Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Zaten sende gördüm ondan sonra aklıma geldi:) Ne kurabiyesi yapmıştın, yarın bende yapıyım:)

un kurabiyesi şöyle ağızda dağılıyo hımmm
ya elimin altında var ama yemedim inan ben artık mutfağa uğramıyorum hele bu saatten sonra hiç
benim avantajım eşimde diyette bu sebepten dolayı yemeklerimde az kalorili oluyor

meliscim böyle söylüyorum ama zaman nasıl geçti anlamıyor bile insan,sorsan 8 aylık dönemini hatırlıyormusun diye ''tam olarak değil'' derim.ama benim oğlum o dönemlerde yatmak istemezdi hep oturmak isterdi oyuncaklarına uzanmaya çalışırken de sürekli yana doğru devrilirdi.çok komikti halleri.şimdi oturuyor,emekliyor,hatta aslında yürüyor ama malesef biz birkaç kere düşürdük çocuğu o yüzden korktu cesaretini kaybetti.elimizden tutup öyle geziyor.lölizcim kesinlikle haklısın yürüyünce ayrı dertler başlıcak,bu sefer sürekli gözetlemek isteyecek,birde havaların iyi döneminde tam olarak ayaklanmış olacak.bu seferde aman dışarı çıktımı,balkona çıktımı,nereye kayboldu diye telaşlar olacak.şimdi en azından gözümün önünde.şuan ben nerdeysem oda oraya geliyor umarım yürüyüncede öyle olur ama özgürlük olunca gideceği yönü sapıtır herhalde.benim yanım hakgetire.
meliscim sidanuru bende merak etmiyorum değil.başına birşey gelmesinden endişe ediyorum ki umarım yanılıyorumdur.keşke nosunu falan alsaydık.aslında ne bileyim birbirimizin nolarını alsak en azından gelmeyince arar sorarız.yada msn adreslerimizi alsak fena olmaz sanırım.

dosba ben iyiyim hayatım.valla bilemiyorum bu gece sürpriz yaparmı inşallah yapmaz derin uykuda olduğu geceler benim nadirde olsa en güzel uykularımı uyuduğum geceler oluyor gerçekten.sabah çok dinç kalkıyorum hatta mutlu kalkıyorum normal olarak.bu arada un kurabiyesine bayılırım bende çok severim.ama yeme hayatım sabret kız.ama çok lezzetli değilmi.cokacimcoook
bu arada aspettami sen nasılsın sesin çıkmıyor.yerimseniben

İyiyim ad teşekkür ederim sen nasılsın. Ben yarın kurabiye yemeyi düşünüyorumcokacimcoook Yoksa bi taraflarım şişicekkaydirigubbakcemile3
Dosba sen öğlenleri istediğini yiyemiyor muydun. Dikkat mi etmen gerekiyor.

İyiyim ad teşekkür ederim sen nasılsın. Ben yarın kurabiye yemeyi düşünüyorumcokacimcoook Yoksa bi taraflarım şişicekkaydirigubbakcemile3
Dosba sen öğlenleri istediğini yiyemiyor muydun. Dikkat mi etmen gerekiyor.

canım öğlen serpest ama normal haytındaki gibi... önceden 2 dilim ekmek yerken şimdi 4 dilim yiyemiosun
ben genelde tatlı yemiyorum
ekmekte 1 dilim yiyorum

neyse kızlar ben çıktım yarın görüşürüz inşallah,benim için zor olacak ama umarım atlatırım.bekle ben pirinç lapası ben geliyorum.:eek: iyi geceler.

canlarım ciğerlerim siz gittiniz ben geldim.akşam net bi gitti bidaha gelmedi..mardinde telefonlar ,elektirikler ve sular her zaman problem...plates cd si ve topum geldi kızlar..akşam 50 dk yaptım..müthiş bişey..
yarın da pirinç lapası yapacağım.daha önce yapmıştım.500-600 arası gidiyor ve geri gelmiyor.

bu arad kızlar neymi o un kurabiyeleri falankaydirigubbakcemile cısss onlar cııııssss...hele ki son günn-tatlicadiarzu- meliscim kız onlara:1closedeyes:

neyse kızlar ben çıktım yarın görüşürüz inşallah,benim için zor olacak ama umarım atlatırım.bekle ben pirinç lapası ben geliyorum.:eek: iyi geceler.

canım sen lapaya tuz atıyor musun?ben azııııııııcık atıyorum.bir de protein almamamız gerekirmiş lapayla birlikte..hadi bakalım kaç gr vercez yarın.ben bu sabah 76.900 olmuştum
:içelim:

Yazdıklarınızı okuyunca eski günlerim aklıma geldi bütün gün beni görmeyen oğlum tüm oyunları geceye saklardı onun odasında halının üstünde uyuyakaldığımız günleri :a015:,,hatırlıyorum eşim sabaha karşı gelip toplardı hepimizi.Uykusuz geceler emekledi aman yürüdü bu arada yürümeleri için hiç heveslenmeyin bir ayaklandılar mı size 2 yıl oturmak yok:roflol: human çay bende içerdim oğlum mamasını ben çayını:içelim:

zor çalışan annelerin çocukları, kızım beni çok özlüyor, akşam ne yapacağını şaşırıyor. Yürümelerini bekliyoruz hevesle ama dediğim gibi zor günler, işte o zaman zayıflamak için çaba sarfetmeye gerek olmaz sanırım.

ii akşamlar kızlar
ben akşam bi dolma daha yedim
ya yarın tartılsam mı acaba ?*

bence de tartıl, merak ediyoruz.

Az önce 1 saat bisiklet bindim. Film izlemeyince zaman geçmek bilmiyor. Gözüm devamlı saatteydi. Bu hafta kendimden ümitliyim.
Canım çok fazla kurabiye çekiyor. Sabah tartılıcam eğer 60 gelirsem yarın yapıp en fazla 3 tane yemeyi düşünüyorum.
Bu humana çayı nasıl bi şey, ilk defa duydum.

canım yeme bugün de sabredemezmisin, yarın yesen :eek:

meliscim böyle söylüyorum ama zaman nasıl geçti anlamıyor bile insan,sorsan 8 aylık dönemini hatırlıyormusun diye ''tam olarak değil'' derim.ama benim oğlum o dönemlerde yatmak istemezdi hep oturmak isterdi oyuncaklarına uzanmaya çalışırken de sürekli yana doğru devrilirdi.çok komikti halleri.şimdi oturuyor,emekliyor,hatta aslında yürüyor ama malesef biz birkaç kere düşürdük çocuğu o yüzden korktu cesaretini kaybetti.elimizden tutup öyle geziyor.lölizcim kesinlikle haklısın yürüyünce ayrı dertler başlıcak,bu sefer sürekli gözetlemek isteyecek,birde havaların iyi döneminde tam olarak ayaklanmış olacak.bu seferde aman dışarı çıktımı,balkona çıktımı,nereye kayboldu diye telaşlar olacak.şimdi en azından gözümün önünde.şuan ben nerdeysem oda oraya geliyor umarım yürüyüncede öyle olur ama özgürlük olunca gideceği yönü sapıtır herhalde.benim yanım hakgetire.
meliscim sidanuru bende merak etmiyorum değil.başına birşey gelmesinden endişe ediyorum ki umarım yanılıyorumdur.keşke nosunu falan alsaydık.aslında ne bileyim birbirimizin nolarını alsak en azından gelmeyince arar sorarız.yada msn adreslerimizi alsak fena olmaz sanırım.

yakında desteksiz yürür herhalde, o zaman işin zor. Alalım tel.lerimizi ve msnlerimizi, ben girmiyorum ama, acil durumlarda girerim. Özelden yazacağım.

kolay gelsin, umarım kolay geçer.

canlarım ciğerlerim siz gittiniz ben geldim.akşam net bi gitti bidaha gelmedi..mardinde telefonlar ,elektirikler ve sular her zaman problem...plates cd si ve topum geldi kızlar..akşam 50 dk yaptım..müthiş bişey..
yarın da pirinç lapası yapacağım.daha önce yapmıştım.500-600 arası gidiyor ve geri gelmiyor.

bu arad kızlar neymi o un kurabiyeleri falankaydirigubbakcemile cısss onlar cııııssss...hele ki son günn-tatlicadiarzu- meliscim kız onlara:1closedeyes:

ben de patbori nerede diyordum. Plates çok güzel, ben de evde olduğum günler bazen ebru şallıya takılıyorum. Sana da kolay gelsin pirinç lapasında.
dosba yememiş zaten, aspettamiyi de uyardım, ama olsa ben de yerim yani. cuma ya da cumartesi izin günü olsun abartmadan istediğinizi yiyin şekercikler.

günaydın güzeller...

şöyle bir baktım mesajlarınıza aman nazar değmesin ne güzel paylaşımlar olmuş..

biz bu hafta durgunluk dönemindeyiz keyifler yerinde değil herkeste bir sıkıntı allah sağlık versin geri önemli değil tabiki, havalarında bahara dönmesi etkiler ve etkiliyorda...
yarın için başarılar dilerim.... bildirim saati lütfen geç olmasın :)

oohh sonunda bitti akşam çok fazla paylaşım oluyor ne güzel sohbet ediyonuz ben gelemiyorumm

günaydın meliscim kalistecim , çitol neden aramızdan ayrıldıki

günaydın güzeller...

şöyle bir baktım mesajlarınıza aman nazar değmesin ne güzel paylaşımlar olmuş..

biz bu hafta durgunluk dönemindeyiz keyifler yerinde değil herkeste bir sıkıntı allah sağlık versin geri önemli değil tabiki, havalarında bahara dönmesi etkiler ve etkiliyorda...
yarın için başarılar dilerim.... bildirim saati lütfen geç olmasın :)

kızım ağladı da geç cevap yazıyorum, bir yandan da hazırlanıyorum işe gideceğim. İnşallah en kısa zamanda toparlarsınız.
tamam canım konuştuğumuz gibi en geç 12. Akşam tekrardan hatırlatacağım herkese.

oohh sonunda bitti akşam çok fazla paylaşım oluyor ne güzel sohbet ediyonuz ben gelemiyorumm

günaydın meliscim kalistecim , çitol neden aramızdan ayrıldıki

çitol 90'ın üzerindekiler gurubunda aynı zamanda, orada daha iyi muhabbetim diyor. Daha uzun süredir onlarlayım, tanıyorum diyor. Bi de bizim kilolarımız ona göre azmış, orada kendi için daha rahat paylaşım oluyormuş.

benim bugün moralim bozuk babam ameliyat olabilir bugün doktora gidiyor :1no2:

geçmiş olsun canım, sorun nedir?
Sen yaz ben bir ara okurum.
Şimdi işe gitmem gerek, hazırlanıyorum, geç kalacağım.

X