Selam kızlar kimse yok herkes bitirmiş muhabbeti ben ancak geldim.Ben bu gün 1 saate akın yürüdüm hava da güzeldi.çok keyif aldım.
Sabah 1 dilim çavdar ekmeği,peynir ,roka,maydanoz ve yeşil çayla kahvaltı yaptım
Öğlen kaşarlı tost yedim.ayran içtim
Arada 2 tane diyet bisküvi yedim (karbonhidrat puanını aştım böylece)
Puanımı daha fazla aşmamak için evdeki kuru fasukye yerine peynirli omlet yedim ekmeksiz.
Abur cuburculara benden selam bende yemek yemeden sadece abur cuburla yaşayabilenlerdenima.s
dosba seni kutlarım ben dayanamazdım özellikle de tatlılara cokacimcoook
bu arada mehalim bende öğretmenima.s.
burada hava o kadar kötü ki anlatamam.yağmur, soğuk, rüzgar hepsi birarada,birtek kar eksik oda gelirse tam olur sanırım.valla sabahları kalkmak istemiyorum o yüzden ama bizim ufaklık bu sıralar erken kalkıyor,mecbur bende uyanıyorum.valla bu kış çok üşengeç oldum eşime doğru dürüst kahvaltı bile hazırlayamıyorum,çok üzülüyorum ama ne yapayım gece kaç sefer uyanıyorum çocuk sürekli üstünü açıyor ve bu yüzden hasta olmasını istemiyorum gerçi artık ıstıcıyı yakıyoruz sabaha kadar.yoksa hastalıktan kaldıramayız başımızı.birde bazı geceler mızıklanıyor, ağlıyor e mecburen kalkıyorum,dişlerimiz bizi zorluyor.2 yaşına kadar çekicez bu diş problemini.hayırlısı ile atlatırız umarım.artık ayaklanma devrindeyiz.sürekli gezmek istiyor gezdirmeyince ağlıyor.onu gezdirirken bazen başım dönüyor,ne tarafa gideceği belli değil ki beyefendinin mutfağa yöneliyor hoooop dönüp salona gidiyor.bulduğu herşeyi ağzına atıyor yada kemiriyor,beni deli ediyor,ama o kadar sevimli ki heryerini yiyesim geliyor.biran önce yürürse iyi olacak ,çünkü yaza kadar ancak düzgün yürümeyi öğrenir.işte böyle valla yine içimi döktüm rahatladım.bu arada meliscim umarım iyisindir.senin ufaklık 7,5 aylıktı sanırım.artık oda gezmek ister,kalkmak ister.en rahat zamanlarının son bulmasına az kalmış.
canım sen de sınıf öğretmeni misin?
valla löliz aslında dayanılacak bir yanı yok ben ilk nane ve birazda karabiberle denedim ama tuzsuz olduğu için yinede zor gidiyordu.bu sefer yaptığımda yoğurt kullandım o zaman zorlanmadan yiyebildim daha iyi oluyor.öyle yapmanı tavsiye ederim.
melisçiğim ben rehber öğretmenim
canım burada doğru düzgün kış olmadı desem yeridir. Buranın havası genelde öyle, bir gün kapalı,ertesi gün açar, gün içinde de çok değişim olur.
Yazdıkların korkuttu beni, şimdi bile çok zor kontrolü. Evet 7,5 aylık oldu, sürünüp dönüyor, emeklemeye çalışıyor az kaldı sanırım, hatta 1-2 gidiyor ama tam beceremiyor. Ellerinden tutunca yürüyor da. Çok cadı ama, bugün ondan 15 günlük bir kızla beraberdi, kızcağızın elinde ne varsa çekti aldı, zavallım o da gülüyor. Çok cadı benimki, vermeyince de bağırıyor.
İyiyim canım ya ne yapayım koşturuyorum, iş ev.
ne güzel, senin işin de zor, şimdiki çocuklar hep sorunlu. Eskiden ne mutluydu çocuklar. Bizlerin döneminde de öyleydi, stresimiz yoktu, şimdi öyle değil. en azından İstanbul'dakiler.
Az önce 1 saat bisiklet bindim. Film izlemeyince zaman geçmek bilmiyor. Gözüm devamlı saatteydi. Bu hafta kendimden ümitliyim.
Canım çok fazla kurabiye çekiyor. Sabah tartılıcam eğer 60 gelirsem yarın yapıp en fazla 3 tane yemeyi düşünüyorum.
Bu humana çayı nasıl bi şey, ilk defa duydum.
bende kurabiye var göndereyim miyerimseniben
ben tadına bakmadım :çok üzgünüm:
Bence tartıl dosba. Hatta bundan sonra hergün tartıl. Bişeyler ters gidiyorsa önlemini alırsın.