3 sb pirinci haşladım.tussuz.sabah çok az yiyebildim.iğreeeeeeennnçti.ara 1 elma yeşil çay
öğlen pirnç lapasının kalanından biraz yoğurt ve salata
akşama da lapadan kalanı salata ile yemeyi düşünüyorum.
inşallah gider bişeyler..
adcım nerelerdesin.sen de başladın mı lapaya?
melyezitcim nolmuş kuzum sana öleee..çok mutsuz gördüm seni yawww
bu şarkıyı sana armağan ediyorum"gülümse,hadi gülümse...bulutlar gitsin"sırnaşık şey

meliscim senle karşılaşamıyoruz kaç gündür.umarım bu gün muhabbet edebiliriz biraz...
birazdan yine yapcam platesimi.oğluşum uyuyorken.yoksa topu bana bırakmıyor..gooooooooll deyip peşinden koşuyorŞeniz..kilolar ne alemde senin şeker?

dosbam senin nasıl gidiyor.tartıldın mı hiç?

kıslar herkesde bir heyecan görüyoruuuummm..ben de çok heyecanlıyıımm.yarın nolcak bakalım..
ben bu gün pirinç lapası yiyiyorum..1 sb pirinçle 3 sb pirinci haşladım.tussuz.sabah çok az yiyebildim.iğreeeeeeennnçti.ara 1 elma yeşil çay
öğlen pirnç lapasının kalanından biraz yoğurt ve salata
akşama da lapadan kalanı salata ile yemeyi düşünüyorum.
inşallah gider bişeyler..
adcım nerelerdesin.sen de başladın mı lapaya?
melyezitcim nolmuş kuzum sana öleee..çok mutsuz gördüm seni yawww
bu şarkıyı sana armağan ediyorum"gülümse,hadi gülümse...bulutlar gitsin"sırnaşık şey

meliscim senle karşılaşamıyoruz kaç gündür.umarım bu gün muhabbet edebiliriz biraz...
birazdan yine yapcam platesimi.oğluşum uyuyorken.yoksa topu bana bırakmıyor..gooooooooll deyip peşinden koşuyorŞeniz..kilolar ne alemde senin şeker?

dosbam senin nasıl gidiyor.tartıldın mı hiç?

arkadaşla röğlen arası biraz daha rahatladım çok teşekkür ediyorum geçecek ama sizleri üçdüm yine bazen insanın en uzağındaki yakını oluyor bende sizlerin omzunda ağladım bugün hepinize benimle ilgilndiğiniz için çok teşekkür ediyorum başımın ağrısı geçmedi ama
bide öğlende yarım porsiyon adana yedim acaba köfte yerine geçermi 3 kaşık bulgur pilavı 1 kase salata ve 1,5 dilim ekmek yedim oy oy ama şunu farkettim artık yemek yerken önceden yediklerimin yarısını yiyorum bu arada ben hasta olamadım daha biraz şiştim galiba artık haftaya bakacam ama şu iksir varya çok işe yarıyor bugün sadece bir bardak içtim ama biraz sonra yapıp içecem inanın faydasını iki gündür çok fazlasıyla görüyorum bence yapalım hepimiz papatya acılık veriyo demişti arkadaşlardan biri ama 2 litreye 2 kaşık atılıyor ya papatyanın tadı olmuyor hım gideyimde yapayım bu çiçekleri hepinize gönderiyoruma.s.

bu arada arkadaşlar ben bu papatyayı bugün demleme yapıyorum işyerinde çaydanlık bulamadım eşim annemin hatırasını getirmişti bende salak ateşe koydum onu tahmin edersiniz kırıldı çok üzüldüm oturdum bide ona ağladım üf neyse bugünlük böyle idare edeyimde artık akşamdan yapıp işyerine getireyim odaha kolay oluyor benim için

melzeyitcim iyi olmana çok sevindim
ben senin şu iksiri merak ediyorum ama malum benim ürünleri içmekten başka bişey içecek halim olmuyo
zaten ürüne uygun davranmak için toplam 3 lt su içiyorum bu sebepten başka bişey içemem bi de zaten kendi çayı var ama bu ürünleri bıraktıktan sonra (inş. istediğim kiloya kavuştuğumda ) koruyucu olarak içmeyi istiyorum kaydirigubbakcemile3 ne kadar iyimserim inş. hedefimi yakın zamnda tartıda görmek nasip olur

bu arada yediklerimi yazayım
sabah herbalifelı süt
öğlen
3 dolma
1 kurabiye yedim
şimdi çayımı içiyorum
akşama da sütümü içeceğim bi tanede meyve
belki yarın tartıda az çıkmak için meyveyi dayanabilirsem yemem

:çok üzgünüm:çok büyük bir desteğe ihtiyacım var ya cinnet geçirecem yada kendime bişey yapmaktan korkuyorum en azından alırsam aklımdan geçenlere fırsat vermem eşime otobüs çarpacaktı dedim sen artık yürüme sağına soluna bakmadan yürüyosun dedi kötüyüm dedim ben ne yapayım dedi çıldıracammm yaa iş yerindeyim ve gözyaşlarımada hakim olamıyorum kötüyüm.ama kimseye anlatamıyorum.enyakınımdakinin umrunda değilki en uzaktaki neyapsın:çok üzgünüm:

ya canim biz sen ne zamn istersen yanindayiz bunu unutma erkekler bazen vurdum duymaz oluyor bir sikinti veya derdin varsa anlatmak istixorsan biz buradyiz sakin aklina kötü seyler getirme nereusun dedigi gibi bilmeden ilac kullanma hepimizde bazen böyle dönemler oluyor kendini üzmemeye calis gelinecde lütfen bizi habersiz birakma aklim sende kalacak simdi aksama da ise gidecem

nereus canim sana da gecmis oldun insallah babacigin kisa zamanda iyi olur
ben bugün ne yadim
kahvalti
1 bardak ilik su
1 dilim ekmek
peynir
zeytin
arada elma
öglen
1 tabak nohut ve pilav
spor yapamadim ev isi yaptim
aksam da ise gidecem gec saate kadar calisacam
1.5 litre su

nereus canim sana da gecmis oldun insallah babacigin kisa zamanda iyi olur
ben bugün ne yadim
kahvalti
1 bardak ilik su
1 dilim ekmek
peynir
zeytin
arada elma
öglen
1 tabak nohut ve pilav
spor yapamadim ev isi yaptim
aksam da ise gidecem gec saate kadar calisacam
1.5 litre su

canım sen akşamları genelde yemiyosun bu çok güzel bi alışkanlık
ve suyunu da düzenli içiyosun bakalım bu hafta ne kadar vereceksin?? yerimseniben

ne güzel ev hanımları istedikleri şeklide yapabiliyolar diyetlerini yürüyüşe de çıkabiliyolar ama malesef bizim öle bi şansımız yok o yüzden gelsin kilolar

haklısın evde isen diyet biraz daha kolay ama sende emin ol yapabilsin sabah işe otobüs ile gidiyorsan bi kaç durak yürü sonra bin yine akşamda aynısını yapabilirsin
ben üşengeçliğimden eve koşu bandı aldım yada akşamları biraz dinlendikten sonra sen de kendine bi spor aleti edinebilirsin :1rolleyes:

ya canim biz sen ne zamn istersen yanindayiz bunu unutma erkekler bazen vurdum duymaz oluyor bir sikinti veya derdin varsa anlatmak istixorsan biz buradyiz sakin aklina kötü seyler getirme nereusun dedigi gibi bilmeden ilac kullanma hepimizde bazen böyle dönemler oluyor kendini üzmemeye calis gelinecde lütfen bizi habersiz birakma aklim sende kalacak simdi aksama da ise gidecem

vallahi çok iyiyim gittim para harcadım rahatlaldım nezamandır biliyosunuz üzerime bişey alamıyodum bugün ltb den kot aldım oh sefam olsun hemde 2 tane bütün depresyonum geçti bide 32 beden aldım hatta birazcıkta bol geldi oh oh dedim yani bütün 32 ler oldu 4 ay önce 33 ler bile zor oluyodu
sabah benim için kabustu ama şuan çok iyiyim demekki depresyondan kurtulmak için ne yapıyormuşusz ya saç yaptırıyoruz yada kocamızın kredi kartından harcama yapıyoruz oh oh bütün hıncım geçti gibi tabi eve gidene kadar allahım seni beni kurtar aa DOSBACIĞIM haftaya ankaradayım çok ösledim oraları 4 aydır gelmiyodum sevincim çeneme vurdu bu çiçekler size a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

canım hoşgelirsin inş.
verelim şu kiloları yapalım şöylee güsel bi bahar yaz alışverişimizi dimi ama
iyi olmana sevindim
bu arada ben de 1 yıldır hiç bişi almıyodum baktım olacak gibi değil bende 1.5 ay önce alışveriş yaptım ama olsun büyük gelincede terziye gönderecem :roflol: ne hayallerim var dimi

karamanlı teşekkürler canımm

melzeyitcim sevindim inşallah hep böyle mutlu olursun

canım hoşgelirsin inş.
verelim şu kiloları yapalım şöylee güsel bi bahar yaz alışverişimizi dimi ama
iyi olmana sevindim
bu arada ben de 1 yıldır hiç bişi almıyodum baktım olacak gibi değil bende 1.5 ay önce alışveriş yaptım ama olsun büyük gelincede terziye gönderecem :roflol: ne hayallerim var dimi

yok be tatlım bende bunları aldım ama 4 ay sonra terzideler emin olabilirsin aman beya kim için yaşıyoruz alalım kız harcayalım paramızı kıymetmi biliyolar yoldan geçerken sağına soluna bakmıyosun diyolar sonradelikafaduldendelikafadulden

karamanlı teşekkürler canımm

melzeyitcim sevindim inşallah hep böyle mutlu olursun

ah be canım hergün para harcasam inan çok mutlu olcam ama hayta bazen insanları zorluyor anlatmak istediğim o kadar büyük bişey var içimde ama kimseye anlatamıyor belki ben hüsnü kuruntu yapıyorum ama daha ihiç yanılmadım başıma gelirse düşündüğüm şey inanın yıkılırım işte buyüzden deliler gibi korkuyorum ah ah keşke anlatabilsem ama çok zor

sen sabah iyi kızmışsın :)
boşver böle sters at işte kaydirigubbakcemile3
ben alışveriş yaptığımda ki keyfi hiç bişeyden alamıyorum
gezmeyi çok severim ama illa ki önce alışveriş....
gezme deyince tatile kadar incelmem lazım fisfisfis

melzeyitcim delircem valla konuşalım çöüzm bulalım derdine lütfen

ah be kuzu sağol içimdeki kurdu ortaya dökemem eğerki sizinle paylaşırsam bilinki o kurt karşı tarafın başını çoktan yemiştir ve ben rahatlayıp size aktarmış olurum ama anlatamıyorum belkide benimki azbuçuk paranoyaklık yaaaaaaaaa boşverin ya bak şarkı söylüyorum dünya güzel kafam güzel sen güzelsin
ah ah bide kafam güzel olursa tam süper olacak ama ankaraya saklıyorum kendimi arkadaşlar bi gece dağıtma hakkımı gizli tutuyorum gelmek isteyen varsa bana bi alo desin yeter yani alkol anlamında aklınıza gelmesin bi gece çıkacam eğlenecem bağıra bağıra şarkı söyleyecem dans edecem ağlayacam tekrar gülecem kahkaha atacam uf uf ankara ankara güzel ankara seni görmek ister ben bahtı kara :nazar:delikafadulden:teytey::sm_cool::çok üzgünüm::teytey::sm_cool::dance: ruh halimi anlatabiliyordur bu resimler

X