Zaten sende gördüm ondan sonra aklıma geldi:) Ne kurabiyesi yapmıştın, yarın bende yapıyım:)
İyiyim ad teşekkür ederim sen nasılsın. Ben yarın kurabiye yemeyi düşünüyorumcokacimcoook Yoksa bi taraflarım şişicekkaydirigubbakcemile3
Dosba sen öğlenleri istediğini yiyemiyor muydun. Dikkat mi etmen gerekiyor.
neyse kızlar ben çıktım yarın görüşürüz inşallah,benim için zor olacak ama umarım atlatırım.bekle ben pirinç lapası ben geliyorum.iyi geceler.
Yazdıklarınızı okuyunca eski günlerim aklıma geldi bütün gün beni görmeyen oğlum tüm oyunları geceye saklardı onun odasında halının üstünde uyuyakaldığımız günleri :a015:,,hatırlıyorum eşim sabaha karşı gelip toplardı hepimizi.Uykusuz geceler emekledi aman yürüdü bu arada yürümeleri için hiç heveslenmeyin bir ayaklandılar mı size 2 yıl oturmak yok:roflol: human çay bende içerdim oğlum mamasını ben çayını:içelim:
ii akşamlar kızlar
ben akşam bi dolma daha yedim
ya yarın tartılsam mı acaba ?*
Az önce 1 saat bisiklet bindim. Film izlemeyince zaman geçmek bilmiyor. Gözüm devamlı saatteydi. Bu hafta kendimden ümitliyim.
Canım çok fazla kurabiye çekiyor. Sabah tartılıcam eğer 60 gelirsem yarın yapıp en fazla 3 tane yemeyi düşünüyorum.
Bu humana çayı nasıl bi şey, ilk defa duydum.
meliscim böyle söylüyorum ama zaman nasıl geçti anlamıyor bile insan,sorsan 8 aylık dönemini hatırlıyormusun diye ''tam olarak değil'' derim.ama benim oğlum o dönemlerde yatmak istemezdi hep oturmak isterdi oyuncaklarına uzanmaya çalışırken de sürekli yana doğru devrilirdi.çok komikti halleri.şimdi oturuyor,emekliyor,hatta aslında yürüyor ama malesef biz birkaç kere düşürdük çocuğu o yüzden korktu cesaretini kaybetti.elimizden tutup öyle geziyor.lölizcim kesinlikle haklısın yürüyünce ayrı dertler başlıcak,bu sefer sürekli gözetlemek isteyecek,birde havaların iyi döneminde tam olarak ayaklanmış olacak.bu seferde aman dışarı çıktımı,balkona çıktımı,nereye kayboldu diye telaşlar olacak.şimdi en azından gözümün önünde.şuan ben nerdeysem oda oraya geliyor umarım yürüyüncede öyle olur ama özgürlük olunca gideceği yönü sapıtır herhalde.benim yanım hakgetire.
meliscim sidanuru bende merak etmiyorum değil.başına birşey gelmesinden endişe ediyorum ki umarım yanılıyorumdur.keşke nosunu falan alsaydık.aslında ne bileyim birbirimizin nolarını alsak en azından gelmeyince arar sorarız.yada msn adreslerimizi alsak fena olmaz sanırım.
neyse kızlar ben çıktım yarın görüşürüz inşallah,benim için zor olacak ama umarım atlatırım.bekle ben pirinç lapası ben geliyorum.iyi geceler.
canlarım ciğerlerim siz gittiniz ben geldim.akşam net bi gitti bidaha gelmedi..mardinde telefonlar ,elektirikler ve sular her zaman problem...plates cd si ve topum geldi kızlar..akşam 50 dk yaptım..müthiş bişey..
yarın da pirinç lapası yapacağım.daha önce yapmıştım.500-600 arası gidiyor ve geri gelmiyor.
bu arad kızlar neymi o un kurabiyeleri falankaydirigubbakcemile cısss onlar cııııssss...hele ki son günn-tatlicadiarzu- meliscim kız onlara:1closedeyes:
günaydın güzeller...
şöyle bir baktım mesajlarınıza aman nazar değmesin ne güzel paylaşımlar olmuş..
biz bu hafta durgunluk dönemindeyiz keyifler yerinde değil herkeste bir sıkıntı allah sağlık versin geri önemli değil tabiki, havalarında bahara dönmesi etkiler ve etkiliyorda...
yarın için başarılar dilerim.... bildirim saati lütfen geç olmasın :)
oohh sonunda bitti akşam çok fazla paylaşım oluyor ne güzel sohbet ediyonuz ben gelemiyorumm
günaydın meliscim kalistecim , çitol neden aramızdan ayrıldıki
benim bugün moralim bozuk babam ameliyat olabilir bugün doktora gidiyor :1no2: