Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydıınnnn bayanlarr ben bugün kendimi daha iyi hissediyorum tartıldımm ve 66.1 kiloyumm inşallah cumaya kadar 1 kilom gider yaa bunun için çabalıyorum kaçamak sıfıra incekk ve meyve bile çok yemicem

süpersin arkadaşımm...ahh ahh ben de görecek miyim 60 lı kiloları:1no2:
biraz da sporla desteklersen 1 kilodan daha fazla da verebilirsinsüprizzzzz

malum ben bugün herbalife a başladım
acayip tokum
şimdi öğle yemeğinde ızgara et var ve salata
bakalım bu hafta bende ne gibi değişiklikler olacak merak ediyorum
daha yürüyüşümü yapmadım

malum ben bugün herbalife a başladım
acayip tokum
şimdi öğle yemeğinde ızgara et var ve salata
bakalım bu hafta bende ne gibi değişiklikler olacak merak ediyorum
daha yürüyüşümü yapmadım

ay canım biz de senden gelecek güzel haberleri sabırsızlıkla bekliyoruz.herbalife ile kilo veren çok arkadaşım var.eniştemiz verdi yıllar önce.ve hiç birini geri almadı.umarım sen de de etkili olur...:Saruboceq:

Selam arkadaşlar ben dünden beri karbonhidrat diyetine başladım.Kahvaltı 1 dilim çavdar ekmeği ,bir parça peynir,haşlanmış yumurta ve yeşillikten oluşuyordu(bu mönü yaklaşık 20 puan karbonhidrat içeriyor günlük karbonhidrat hakkım 40-50 puan arası).Günü 20 puanlık karbonhidratla kapatmayı düşünüyorum

patbori canım inan ben kaç aydır gram gram veriyorum 3 ayda ancak verdiğim kilo 3 kilodur delircem sen daha hızlı verirsin inşallah bünyeden bünyeye çok fark var

patbori canım inan ben kaç aydır gram gram veriyorum 3 ayda ancak verdiğim kilo 3 kilodur delircem sen daha hızlı verirsin inşallah bünyeden bünyeye çok fark var

vışş dıhandmm.cidden çok yavaş kilo veriyormuşsun canım yaa..iyi sabrediyorsun valla.ama sakın pes etme güzelim..metobolizma hızlandırıcı şeyler denedin mi hiç?

patboricim valla zor dayanıyorum heran bırakabilirim beşi bir arada çay içiyorum bakalım artık

benimde bi arkadaşım çok iyi kilo verdi ve geri almadı
canım ben çok yiyen birisi değildim iştahım iyiydi ama çok hareketliydim ve sanırım metabolizman çok iyi çalışıyordu
kortizon kullandım 9 kilo ve evlilikle 4 kilo aldım toplam 13 kiloÇok üzgünüm çoook
şehir değişikiliği yaptım evlenince ve çalışmıyorum
hareketim azaldı
önceden spor yapıyordum şimdi yapmıyorum
ve kilo da veremiyorum
3 haftadır çok az yiyorum ve toplam 1 kilo verdim
bebek istediğim için herbalife kullanmaya karar verdim yoksa yavaş ve daha sağlıklı vermek taraftarıyım
bakalım ben nasıl vereceğim
tek öğün var bu diyette diğerleri mama ve kapsüllerle geçiştiriyorsun
bende öğle yemeğimi yedim
ızgara et ve salata
1 dilimde ekmek
bakalım sonuçları göreceğiz

ya ben birde şeyi fark ettim hepiniz evlisiniz bir tek benmi bekarımm CADIARZU

patboricim valla zor dayanıyorum heran bırakabilirim beşi bir arada çay içiyorum bakalım artık

bırakmak fikrini aklından çıkar canım
yoksa psikolojik olarak veremezsin
motive olmak için şunları düşün
-bırakırsan bi süre sonra tekrar diyet isteği doğacak ve bi daha o gücü kendinde bulamayacaksın
-yaz geliyor incecik olduğunu hayal et
-artık insanların sana şişko gözüyle bakmasına izin verme

ben bunları düşünüp motivasyonumu sağlıyorum

onları hayal etmesem çokdan gitmiştim zaten canım saol

ay canım valla çok isterimm ama aday yok ortada :roflol: olsa hemen evlenirimm

onları hayal etmesem çokdan gitmiştim zaten canım saol

ay canım valla çok isterimm ama aday yok ortada :roflol: olsa hemen evlenirimm

kısmet meselesi canım bi an da oluverir
sen zayıflamana bak sonra gelinlik modeli bakacağız daha sositososito

hoşgeldin patbori.umarım istediğin kiloya ulaşırsın ve inşallah bu hafta 1.oluruz.

ya takımımız 8.olmuş Çok üzgünüm çoook
valla biz akıllanmıcaz.8.liği yakıştıramıyorum bu takıma.:1no2:

inşallah melis.bu yaz bol bol gezmek istiyorum.çıtı pıtı bir şekilde tabii.
kurallar kabulumdür.ama akşamları giriş saatim net olamayabilir.yani hangi saatte girerim bilmiyorum.

gelmen iyi oldu sanırım.
bravo,tebrik ederim.
canım,çok sabırlı olman gerekiyor.bütün iş sende kendini tutarsan belkide şişkinlikler olmaz.ayrıca dr.na sorsan belkide bunun için sana iyi birşey önerebilir.

canım dualarım seninle.dilediğin olsun inşallah.Allah senden de razı olsun hayatım.
aynı zamanda 90 kilo üstü birlikte zayıflıyor dayım çok güzel bir arkadaşlık ortamımız var paylaşımlar güzel ordada ... dün sabah tartıldım ve beni 108.4 olarak kaydede bilirsininiz
hoşgeldin citol.maşallah epey kilo var sende.umarım burada istediğin kiloya gelirsin.aslında sen şuan hızlı kilo verebilrisin.bencillik olacak belki ama sayende 1.olabiliriz.
sinameki yok hayatım.:1closedeyes:

umarım herkese kapak dağıtırsın bu yaz.:dance:sırnaşık şey

Allah kolaylık versin hayatım.zor valla.ne diyim.sabır diliyorum.
:teselli:
çabuk zayıfla bizde zayıflayalım şöööyle çıt kırıldım senin düğününe gelelim:teytey::teytey::teytey:
gerçekten ya ne güzel olurdu.:teytey:

ayy canım yaa ogünlerde gelirmi aceepp inşallah birlikte bakarız istediğim kişi olur bu arada mevlid kandili mübarek olsun allahım tüm dualarınız kabul eder inşallah bu güzel günde

amaninn yediklerimi yazayımm hemen cicikk

sabah bir kase müslimi yedim ve bir elma

saat 10 gibi dankek 8 kek vve cıbık kraker yedim

öğlende pizzaa kızlar abartmışmıyımm

akşam hareketlerimi yaparım yarın sabah yazarım

dosba ve nereus merhaba kızlar.bakıyorum buradasınız.umarım iyisinizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…