evet canım burdayım.bırakıp çıkamıyorum:)
şimdi yeşil çayımı aldım elime hüpletiyorum.sabaha kadar çalışsın metabolizmmam.aslında ben yediklerimde çok ölçülü ve dikkatliyim ama çok yavaş kilo veriyorum.kullandığım anti depresanın etki olabilirmişsenağlama
arkadaşlarım benim irademe hayran:)
arkadaşlar yazıyı gönerdeikten sonra sayfayı kapatmazsam diğier yazılanları okuyamıyorum
kayınvalidem bana yakın bi ilin ilçesinde ama çanakkaleden geliyor görümcemden aman hiç sormayım işin işinde iş varda burda anlatamam uzun mesele
evet canım burdayım.bırakıp çıkamıyorum:)
şimdi yeşil çayımı aldım elime hüpletiyorum.sabaha kadar çalışsın metabolizmmam.aslında ben yediklerimde çok ölçülü ve dikkatliyim ama çok yavaş kilo veriyorum.kullandığım anti depresanın etki olabilirmişsenağlama
arkadaşlarım benim irademe hayran:)
arkadaşlar yazıyı gönerdeikten sonra sayfayı kapatmazsam diğier yazılanları okuyamıyorum
kayınvalidem bana yakın bi ilin ilçesinde ama çanakkaleden geliyor görümcemden aman hiç sormayım işin işinde iş varda burda anlatamam uzun mesele
ben yeşil çay içemmiyorum içince o gün acayip başağrısı çekiyorum
ve bazı anti
depresanlar zayıflatıyor bazılarıda acayip kilo aldırıyor allah yardımcın olsun bu gidişle benimde başlamam an meselesidelikafadulden çıldırma noktam nerdeyse taşmak üzere ve sesim tamamen i
çime akıyor
ya bata karşıdım ilaç falan ama artık kendimi geçtim eşimi ve bebeğimi çok kırıyor ve yıpratıyordum.eyse atınca bi tane kafayı buluyorumdelikafadulden
yeşil çay neden başını ağrıtır ki acep?belki tadını sevmiyosundur ondan olabilir...
ya yok mu şu ilaçlar bizi alt üst ediyor
ben de ilaçların kurbanıyım :çok üzgünüm:
ama sağlık olsun inş. en yakın zamanda sağlığına kavuşursun
bende çok yavaş veriyorum , yeşil çayı bende hiç bırakmıyorum
dosbacım yine senin kilon iyi be güzelim..boyun kaçki acep?
arkadaşlar ben yatıyorum iyigeceler
canım 1.65 boyum senin kaç?
ya ama ben anne değilim daha yani şu kiloları vereyim hamilelik düşünüyorum inş.
yani bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum
anladım güzelim .annelik düşünüyorsan evet önce kilo vermek iyi fikir.yoksa sonra daha beter oluyor.ben 80 le hamile kalıp 100 le doğuma girmiştimkafamçokkarıştı
benim boyumda 170 .evet boyuna göre azıcık fazlaymışsın.umarım veririz şu pıtır pıtır yağları:jeyyar:
hepicinize eyü geceler yattım ben de...
canını sıkma canım, bunu da atlatırsın inşallah. İstersen kontenjanın kalsın izinli yazalım seni bir süre.
canım inşallah bu sefer hayırlı haberler alırız. Dualarımız seninle.
seni izinli yazalım, sonuç 10 gün içinde belli olur sanırım sen bize haber ver, duruma göre hareket ederiz. Umarım dönmek zorunda kalmazsın:ecrin_bebek:
günaydıınnnn bayanlarr ben bugün kendimi daha iyi hissediyorum tartıldımm ve 66.1 kiloyumm inşallah cumaya kadar 1 kilom gider yaa bunun için çabalıyorum kaçamak sıfıra incekk ve meyve bile çok yemicem