Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

valla löliz aslında dayanılacak bir yanı yok ben ilk nane ve birazda karabiberle denedim ama tuzsuz olduğu için yinede zor gidiyordu.bu sefer yaptığımda yoğurt kullandım o zaman zorlanmadan yiyebildim daha iyi oluyor.öyle yapmanı tavsiye ederim.

Karamanlı almazsın inşallah. Hiç tuz yememen gerekiyor, biraz bile girse vücuduna şişebilirsin. Ekmeğini bile tuzsuz ye canım. Bir arkadaşım çok uzun süre kullandı, hiç tuz yemeyerek hiç kilo almadan atlattı.

ad1cım Allah kolaylık versin. Bizim de 10 yıllık ev kredimiz var, 1'i gitti kaldı 9. Umarım işin olur ve çabucak kapatırsınız borçlarınızı.

şişgo güzel bir menü. 30 saat mi masa tenisi oynadın :1shok:

patboricim ne güzel tüm sporları yapmışsın, ufaklıklar çok yoruyor zaten.

dosba iyi atlatmışsın, ben olsam dayanamaz daha çok yerdim.

Mehalim hoşgeldin canımcım. Masa tenizi en güzel sporlardan, kalori harcatır baya. Yakan top daha çok kalori harcatır herhalde :teytey:

çok iyi 1100 gr. daha ne olsun patborim. Yeter o kadar 1 haftada, fazlası zarar, çabuk giden çabuk geri gelir.

aspettami senin de güzel menün, hepimiz iyi gidiyoruz bu hafta. Bakalım ne olacak.

melzeyitcim dikkat et canım midene. Akşam birazcık fazla olmuş, ama atmış zaten miden fazlalığı, alıştı az yemeye. Bence de 2 litrenin üzerine 3 litre su fazla gelir, en fazla 1 iç istersen. Toplamda 3 litre olur. Ben 2 lt. su, 1lt elmalı tarçınlı karşımdan içiyorum.

canım sen de sınıf öğretmeni misin?

burada hava o kadar kötü ki anlatamam.yağmur, soğuk, rüzgar hepsi birarada,birtek kar eksik oda gelirse tam olur sanırım.valla sabahları kalkmak istemiyorum o yüzden ama bizim ufaklık bu sıralar erken kalkıyor,mecbur bende uyanıyorum.valla bu kış çok üşengeç oldum eşime doğru dürüst kahvaltı bile hazırlayamıyorum,çok üzülüyorum ama ne yapayım gece kaç sefer uyanıyorum çocuk sürekli üstünü açıyor ve bu yüzden hasta olmasını istemiyorum gerçi artık ıstıcıyı yakıyoruz sabaha kadar.yoksa hastalıktan kaldıramayız başımızı.birde bazı geceler mızıklanıyor, ağlıyor e mecburen kalkıyorum,dişlerimiz bizi zorluyor.2 yaşına kadar çekicez bu diş problemini.hayırlısı ile atlatırız umarım.artık ayaklanma devrindeyiz.sürekli gezmek istiyor gezdirmeyince ağlıyor.onu gezdirirken bazen başım dönüyor,ne tarafa gideceği belli değil ki beyefendinin mutfağa yöneliyor hoooop dönüp salona gidiyor.bulduğu herşeyi ağzına atıyor yada kemiriyor,beni deli ediyor,ama o kadar sevimli ki heryerini yiyesim geliyor.biran önce yürürse iyi olacak ,çünkü yaza kadar ancak düzgün yürümeyi öğrenir.işte böyle valla yine içimi döktüm rahatladım.bu arada meliscim umarım iyisindir.senin ufaklık 7,5 aylıktı sanırım.artık oda gezmek ister,kalkmak ister.en rahat zamanlarının son bulmasına az kalmış.

ben ne yedim:
sabah: yarım tost, bal, humana çay.
ara: 2 miniş çikolata toplam 75 kalori. elmalı tarçınlı karışım.
öğlen: sebze çorbası (kızıma yapmıştım yemeyince tuz döküp yedim)
ara: dışarıdaydım ucuz atlattım 2 sigara böreği biri patatesli biri kıymalı.
akşam: tavuk salata bir kaşık kereviz salatası. 1 bardak elmalı karışımdan.
ara: 1 minik muffin (40 kalori)
ben bugün aburcuburları abartmışım.
31 dk. yürüyüş yaptım, birazdan sporumu yapacağım (40 dk), eritirim inşallah.
Yatınca 1 bardak daha elmalı karılımdan içeceğim.
2 litre su içtim.

canım burada doğru düzgün kış olmadı desem yeridir. Buranın havası genelde öyle, bir gün kapalı,ertesi gün açar, gün içinde de çok değişim olur.
Yazdıkların korkuttu beni, şimdi bile çok zor kontrolü. Evet 7,5 aylık oldu, sürünüp dönüyor, emeklemeye çalışıyor az kaldı sanırım, hatta 1-2 gidiyor ama tam beceremiyor. Ellerinden tutunca yürüyor da. Çok cadı ama, bugün ondan 15 günlük bir kızla beraberdi, kızcağızın elinde ne varsa çekti aldı, zavallım o da gülüyor. Çok cadı benimki, vermeyince de bağırıyor.
İyiyim canım ya ne yapayım koşturuyorum, iş ev.

bu arada ben de dikkat ediyorum ama kilomda henüz değişiklik yok. Ama hafif hissediyorum kendimi.

adcım bu hafta sidanur gelmezse ne yazıkki diskalifiye etmek zorunda kalacağız, nerde bilmiyorum çok da merak ettim. Keşke yazabilip izinli falan yazdırsaydı kendini, ama tabi dönecek mi bilmiyorum.

Bence de yoğurtsuz kabus olur.Ben regl döneminde çok su toplayanlardanım o yüzden bir kez denemek istiyorum ama tuzsuz olması çok zorlar:1shok:

Yazdıklarınızı okuyunca eski günlerim aklıma geldi bütün gün beni görmeyen oğlum tüm oyunları geceye saklardı onun odasında halının üstünde uyuyakaldığımız günleri :a015:,,hatırlıyorum eşim sabaha karşı gelip toplardı hepimizi.Uykusuz geceler emekledi aman yürüdü bu arada yürümeleri için hiç heveslenmeyin bir ayaklandılar mı size 2 yıl oturmak yok:roflol: human çay bende içerdim oğlum mamasını ben çayını:içelim:

ne güzel, senin işin de zor, şimdiki çocuklar hep sorunlu. Eskiden ne mutluydu çocuklar. Bizlerin döneminde de öyleydi, stresimiz yoktu, şimdi öyle değil. en azından İstanbul'dakiler.

Çok haklısın öyle üzülüyorum ki bu modern çağın talihsiz çocuklarına ve öyle çaresiz kalıyorum ki bazen özellikle istanbul travması karşısında

ii akşamlar kızlar
ben akşam bi dolma daha yedim
ya yarın tartılsam mı acaba ?*

Az önce 1 saat bisiklet bindim. Film izlemeyince zaman geçmek bilmiyor. Gözüm devamlı saatteydi. Bu hafta kendimden ümitliyim.
Canım çok fazla kurabiye çekiyor. Sabah tartılıcam eğer 60 gelirsem yarın yapıp en fazla 3 tane yemeyi düşünüyorum.
Bu humana çayı nasıl bi şey, ilk defa duydum.

bende kurabiye var göndereyim miyerimseniben
ben tadına bakmadım :çok üzgünüm:

Bence tartıl dosba. Hatta bundan sonra hergün tartıl. Bişeyler ters gidiyorsa önlemini alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…