Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nereus geçmiş olsun allah yardımcınız olsun acil şifa versin
ufufbend şuan ağlıyorum ya ben resmen depresyon geçiriyorum kafamdada çözemiyorum artık herkesi mutsuz ediyorum korkuyorum bugün otobüs çarpıyodu ne geldiğini duydum nede gördüm son anda yırttım

saol melzeyitcim canıımm ya neyin var ağlama rahatla biraz elini yüzünü yıka bir

ben iyiyimde dosbacım melzeyit iyi görünmüyor

kızlar benim psikiyatriste gitmek gibi bir şansım yok gidince hakkımızdasoruşturma açılıyor ama daha fazla idare edebileceğimi zannetmiyorum gitsem eczaneden ilaçmı alsam acaba

kızlar günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr dün akşam diyet falan hak getire ;
saat 17 de 1 adet yeşil biber+kırmızı biber+patlıcan közlemesi (daha bitmedi) bir tabak patates salatası ve 2 minicik parça derisi alınmış tavuk (ekmek kullanmadım ) sonra 20 de tarım elma yarım portakal ve yarım greyfurt (bu gidişle 55 leri görmek hayal benim için yedikten sonrada pişman oluyorum ama yerken gözüm hiç bir şeyi görmüyooo ya

--------------------------------------------------------------------------------

:çok üzgünüm:çok büyük bir desteğe ihtiyacım var ya cinnet geçirecem yada kendime bişey yapmaktan korkuyorum en azından alırsam aklımdan geçenlere fırsat vermem eşime otobüs çarpacaktı dedim sen artık yürüme sağına soluna bakmadan yürüyosun dedi kötüyüm dedim ben ne yapayım dedi çıldıracammm yaa iş yerindeyim ve gözyaşlarımada hakim olamıyorum kötüyüm.ama kimseye anlatamıyorum.enyakınımdakinin umrunda değilki en uzaktaki neyapsın:çok üzgünüm:

:çok üzgünüm:çok büyük bir desteğe ihtiyacım var ya cinnet geçirecem yada kendime bişey yapmaktan korkuyorum en azından alırsam aklımdan geçenlere fırsat vermem eşime otobüs çarpacaktı dedim sen artık yürüme sağına soluna bakmadan yürüyosun dedi kötüyüm dedim ben ne yapayım dedi çıldıracammm yaa iş yerindeyim ve gözyaşlarımada hakim olamıyorum kötüyüm.ama kimseye anlatamıyorum.enyakınımdakinin umrunda değilki en uzaktaki neyapsın:çok üzgünüm:

canım bi sakinleş
seni sıkan şey ne bu kadar anlat
problemi kendin halledemiyorsan destek al senin sağlığından daha önemli bişey yok

melzeyitcim neden çıktın yaa benim aklım bguün senda kalır valla konuşsaydık en azından rahatlasaydın :teselli:

şişgocum merhaba canım yediklerinde yağ yoktusa sorun yok ama çok fazla yememen gerek mideni büyütmemek için ben sana söylyüoprum ama akşam çekirdek yedim yaa

nereus senden bi ricam var ben cumartesi günü bir günlüp lapa yemeği düşünüyorum ama ne yapmak gerektiğini ve nasıl yapmamlyım yazarsan çok sevinirim

tarifi yokdu içinde 1 çaybardığı pirinci 3 su bardağı suyla haşlıyorsun gün boyu sadece bunu ve yeşilçay ve soda içiyorsun
her öğün için ayrı hazırlıyorsuncanım yanında yeşillik falan yiyebiliyorsun canım ama 1 gündn fazla uygulayan yok bu diyeti

Son düzenleme:
arkadaşlar merak etmeyin şuan biraz daha iyiyim bana destek olmanız beni çok mutlu etti ama bana neler oluyor anlamıyorum korkularımı yenemiyiorum olmuyor çoközürdilerim şu sitenin en bunalımlısı ilan ediyorum kendimi ama gerçekten iyiyim kötü başladım şuan başım ağrıyor iki dilim domatesle 1 dilim salatalık yiyebildim ağlamaktan fırsat bulamadım ama iyiyim ya vallahi iyiyim

ya bu arada kilomda bi değişiklik yok ama düğmesi kapanmayan bi pantolonum vardı onun düğmesini ileri almıştım ama biraz geriye almam gerekecek galiba biraz inceldim bari buna mutlu olayım

inşallah öyledir melzeyitcim canım herşeyi aklında çıkarmaya bak üzülme hiç birşey için gerçekten çok büyük bir sorunun yoksa

inşallah öyledir melzeyitcim canım herşeyi aklında çıkarmaya bak üzülme hiç birşey için gerçekten çok büyük bir sorunun yoksa

ah be canım zaten kendime bu yüzden kızıyorum ortada hiçbi isorun yok ama ne oluyor bana anlamıyorum çok yorgunum diyetin etkisi galiba diyecem ama yalan olacak olsun ya insan oğlu böyle işte bigün iyi bigün kötü başım çok ağrıyor

diyetin etkisi olabilir mutsuz olduğun günler ben mutsuuzm deme öyle daha çok içine düşüyorsun budurumun mutlu olduğun günleri düşün herzaman yazında ben böyleydim buyüzden çok kötü olaylar yaşadım nolur kendini toparla ortada bişey yok üzülmek sadece insanın kendisine zarar veriyor ben üzülüyordum yine ben üzüldüm seni mutlu edicek şeyleri yapmaya çalış

X