günaydıınnnn bayanlarr ben bugün kendimi daha iyi hissediyorum tartıldımm ve 66.1 kiloyumm inşallah cumaya kadar 1 kilom gider yaa bunun için çabalıyorum kaçamak sıfıra incekk ve meyve bile çok yemicem
malum ben bugün herbalife a başladım
acayip tokum
şimdi öğle yemeğinde ızgara et var ve salata
bakalım bu hafta bende ne gibi değişiklikler olacak merak ediyorum
daha yürüyüşümü yapmadım
patbori canım inan ben kaç aydır gram gram veriyorum 3 ayda ancak verdiğim kilo 3 kilodur delircem sen daha hızlı verirsin inşallah bünyeden bünyeye çok fark var
patboricim valla zor dayanıyorum heran bırakabilirim beşi bir arada çay içiyorum bakalım artık
ya ben birde şeyi fark ettim hepiniz evlisiniz bir tek benmi bekarımm CADIARZU
onları hayal etmesem çokdan gitmiştim zaten canım saol
ay canım valla çok isterimm ama aday yok ortada :roflol: olsa hemen evlenirimm
hoşgeldin patbori.umarım istediğin kiloya ulaşırsın ve inşallah bu hafta 1.oluruz.hepinize merhaba kıslarr...uzun zamandır beklediğim oldu..artık sizlerle takım arkadaşıyımdelikafadulden
sizlerin sayesinde umarım dombilik olmaktan kurtulacağım..takımdaki sıcak ilişki çok güzel.herkes birbirine destek oluyor..yaşasın 13.takıııııımmm.gitsin fazla kilolaaaaaarrrr...
valla biz akıllanmıcaz.8.liği yakıştıramıyorum bu takıma.:1no2:ya takımımız 8.olmuş Çok üzgünüm çoook
inşallah melis.bu yaz bol bol gezmek istiyorum.çıtı pıtı bir şekilde tabii.adcım burada da hava bir garipti, sabah kötü yağmurlu, öğlen güzel, ö.sonra bulutlu idi. İstanbulun havasına güven olmaz zaten. Ben de seninle aynıyım, yaz gelsin kızım yürüsün derdindeyim, inşallah yürür. İşler bir şekilde yürür sen bebeğinle keyfine bak.
kurallar kabulumdür.ama akşamları giriş saatim net olamayabilir.yani hangi saatte girerim bilmiyorum.Bu hafta katı kurallar koyalım:
1. Herkes gün içinde yediklerini her akşam detaylarına kadar yazacak.
2. Gün içinde yapılan spor yazılacak. herkes vaktine göre az 40 dakika spor yapacak, yürüyüş, mekik, cd sporu vs.
3. Bu hafta kesinlikle saat 16'dan sonra tatlı, börek çörek yok. 16'ya kadar da yok da yani çok canınız çekerse bir sütlü tatlı yiyebilirsiniz.
4. Akşam 19'dan sonra bir şey yemek yok (çok geç yatıyorsanız yatmadan 3-4 saat öncesine esnetebilirsiniz), 21.30'da 2 kuru kayısı 1 bardak süt son ara öğün olabilir (püsküütün önerisi).
5. En az 2 litre su içilecek.
6. O gün kim neyi fazla kaçırdıysa (atıyorum karbonhidrat) bunun zararlarıyla ilgili bir bilgi notu hazırlayacak.
6. Bu hafta birinci olunacak.
7. İyi sonuç alacağımıza inanıyorum, alırsak bunlara devam edilecek.
gelmen iyi oldu sanırım.arkadaşlar kendimi kısaca tanıtayım:
mardinde öğretmenlik yapıyorum,5 yıllık evliyim ve 22 aylık bir oğlum var.inatçı bir kişiliğim vardır ve istediğimi ne yapar eder elde ederim...
doğumu girdiğimde 100 kiloydum.93 kiloyla ayrıldım.diyet ve sporla 70 e kadar düşmüştüm.bu kış 80 kiloya çıkmışım.kk yı keşfettim ve sizleri..10 gündür takip ediyor ve takıma girmeyi bekliyordum.bu arada 2 kilo vermişim.78 kiloyum şimdi.plates yapıyorum
bravo,tebrik ederim.kızlar bu akam arkadaa davetliydim..veeeeeeee tabakta yaş pasta ,kurabiye,mercimek köftesi ve tatlı vardı.ama ben artık 13.takım üyesi olarak TABAĞIMA DOKUNMADIM!1 lokma dahi yemedimmmsüprizzzzz2 bardak şekersiz çay içtim.
akşam salata ve yoğurt yedimm..şimdi 1 meyveyi hakettim..
bu hafta umarım size şans getiririm..umarım 1 .oluruz
canım,çok sabırlı olman gerekiyor.bütün iş sende kendini tutarsan belkide şişkinlikler olmaz.ayrıca dr.na sorsan belkide bunun için sana iyi birşey önerebilir.merhab kizlar ben bugün doktora gitmstim ne yazikki kortizona basliyocagim benim icin kötü haber bu tekrar basa dönüyorum sanki moralim bozuldu u kilolari kortizon yüzünde almistim zaten neyse bakalim sonum ne olur ama diyeti biarkamka yok atbiki ama vucüdum sisecek yine
canım dualarım seninle.dilediğin olsun inşallah.Allah senden de razı olsun hayatım.MERHABA KIZLAR ONCELIKLE HEPINIZDEN OZUR DILERIM BUGUN GELEMEDIM BURAYA CUNKI HASTANEDEYIM 2 GUNDUR TUP BEBEK TEDAVISINE START VERDIK IKI GUNDUR KAN ALDIR ULTRASONA GIR HASTANEYE GIT IGNE VURUL BAYA YOGUN GECTI NETE BILE GIREMEDIM KIZLAR BU YUZDEN DOLAYI COK UZULEREK ARANIZDAN AYRILMAK ZORUNDA KALICAM SIZI BEKLETIPTE SIZI ZOR DURUMA SOKMAK ISTEMEM BENIM YUZUMDEN SONUNCU OLMANIZI ISTEMEM:1no2: INSALLAH DIYEMICEM AMA EGER NEGATIF SONUCU ALIRSAM GERI GELICEM UMARIM ALIRSINIZ BENI ARANIZA SIZLERI COK SEVIYORUM KIZLAR BANA EN KOTU ANLARIMDA MORAL VERDINIZ ALLAH HEPINIDEN RAZI OLSUN HEPINIZ ALLAHA EMANET OLUN :teselli::a015::a015::a015UALARINIZI EKSIK ETMEYIN BENDEN KIZLAR:çok üzgünüm::enbuyukkk:
hoşgeldin citol.maşallah epey kilo var sende.umarım burada istediğin kiloya gelirsin.aslında sen şuan hızlı kilo verebilrisin.bencillik olacak belki ama sayende 1.olabiliriz.aynı zamanda 90 kilo üstü birlikte zayıflıyor dayım çok güzel bir arkadaşlık ortamımız var paylaşımlar güzel ordada ... dün sabah tartıldım ve beni 108.4 olarak kaydede bilirsininiz
sinameki yok hayatım.:1closedeyes:beşi bir arada çayının bazı organlara zararı olduğunu söylüyorlar. Devamlı içmek doğru mu ki bunu. Eğr içinde sinameki varsa içmemenizi tavsiye ederim, çünkü bağırsak tembelliği yapıyor. Kendimden biliyorum.
umarım herkese kapak dağıtırsın bu yaz.:dance:sırnaşık şeyyaz tatiline kadar 63 olmak istiyorum..ama çok uzak geliyor sanki!bu kiloyu en son 6 yıl önc görmüştümtatilde annemler ,kayınvalidemler çok şaırsınlar...ah bir de görümcem varkaydirigubbakcemile tam bir kilo düşmanı!-kilo versen,zayıflasan!ıyyyyyy şok olsun! ağzı açık kalsın istiyorum:jeyyar:
Allah kolaylık versin hayatım.zor valla.ne diyim.sabır diliyorum.iyi akşamlar kızlar kim var yok bilmiyorum ama biraz moralim bozuk
sabah 5 te kayınvalidem geliyor ve ben gerginim pek aram iyi değil bu hafta benden çok fazla hayır beklemeyin arkadaşlar kural koyma konusunda tavsiyede bulundum ama evde spor yapamayacam ama yedikleime dikkat ederim ve hafta içi gündüz oldukça sık girerim ama evde akşamları nasıl yaparım bilemiyorum en azından yediklerimi yazacam ama evde spor yapamayacam ama artık kayınvalidem evdeyken bende işe yürüyerek gider gelirim giderken 25 dakika gelirken bilmiyorum ama gergin bi döneme giriyorum
gerçekten ya ne güzel olurdu.:teytey:çabuk zayıfla bizde zayıflayalım şöööyle çıt kırıldım senin düğününe gelelim:teytey::teytey::teytey: