meliscim böyle söylüyorum ama zaman nasıl geçti anlamıyor bile insan,sorsan 8 aylık dönemini hatırlıyormusun diye ''tam olarak değil'' derim.ama benim oğlum o dönemlerde yatmak istemezdi hep oturmak isterdi oyuncaklarına uzanmaya çalışırken de sürekli yana doğru devrilirdi.çok komikti halleri.şimdi oturuyor,emekliyor,hatta aslında yürüyor ama malesef biz birkaç kere düşürdük çocuğu o yüzden korktu cesaretini kaybetti.elimizden tutup öyle geziyor.lölizcim kesinlikle haklısın yürüyünce ayrı dertler başlıcak,bu sefer sürekli gözetlemek isteyecek,birde havaların iyi döneminde tam olarak ayaklanmış olacak.bu seferde aman dışarı çıktımı,balkona çıktımı,nereye kayboldu diye telaşlar olacak.şimdi en azından gözümün önünde.şuan ben nerdeysem oda oraya geliyor umarım yürüyüncede öyle olur ama özgürlük olunca gideceği yönü sapıtır herhalde.benim yanım hakgetire.
meliscim sidanuru bende merak etmiyorum değil.başına birşey gelmesinden endişe ediyorum ki umarım yanılıyorumdur.keşke nosunu falan alsaydık.aslında ne bileyim birbirimizin nolarını alsak en azından gelmeyince arar sorarız.yada msn adreslerimizi alsak fena olmaz sanırım.